Нов формат от сезон 70

2946views 45comments Общи дискусии
Лично аз мисля, че е по-добра идея да остане само 1 лига, но няма идеях как ще се възприеме това от вас. Ако мислите, че ще бъде по-интересно бихме могли да го реализираме така, ще има само 16 шампиона, а не 32 или 64 както са в момента т.е. битката, ще бъде сериозна. Plamo относно контузиите няма никаква връзка с това колко редовно влизаш в отбора си те са %-то съотношение т.е. ако процена на случайни контузии е 5% и има 100 играча, ще се контузят случайно 5, но ако играчите са 200, ще се контузят 10 играча.

Нов формат от сезон 70

Имам усещането, че ще сме свидетели на една голяма боза...със страшно много бъгове и дали няма да е края на играта не знам. Наистина е хубаво да има промени и то драстични, но трябва много добре да се измислят, така че да не си заминем и малкото хора-мазохисти останали да играят. П.С. не по темата ама Админче бутни малко тия контузии, че ми писна всеки ден нов в лазарета...това си е пълна дискриминация, имам лекото наблюдение (но не съм на 100% сигурен), че мениджъри влизащи всеки ден да имат повече контузени от мениджъри влизащи веднъж на седмица!!!

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>FC RAPID написа:</h3>Какво получаваме от сливане на 2 лиги?В момента сме средно по 5 отбора в лига следователно ще станем по 10 отбора в една група.Не е ли по-добре да се слеят 4 лиги в една?Така ще имаме и по-силна конкуренция и за титлата в първенството ще имаме и отбори които ще се борят за оцеляване и отбори в Вгрупа които ще се борят за промоция за Агрупа и новите потребители ще имат по-голям стимул за игра.Проблема с СКК може да се реши като играят шампиона и спечелилият купа на лигата или шампиона срещу втория ако шампиона е спечелил и двете титли както реалният футбол.За турнирите се вдига квотата представители от всяка група е се намалят квалификационните кръгове .За националните отбори няма да имаме 64 национални отбора а само 16 и тогава вече ще има голяма конкуренция и смисъл от обединяване.В този вариант с обединяване на 2 лиги аз виждам същото като предложението преди време за втори сървър "Временно решение на проблема "</blockquote> Подкрепям ... колкото повече толкова по интересно! Трябва да има тръпка и борба за по-предно класиране, за оцеляване и т.н.

Нов формат от сезон 70

чудесна идея малко пи зякъсняла но по-добре късно отлолкото никога (y) (y) (y)(y) (y) (y) (y) (pi)

Нов формат от сезон 70

Какво получаваме от сливане на 2 лиги?В момента сме средно по 5 отбора в лига следователно ще станем по 10 отбора в една група.Не е ли по-добре да се слеят 4 лиги в една?Така ще имаме и по-силна конкуренция и за титлата в първенството ще имаме и отбори които ще се борят за оцеляване и отбори в Вгрупа които ще се борят за промоция за Агрупа и новите потребители ще имат по-голям стимул за игра.Проблема с СКК може да се реши като играят шампиона и спечелилият купа на лигата или шампиона срещу втория ако шампиона е спечелил и двете титли както реалният футбол.За турнирите се вдига квотата представители от всяка група е се намалят квалификационните кръгове .За националните отбори няма да имаме 64 национални отбора а само 16 и тогава вече ще има голяма конкуренция и смисъл от обединяване.В този вариант с обединяване на 2 лиги аз виждам същото като предложението преди време за втори сървър "Временно решение на проблема "

Нов формат от сезон 70

Без турнирите е немислимо дано стъпките са бързи

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>fozzy написа:</h3>С тази промяна,ще доведе ли до някаква промяна за КШ,ЛШ и Супер Купите?</blockquote> Разбира се, че ще засегне и турнирите, но ще се действа стъпка по стъпка, а именно първо трябва да се преместят отборите в новите лиги.

Нов формат от сезон 70

На този етап всякаква промяна е добра, нека видим как ще изглежда и пак ще коментираме след това!

Нов формат от сезон 70

А още по добре ще е и четирите лиги да се обединят в Група А и Група B за да има още повече конкуренция!

Нов формат от сезон 70

С тази промяна,ще доведе ли до някаква промяна за КШ,ЛШ и Супер Купите?

Нов формат от сезон 70

От следващия сезон 70 във всяка Конференция, ще се обединят лигите както следва. Първите 8 отбора от крайното класиране на сезон 69 на Лига 1 и Лига 2, ще сформират Лига А, Група А, а отборите от 9-16 място, ще генерират Лига А Група B и по същата схема на долу, ще се генерират новите лиги и групи като на този етап най-ниското ниво, ще си остане отново Група D във всяка Лига, но при нужда, ще бъдат добавяни допълнителни лиги, но само когато сезона стартира. В случай когато отбор в дадена Група има отбор БОТ и реален Потребител без значение позицията му в класирането с предимство, ще бъде Потребителя. Националните отбори, ще бъдат намалени като формата за обединение на лигите, ще се запази и при тях, а именно няма да има Лига 3 и Лига 4

Немога да разбера проблема тук

666views 6comments Въпроси
еми аз какво съм виновен...останах без кредит ,защото системата ме прецака, а и вече станах със 6 ст....от невинен станах виновен(beer)

Имаше 7 играча закупени над допустимия максимален брой. Всички са анулирани. Марков 14 WMBLEDON, 08 Октомври 2017 | 05:08 Sasu Tavi 14 Newton Heath, 05 Октомври 2017 | 22:21 CARDOZO 14 bezdarnicite, 03 Октомври 2017 | 17:20 TUBURGER 69 14 AC MILAN, 03 Октомври 2017 | 13:07 Урсула 14 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ, 03 Октомври 2017 | 11:36 Gunnar 14 milann, 03 Октомври 2017 | 07:48 houston texas 14, 03 Октомври 2017 | 07:24

Играча е продаден на отбор с повече от 5 СТ и следователно бяха анулирани

Предложения за нови опции

1415views 20comments Общи дискусии
Възможно ли е да се прехвърлят само активните отбори от втори сървър в първи, като те заемат мястото на ботове на случаен принцип по А групите? За сливането всеки ще е за, само не пипайте турнирите, защото те са най-интересното нещо в играта. Дори и по8 отбора от група да играят, турнирите трябва да останат.Радвам се,че има надежда най-накрая!!!

Твърдо съм за За втора и трета точка ,дано стане че играта умира съм пълна скорост .Нека господин админа ся хване малко в работа нищо ново не се случва от 5 години СРАМОТА

СЪОБЩЕНИЯ Съобщение от: Администратор 13 Ное 2017 18:59 Анулиран трансфер Трансферът на играча CARDOZO беше анулиран от администратор поради нарушаване на правилата за извършване на трансфери. От профила Ви бяха отнети 738 000 кредит

Изобщо не трябва да говорим за отпадане на турнирите ,даже и защо да не направим един турнир Интертото?.. Предложението ми ще се доизпипа в смисъл.. Правим 2 Конференции Първите 4 отбора играят в ЛШ От 5 до 8/9 място играят в КШ Евентуално ако се напълнят групите може да се въведе нов турнир Интертото за 8-10 място

Как Ви се струва в дадена конференция да има само 1 лига и N на брой групи като за сега, ще останат 4, но при необходимост, ще се добавят нови по този начин, ще отпаднат само СУПЕР КУПИ на Конференциите, което с цел засилване на конкуренцията, ще бъде супер според мен. Очаквам мнения и коментари. Планувам да бъде въведено за сезон 70

1.Аз съм за обединяването, но в първи сървър да се включат само отбори от втори сървър, които нямат регистрация тук. 2. Обединяването на конференциите ще е полезен ход за всички. Проблема с КШ и ЛШ може да се реши или с намаляне на предврителните кръгове или с даване право на участие в ЛШ на третия отбор и четвъртите с най-добри показатели (ако се налага). За КШ съответно право на участие придобиват класираните след тези места ( до попълване на необходимата бройка, на същия принцип). 3. Увеличаване капацитета на сградите ми се струва неудачно. Едно нещо не може да се развива безкрайно. Нова сграда от типа "тактическо развитие" или нещо от този род ще е по-добро. Предложението да се увиличи прихода на новорегистрираните потребители ми се струва доро.(beer)