Предложения за нови опции
1415views
20comments
Общи дискусии
При сливане на конференциите има сериозен проблем относно турнирите КШ и ЛШ.
При тази ситуация или трябва да отпаднат тези турнири или просто останалите конференции да останат с отбори ботове понеже, ще липсва бройката за предварителните кръгове. Предложението на #11 Автор: Girondins Bordeaux ми се струва разумно и добро начало, но пак трябва да се обмисли добре за КШ и ЛШ
|
|
1415views
20comments
Общи дискусии
Всеки ще иска нова сграда ,но въпроса е с какво ще спомогне тя за играта? Според мен с нищо-чиста прищявка,всеки ще я строи.Освен ако не е нещо за развитието на отбора (играчите) и е свързано с левро. Има по-важни неща,единодушни сме за сливане на групите ,давайте предложения за сливането.Моето е сливане на 4 конференции в 2.По този начин ще станат групи около 10-12 отбора.Ще има един мач за КК.Групите Ц и Д с нишо не пречат ,нека си останат,все пак за купата трябва да играеш с някой.За Сливането на двата сървъра съм против по-скоро ще има вредни последствия
|
|
Как се прави отбор с 11 суперталанта на 14год? |
|
Предложения за нови опции |
|
1415views
20comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Конкуренцията му е майката ... няма ли я всичко умира ... сливане на всички лиги
от една конференция може и да върне интереса към играта, иначе постепенно ще
намалеем и изчезнем и ние ... и естествено реклама за нови потребители!</blockquote>
Кратко, точно и ясно !!!
Напълно подкрепям второ и трето предложение. Сливането на конференции и премахването на ненужните С и D групи ще направи първенството по-интересно, когато е се бориш за по-предно класиране.
Има и едно празно място при сградите, за което може да се измисли нещо ново.
|
|
Как се прави отбор с 11 суперталанта на 14год? |
|
1415views
20comments
Общи дискусии
Конкуренцията му е майката ... няма ли я всичко умира ... сливане на всички лиги от една конференция може и да върне интереса към играта, иначе постепенно ще намалеем и изчезнем и ние ... и естествено реклама за нови потребители!
|
|
1415views
20comments
Общи дискусии
А не е ли по-добре да се намалят конференциите в сървър 1 като така се усили конкуренцията в конференциите и ще върнат стимула на много мениджъри които са я загубили поради простата причина ч е играта няма развитие от много години ???
|
|
1415views
20comments
Общи дискусии
1 Против-Ще има потребители с по 2 отбора и големият проблем в първи сървър имаме право на максимум 5 ст в сървър 2 няма ограничения //// 2 За- Предложение- Сливане на четирите лиги във всяка конференция.Така ще имаме пълна А група във всяка лига и ще е по-интересно за новите потребители. Незнам за другите,но аз предпочитам да се боря за оцеляване в пълна А група отколкото да съм 1 ви в група с 4 отбора всеки сезон //// 3 Предложение-Вдигането на приходите двойно за новите потребители докато навършат 2 години от регистрацията след това приходите стават като на останалите по-стари потребители да може да имат по-голям стимул за игра /// Моля да ме извините за правописа пиша от телефон (chuckle)
|
|
1415views
20comments
Общи дискусии
1.Относно обединението, не знам как ще се реши проблема с мениджърите с 2 отбора.
2. C и D групите наистина са безмислени.
3. Това не е лошо. Също може сградите построени до максималния си капацитет да губят левел, примерно веднъж месечно. Може да се помисли и за някоя нова сграда.
|
|
Предложения за нови опции |
|
1415views
20comments
Общи дискусии
Тема 1: Обединяване означава например отборите от Сървър 1 да се преместят в Сървър 2 в произволна конференция
Тема е: Вариант е отборите да се групират по дата на регистрация като се предполага, че развитие им трябва да е приблизително едно и също с малки разлики.
|
|
1415views
20comments
Общи дискусии
Тема 1.Какво значи обединение? Някои отбори ще станат с два отбора в този сървър а други с един ли?
Тема 2. най-разумното нещо е конференциите да се намалят от 4 на 2.т.е 2 от групите да се слеят с други 2.
|
|
Съвпадение или поредната наглост ??
2350views
19comments
Зала на срама
CHELSEA FC отбор без да е нарушил правилата няма как да бъде заключен какво значи "Дал му е да му ги развива" - ти сериозно ли?
|
|
Как се прави отбор с 11 суперталанта на 14год?
791views
5comments
Въпроси
За кой отбор става въпрос. Моля за докладване на проблема тук или в раздел <a href="?act=feedback">обратна връзка</a>
|
|
1415views
20comments
Общи дискусии
1. Обединяване на отборите от 1-ви и 2-ри сървър
2. Промяна формата на групите
3. Увеличаване капацитета на сградите
Моля за дискусия по ваш избор разбира се по предложенията, а също бихте могли да добавяте и нови точки.
Пример за дискусия: 3. Мисля, че идеята е супер и ми допада, ще се радвам да се реализира.
|
|
Трансферен прозорец
1230views
12comments
Общи дискусии
аз само на "Купи сега" съм купувал/продавал без проблеми, дори седмици след затварянето на прозореца)
|
|
Трансферен прозорец
1230views
12comments
Общи дискусии
Опитвам се продам играч,но не мога ... как досега можеше да се продава до последния ден а сега ми изписва че прозореца е затворен ?.. някой успял ли е да продаде играч днес или след затварянето на прозореца?..
|
|
ВЪПРОСИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НЕОФ. ТУРНИРИ
1630views
10comments
Неофициални турнири
Здравейте! Кога ще организирате нов неофициален турнир? Може да ми пишете и на лично съобщение, защото понякога забравям да проверявам тук.
|
|
Как се прави отбор с 11 суперталанта на 14год?
791views
5comments
Въпроси
Автор: Corinthians, добавен на: 12 Март 2010 00:54
Условия за ползване на Shampioni
1: Шампиони е on-line футболен мениджър...
...
...
6: Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми
администратора или неговите подчинени. За използването и недокладването на бъг,
играчът се наказва с изтриване на акаунта.
...
и т.н.
Дано този, който е написал това правило си спомни за него.
|