Лудогорец Разград

2783views 24comments Футбол България
<blockquote><h3>Лудогорец Разград написа:</h3>Удинезе,добре,че беше измисления втори жълт картон.Иначе докато бяха 11 не виждах Лудогорец как ще изравнят.</blockquote> Ако не се лъжа то беше директен червен картон???

Лудогорец Разград

Браво на Лудогорец тая година титлата ще се реши в 30-ти кръг мочета!!! :)

Лудогорец Разград

Удинезе,добре,че беше измисления втори жълт картон.Иначе докато бяха 11 не виждах Лудогорец как ще изравнят.

Лудогорец Разград

Шеметният рейд на Лудогорец продължи с осма поредна победа!

Вицове

13445views 231comments На лафче
Седнали Цар Киро, Доган и Волен Сидеров на маса да пият и ядат. Цар Киро дигнал една чаша уиски изпил я на екс ,метнал я във въздуха и я гръмнал с пистолета на парчета: - Ние, циганите имаме толкова много злато и пари, че можем да си позволим да пием всеки път от различна чаша. Ахмед Доган, да не остане назад, изпил уискито, хвърлил чашата, пръснал я с пистолета и казал: - Ние в Турция имаме толкова долари ...и злато, и чашите са толкова евтини, че можем да си позволим да пием всеки път с различна. Волен се озърнал наляво надясно. Налял си две чаши с уиски, изпил ги на екс, хвърлил ги във въздуха, извадил два пистолета, гръмнал Цар Киро, гръмнал и Доган, хванал двете падащи чаши и казал: -Ние в България ,имаме толкова много цигани и турци, че може да си позволим да пием всеки път с различни....

Търг и Купи сега - Трансфери

2514views 7comments РО дискусии
Добавена е опцията "Купи сега" Очаквайте скоро и въвеждане на опцията ТЪРГ Опцията търг е активирана.

Вицове

(chuckle) :D Махмурлия, събуждаики се сутринта, застава пред огледалото, щрака с пръсти и се чуди! Жена му, минаваики покрай него го пита: -Пешо, какво правиш? -Аааа, верно бе, Пешо беше!

Вицове

.....Седи си един човек в кухнята. Зад хладилника излиза една хлебарка: - Как сме пич!... Абе мога ли да те помола да дойдеш пак да напръскаш зад хладилника, че сина се жени и искаме да понаправим главите!

Вицове

Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита: - Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището? - Ами тате, то ... - Кажи бе! - Мииии ... Имам седем двойки за годината ... - КОЛКО ?!?! - Седем ... Бащата адски сърдит : - И по какво ти е първата двойка ? - Ами по френски ... - Абе, тъпанар с тъпанар, - защо имаш двойка по френски ? - Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод. И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български. 2. Г-жата по френски ходи с господина по математика. 3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика. 4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо. " Бащата казал : - Сине, тя е курва ! - Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка. - Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата ? - Амиии по математика ... - Що имаш двойка по математика, бе ? - Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?" Бащата казал : - Сине, тя си прави ташаци с тебе ! - И аз така и казах и тя ми написа двойка. - И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата ? - По география. - Как така бе? - Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ? - Еба ли я? - Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка. - Добре - прощавам ти. По какво е следващата ? - По биология. - Идиот !!! Как успя бе ? - Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета. Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ... - Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие.Казвай за следващата. - По ЗИП-а по география. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам :"Не е - село е !" "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка. - Както и да е сине . Нататък? - По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка. - А последната? - По музика. Бащата : - И по музика ли бе дебил !!!! Иванчо сърдит : - Тате след шест двойки как се пее, бе ?

Лудогорец Разград

Бях на мача днес...Мога да кажа, че Лудогорец беше много зле(в смисъл, че са водач на А група), но не казвам, че Враца играха, дори бяха много зле...в смисъл, че играха отзад, но мога да отбележа, че много добре бяха тактически и в интерес на истината заслужаваха точката, ноо това е футбола... :) Успех на Ботев в борбата за оцеляване и на Лудогорец в борбата за място в Европа...

Лудогорец Разград

<blockquote><h3>Лудогорец Разград написа:</h3>Шампион няма да е,защото има много да се работи.Лично аз съм радостен много,защото ходя на мачове на Лудогорец от 1995 година.А това което се случва сега е една от детските ми мечти.</blockquote> Много добро отборче и дано да мачкат все така... ;)

Лудогорец Разград

Шампион няма да е,защото има много да се работи.Лично аз съм радостен много,защото ходя на мачове на Лудогорец от 1995 година.А това което се случва сега е една от детските ми мечти.

Лудогорец Разград

Шампиона на "А" група!!! ;) ;) ;) (d) (d) (d)

Лудогорец Разград

аз мисля че Лудогорец ще бъден прецалан също като нас акулите от съдиите в българия

Допълнения

2972views 7comments РО дискусии
1. A/ Съгласен 2. А/ Съгласен 3. А/ Съгласен

Лудогорец Разград

Полетът на Лудогорец продължи с победен гол в 92-ата минута ! Ботев (Враца) - Лудогорец Разград 0:1

Допълнения

Допълнения

Допълнения

Допълнения

1. A/ Съгласен 2. А/ Съгласен 3. отново А/ Съгласен