Детайли по които, ще се работи следващите седмици
3264views
39comments
Общи дискусии
В момента има опция търг ,който иска кредит да я използва ,повечето добри играчи се продават за определена цена + левро ,нека така и си остане и всички да са доволни.
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
Лично за мене,продажбата само с търг не ми допада много,защото реално погледнато,отобри с по-малък ресурс няма да могат да си купуват по-силни играчи,поради невъзможноста,да се конкурират от към финансова гледна точка с големите отбори. Това е много деликатно положение с такъв пит трансфери само и трябва да се измисли много добре.(beer)
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
CHELSEA FC как да преценим математическо каква сума е "лигавене" ?
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Добавям нова точка
8. Националите 4 групи по 4 отбора и да се играят по 2 мача на разменено
гостуване в
групите,така ще имаме по 6 мача
Относно играчите на търг - добра идея е да не може да се предлага повече от
максималния кредит освен левро. Също ми хареса идеята за бутон да не продаваш
играчнна конкурент, но от друга страна нека има този риск играча да попадне в
твой конкурент.</blockquote>
защо да не се направи така-искам за играча си примерно 1 млн.кредит и 50 левро,Слагам го на търг и какво ми пука че някой се е излигавил и сложил 1000001 кредит,като си снесе 50-те левро да играе на търга,пак идва на исканата от мен цена
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
Здравейте на всички.Първо на админа успех с начинанието за овновяването на играта. Към него какво мислите за поддържането на facebook страницата и от там също да се развива играта,а и има и топ 10 може да се добави тук и всеки потребител да гласува.Знам,че това не са належащи въпроси за сега,но са важни.
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
Подкрепям всички трансфери да са на търг.Няма ли да е най-добре да се добави освен минимална цена при желание на мениджърите които продават играчи и бутон за левро при желание? Примерно мениджър иска минимално 5000 кредит и 10 левро за играч (за да може даден отбор да направи оферта трябва да предложе поне минималното кредит и левро) Така играчът ще бъде купен от офертата която има най много кредит и поне минимално изисканото левро за един играч (ако има такова).Надскачането на офертите ще става само с кредит но леврото което иска отбора които продава да е в офертата.Да има и някакъв таван на исканото левро вие преценете колко да няма злоупотреби.
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
za6to ne predi na4alota da e pozvolen trasvera primernoza 10 dni i na polusezona za 2-3 dni? i igra4a koito si sledi daden ma4 da mu se diga malko reitinga ako e naliniq povreme na ma4a?
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Добавям нова точка
8. Националите 4 групи по 4 отбора и да се играят по 2 мача на разменено
гостуване в
Относно играчите на търг - добра идея е да не може да се предлага повече от
максималния кредит освен левро. Също ми хареса идеята за бутон да не продаваш
играчнна конкурент, но от друга страна нека има този риск играча да попадне в
твой конкурент.</blockquote>
Е какъв търг ще е ако важи максималната цена?!? Идеята беше за трансфери, които не са търг, да не може да се предлага над максималната цена, освен левро!!!
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
Едно ограничение на трансферите между два отбора (при невъвеждането на търг) до един трансфер на сезон. Трябва да се спре това връткане между играчи. Или ограничение на трансферите до 3... в този случай и богатите ще имат лимит
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
За националите това е най—добрия вариант,да не кажа и единствения.Аз имам едно предложение ,което е и за клубните отбори мисля че ще е важно и ще бъде фактор.отбора домакин да получава рейтинг точки (100).
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
Добавям нова точка
8. Националите 4 групи по 4 отбора и да се играят по 2 мача на разменено гостуване в
Относно играчите на търг - добра идея е да не може да се предлага повече от максималния кредит освен левро. Също ми хареса идеята за бутон да не продаваш играчнна конкурент, но от друга страна нека има този риск играча да попадне в твой конкурент.
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
Напълно подкрепям твоето предложение,но не виждам как точно ще се оправи,защото винаги може някой да слага 100 кредит напук на твоето предложение
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
много лесно може да се оправи проблема с търга. след като изтече времето за търг, ако продавача не е съгласен с най-добрата оферта да има право да реши дали да продаде играча, защото наистина ако някой сложи 1000 кредит над последната оферта, в която има 100 левро примерно ще е тъпо да ти избягат едни 100 левро.
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
Нали се сещате че ако трансферите минат само на търг ,няма да можем да преговаряме директно за играч ,който не е в листата.
Пример: Всеки иска да купи някой футболист от друг отбор и това което предлага -устройва и продавача (например 200 левро) да ,но мине някой и предложи 1 кредит в повече и го взима...и какво се получава,майната му на продавача че е развил играч и не може да си върне леврото...а има и друго ако не искам да продам играч на даден отбор,защото ми е конкурент ...хубаво трябва да се доизмисли преди да се въведе
По-добре е да не може да се слага повече от максималната цена и тогава идва ролята на леврото ,който даде повече го взима.
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>1. Обединяване на 4 лиги в 1
2. Идеи за амортизация на сградите или такса поддръжка
3. Договори на играчите и промяна на заплатите съобразени с трофеите на отборите
и рейтинга който имат. За СТ заплатите би било редно да бъдат х2
4. Автоматично пенсиониране на играчи по-стари от 40г. да кажем или увеличаване
на заплатите до такава срепен, че отборите да са принудени да ги уволнят или
добавяне на постове за тези играчи в спортно техническия щаб на отбора.
5. Един и същи данък за всеки извършен трансфер и премахване на трансферен
агент.
6. Нов дизайн на играта</blockquote>
1.за-и без това вече е решено
2.против-ще се обезсмислят ако не получаваме достатъчно кредит от тя
3.против-договорите:като изтече какво става,някой ще го привлече като свободен агент,имаме опит в далечното минало когато чакахме по нощите за да привлечем играч през новия сезон
3.за-заплатите съобразени с трофеите и индивидуални постижения(голмайстор)!Така ако играч има 10 купи и постижения да му се плаща х10,за СТ х2
4.за-пенсионирането,даже 40г са много;36 или 38 ми се вижда по-разумно
5.за-премахването на агента и плащането на данъци от всички,но нека да си остане 10% от трансферната сума
7.за-трансферите да се правят само и единствено чрез търг!ВРЕМЕ БЕШЕ!
като може да има опция в която ако продавача иска левро примерно 10-20
6.за-нов дизайн,в момента визията е като от 90'те,играя от август 2005г и мисля че тогава пак беше така
нека добавя и т.8 на дневния план за националите
4 групи по 4 отбора и да се играят по 2 мача на разменено гостуване в групите,така ще имаме по 6 мача вместо досегашните 7 по време на сезона!
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
От 6 промени 3 и половина насочени както обикновено за вземане на кредит (или левро) от играчите с нови данъци или увеличаване на стари ...:x
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
От една страна с трансферите на търг ще се пресекат много злоупотреби,но от друга страна почти всеки мениджър е бил прецакван от некоректни играчи/лично аз съм бил прецакан от 5 мениджъра,и аз ако искам да не продавам на тях ама ми трябва кредит как ще стане това???(wasntme) (wasntme) (wasntme) (wasntme)
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
С две ръце за търг при трансферите (y) Стига с тея врътки „ обещан ”, „ взех само да го тренирам и сега трябва да го върна”.|-(
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
7. Трансферите да бъдат само на търг
- С 2 ръце и 2 крака съм ЗА! Аман от тънки сметки. Бейбиситинг на играчи и т.н.
|
|
3264views
39comments
Общи дискусии
Аз съм против въвеждането на търг за всички трансфери! Ще се загуби голяма част от тръпката при преговорите за играч, който не е добавен в трансферната листа, но пък ще се пресечат повечето опити за злоупотреби ... Ако се въведе опция да не можеш да предложиш повече кредит от максималната цена, влиза вече и леврото, като валута за наддаване! Ако всичко е на търг, най-богатия винаги ще печели! А сега може и да не стане така! Трябва да се обмисли добре!
|