Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
23 Автор: В Ъ Л Ц И Т Е, добавен на: 18 Ное 2017 13:58 (сб)
Nice написа:
Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът,
където от 4 лиги стават 2.....
Nice написа:
Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът,
където от 4 лиги стават 2.....
Така няма да има голяма разлика от сегашното положение, а при сливане на 4те
лиги става лудница и битка за всеки мач за по-горно класиране!
Ами направо да се обединяват конференциите
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Какво ще стане с футболистите ,които са от нации,които ще изчезнат? в Смисъл с
каква нация ще са?</blockquote>
Ще станат и те с нови нации!
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
Какво ще стане с футболистите ,които са от нации,които ще изчезнат? в Смисъл с каква нация ще са?
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
Girondins Bordeaux описано е в новината при недостиг на отбори какво, ще сер прави, а именно нови групи след A, B, C, D ....
Ето и статистика на активните отбори в А групите по конференции:
Конференция Бр. отбори
1 22
2 12
3 21
4 23
5 14
6 25
7 12
8 18
9 22
10 16
11 22
12 29
13 21
14 20
15 21
16 22
това са броя отбори, които ще се борят за 16 места
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
Нека изброим минусите на този вариант ,на пръв поглед ще отпаднат много мачове ,малко отбори ще играят в турнирите,следователно ще влизат направо в групите и т.н.Според мен варианта с 2 лиги ще по-добър и заради предполагаемите ново-регистрирани отбори ,които ще пълнят групите,аз мисля че няколко отбора ще се върнат в играта след като видят че играта има развитие...ако станем много отбори какво правим?..на ново ли ще пускаме нови лиги..
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Допълнение: Възможно е и Лига 1,2,3,4 да сформират само 1 лига като предимство
имат отново отборите с реални потребители.</blockquote>
Аз съм ЗА
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
Според мен е по добре постепенно да се обединят групите.новия сезон две групи да се обединят а следващия четери.просто където викат някои колеги да не се получи някои бъг.
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
Допълнение: Възможно е и Лига 1,2,3,4 да сформират само 1 лига като предимство имат отново отборите с реални потребители.
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Nice написа:</h3>Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът, където от 4 лиги стават 2.....</blockquote>
<blockquote><h3>Nice написа:</h3>Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът, където от 4 лиги стават 2.....</blockquote>
Така няма да има голяма разлика от сегашното положение, а при сливане на 4те лиги става лудница и битка за всеки мач за по-горно класиране!
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
С обединяването на само 2 лиги да речем в моята група от 3 ще станат 5 отбора разликата ще бъде нулева за това си мисля че с обединяване на 4те лиги ще бъде по добрия вариант. И все пак БРАВО че се сети за играта надявам се това да не са първите и последните промени :)
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът, където от 4 лиги стават 2.....
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
CHELSEA FC Благодаря за позитивното мнение и оптимизъм с който се опитваш да ни заредиш. На тези "постъпления" не съм разчитал никога, но взех решение да се занимавам само и единствено с играта и смятам да е направя едно по-добро място за всички нас. Благодаря за мнението ти ако ти харесва проекта и си с нас, ще се радвам, но и да не ти харесва можеш все пак да гледаш от страни и да ни зареждаш с енергия било тя и негативна ;)
Относно въвеждането на промените няма значение дали, ще са сезон 70 или 71 за мен е абсолютно едно и също мисля, че и за вас няма проблем. В крайна сметка мисля да направим от 4 лиги 1 конкуренцията, ще стане брутална!
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>От следващия сезон 70 във всяка Конференция, ще се обединят лигите както следва.
Първите 8 отбора от крайното класиране на сезон 69 на Лига 1 и Лига 2, ще
сформират Лига А, Група А, а отборите от 9-16 място, ще генерират Лига А Група B
и по същата схема на долу, ще се генерират новите лиги и групи като на този етап
най-ниското ниво, ще си остане отново Група D във всяка Лига, но при нужда, ще
бъдат добавяни допълнителни лиги, но само когато сезона стартира. В случай
когато отбор в дадена Група има отбор БОТ и реален Потребител без значение
позицията му в класирането с предимство, ще бъде Потребителя. Националните
отбори, ще бъдат намалени като формата за обединение на лигите, ще се запази и
при тях, а именно няма да има Лига 3 и Лига 4</blockquote>
НЕ ОДОБРЯВАМ ПРОМЕНИТЕ ЗАЩОТО ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИШ ПРЕЗ 40-ТИ СЕЗОН --НЕ СЕГА...май ти намаляха постъпленията от смс-и и се размърда(puke) нали нищо и нямаще на играта:D 8) админе ,чисто и просто -- заека мина баира,брат и квото и да правиш не можеш да дадеш живот на умрелия
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Все още има доста въпросителни по промените! За да се избегнат бъгове и
неуредици ми се струва по-удачно промените да влезнат в сила от сезон 71</blockquote>
Абе може и от сезон 70 да стане, да запомним юбилейния сезон с най радикалната промяна в играта :D
Може да има някакъв тест период примерно от 1-2 седмици, след като Админа обедини групите и ако няма бъгове да си продължим или да рестартира сезон 70 :)
А за контузиите извинявам се, че засегнах проблема в тази тема, наистина не е тук мястото, но съм убеден, че има аномалии :) Админа може да даде данни за всички играчи и процента контузени не е трудно и да я направи достъпна тази информация по всяко време, както е с регистрираните и редовни играчи, и специалните тренировки... ;)
|
|
Нов формат от сезон 70 |
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
И аз съм на мнение добре да се обмислят промените и да влязат в сила от сезон 71
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
Все още има доста въпросителни по промените! За да се избегнат бъгове и неуредици ми се струва по-удачно промените да влезнат в сила от сезон 71 ;)
|
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Лично аз мисля, че е по-добра идея да остане само 1 лига, но няма идеях как ще
се възприеме това от вас. Ако мислите, че ще бъде по-интересно бихме могли да го
реализираме така, ще има само 16 шампиона, а не 32 или 64 както са в момента
т.е. битката, ще бъде сериозна.
Plamo относно контузиите няма никаква връзка с това колко редовно влизаш в
отбора си те са %-то съотношение т.е. ако процена на случайни контузии е 5% и
има 100 играча, ще се контузят случайно 5, но ако играчите са 200, ще се
контузят 10 играча.</blockquote>
Аз като имам 22 играчи защо съм имал доста случай на по 3-4 контузени наведнъж без никаква умора ?? И как така 5 % от всичките играчи , не бе ли 0,5 % шанс да си контузи играч в деня
|
|
Нов формат от сезон 70 |
|
Нов формат от сезон 70
2946views
45comments
Общи дискусии
До колкото разбирам отборите от 1 и 2 група ще се обединят в едната група а в другата отборите от 3 и 4,така ли е ?
И какво ще стане с футболистите на нациите ,които ще изчезнат?
|