Вицове
17351views
231comments
На лафче
Чък Норис завел гажето си в каравана , докато прави ли джубаджибаджам капка от сещате се от кое паднала на пода на караваната и се родил Оптимус праим
|
|
Вицове
17351views
231comments
На лафче
Селянин продава петел на пазара. Приближава се купувач:
- Я, какъв хубав петел!
- Хубав не, ами цяло чудо!
- А оправя ли кокошките?
- Оправя ги, разбира се! Че и не само кокошките - и гъските, и патките, и козите, един път и кучето оправи даже... Страшна работа!
- А защо го продаваш тогава?
- Абе от вчера го гледам - нещо много странно взе да ме гледа.
|
|
Вицове
17351views
231comments
На лафче
Модерна циганка-гледачка към минаваща девойка:
Алооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Ауу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета. Ама си ъпдейтвай aнтивирусната и файъруола да н'си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът гъза на прабаба ми! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н'съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите!
|
|
Вицове
17351views
231comments
На лафче
- Дъще, чувам с момчета спиш?
- Да бе, ти ако си мислиш, че ме оставят да заспя.
|
|
Вицове
17351views
231comments
На лафче
Минавам на червено, катаджията ме спира:
-Документите моля!
Отговарям:
-Нямам.
-Защо?
-Пих водка и съм ги забравил...
-Значи, карате пиян?
-Че как иначе ще карам оръжие?
-Карате и оръжие?!??
-Че как ще пазя наркотиците бе?
Катаджията незабавно звъни в районното и докладва, че е задържал опасен престъпник. Идва шефа и ми казва:
-Документите, моля!
Казвам му учтиво:
-Заповядайте...
-Сега духнете... така... хм, няма алкохол... Дайте да огледам колата...
-Да, заповядайте!
-Хм, чисто е...
Питам аз заинтригуван:
-А, какво трябваше да има?
-Колегата ми каза, че сте без документи, пиян и карате оръжие и наркотици!
-Браво бе, той още малко ще каже, че съм минал и на червено, а?
|
|
Вицове
17351views
231comments
На лафче
Бай Ганьо, американецът и французинът пътували със самолет. Американецът си подал ръката от самолета и казал:
- В Америка сме.
- Как разбра? - попитали другите.
- Напипах статуята на свободата.
След малко и французинът си подал ръката и казал:
... - Във Франция сме.
- Как разбра?
- Напипах Айфеловата кула - отговорил той.
Накрая и Бай Ганьо си подал неговата и казал:
- В България сме.
Учудени другите двама попитали как е разбрал.
- Откраднаха ми часовника - отговорил той.
|
|
Чат под всеки мач в реално време
1837views
7comments
РО дискусии
Очаквайте скоро тази опцийка да бъде активирана ;)
Опцията е активна.
|
|
Вицове
17351views
231comments
На лафче
- Тате, а според теорията на вероятностите няма ли шанс нашият национален отбор да стане световен шампион?
- Не, тук вече се прилага теорията на невероятностите. . .
|
|
18 години от Парк дьо Пренс
1836views
13comments
Футбол България
Още е пресен спомена с трикольорите по улиците, с изрязаните гербове, и усмивките на другарите. Ех спомени спомени.
(h) (h) (h) ГОСПОД Е БЪЛГАРИН (h) (h) (h)
'94 година репликата на коментатора беше "БРАВО БОБИ! ГОСПОД Е БЪЛГАРИН" особено след мача с Мексико и разплакания Папагал (Хорхе Кампос). А когато Сираков си изгуби обецата? А как лъвовете се плацикаха в басейна докато другите се спукваха от тренировки? А онзи голия с тъпана, който час и половина неуморно думкаше? ЕХ СПОМЕНИ!!!
|
|
1836views
13comments
Футбол България
Ех, това наистина това си остава един чудесен спомен. (party) В последвалото американско лято за малко време българите забравиха различията си, нямаше сини и червени, нямаше този и онзи, хората бяха едно. Тези времена ми липсват най-много.
|
|
Вицове
17351views
231comments
На лафче
-Тате искам да ти кажа нещо не знам само,че как.
-Казвай директно.Казал бащатата.
-Тате аз съм гей.
-Синко ти имаш ли вила на Хаваите.
-Не татко.
-Сине имаш ли къща със 20 спални,басейн,джакузи кино и голф игрище.
-Не татко.
Сине имаш ли Мерцедес последен модел.
-Не татко.
-Е синко ти не си гей,ти си си жив педераст.
|
|
1836views
13comments
Футбол България
наистина незабравим моменти даже кат ги гледам моментите ми се доплаква
|
|
1836views
13comments
Футбол България
8) (sun) (d) Де да бях... в онази нощ бяхме с един колега на един таван зад Френската гимназия... изгонили гаджелъка и сериозно наблягащи на ракията... от мъка в началото... а след онова култово "... и може би последен шанс... Костадинов... КОСТАДИНОВ... и ГОООЛ - ГОСПОД Е БЪЛГАРИН..."... нямам много конкретни спомени - улици, НДК, Студентски град... а лятото пак, и пак, и пак... нямаше край еуфорията и чувството, че сме велики... прекрасно е да го изживееш на 20
|
|
1836views
13comments
Футбол България
Зайо да не си ти и един от тях.Иначе спомена наистина е много голям,който не е бил свидетел не знам дали ще доживее такаво нещо и после незабравимото лято.Все още мача ми е пред очите,баща ми беше легнал на дивана във хола и си пийваше(аз тогава 13 годишен хлапак не пиех все още),станах аз от фотьойла и тръгнах да излизам вече 89-тата минута и тъкмо отворих вратата се чува само АААААААААА,обърнах се и аз се развиках също.
|
|
1836views
13comments
Футбол България
8) (sun) (d) ееех, заченатите в радост в онази прекрасна вечер... вече са пълнолетни;)
|
|
18 години от Парк дьо Пренс |
|
1836views
13comments
Футбол България
<blockquote><h3>the devils написа:</h3>ako mnogo ti lipsva ,gledai nqkoi ot poslednite ma4ove na cska samo 4e gi nqma
sushtite izpulniteli</blockquote>
кирилицата във форума е задължителна!
|
|
Вицове
17351views
231comments
На лафче
На една ливада оградена с бодлива тел, пасе бик. По едно време гледа в съседната ливада пасе една симпатична крава. Засилил се бика и прескочил телта. Отива при кравата и пита: - Ти коя си? - Аз съм Сивушка Недостъпната, за тебе само Сивушка. - А, добре. Аз пък съм Белчо Надарения, за теб само Белчо,щото дарът ми остана на оградата.
|
|
1836views
13comments
Футбол България
<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>За съжаление скоро няма да се върне това време
http://football.sportal.bg/news.php?news=335390</blockquote>
Ех как ми липсва този стил на игра с едно подаване от центъра да прехвълиш цялата защита, ..... безценно (bow)
|
|
Фен тема ЦСКА
3648views
36comments
Футбол България
Призовавам всички фенове на ЦСКА мощно в Ловеч, защото отбора се нуждае от подкрепа...
Предстоят ни най-тежките мачове за края на първия полусезона и ние трябва да помогнем с каквото можем на клуба!!!
Ако някой има желание, но не знае как да стигне до Ловеч, било то с влак или кола или каквото и да е нека да ми пиши на ЛС!
http://www.prikachi.com/images/127/4049127B.jpg
|