Вицове
17076views
231comments
На лафче
Седнал мъж на пациентския стол, зъболекаря се подготвил и се приближил с клещите към него. Мъжът леко се протегнал, хванал го за топките и казал:
- Докторе, нали няма да НИ боли?
|
|
Вицове
17076views
231comments
На лафче
Между приятели:
-Вчера поканих Пешо,Иван и една мацка на купон в нас.Изпихме бутилка водка и почнахме секс,секс цял следобед.После взехме още водка и цяла нощ секс,секс...
-Малеее,Вие тая сте я разцепили!!!
-Коя?
-Ами мацката..
-Ама тя изобщо не дойде
|
|
Вицове
17076views
231comments
На лафче
Върви си Кумчо Вълчо по горската пътека и среща Зайо Байо. Заека носи един цветен телевизор.
- Къв е тоя телевизор бе Зайо? - пита Вълка.
- Абе дълга история...
- Кажи де! - казва Вълка.
- Ми, разхождах се аз сутринта из гората и срещнах Лисицата. И Лисицата вика: "Зайо, айде да те водя вкъщи да пием чай". Отидохме у Лисицата, тя се съблече, легна на леглото и ми вика: "Зайо, вземи ми най-скъпото!". Аз се огледах и взех цветния телевизор.
Вълка като чул, викнал:
- Абе Зайо, ти не си никакъв мъж!
Заека се обидил и му казал:
- Е ти като си такъв голем мъж ходи вземи холната гарнитура.
=============================================
Говорят си двама интернет-манияци:
- Ела към нас, ще има купон - музика, бира, мацки!
- Музика- супер! Бира- супер! А колко ще са мацките?
- Около 6 GB.
|
|
Вицове
17076views
231comments
На лафче
Христо Йовов умрял.Чука на райската врата и св.Петър пита:
-Кой чука?
-Аз съм Христо Йовов!!
-Онзи дето играеше в Левски ли?
-Да,да същия.
-Абе момче,ти как успя да оцелиш вратата???
|
|
Фен тема Левски.
2708views
23comments
Футбол България
Ти като не си фен на Левски,не виждам какво правиш тук.Бегай си пиши в темата за ЦСКА.Знам,че ти е болно,но тези неща са факти и са неоспорими.И особено за БАТЕ недей да ми пишеш,защото дали в Италия някой се смя след като за една бройка Ювентус не го отнесе насред Торино.Гледай си четирибуквието,радвай се на третото място в първенството и евентуалната купа на България и с Левски не се занимавай.На всяка манджа мерудия.;)
|
|
Фен тема Левски.
2708views
23comments
Футбол България
И аз имам спомени с цска как се на грубите фенове как където отидат и почват да чупят какво видят нахлуват на терена!Но това е извън темата и не мисля да се заяждам
|
|
Фен тема Левски.
2708views
23comments
Футбол България
Левски е единственият футболен тим в България, който през всички шампионати е играл в 1-ва Софийска дивизия или в "А" група. Левски е единственият футболен тим в България, който има положителен баланс срещу всички сега и преди съществуващи клубове в България. Левски има положителен баланс срещу вечния си съперник ЦСКА във всички мачове помежду им - 14 победи повече . Левски е отборът с най-много купи в България. Фактите са следните: ЛЕВСКИ има 26 титли, 30 купи на България и на Съветската Армия, и 3 Суперкупи. Общо: 59. ЦСКА е на второ място - има 31 титли, 23 купи на България и на Съветската Армия и 3 Суперкупи. Общо: 57. Левски е единственият футболен тим от България играл в Шампионска лига. Левски е единственият футболен тим от България играл 16 поредни международни мача за УЕФА(1/4 финал)-за една година. Левски е единственият футболен тим от България продължавал след групите на УЕФА. Левски е първият български отбор в класирането на УЕФА за 2009г.- на 89-то място е Левски София с коефициент 24.250, на 109-то е Литекс с 16.250, на 115-то е ЦСКА София с коефициент 14.250. Левски е единственият български представител в топ 200 на вечната ранглиста на клубовете в света, пише в. "7 дни спорт". Класацията е водена от Международната федерация за футболна история и статистика. Сините делят 192-о място с унгарския Ференцварош, хърватския Хайдук (Сплит) и английския Шефилд Уензди. Българите имат пет точки, съобщава още в. "7 дни спорт".Статията е от 23.01.2010 година. ЦСКА е извън тази класация... Левски е с най-много фенове и e най-обичаният тим в България.:)
|
|
Фен тема Левски. |
|
Фен тема Левски.
2708views
23comments
Футбол България
Днес уникален гол на Дембеле, заслужава да пием по една (beer) за него :)
|
|
Най-заслужилия футболист за всички времена |
|
Фен тема Левски.
2708views
23comments
Футбол България
спомням си когато бихме Удинезе с 2 на 1 уникален спомен пълни ми душата за съжеление го гледах по телевизията
|
|
|
Manchester United FC |
|
Manchester United FC
3171views
30comments
Футбол Европа
никога Ливърпул няма да зъдмине червените дяволи,ти искаш ама няма стане никогашшшшшшшшшшшшш
|
|
Manchester United FC
3171views
30comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>Manchester United написа:</h3>19та титла.Майната ви Liferpul.</blockquote>
Според правилата на форума този коментар трябва да бъде премахнат.Дано някой МОД да го види:P
Честита ви 19-та титла ама аз искам Ливърпул да имат повече от вас(blush)
|
|
Manchester United FC |
|
Manchester United FC |
|
LiverpooL Fc
2756views
22comments
Футбол Европа
Говори се че дават 100 милиона на Крал Кени за трансфери което е невероятно.Говори се за официална оферта на стойност 10 милиона към Марко Марин който е един много добър млад играч както и за доста голям шанс да вземем и Ашли което е добре.Чакам с нетърпение трансферния прозорец през лято 2011.
|
|
LiverpooL Fc
2756views
22comments
Футбол Европа
И вече официално Крал Кени подписа договор за три години с Ливърпул(party) Другия сезон ще сме вече по-големи конкуренти на Манчестър Юнайтед и Челси.Титлата ще е червена отново,но ще бъде за Ливърпул!Крал Кени прави 2-3 трансфера през лятото и почваме да мачкаме наред:P YNWA!!!
|
|