Най-заслужилия футболист за всички времена
4575views
45comments
Футбол Свят
<blockquote><h3>FC Barcelona написа:</h3>мисля че Меси ще надмине всички защото е едва на 23 и е спечелил всичко</blockquote>
Няма световна титла:)
|
|
Най-заслужилия футболист за всички времена |
|
План за работа на РО2
1346views
1comments
РО дискусии
В тази тема предоставяме на вниманието на всички колеги плана за работа на РО2 както сме го обсъдили и приели подреден по ред на приоритетите(може и да претърпят размествания в процеса на работа ако има нужда, както и да се добавят нови точки в него), за да се знае по какво ще се работи и в какъв ред горе долу.
1.Промени при националните отбори, свързани с наградите, организацията на провеждане и участие в националния отбор на играчи. (гласувана)
2.Улесняване на намирането на противник за изиграване на РПС (обсъжда се)
3.Промени при трансферите, свързани със начина на формиране на средната цена, използването и курса на леврото, допустими отклонения от средната цена и др.
4.Промяна в начина на получаване на картони в мачовете, свързани пряко с нивата на агресия на отбора в мача и стила му на игра, и промяна на %-то отношение на получените картони в атака и защита.
5.Въвеждане на глоби за получени жълти и червени картони в мачовете.
6.Премахване на случайния принцип при контузиите и въвеждането на пряка зависимост между получаването на контузия и умората и фитнеса на играча. Пак ще е случайно кои играчи ще получат контузия, но тези с много умора и нисък фитнес ще се контузват доста повече от другите с висок фитнес и без натрупана умора. Въвеждане на правило играчите с натрупана умора над определено ниво да не получават опит в мачовете.
7.Въвеждане на ясни правила при дузпите и евентуално продължения от 30 минути преди да се стигне до дузпи в мачовете на елиминация. Възможност за избор на изпълнителите на дузпите в мача и пряка зависимост на резултата в тях от уменията на вратарите и изпълнителите(евентуално и въвеждане на ново умение на играчите изпълнение на дузпи), естествено пак ще има и определен % шанс.
8.Промяна на коментарите в мачовете с по-съдържателни и отговарящи на ситуациите в мача.
9.Въвеждане на групова фаза в Купа на шампионите и пълен жребий след групите на Лига на Шампионите и Купа на шампионите, на 1/8 финалите първи срещу втори отбори но произволно без схема коя група срещу коя, оттам нататък на случаен принцип.
10.Въвеждане на ограничение за моменталната продажба на суперталантите след закупуването им, както има сега при играчите от ДЮШ и при останалите закупени играчи, да не могат да се препродават веднага.
11.Периодично обновяване на раздела Помощ в играта след въвеждане на промени в нея(поне веднъж на сезон), и поддържането му в актуален вид, тъй като това е мястото откъдето новите играчи най-напред се информират за играта и за правилата в нея.
|
|
Програма за сезон 27 |
|
Програма за сезон 27 |
|
Програма за сезон 27 |
|
Приемственост между старото и новото РО
1528views
7comments
РО дискусии
Тук не става въпрос за комунизъм или нещо от този род, както някои вече побързаха с изказванията си, но мисля, че не е добра идея всяко ново РО, което дойде с нов мандат да маха въведенията добавени от предишните или поне не веднага ;)
На този етап подкрепям предложението !
|
|
Програма за сезон 27 |
|
Програма за сезон 27 |
|
Програма за сезон 27 |
|
Програма за сезон 27
1513views
7comments
РО дискусии
1-ва седмица (25.04-01.05): Понеделник до Петък 1-5 кръг на п-вото; Събота и Неделя - турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup;
2-ра седмица (02.05-08.05): Понеделник до Петък 5-10 кръг на п-вото; ЛШ - квалификации 1,2 и първи мачове от 3-и кръг, КШ - 1,2, и първи мачове от
3-и кръг; Събота - 1 и 2 кръг на СП, Неделя 3 и 4 кръг на СП; Събота и Неделя - турнир Amateur Cup;
3-а седмица (09.05-15.05): Понеделник до Петък 10-15 кръг на п-вото; ЛШ - квалификации 3-и кръг втори мачове, 4-и кръг, групова фаза - 1 и 2
кръг, КШ - 3-и кръг втори мачове, 4-и и 5-и кръг; Събота и Неделя - турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup;
4-а седмица (16.05-22.05): Понеделник до Петък 15-20 кръг на п-вото; ЛШ - групова фаза - 3, 4, 5 и 6 кръг и 1/8 финали първи мачове, КШ - 1/8
финали, 1/4 финали и 1/2 финали първи мачове; Събота - 5 и 6 кръг на СП, Неделя 7-и кръг на СП; Събота и Неделя - турнир Amateur Cup;
5-а седмица (23.05-29.05): Понеделник до Петък 20-25 кръг на п-вото; ЛШ - 1/8 финали втори мачове, 1/4 финали и 1/2 финали, КШ - Понеделник 1/2
финал втори мачове, Вторник финал; Събота и Неделя – турнири Amateur League, Silver Cup и Gold Cup;
6-а седмица (30.05-05.06): Понеделник до Петък 25-30 кръг на п-вото; ЛШ - Понеделник финал; Събота и Неделя - турнири Amateur League, Silver Cup и
Gold Cup;
7-а седмица (06.06-12.06): Купа на лигата от Понеделник до Събота, Неделя - Супер Купа Шампиони : Носителя на ЛШ – Носителя на КШ; Събота и Неделя - турнири Amateur Cup и Friends Cup;
8-а седмица (13.06-19.06): Понеделник 1/8 финали на СП, Вторник 1/4 финали на СП, Сряда 1/2 финали на СП, Четвъртък – финал на СП и мач за трето място; Петък – СКК 1/2 финали, Събота - СКК финали; Неделя - ОСТАРЯВАНЕ НА ИГРАЧИТЕ; Събота и Неделя - турнири Amateur Cup и Friends Cup;
а) ПРИЕМА СЕ
б) НЕ СЕ ПРИЕМА
|
|
Чакащи турнири
10083views
86comments
Неофициални турнири
1.Super Cup(2 сезон) до 75%
2.20
3.РПС
4.1 ВИП КОД и 5 емблеми за Победителя
5.Групова фаза с 4 групи от по 5 отбора първите 2-ма в всяка група продължават на 1/4 финали и от там по 2 мача до финала там ще е 1 мач
6.понеделник-петък
7.25-30
Турнира го организираме аз и FC LitexLovech
|
|
Приемственост между старото и новото РО |
|
Фен тема на Реал Мадрид |
|
Фен тема на Реал Мадрид
2272views
29comments
Футбол Европа
Ако Кака покаже постоянство със сигурност, ще е титуляр, но от 1 мач не можем да съдим, все пак преживя доста контузии...Аз лично се надявам да е титуляр срещу Барса, но Йозил и Ди Мария си заслужават титулярно място също...
|
|
Фен тема на Реал Мадрид
2272views
29comments
Футбол Европа
Честито на Кака и му пожелавам скоро да е твърд титуляр ,зашото не му приляга резервната скамейка! :)
|
|
Фен тема на Реал Мадрид
2272views
29comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>Real Madrid CASTILLA написа:</h3>Албиол? Тоя защитник ли е? Това е най-голямата дупка на Реал Мадрид! Моля те, хич не ми го брой. Аз съм му пожелал да си счупи крака и да не докосне топка поне докато е в Реал Мадрид. Искрено се надявам да се махне през лятото... нека трови нервите на някой друг.</blockquote>
Определено! Джон Тери или Неманя Видич това е спасението в защита! :)
- Кака се сдоби и с дъщеричка
Поздравления трябва да получи халфът на Реал Мадрид Кака, чиято съпруга го дари с момиченце през уикенда.
Каролине Челико роди дъщеря на име Исабела в болницата "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло. Двойката вече има един син Лука, роден през 2008 година. Футболистът не успя да присъства на събитието, тъй като играеше за Реал Мадрид при успеха с 6:3 над Валенсия. Халфът все пак посвети головете си в двубоя на нероденото тогава все още дете. Съпругата му пък съобщи новината в социалната мрежа "Туитър".
"Родих отново! Всичко бе нормално. Насладих се на всяка болка, всяка минута. Струваше си", сподели Каролине.
Кака пристигна в Сао Пауло в неделя, за да се срещне с дъщеря си за първи път, но ще се върне в Испания в понеделник.
- Двама от Реал до последно минават късни фитнестестове преди мача с Барса
Анхел ди Мария и Емануел Адебайор са под въпрос за предстоящия първи полуфинал за Шампионската лига между Реал Мадрид и Барселона на „Сантиаго Бернабеу“.
Ди Мария получи контузия в десния крак по време на финала за купата на Краля срещу Барселона (1:0) и му бе дадена почивка при гостуването на Валенсия. Бързоногият футболист почти сигурно ще бъде на разположение на Моуриньо за третото Ел Класико.
Адебайор също има контузия от двубоя с Барселона и пропусна двубоя от Примера дивисион с Валенсия.
Нападателят не взе участие в последните тренировки на отбора и утре ще стане ясно дали ще може да вземе участие в мача с Барселона.
|
|
Фен тема на Реал Мадрид
2272views
29comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>Real Madrid CASTILLA написа:</h3>Албиол? Тоя защитник ли е? Това е най-голямата дупка на Реал Мадрид! Моля те, хич не ми го брой. Аз съм му пожелал да си счупи крака и да не докосне топка поне докато е в Реал Мадрид. Искрено се надявам да се махне през лятото... нека трови нервите на някой друг.</blockquote>
Албиол не е лош играч но просто не отговаря на класата на другите :)
|
|
Фен тема на Реал Мадрид
2272views
29comments
Футбол Европа
Албиол? Тоя защитник ли е? Това е най-голямата дупка на Реал Мадрид! Моля те, хич не ми го брой. Аз съм му пожелал да си счупи крака и да не докосне топка поне докато е в Реал Мадрид. Искрено се надявам да се махне през лятото... нека трови нервите на някой друг.
|
|
Фен тема на Реал Мадрид
2272views
29comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>FC Barcelona написа:</h3>еми вие вземете целият свят колкото до Тери може би ще премине в Мадрид поради слабата форма на Челси този сезон но не ви трябва защитата ви е доста добра имате си централни защитници: Пепе Рамос Карвальо Гарай Албиол , но Моу си знае работата</blockquote>
Моля те, не се меси в чужди теми! Гледай си твоя отбор и остави Реал и не коментирай тук!
|