Корекция във фонд ПНП
3073views
21comments
РО дискусии
С цел оптимизиране ефективноста на фонд ПНП се предлагат следните промени:
1. Фонд с натрупване до 2 000 000 кредита печели първия кандидат (както досега)
2. Фонд с натрупване над 2 000 000 кредита печелят първите двама кандидати
3. Фонд с натрупване над 3 000 000 кредита печелят първите трима кандидати
А\\ Съгласен
Б\\ Против
|
|
Трансферни съобщения - корекция |
|
Смешни имена |
|
Смешни имена
5608views
35comments
Футбол България
Може да не са кой знае колко смешни но пък са забавни :)
П.С. Conegliano (или нещо такова) :D
|
|
|
|
|
|
Трансферни съобщения - корекция
1387views
6comments
РО дискусии
Трансферни съобщения - корекция: В системните съобщения получавани след продажба на играч да се добави информация за отбора купувач, получената цена и името на продадения играч.
1) Съгласен
2) Против
|
|
Смешни имена
5608views
35comments
Футбол България
<blockquote><h3>FC Schalke 04 написа:</h3>не виждам нищо смешно в тези имана</blockquote>
(whew) Мислех си,че само на мене не ми са смешни имената :D
|
|
Смешни имена |
|
Промяна при изпълнение на дузпи |
|
Смешни имена
5608views
35comments
Футбол България
ФК Развей Прах е много яко(rofl) (rofl) (rofl) Ето и 1 от мен Гигант (Белене)(chuckle)
|
|
Смешни имена |
|
|
|
|
|
Промяна при изпълнение на дузпи
1648views
7comments
РО дискусии
След каря на всеки мач, когато е необходимо изпълнение на дузпи да протичат по следния начин:
1. Първия изпълнител на дузпа е номер 11 от отбора гост срещу вратаря на отбора домакин. Втория е номер 11 от отбора домакин срещу вратаря на отбора гост. Така се изпълняват по пет поредни дузпи от номера 11,10,9,8 и 7. Ако резултата продължава да е равен следва изпълнение на по една дузпа от следващите номера в низходящ ред включително и вратаря. При при продължаващ равен резултат след изреждането на целия отбор изпълнителите започват да се повтарят от номер 11 надолу докато се излъчи победител.
2. Реализацията на гол при дузпите да става при следната вероятност: Общия коефициент на играча изпълнител умножен по три срещу общия коефициент вратаря. Примерно при изпълнител с общ коефициент 200 и вратар с общ коефициент 200 вероятноста за гол става 600 към 200.
А) Съгласен
Б) Против
|
|
Вицове
13445views
231comments
На лафче
<blockquote><h3>Хиперион написа:</h3>Едно момче отива в магазин и пита продавачката:- Имате ли 2 буци сирене?- Имаме..- Добре, дайте ми.Момчето излиза от магазина и след 2 минути се връща..- Имате ли 5 буци сирене?- Ами, имаме..- Добре, дайте ми.Момчето пак излиза и отново се връща след 2 минути..- Имате ли 10 буци сирене?- Ами, да имаме..- Дайте ми.След 2 минути, момчето пак идва..- Имате ли 1 тенеке сирене?- Ами, да имаме момче, но за какво ти е толкова сирене?- Елате с мен, ще ви покажа.Отива продавачката и в един храст нещо шумоляло. Продавачката учудено попитала:- Момче, какво е това?А момчето:- Абе, не знам, ама глей колко сирене яде..</blockquote>
АААА Ебаси готиния виц не ше умра просто :D (rofl) :D (rofl)
|