Предложения за нови опции

1415views 20comments Общи дискусии
При сливане на конференциите има сериозен проблем относно турнирите КШ и ЛШ. При тази ситуация или трябва да отпаднат тези турнири или просто останалите конференции да останат с отбори ботове понеже, ще липсва бройката за предварителните кръгове. Предложението на #11 Автор: Girondins Bordeaux ми се струва разумно и добро начало, но пак трябва да се обмисли добре за КШ и ЛШ

Всеки ще иска нова сграда ,но въпроса е с какво ще спомогне тя за играта? Според мен с нищо-чиста прищявка,всеки ще я строи.Освен ако не е нещо за развитието на отбора (играчите) и е свързано с левро. Има по-важни неща,единодушни сме за сливане на групите ,давайте предложения за сливането.Моето е сливане на 4 конференции в 2.По този начин ще станат групи около 10-12 отбора.Ще има един мач за КК.Групите Ц и Д с нишо не пречат ,нека си останат,все пак за купата трябва да играеш с някой.За Сливането на двата сървъра съм против по-скоро ще има вредни последствия

Как се прави отбор с 11 суперталанта на 14год?

791views 5comments Въпроси
Трансферите са анулирани. Моля да докладвате и за други отбори.

Аз също напълно подкрепям второто и третото предложение.

<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Конкуренцията му е майката ... няма ли я всичко умира ... сливане на всички лиги от една конференция може и да върне интереса към играта, иначе постепенно ще намалеем и изчезнем и ние ... и естествено реклама за нови потребители!</blockquote> Кратко, точно и ясно !!! Напълно подкрепям второ и трето предложение. Сливането на конференции и премахването на ненужните С и D групи ще направи първенството по-интересно, когато е се бориш за по-предно класиране. Има и едно празно място при сградите, за което може да се измисли нещо ново.

Death

Конкуренцията му е майката ... няма ли я всичко умира ... сливане на всички лиги от една конференция може и да върне интереса към играта, иначе постепенно ще намалеем и изчезнем и ние ... и естествено реклама за нови потребители!

А не е ли по-добре да се намалят конференциите в сървър 1 като така се усили конкуренцията в конференциите и ще върнат стимула на много мениджъри които са я загубили поради простата причина ч е играта няма развитие от много години ???

1 Против-Ще има потребители с по 2 отбора и големият проблем в първи сървър имаме право на максимум 5 ст в сървър 2 няма ограничения //// 2 За- Предложение- Сливане на четирите лиги във всяка конференция.Така ще имаме пълна А група във всяка лига и ще е по-интересно за новите потребители. Незнам за другите,но аз предпочитам да се боря за оцеляване в пълна А група отколкото да съм 1 ви в група с 4 отбора всеки сезон //// 3 Предложение-Вдигането на приходите двойно за новите потребители докато навършат 2 години от регистрацията след това приходите стават като на останалите по-стари потребители да може да имат по-голям стимул за игра /// Моля да ме извините за правописа пиша от телефон (chuckle)

1.Относно обединението, не знам как ще се реши проблема с мениджърите с 2 отбора. 2. C и D групите наистина са безмислени. 3. Това не е лошо. Също може сградите построени до максималния си капацитет да губят левел, примерно веднъж месечно. Може да се помисли и за някоя нова сграда.

а какво ще стане със тез който ще имат 2 отбора във новия сървър

Тема 1: Обединяване означава например отборите от Сървър 1 да се преместят в Сървър 2 в произволна конференция Тема е: Вариант е отборите да се групират по дата на регистрация като се предполага, че развитие им трябва да е приблизително едно и също с малки разлики.

Тема 1.Какво значи обединение? Някои отбори ще станат с два отбора в този сървър а други с един ли? Тема 2. най-разумното нещо е конференциите да се намалят от 4 на 2.т.е 2 от групите да се слеят с други 2.

Съвпадение или поредната наглост ??

2350views 19comments Зала на срама
CHELSEA FC отбор без да е нарушил правилата няма как да бъде заключен какво значи "Дал му е да му ги развива" - ти сериозно ли?

За кой отбор става въпрос. Моля за докладване на проблема тук или в раздел <a href="?act=feedback">обратна връзка</a>

1. Обединяване на отборите от 1-ви и 2-ри сървър 2. Промяна формата на групите 3. Увеличаване капацитета на сградите Моля за дискусия по ваш избор разбира се по предложенията, а също бихте могли да добавяте и нови точки. Пример за дискусия: 3. Мисля, че идеята е супер и ми допада, ще се радвам да се реализира.

Трансферен прозорец

1230views 12comments Общи дискусии
аз само на "Купи сега" съм купувал/продавал без проблеми, дори седмици след затварянето на прозореца)

Трансферен прозорец

1230views 12comments Общи дискусии
Опитвам се продам играч,но не мога ... как досега можеше да се продава до последния ден а сега ми изписва че прозореца е затворен ?.. някой успял ли е да продаде играч днес или след затварянето на прозореца?..

ВЪПРОСИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НЕОФ. ТУРНИРИ

1630views 10comments Неофициални турнири
Здравейте! Кога ще организирате нов неофициален турнир? Може да ми пишете и на лично съобщение, защото понякога забравям да проверявам тук.

Автор: Corinthians, добавен на: 12 Март 2010 00:54 Условия за ползване на Shampioni 1: Шампиони е on-line футболен мениджър... ... ... 6: Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми администратора или неговите подчинени. За използването и недокладването на бъг, играчът се наказва с изтриване на акаунта. ... и т.н. Дано този, който е написал това правило си спомни за него.