Детайли по които, ще се работи следващите седмици

3264views 39comments Общи дискусии
Доновете, супер предложения. Сьглсен с теб и плюс за тьрговете при всеки трансфер.

Много добре вече се вижда 7 много добри идей само да се реализират и кога ще се реализират .Реализирането ще накара много клубове отново да се нахъсат да правят добри отбори да инвестират в тях !!!!

Точка 7 от кога ще действа?

В момента не са важни само общите линии на отбора, а и индивидуалните качества на играчите тъй като има сблъсък 1:1 в дадени ситуации. Добавям нова точка: 7. Трансферите да бъдат само на търг

1. Предлагам да направим някаква урна за РПС, и на който му е все тая с кого ще играе влиза вътре и играе със следващия, който влезне! 2. Трансферите също нека се пипнат ... да може да се премахват пречещи оферти! 3. Контузиите малко да се понамалят ако може! 4. При строеж на сграда да може да се завърши дадено ниво без да се чака - с левро! 5. РЕКЛАМА ... и т.н.

Обединението на лигите ще доведе до засилване на интереса към играта и до убийствена конкуренция за всяка точка! Това е положително! В турнирите трябва да се помисли за повече участници по класирането, за да не намалеят участниците. Предлагам в ЛШ да се класират директно в групите всички шампиони-16 отбора, а завършилите на 2 и 3 място да играят квалификации за останалите 16 места! В КШ да участват 4,5,6 , а ако не достигат отборите и 7, та дори и 8! Все пак да има тръпка-повече участници, повече интрига! Трябва да се реши проблема с намирането на съперний за РПС и да се направи да не е възможно да се слага цена, по-висока от макса, изчислен по формулата! Дано със завръщането на Админа да отлепим от дъното!!!

Всяка новост е добре дошла

<blockquote><h3>SCANIA написа:</h3>Дали не е подходящ момента, и трансферите да се направят само и единствено чрез търг!? Така ще се отрежат доста схеми</blockquote> подкрепям предложението

<blockquote><h3>SCANIA написа:</h3>Дали не е подходящ момента, и трансферите да се направят само и единствено чрез търг!? Така ще се отрежат доста схеми</blockquote> +1

Дали не е подходящ момента, и трансферите да се направят само и единствено чрез търг!? Така ще се отрежат доста схеми

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>ФК Доростол 1945 "шампионска лига , лига европа и супер купа на европа" защо слагаш Европа? Отделно не съм сигурен, че това не са имена със запазена марка Corinthians: Предлагам да се пипне и геймплея в мачовете да има някакво значение индивидуалните качества на футболистите, а не само да го караме на % и линия.</blockquote> Мисля че не ми трябвало да има проблем със имената , предложението ти за значение за индивудалните качества също е много добра идея

ФК Доростол 1945 "шампионска лига , лига европа и супер купа на европа" защо слагаш Европа? Отделно не съм сигурен, че това не са имена със запазена марка :) Corinthians: Предлагам да се пипне и геймплея в мачовете да има някакво значение индивидуалните качества на футболистите, а не само да го караме на % и линия. Ето тук има интересен енджин с повечко общи качества: https://github.com/d-nation/soccer-sim-engine/blob/master/game_state_engine/game.json и ситуациите: https://github.com/d-nation/soccer-sim-engine/tree/master/game_state_engine/helpers/plays Не мисля, че трябва да откриваме топлата вода :)

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>1. Обединяване на 4 лиги в 1 2. Идеи за амортизация на сградите или такса поддръжка 3. Договори на играчите и промяна на заплатите съобразени с трофеите на отборите и рейтинга който имат. За СТ заплатите би било редно да бъдат х2 4. Автоматично пенсиониране на играчи по-стари от 40г. да кажем или увеличаване на заплатите до такава срепен, че отборите да са принудени да ги уволнят или добавяне на постове за тези играчи в спортно техническия щаб на отбора. 5. Един и същи данък за всеки извършен трансфер и премахване на трансферен агент. 6. Нов дизайн на играта</blockquote> Страхотни идей , но не може ли да се види проблема с контузиите , да речем промяна във купата на шампионите които да са като олигата на шампионите тоест групи а 3 - във лигата на шампионите групова фаза да играе във купата на шампионите 1/16 финал , повече приходи от сгради , билети от мачовете и турнирите и приеменуването на лигата на шампионите , купата на шампионите във шампионска лига , лига европа и супер купа на европа ???

Нов формат от сезон 70

4083views 45comments Общи дискусии
Не ми се пазят събщенията за цял сезон инъче щях да ви я изкарам. Обичам статистиката от малък няма проблем вече ще си ги отбелязвам всеки ден.

1. Обединяване на 4 лиги в 1 2. Идеи за амортизация на сградите или такса поддръжка 3. Договори на играчите и промяна на заплатите съобразени с трофеите на отборите и рейтинга който имат. За СТ заплатите би било редно да бъдат х2 4. Автоматично пенсиониране на играчи по-стари от 40г. да кажем или увеличаване на заплатите до такава срепен, че отборите да са принудени да ги уволнят или добавяне на постове за тези играчи в спортно техническия щаб на отбора. 5. Един и същи данък за всеки извършен трансфер и премахване на трансферен агент. 6. Нов дизайн на играта

Нов формат от сезон 70

Plamo ще те помоля за същата статистика, но за цял сезон. Благодаря предварително

Нов формат от сезон 70

1 контузен играч ДЮШ... Администратор 15 Ное 2017 00:11 1 контузен играч... Администратор 16 Ное 2017 00:11 1 контузен играч... Администратор 17 Ное 2017 00:11 1 контузен играч... Администратор 19 Ное 2017 00:11 1 контузен играч... Администратор 20 Ное 2017 00:11 2 контузени играчи... Администратор 21 Ное 2017 00:11 Това на какво прилича? И админа ще ми каже, че случайните контузии били 21 на ден...е аз ли съм най големия карък последната седмица? Нещо май ме нарочихте а?

Нов формат от сезон 70

Ако има повече от 16 активни отбора, което е факт почти във всяка конференция, как ще се определи кой ще е в а група и кой не?

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>Спокойно можем да минем и без ЛШ и КШ за 2-3 сезона докато се стиковат нещата. Обединяване на 16-те конференции с 4-те лиги само в една звучи много добре, но трябва да се помисли да няма злоупотреби с отбори донори според IP. Аз лично нямам възможност да отделям много време на играта, но има хора които постоянно спекулират с трансферите,а това обезмисля желанието на всички останали да играят. Предлагам да бъдат изградени и няколко прости системи: 1. Запис, когато някой отбор играе с повече от разерешените супер-таланти в среща. 2. Задължително присъствие на 3 до 5 играча от школата (да раздивижим юношите). Porto - Responsive HTML5 Template - 10 долара струва да му се невиди. Вземете ъпдейтнете сайта най-накрая!</blockquote> Това за 2-3 сезона попускане на ЛШ и КШ не съм съгласен, че си е малко дискриминиращо за отборите, които в момента са способни да спечелят турнирите :)

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>CHELSEA FC Благодаря за позитивното мнение и оптимизъм с който се опитваш да ни заредиш. На тези "постъпления" не съм разчитал никога, но взех решение да се занимавам само и единствено с играта и смятам да е направя едно по-добро място за всички нас. Благодаря за мнението ти ако ти харесва проекта и си с нас, ще се радвам, но и да не ти харесва можеш все пак да гледаш от страни и да ни зареждаш с енергия било тя и негативна Относно въвеждането на промените няма значение дали, ще са сезон 70 или 71 за мен е абсолютно едно и също мисля, че и за вас няма проблем. В крайна сметка мисля да направим от 4 лиги 1 конкуренцията, ще стане брутална!</blockquote> ето това исках да прочета ,естествено ще те подкрепя и съм с вас...но ме подразни факта че всичко започна след като се отказаха толкова много хора...дано да мога да съм на линия по време на дискусиите