Нов формат от сезон 70

2946views 45comments Общи дискусии
23 Автор: В Ъ Л Ц И Т Е, добавен на: 18 Ное 2017 13:58 (сб) Nice написа: Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът, където от 4 лиги стават 2..... Nice написа: Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът, където от 4 лиги стават 2..... Така няма да има голяма разлика от сегашното положение, а при сливане на 4те лиги става лудница и битка за всеки мач за по-горно класиране! Ами направо да се обединяват конференциите

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Какво ще стане с футболистите ,които са от нации,които ще изчезнат? в Смисъл с каква нация ще са?</blockquote> Ще станат и те с нови нации!

Нов формат от сезон 70

Какво ще стане с футболистите ,които са от нации,които ще изчезнат? в Смисъл с каква нация ще са?

Нов формат от сезон 70

Girondins Bordeaux описано е в новината при недостиг на отбори какво, ще сер прави, а именно нови групи след A, B, C, D .... Ето и статистика на активните отбори в А групите по конференции: Конференция Бр. отбори 1 22 2 12 3 21 4 23 5 14 6 25 7 12 8 18 9 22 10 16 11 22 12 29 13 21 14 20 15 21 16 22 това са броя отбори, които ще се борят за 16 места

Нов формат от сезон 70

Нека изброим минусите на този вариант ,на пръв поглед ще отпаднат много мачове ,малко отбори ще играят в турнирите,следователно ще влизат направо в групите и т.н.Според мен варианта с 2 лиги ще по-добър и заради предполагаемите ново-регистрирани отбори ,които ще пълнят групите,аз мисля че няколко отбора ще се върнат в играта след като видят че играта има развитие...ако станем много отбори какво правим?..на ново ли ще пускаме нови лиги..

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Допълнение: Възможно е и Лига 1,2,3,4 да сформират само 1 лига като предимство имат отново отборите с реални потребители.</blockquote> Аз съм ЗА

Нов формат от сезон 70

Според мен е по добре постепенно да се обединят групите.новия сезон две групи да се обединят а следващия четери.просто където викат някои колеги да не се получи някои бъг.

Нов формат от сезон 70

Допълнение: Възможно е и Лига 1,2,3,4 да сформират само 1 лига като предимство имат отново отборите с реални потребители.

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>Nice написа:</h3>Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът, където от 4 лиги стават 2.....</blockquote> <blockquote><h3>Nice написа:</h3>Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът, където от 4 лиги стават 2.....</blockquote> Така няма да има голяма разлика от сегашното положение, а при сливане на 4те лиги става лудница и битка за всеки мач за по-горно класиране!

Нов формат от сезон 70

С обединяването на само 2 лиги да речем в моята група от 3 ще станат 5 отбора разликата ще бъде нулева за това си мисля че с обединяване на 4те лиги ще бъде по добрия вариант. И все пак БРАВО че се сети за играта надявам се това да не са първите и последните промени :)

Нов формат от сезон 70

Ако ще се прави промяна по-добре е вариантът, където от 4 лиги стават 2.....

Нов формат от сезон 70

CHELSEA FC Благодаря за позитивното мнение и оптимизъм с който се опитваш да ни заредиш. На тези "постъпления" не съм разчитал никога, но взех решение да се занимавам само и единствено с играта и смятам да е направя едно по-добро място за всички нас. Благодаря за мнението ти ако ти харесва проекта и си с нас, ще се радвам, но и да не ти харесва можеш все пак да гледаш от страни и да ни зареждаш с енергия било тя и негативна ;) Относно въвеждането на промените няма значение дали, ще са сезон 70 или 71 за мен е абсолютно едно и също мисля, че и за вас няма проблем. В крайна сметка мисля да направим от 4 лиги 1 конкуренцията, ще стане брутална!

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>От следващия сезон 70 във всяка Конференция, ще се обединят лигите както следва. Първите 8 отбора от крайното класиране на сезон 69 на Лига 1 и Лига 2, ще сформират Лига А, Група А, а отборите от 9-16 място, ще генерират Лига А Група B и по същата схема на долу, ще се генерират новите лиги и групи като на този етап най-ниското ниво, ще си остане отново Група D във всяка Лига, но при нужда, ще бъдат добавяни допълнителни лиги, но само когато сезона стартира. В случай когато отбор в дадена Група има отбор БОТ и реален Потребител без значение позицията му в класирането с предимство, ще бъде Потребителя. Националните отбори, ще бъдат намалени като формата за обединение на лигите, ще се запази и при тях, а именно няма да има Лига 3 и Лига 4</blockquote> НЕ ОДОБРЯВАМ ПРОМЕНИТЕ ЗАЩОТО ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИШ ПРЕЗ 40-ТИ СЕЗОН --НЕ СЕГА...май ти намаляха постъпленията от смс-и и се размърда(puke) нали нищо и нямаще на играта:D 8) админе ,чисто и просто -- заека мина баира,брат и квото и да правиш не можеш да дадеш живот на умрелия

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Все още има доста въпросителни по промените! За да се избегнат бъгове и неуредици ми се струва по-удачно промените да влезнат в сила от сезон 71</blockquote> Абе може и от сезон 70 да стане, да запомним юбилейния сезон с най радикалната промяна в играта :D Може да има някакъв тест период примерно от 1-2 седмици, след като Админа обедини групите и ако няма бъгове да си продължим или да рестартира сезон 70 :) А за контузиите извинявам се, че засегнах проблема в тази тема, наистина не е тук мястото, но съм убеден, че има аномалии :) Админа може да даде данни за всички играчи и процента контузени не е трудно и да я направи достъпна тази информация по всяко време, както е с регистрираните и редовни играчи, и специалните тренировки... ;)

Нов формат от сезон 70

На мен предложението ми харесва .

Нов формат от сезон 70

И аз съм на мнение добре да се обмислят промените и да влязат в сила от сезон 71

Нов формат от сезон 70

Все още има доста въпросителни по промените! За да се избегнат бъгове и неуредици ми се струва по-удачно промените да влезнат в сила от сезон 71 ;)

Нов формат от сезон 70

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Лично аз мисля, че е по-добра идея да остане само 1 лига, но няма идеях как ще се възприеме това от вас. Ако мислите, че ще бъде по-интересно бихме могли да го реализираме така, ще има само 16 шампиона, а не 32 или 64 както са в момента т.е. битката, ще бъде сериозна. Plamo относно контузиите няма никаква връзка с това колко редовно влизаш в отбора си те са %-то съотношение т.е. ако процена на случайни контузии е 5% и има 100 играча, ще се контузят случайно 5, но ако играчите са 200, ще се контузят 10 играча.</blockquote> Аз като имам 22 играчи защо съм имал доста случай на по 3-4 контузени наведнъж без никаква умора ?? И как така 5 % от всичките играчи , не бе ли 0,5 % шанс да си контузи играч в деня

Нов формат от сезон 70

Моето предложение е да остане 1 лига.

Нов формат от сезон 70

До колкото разбирам отборите от 1 и 2 група ще се обединят в едната група а в другата отборите от 3 и 4,така ли е ? И какво ще стане с футболистите на нациите ,които ще изчезнат?