Нередовни предложения за трансфер.

2183views 27comments Предложения
<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Великите Барселона сам се провъзгласи за управник... Сама ще се смея, сама. Предлагам ти да бъдеш буфер на Админа и да поемаш негативите насочени към него. Съгласен ли си?</blockquote> Това ми хареса. Но само като видиш заглавието на темата "Нередовни предложения за трансфер." (chuckle) Нищо лично колега, но няма управия тука, който и да се мъчи да направи нещо без Светославчо не става ;)

Великите Барселона сам се провъзгласи за управник... Сама ще се смея, сама. Предлагам ти да бъдеш буфер на Админа и да поемаш негативите насочени към него. Съгласен ли си?

Хахахах, удивен съм, че има още някой да се надява на Светослав.

Всичко зависи от Админа:^) Дано се понаправи нещо...

Аз в друг коментар ти обясних защо съм против това и какво ми е мнението за надценката. Решението е много просто - да бъде пипнато в системата да не се допуска или да се направи всичко на търг. Не може в единия случай някой да бъде наказван за цена над максималната, а при търг да не се наказва. Щом е допуснато заобикаляне на системата, значи се обезсмисля някой да седи и да наказва.

<blockquote><h3>CHELSEA FC написа:</h3>Админът...нали не мога да играя повече от една РПС на ден какво правим с умората и утре какво правим с контузените погледнете ми 2-та мача с ADIX--пълна тъпня ..2 мача в едно и също време и 6 контузени играчи...http://www.shampioni.com/index.php?act=mygames</blockquote> Ааа и на мен ми се е случвало подобно нещо преди време :D В един и същ момент аз предизвиках колегата и колегата ме предизвика не помня отбора :D Но пък двойно опит...лошо че си оттървал умората :(

Админът...нали не мога да играя повече от една РПС на ден(wait) какво правим с умората и утре какво правим с контузените(puke) погледнете ми 2-та мача с ADIX--пълна тъпня ..2 мача в едно и също време и 6 контузени играчи...http://www.shampioni.com/index.php?act=mygames

<blockquote><h3>Meden rudnik написа:</h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА когато си лееш мнението е добре то да бъде подплатено. Има си раздел за измамници с конкретни имена. Да ми твърдиш, че който не е на твоето мнение е измамник е тъпотия и автоматично те прави неподходящ за това, което искаш.</blockquote> Аз да съм визирал някой?Не случайно говоря под общ знаменател...те си знаят кои са ;) И не съм казал това,че който не е на моето мнение е измамник.Покажи къде съм го написал :) Сигурен съм ,че тези които са против са гасували така само защото искат да ми играят контра :) Не ме харесват от време оно ;) Не че ми пука де...искам само играта да се пооправи,да няма измами,да се привекат нови потребители,да се въведат новости...

ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА когато си лееш мнението е добре то да бъде подплатено. Има си раздел за измамници с конкретни имена. Да ми твърдиш, че който не е на твоето мнение е измамник е тъпотия и автоматично те прави неподходящ за това, което искаш.

<blockquote><h3>Meden rudnik написа:</h3>Аз съм против. Очаквам да ми кажеш защо</blockquote> Ами защото няма да можете да си правите врътките и далаверите (rofl) Много е голям страха ви шменти-капелита(rofl) Той Админа нека да обърне внимание,да приеме предложението и да го осъществи е тогава ще видите кон боб яде ли...край на неспазването на правилата...ЗА ВСИЧКИ СЕ ОТНАСЯ(wait) :@

защо пък не,човека иска да промени нещо в играта и тази промяна ще е плюс за нас(y) стига разбира се админа да му даде нужните права(beer) хорааа,чета и си мисля,ами има още поне 100 подобни игри и там хората са решили проблемите по играта и тези проблеми са почти на 100% аналогични като нашите8) нищо не ти коства г-н админ-направи си рег в някоя игра и виж как работят хората там и най важното какви права имат модовете (nod) направи го и тук и всичко ще набере скорост(y) сега ти си опънал ръчната и колкото ние да форсираме играта ще си стои на място(happy) ИГРАТА В МОМЕНТА Е НА РЪЧНА (mm) съжалявам за главните букви ,но е самата истина

Аз съм против. Очаквам да ми кажеш защо :)

Hm

939views 5comments Въпроси
<blockquote><h3>once upon time написа:</h3>охо барса фена ) още си в играта как сме ? гледам че много са се поотказали все пак за някой хора тая игра беше живота им доколкото помня хахаххааах ама твойте Барса тая година пак ще са на 2 ред поздрави от някогашен играч...напуснал играта преди 1.5 година</blockquote> Здравей :) Ами тук съм още :) От сървър две се махнах,но от тук сърце не ми дава :)

зала на срама

1170views 4comments Зала на срама
Приятел пиши на кирилица де ;) Не ме карай да трия :)

Познайте кои са потив(rofl) (rofl) (rofl) Ако се приеме разбира се,че ще съм безпристрастен и безкомпромисен(wait)

стига да си върши работата Барселона без да се съобразява със никой мениджър аз съм съгласен !!!

Fantasy Premier League

1732views 19comments Неофициални турнири
ами погледни в сайта и от дясно пише prizes,а може и да използваш преводача и да огледаш. ;)

Hm

охо барса фена ) още си в играта ;) как сме ? ;) гледам че много са се поотказали :) все пак за някой хора тая игра беше живота им доколкото помня ;) хахаххааах ама твойте Барса тая година пак ще са на 2 ред ;) поздрави от някогашен играч...напуснал играта преди 1.5 година ;)

Hm

Имам само един въпрос,къде са тези.Общо 263 супер таланти,когато ми се явяват само 15,къде са останалите по дяволите(devil) (chuckle) .Ако можеш ми кажи къде да ги намеря,ако въобще може.Не влизам във форумите,пиши на ЛС,ако искаш.(beer)

Само като си помисля, че ти ще бъдещ с "ножа и хляба" ми става жал. Гласувам против!