Вицове

18332views 231comments На лафче
Прибира се мъж рано сутринта пиян. Веднага заспива. Жена му го съблича. Като го съблича, вижда, че има презерватив на члена. Ядосала се много и му пъхнала презерватива в задника. Цяла седмица мъжът всеки ден се връщал навреме от работа, помагал на жена си и сядал да си гледа телевизия или да чете вестник. Жена му го попитала: - Какво става с теб? Защо не ходиш да пиеш нещо с приятелите си? А той тъжно отвърнал: - Не са ми повече приятели

Вицове

Какво и изневяра по пернишки? - Да хванеш женати когато я бие друг!

Вицове

Пияница седи на бара и се налива.До него се настанява китаец и си поръва бира.След време пияницата го забелязва ,поглежда го втрншено и изфъфля: _НЕ ЗАСПИВАИ,еий трябва да пием оште.

Вицове

Едно циганче пита милиционер: - Чичко, колко е часът? - Пет без десет - отговаря милиционерът. - Айде, като стане пет, ела да ми извъртиш една сви*ка - му казва нагло цигането. Милиционерът хуква да го гони. По пътя среща свой колега: - Що го гониш това циганче, бе? - пита онзи. - Ми каза ми в пет часа да му духам и затова. - Че то има още 5 минути, бе, какво си се разбързал!

Вицове

2-ма фенове на Манчестър city си говорят. -Е,как беше в Израел,хареса ли ти? -Да,беше добре -Видя ли Стената на плача? -Ами не успях, 3 дена беше окупирана от фенове на United .

Лудогорец Разград

3597views 24comments Футбол България
Литекс 2:1 Лудогорец. Браво на момчетата от Разград. Само не мога да разбера ,защо след всяко победа веднага се пишише в темата а сега не (chuckle)

Вицове

Най-нещастният мъж е глиганът – жена му хем е свиня, хем е дива…

Вицове

"Спи сър Алекс и жена му го буди -Хайде ставай че стана 7 часа -Как 7 бе не бяха ли само 6? "

Вицове

Един ден Супермен написал по стените със спрей: "Батман е пе*ераст!" Батман видял това написал: "Супермен е Кларк Кент." :D

Вицове

Гласувайте за Манчестър Юнайтед с бюлетина №6 ! :)

Вицове

Това е просто... ужасно е да си търсиш спътницата в живота с помощта на компютър! - казва баща на сина си. - А ти как си се запознал с мама? - Нормално, спечелих я на покер. :D :D

Чорапи - 1 част

1071views 10comments На лафче
Хахахахахаха "Огледах се и видях как група хора с противогази разглеждат чорапите ми които стояха изправени до стената." :D :D :D

Чорапи - 1 част

<blockquote><h3>Ралица написа:</h3>....Ден 31: Получих официална покана за участие в Shampioni.com. Казаха, че ще се чувствам в свой води. Там имало много като мен</blockquote> :D Голям смях... :D

Чорапи - 1 част

....Ден 31: Получих официална покана за участие в Shampioni.com. Казаха, че ще се чувствам в свой води. Там имало много като мен :D

Чорапи - 1 част

Grand Milano :D (flex) (punch)

Чорапи - 1 част

БРАВОООО (party) (rofl) :D (rofl) Най - накрая нещо което наистина да разведри форума! Очквам с нетърпение втората част (rofl) :D (rofl) (party) Бравоооо

Чорапи - 1 част

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ще припадна от смях...

Чорапи - 1 част

БРА!!! (rofl) (rofl) (rofl)

Чорапи - 1 част

ден 1: Прани чорапи - меки и миришат на омекотител - мразя ги. ден 2: Чорапите нямат никакъв мирис...така е по добре. ден 3: Като се събуя и доближа чорапите до носа понамирисват - няма да ги сменям. ден 4: Като си махна обувките моментно ме лъхва \"приятна\" миризма на спарено - няма да ги сменям. ден 5: Като се събуя майка ми пита дали нещо не е умряло в къщи...нещо си въобразява. ден 6: Прибрах се и още от вратата баща ми извика \"Да не си настъпил някое лайно?\"...какво му стана на тоя човек. ден 7: Котката се доближи до кракът ми, подуши го и припадна....?!?!? ден 8: Майка ми отвори прозореца на стаята ми и започна да си мърмори нещо. ден 9: Кучето на съседите като ме видя и избяга. ден 10: Сестра ми започна да се задушава и се наложи наще да я карат в болница. В 3 през ноща дее*а само ми разбиха сънят! ден 11: Приятелката ми дойде, отворих вратата да я посрещна и тя избяга (получих sms, че ме напуска)...това пък защо? ден 12: Родителските тела ми заплашват - отвориха всички прозорци в къщи. ден 13: Майка ми си събра багажа и се махна .... даже не разбрах кога е станало, още спях. ден 14: Баща ми излезе за работа и вечерта се обади да ми каже, че отиват с майка ми на дъъъълга почивка... ден 15: Съседите се оплакват, че от нас мирише на лошо.... така ли? аз не усещам нищо. ден 16: Уличните кучетата избягават района около блока. ден 17: Съседите до, под и над нас отидоха на почивка заедно ... абе какво им става на тия хора само забягват на накъде. ден 18: Звъняха от ХЕИ, казаха ми, чеполучили множество оплаквания и щели да дойдат на проверка ако продължат...сигурно са сбъркали номера. ден 19: Цветата в апартамента увяхнаха...странно вечра ги полях. ден 20: Хората от входа масово се изнизват кой на вилата, кой на село....тука става нещо странно. ден 21: Хлебарките напуснаха блока...такова изселение не бях виждал. ден 22: Дойде пощальонът да ми връчи призовка...не го видях да излиза от блока. По новините вечерта видях, че бил в болницата според лекари от натравяне....горкия сигурно е ял нещо развалено. ден 23: ХЕИ позвъни на вратата. Отварям и гледам двама души лежат в безсъзнание. Извиках бърза помощ. По новините нищо не казаха. ден 24: Гражданска защита отцепва района...ха да не съм луд да тръгвам на някъде. ден 25: Нещо ми е тежко в корема. Драйфа ми се. ден 26: Тука нещо мирише на лошо...продължавам да драйф...... ден 27: ....... ден 28: ....... ден 29: ....... ден 30: Събудих се в някаква бяла стая завързан за леглото. Огледах се и видях как група хора с противогази разглеждат чорапите ми които стояха изправени до стената.

Лудогорец Разград

3597views 24comments Футбол България
боса на лудогорец трудно се задържа в България незнам как ще го задържат в разград