Чат под всеки мач в реално време
1680views
7comments
РО дискусии
Въвеждане на чат под всеки мач в реално време. По подобие на този под класирането на групите. Достъп да пише коментари да има всеки желаещ.
1) Приема се
2) Не се приема
|
|
Arsenal London FC |
|
От кога играете shampioni.com?
3870views
55comments
На лафче
Регистриран на 25 Яну 2010 20:58
д/г съм още нов във Играта.
Бях почнал със име FC GABIR слет това имаше още 1-2 смени на името и сега съм със този и мисля да продължа със този. :)
|
|
3870views
55comments
На лафче
Ами аз играя от самото начало, от както AC Perugia, мачкаше, времето на ChOpY_86, oRiGiNaLa и т.н. Отбора ми беше FC LooPy United, след рестарта бях KLETKATA NSK, и сега от скоро отново се регистрирах..
|
|
3870views
55comments
На лафче
Играя от 22 януари 2008 година. Не съм си сменял името. За около 1 година, бях изоставил отбора. Играта е интересна.
|
|
От кога играете shampioni.com? |
|
|
|
3870views
55comments
На лафче
играех играта още когато имаше статус "разведен", "женен" и "свободен" :D.... отбора ми се казваше "Internacionale" има го даже на 4-рта снимка от раздела "помощ" 9-то място в класирането :)
|
|
Arsenal London FC
2673views
23comments
Футбол Европа
Грешиш, Парк е капитан на националния отбор на Южна Кореа не е слаб играч. Иначе Мертезакер, Сантос и Парк вече са в Арсенал и мисля, че трябва и един от Малуда и Бенаюн да подпише с артилеристите.
|
|
3870views
55comments
На лафче
от 23 април 2008 и съм сменил 3 пъти името преди беше L.A GALAXY,след това NEW YORK RED BILLS и сега с новото име ми върви повече (beer) (beer) (beer)
|
|
3870views
55comments
На лафче
24 декември 2009 спирал съм я на 2 пъти и съм я почвал на ново заради това,че нямах възможност да влизам редовно и отбора ми се казваше Aston Villa :)
|
|
|
3870views
55comments
На лафче
Играя играта от 11 Февруари 2006 година, името на отбора ми винаги е било Botev Forever
|
|
Arsenal London FC
2673views
23comments
Футбол Европа
да видях за Мерезакер обаче Чу-Юнг Парк е поредното неизвестно попълнение с което се извинявам но не съм съгласен да паднеш с 8:2 от някой и да продължаваш с неизвестните е немислимо сега той може да е добър но ако искат да оправят проблемите си Арсенал трябва да купуват играчи от световна класа !
|
|
Нови съобщения и заличаване на записан състав |
|
Arsenal London FC
2673views
23comments
Футбол Европа
Да ти кажа Алекс не ни трябва, защото в момента се очаква Пер Мертезакер да премине медицински тестове в Арсенал, а Чу-Юнг Парк вече официално е в Арсенал с номер 9 на тениската. ;)
|
|
Arsenal London FC
2673views
23comments
Футбол Европа
съгласен съм за Сантос но за Косчелни мисля че Алекс е по добрия вариянт ако бъде привлечен
|
|
Arsenal London FC
2673views
23comments
Футбол Европа
Според мен в центъра на защитата са си добре Косчиелни и Вермаелен. ;) Добре ще е ако днес се осъщеcтви трансфера на левия бек на Фенербахче и националния отбор на Бразилия Андре Сантос.
|
|
Arsenal London FC
2673views
23comments
Футбол Европа
Йоси Бенаюн, Флоран Малуда и Алекс: ако преминат в Арсенал обора ще навлезе в съвсем други измерения защото точния заместник на Фабрегас е Бенаюн един добър футболист на Насри е Малуда а Алекс ще е Бетон в защитата заедно с най резултатния защитник на Арсенал през 2009/2010 Томас Вермаелен .
|