18 години от Парк дьо Пренс

1922views 13comments Футбол България
Още е пресен спомена с трикольорите по улиците, с изрязаните гербове, и усмивките на другарите. Ех спомени спомени. (h) (h) (h) ГОСПОД Е БЪЛГАРИН (h) (h) (h) '94 година репликата на коментатора беше "БРАВО БОБИ! ГОСПОД Е БЪЛГАРИН" особено след мача с Мексико и разплакания Папагал (Хорхе Кампос). А когато Сираков си изгуби обецата? А как лъвовете се плацикаха в басейна докато другите се спукваха от тренировки? А онзи голия с тъпана, който час и половина неуморно думкаше? ЕХ СПОМЕНИ!!!

Ех, това наистина това си остава един чудесен спомен. (party) В последвалото американско лято за малко време българите забравиха различията си, нямаше сини и червени, нямаше този и онзи, хората бяха едно. Тези времена ми липсват най-много.

Вицове

18332views 231comments На лафче
-Тате искам да ти кажа нещо не знам само,че как. -Казвай директно.Казал бащатата. -Тате аз съм гей. -Синко ти имаш ли вила на Хаваите. -Не татко. -Сине имаш ли къща със 20 спални,басейн,джакузи кино и голф игрище. -Не татко. Сине имаш ли Мерцедес последен модел. -Не татко. -Е синко ти не си гей,ти си си жив педераст.

наистина незабравим моменти даже кат ги гледам моментите ми се доплаква

8) (sun) (d) Де да бях... в онази нощ бяхме с един колега на един таван зад Френската гимназия... изгонили гаджелъка и сериозно наблягащи на ракията... от мъка в началото... а след онова култово "... и може би последен шанс... Костадинов... КОСТАДИНОВ... и ГОООЛ - ГОСПОД Е БЪЛГАРИН..."... нямам много конкретни спомени - улици, НДК, Студентски град... а лятото пак, и пак, и пак... нямаше край еуфорията и чувството, че сме велики... прекрасно е да го изживееш на 20

Зайо да не си ти и един от тях.Иначе спомена наистина е много голям,който не е бил свидетел не знам дали ще доживее такаво нещо и после незабравимото лято.Все още мача ми е пред очите,баща ми беше легнал на дивана във хола и си пийваше(аз тогава 13 годишен хлапак не пиех все още),станах аз от фотьойла и тръгнах да излизам вече 89-тата минута и тъкмо отворих вратата се чува само АААААААААА,обърнах се и аз се развиках също.

8) (sun) (d) ееех, заченатите в радост в онази прекрасна вечер... вече са пълнолетни;)

;( ;( ;( ;( ;(

<blockquote><h3>the devils написа:</h3>ako mnogo ti lipsva ,gledai nqkoi ot poslednite ma4ove na cska samo 4e gi nqma sushtite izpulniteli</blockquote> кирилицата във форума е задължителна!

Вицове

На една ливада оградена с бодлива тел, пасе бик. По едно време гледа в съседната ливада пасе една симпатична крава. Засилил се бика и прескочил телта. Отива при кравата и пита: - Ти коя си? - Аз съм Сивушка Недостъпната, за тебе само Сивушка. - А, добре. Аз пък съм Белчо Надарения, за теб само Белчо,щото дарът ми остана на оградата.

<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>За съжаление скоро няма да се върне това време http://football.sportal.bg/news.php?news=335390</blockquote> Ех как ми липсва този стил на игра с едно подаване от центъра да прехвълиш цялата защита, ..... безценно (bow)

Фен тема ЦСКА

3855views 36comments Футбол България
Призовавам всички фенове на ЦСКА мощно в Ловеч, защото отбора се нуждае от подкрепа... Предстоят ни най-тежките мачове за края на първия полусезона и ние трябва да помогнем с каквото можем на клуба!!! Ако някой има желание, но не знае как да стигне до Ловеч, било то с влак или кола или каквото и да е нека да ми пиши на ЛС! http://www.prikachi.com/images/127/4049127B.jpg

За съжаление скоро няма да се върне това време ;( http://football.sportal.bg/news.php?news=335390

http://sporta.bg/?load=Football::Article&championshipId=16981&id=984771

http://sport.webcafe.bg/id_1032931033/slide_2_Printsat_na_mitovete_navarshi_18 http://www.youtube.com/watch?v=_jzcR-3UBtg&feature=related

Вицове

В бар, мъж заговаря жена: - За 100лв. ще спиш ли с мен?? -НЕ!! Луд ли си не те е срам!! - Аре ма, че много ми трябват!

Вицове

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията. Възрастен шеф в полицията я погледнал и пита: - Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две? - Ъъъъ...четири. - Добре. Корен квадратен от 100? - Ами....десет! - Отлично. Кой е убил Ботев? Блондинката замълчава. - Не знам, - накрая казала тя. - Добре, помислете и елате утре Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита: - Взеха ли те на работа? - Не само, че ме взеха, - хвали се блондинката, - но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

Вицове

Когато ти говориш с Бог - това е молитва. А когато Бог ти говори, това е шизофрения...

Вицове

В един Винпром починал дегустаторът и обявили конкурс за нов. Идва един пияница и му дават да пробва една ракия, отговаря: - Дъбова бъчва, две години, подсилена с холандски спирт, на пазара е с етикет "Отлежала девет години"... - Правилно. Секретарката му дава втора чаша. - Вино, пластмасов бидон, никакво грозде. Шефът намигва на секретарката, тя му дава чаша с нейна урина. - Блондинка, на 26 години, трети месец бременна. Ако не ме вземете на работа, ще кажа от кого е детето..

Вицове

Полицай спира шофьор: - Добър ден. Документите за проверка! Шофьора му казва: - Ей сега. Елате по-близо, ако може, че са ми долу в жабката. Полицаят си провира главата в колата през прозореца, шофьорът вдига стъклото и го защипва. След това невъзмутимо излиза през другата врата, смъква панталоните на полицая и го опъва отзад. Прибира се в колата, сваля прозореца и потегля пред погледа на изумения полицай. Полицаят се оглежда и вижда малко момченце. - Ей, момченце, видя ли му номера на тоя? Момченцето отговаря: - Чичко полицай аз и във цирка такъв номер не бях виждал!