Честито с коледния турнир!!!

984views 10comments При проблем с играта
Весела Коледа!!! Що имам чувството, че утре новият сезон няма да започне? Как мислите? :) (d)

ОСТАВКА-ПОДИГРАВКА

<blockquote><h3>Nice написа:</h3>Аз печеля квалификацията, а не попадам в групите.... МНОГО СТРАННО</blockquote> Защото групите бяха изтеглени с жребия за квалификациите!!! Честито на печелившите ;)

Аз печеля квалификацията, а не попадам в групите....(o) МНОГО СТРАННО

Скоро не се беше случвало това бъгче, но уви...здраве да е. Наздравеееееееее!!!

още по странно е че се играят мачовете във групите

Важното е да сме живи и здрави ,весели празници!

Който си е платил директно в групите. Интересно е квалификациите дали ще имат 2-ри кръг. Пак бъгяса играта. Трябва да престане смяната на времето, че ще откачи админа :D (beer) (beer) (beer)

Браво, админче!!! Жребия с групите изтеглен, а през това време ще се играят квалификации!!! Това ли ти е подаръка за Коледа!!! Весели празници, това може би ще е последната Коледа на играта :)

Levro ot chujbina

786views 3comments Въпроси
No kogato natisna plati me prehvurlq kum saita na grabbing,a ne na PayPal

Levro ot chujbina

PayPal го има като вариант за закупуване на левро от чужбина.

Levro ot chujbina

Zdraveitr.Ima li drug nachin osven Grabo.bg ili sms za zarejdane na Levro ot chujbina.Moje li prez PayPal,ne Grabo.Blagodarq:)

shampioni.org

1038views 10comments При проблем с играта
Искам да попитам как така цял шампионат и днес на финала за купата срещу ZARA BOYS,(punch) не мога да спечеля срещу отбор с видимо по-слаби играчи от моите,а на всичкото отгоре преди малко на симулатора ми показва,че моите линии на на защита,полузащита и нападение са с по 10% по слаби от неговите,като всъщност е тъкмо обратното и моите играчи са с по 30-40 единици по-силни в линиите си от неговите!Обяснете ми какво става и каква е тази измама?

shampioni.org

<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Може би жена му не му дава да пипа компютъра....</blockquote> :D :D :D :D

Айде,със здраве...

719views 1comments Общи дискусии
!!!(beer)

shampioni.org

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Още една седмица и ще му се изтрие отбора Къде ще си търсим админ тогава</blockquote> Още по-добре всеки друг на негово място е за предпочитане !!!

shampioni.org

Още една седмица и ще му се изтрие отбора(chuckle) Къде ще си търсим админ тогава(envy) ;( (sweat) (whew)

shampioni.org

Може би жена му не му дава да пипа компютъра....

shampioni.org

Да чува Господ да брани от такъв родител+:D :D Важното е контузиите да не секват(beer)

shampioni.org

От 16 ноември няма мачове за прогнозиране във shampioni.org .И тука се пита кога краля слънце ще благоволи да оправи този проблем питам де теи като се обясняваше едно време че играта му е като собствено дете а от 23 Ное 2016 10:49 ч. не го е погледнал живо ли е умряло ли е !!