LiverpooL Fc

2755views 22comments Футбол Европа
Знаете ли,защо се получи така хубаво да играят младоците на Ливърпул.Повечето отбори в Англия(да не кажа всичките) целия сезон играха все с едни и същи играчи,а сега Крал (*) Кени (*) вкара младоци на по 19-22 години които са пълни с енергия как да не играят перфектно.Браво на треньора ВИ(clap)

LiverpooL Fc

дано Ливерпул да вземат Мат Джарвис и Ашли Йънг но и Джон Фланаган играе невероятно

LiverpooL Fc

Целия отбор играе добре...Лукас,Макси,Суарез,целия отбор.Другата година мисля,че ни е време да вземем титлата...:)

От кога играете shampioni.com?

5257views 55comments На лафче
А,аз играя от 12 Декември 2009г. и помня много добре Pfc Slatina-по времето когато моят отбор се казваше Smotaniacite(blush) (beer) (beer) (beer)

LiverpooL Fc

А вижте как играе Макси Родригез(wait)

LiverpooL Fc

Този Лукас ме изумява трябва да си призная че не трябваше да го храна така иначе играта на Ливерпул вече е много по-добра и се вижда че има кой да вземем от школата и да налагаме и с нетърпение чакам да ги гледам как играят или да почне трансферния прозорец....

Играя играта от 23 Август 2009 имах едно предишно име Pfc Slatina което съм сигорен никой не е знаел.

Играх преди рестарта на играта и се пишех Ardakj играх около година две, след това се отказах и преди 2 месеца някъде пак започнах да я играя бях се писал друг отбор и го замених с този, който ще ми е последен :)

Регистриран на 08 Септ 2008 18:52,от тогава редовно,защото много ми харесва :)

Регистриран на 21 Юни 2009 22:15, но реално преди това 2 години не играх, а още по преди това около година игра...не знам от кога играя, но е от поне 5 години :D Т.е. от както почнах работа преди 5 години в една фирма някъде толкова ми е и стажа в играта с леки прекъсвания :D

10 Юли миналата година:P

Играя от 2 Юли 2009 година :)

2 години

от 2007 но спрях помня отбори като Dream Team, Juventina....

Аз я играя някъде от 2006 или,не помнял.То имаше рестартове,то беше чудо. Отборът ми беше cska-evro.

Симулатор - гласуване за бонуси на линии и рейтинг

10011views 7comments РО дискусии
Модула е добавен като за сега, ще функционира само в РПС

Вицове

17076views 231comments На лафче
Един поп имал 3 дъщери, както и един чирак: Един ден, както дъщерите си седели в стаята си, попът извикал чирака при себе си в градината! И му казал: - Синко, отиди горе на тавана има три мотики донеси ги и трите! Тръгнал чиракът, но вместо на тавана влязъл в стаята на дъщерите на попа и им казал: - Момичета, попът, вашият баща, ми каза да дойда и да ви опъна и трите. - Ама как така и трите? - го попитали те. - Не вярваме! Показал се чиракът на прозореца и викнал на попа: - Дядо попеееееееее, и трите лииииии? - Да, синкооооо, и тритееее! :D

Вицове

<blockquote><h3>manchester unt написа:</h3>това не е виц, но наистина е уникален разговор между оператор на глобул и циганин: http://www.youtube.com/watch?v=dxIMaT34RCI</blockquote> -Абе туй не е ли име на човек ве? -Кое дали е име на човек? -Аве туй ве- Блутон. -Не е Блутон а е Bluetooth технология -Аа значи не е име на човек.Ааа аз през две мах`ли имам чичо ми ве тъй казва се ве- Блутот ... евалата батенце - това направо ме потресе (handshake) (rofl) МАкар че не е много за смях понеже циганите и те са част от "Държавата" и по тоя начин се излагаме пред цяла Европа ама кво да се прави... то има една приказка подходяща за случая (с която не целя да обидя никого): прост народ- проста държава :X Дано някой ден нещата да стоят по по- различен начин :)

Вицове

това не е виц, но наистина е уникален разговор между оператор на глобул и циганин: http://www.youtube.com/watch?v=dxIMaT34RCI

Вицове

Един ловджия отишъл в Африка на сафари. върнал се и го среща негов приятел. Гледа го загрижен и отчаян. - какво си се омърлушил толкова, го попитал приятеля му? - Амиии не е за разправяне! - Нали ходих в африка на сафари и там да ти разправям, кво стана. - Стоя си аз и насреща ми лъв. тъкмо да го гръмна, пушката засече. - Скривам се зад едно дърво, вече лъва наближава и ще ме изяде и пак тъкмо да го гръмна, пак засечка. - Еее и изяде ли те? - попитал приятеля му. - Не бе! - В тоя момент две ръце като ме грабнаха и право на дървото. - И там кво стана? - Ами какво стана! - Там една горила, като ме хвана, секс, секс, секс! - Еее, нали не те е изял лъва, тогава трябва да си весел а не такъв тъжен! - А, бе как да не съм тъжен, ТЯ ТАМ, АЗ ТУКА, НИТО ПИШЕ, НИТО СЕ ОБАЖДА.