Вицове

13445views 231comments На лафче
Един ден Супермен написал по стените със спрей: "Батман е пе*ераст!" Батман видял това написал: "Супермен е Кларк Кент." :D

Вицове

Гласувайте за Манчестър Юнайтед с бюлетина №6 ! :)

Вицове

Това е просто... ужасно е да си търсиш спътницата в живота с помощта на компютър! - казва баща на сина си. - А ти как си се запознал с мама? - Нормално, спечелих я на покер. :D :D

Чорапи - 1 част

878views 10comments На лафче
Хахахахахаха "Огледах се и видях как група хора с противогази разглеждат чорапите ми които стояха изправени до стената." :D :D :D

Чорапи - 1 част

<blockquote><h3>Ралица написа:</h3>....Ден 31: Получих официална покана за участие в Shampioni.com. Казаха, че ще се чувствам в свой води. Там имало много като мен</blockquote> :D Голям смях... :D

Чорапи - 1 част

....Ден 31: Получих официална покана за участие в Shampioni.com. Казаха, че ще се чувствам в свой води. Там имало много като мен :D

Чорапи - 1 част

Grand Milano :D (flex) (punch)

Чорапи - 1 част

БРАВОООО (party) (rofl) :D (rofl) Най - накрая нещо което наистина да разведри форума! Очквам с нетърпение втората част (rofl) :D (rofl) (party) Бравоооо

Чорапи - 1 част

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ще припадна от смях...

Чорапи - 1 част

БРА!!! (rofl) (rofl) (rofl)

Чорапи - 1 част

ден 1: Прани чорапи - меки и миришат на омекотител - мразя ги. ден 2: Чорапите нямат никакъв мирис...така е по добре. ден 3: Като се събуя и доближа чорапите до носа понамирисват - няма да ги сменям. ден 4: Като си махна обувките моментно ме лъхва \"приятна\" миризма на спарено - няма да ги сменям. ден 5: Като се събуя майка ми пита дали нещо не е умряло в къщи...нещо си въобразява. ден 6: Прибрах се и още от вратата баща ми извика \"Да не си настъпил някое лайно?\"...какво му стана на тоя човек. ден 7: Котката се доближи до кракът ми, подуши го и припадна....?!?!? ден 8: Майка ми отвори прозореца на стаята ми и започна да си мърмори нещо. ден 9: Кучето на съседите като ме видя и избяга. ден 10: Сестра ми започна да се задушава и се наложи наще да я карат в болница. В 3 през ноща дее*а само ми разбиха сънят! ден 11: Приятелката ми дойде, отворих вратата да я посрещна и тя избяга (получих sms, че ме напуска)...това пък защо? ден 12: Родителските тела ми заплашват - отвориха всички прозорци в къщи. ден 13: Майка ми си събра багажа и се махна .... даже не разбрах кога е станало, още спях. ден 14: Баща ми излезе за работа и вечерта се обади да ми каже, че отиват с майка ми на дъъъълга почивка... ден 15: Съседите се оплакват, че от нас мирише на лошо.... така ли? аз не усещам нищо. ден 16: Уличните кучетата избягават района около блока. ден 17: Съседите до, под и над нас отидоха на почивка заедно ... абе какво им става на тия хора само забягват на накъде. ден 18: Звъняха от ХЕИ, казаха ми, чеполучили множество оплаквания и щели да дойдат на проверка ако продължат...сигурно са сбъркали номера. ден 19: Цветата в апартамента увяхнаха...странно вечра ги полях. ден 20: Хората от входа масово се изнизват кой на вилата, кой на село....тука става нещо странно. ден 21: Хлебарките напуснаха блока...такова изселение не бях виждал. ден 22: Дойде пощальонът да ми връчи призовка...не го видях да излиза от блока. По новините вечерта видях, че бил в болницата според лекари от натравяне....горкия сигурно е ял нещо развалено. ден 23: ХЕИ позвъни на вратата. Отварям и гледам двама души лежат в безсъзнание. Извиках бърза помощ. По новините нищо не казаха. ден 24: Гражданска защита отцепва района...ха да не съм луд да тръгвам на някъде. ден 25: Нещо ми е тежко в корема. Драйфа ми се. ден 26: Тука нещо мирише на лошо...продължавам да драйф...... ден 27: ....... ден 28: ....... ден 29: ....... ден 30: Събудих се в някаква бяла стая завързан за леглото. Огледах се и видях как група хора с противогази разглеждат чорапите ми които стояха изправени до стената.

Лудогорец Разград

2783views 24comments Футбол България
боса на лудогорец трудно се задържа в България незнам как ще го задържат в разград

Лудогорец Разград

Дано станат шампиони и успеят да влязат в групите на ШЛ :D (y) (party)

Нов раздел "Докладвай БЪГ"

1496views 7comments РО дискусии
а/ Съгласен

а/ Съгласен

а) Съгласен

а/ Сългасен

Съгласен

Създаване на нов раздел при \"Обратна връзка\" наречен \"Докладвай БЪГ\" Когато потребител докладва за БЪГ, РО да се задължават да прегледат случая и въпросния потребител да получава награда в левро по преценка на Ръководния Орган. а/ Съгласен б/ Против

Лудогорец Разград

Не втори жълт беше