Чат под всеки мач в реално време

1680views 7comments РО дискусии
Въвеждане на чат под всеки мач в реално време. По подобие на този под класирането на групите. Достъп да пише коментари да има всеки желаещ. 1) Приема се 2) Не се приема

Arsenal London FC

2673views 23comments Футбол Европа
той Бенаюн не е ли подписал още ?

От кога играете shampioni.com?

3870views 55comments На лафче
Регистриран на 25 Яну 2010 20:58 д/г съм още нов във Играта. Бях почнал със име FC GABIR слет това имаше още 1-2 смени на името и сега съм със този и мисля да продължа със този. :)

Ами аз играя от самото начало, от както AC Perugia, мачкаше, времето на ChOpY_86, oRiGiNaLa и т.н. Отбора ми беше FC LooPy United, след рестарта бях KLETKATA NSK, и сега от скоро отново се регистрирах..

Играя от 22 януари 2008 година. Не съм си сменял името. За около 1 година, бях изоставил отбора. Играта е интересна.

Регистриран на 29 Май 2010 19:38

Регистриран на 08 Окт 2010 14:15

Регистриран на 11 Май 2011 22:26

играех играта още когато имаше статус "разведен", "женен" и "свободен" :D.... отбора ми се казваше "Internacionale" има го даже на 4-рта снимка от раздела "помощ" 9-то място в класирането :)

Arsenal London FC

Грешиш, Парк е капитан на националния отбор на Южна Кореа не е слаб играч. Иначе Мертезакер, Сантос и Парк вече са в Арсенал и мисля, че трябва и един от Малуда и Бенаюн да подпише с артилеристите.

от 23 април 2008 и съм сменил 3 пъти името преди беше L.A GALAXY,след това NEW YORK RED BILLS и сега с новото име ми върви повече (beer) (beer) (beer)

24 декември 2009 спирал съм я на 2 пъти и съм я почвал на ново заради това,че нямах възможност да влизам редовно и отбора ми се казваше Aston Villa :)

ОТ преди рестарта :)

Играя играта от 11 Февруари 2006 година, името на отбора ми винаги е било Botev Forever

Arsenal London FC

да видях за Мерезакер обаче Чу-Юнг Парк е поредното неизвестно попълнение с което се извинявам но не съм съгласен да паднеш с 8:2 от някой и да продължаваш с неизвестните е немислимо сега той може да е добър но ако искат да оправят проблемите си Арсенал трябва да купуват играчи от световна класа !

Нови съобщения и заличаване на записан състав

1474views 7comments РО дискусии
1/ Съгласен 2/ Съгласен

Arsenal London FC

Да ти кажа Алекс не ни трябва, защото в момента се очаква Пер Мертезакер да премине медицински тестове в Арсенал, а Чу-Юнг Парк вече официално е в Арсенал с номер 9 на тениската. ;)

Arsenal London FC

съгласен съм за Сантос но за Косчелни мисля че Алекс е по добрия вариянт ако бъде привлечен

Arsenal London FC

Според мен в центъра на защитата са си добре Косчиелни и Вермаелен. ;) Добре ще е ако днес се осъщеcтви трансфера на левия бек на Фенербахче и националния отбор на Бразилия Андре Сантос.

Arsenal London FC

Йоси Бенаюн, Флоран Малуда и Алекс: ако преминат в Арсенал обора ще навлезе в съвсем други измерения защото точния заместник на Фабрегас е Бенаюн един добър футболист на Насри е Малуда а Алекс ще е Бетон в защитата заедно с най резултатния защитник на Арсенал през 2009/2010 Томас Вермаелен .