Най-заслужилия футболист за всички времена |
|
Нередовни предложения за трансфер. |
|
|
Една тема за...Llanfairpwllgwyngyllgogerych....... |
|
|
Огромен проблем при трансфер |
|
Огромен проблем при трансфер
2853views
25comments
При проблем с играта
Купих играч от отбор Осъм на "Купи сега", кредита ми го няма играча също...
ето и играча
http://www.shampioni.com/?act=player_info&player_id=124120&tid=2908
в последни отбори трансфера от осъм е сметнат 2 пъти
|
|
Админ или модератори
6453views
50comments
Правила на играта
Моля някой измежду Админа или модераторите да излезе и да каже: или всички ще спазваме правилата или всеки ще си прави каквото иска. Писна ми!
|
|
старата песен на нов глас
1487views
1comments
Правила на играта
Трансферния прозорец започна, и веднага започнаха с нередовните оферти. Не разбрахте ли че правилата са за да се спазват(punch)
|
|
Нередовни предложения за трансфер.
2814views
27comments
Предложения
Само искам да кажа....Ако се беше въвело правилото всички трансфери да са на търг:нали се сещате че при това положение, всичките качествени играчи ще ги обират отборите с най голям бюджет, а за останалите нищо няма да остане. Надявам се ме разбирате. както Казвате: Няма угодия. Поне за това сте прави:)
|
|
2814views
27comments
Предложения
Тази идея е добра. По принцип собственика на играта трябва да избере кой ще е този или примерно двама. Естествено те наистина трябва да бъдат безпристрастни
|
|
2814views
27comments
Предложения
<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Великите Барселона сам се провъзгласи за управник... Сама ще се смея, сама.
Предлагам ти да бъдеш буфер на Админа и да поемаш негативите насочени към него.
Съгласен ли си?</blockquote>
Провъзгласил съм се???Аз направих предложение и казах,че ако се приеме случайно и ако аз гледам за нередности всеки,който пракрачи границата ще изгори(wait) Да бъда буфер ;) ами добре ;)
|
|
|
2814views
27comments
Предложения
<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Великите Барселона сам се провъзгласи за управник... Сама ще се смея, сама.
Предлагам ти да бъдеш буфер на Админа и да поемаш негативите насочени към него.
Съгласен ли си?</blockquote>
Това ми хареса. Но само като видиш заглавието на темата "Нередовни предложения за трансфер." (chuckle)
Нищо лично колега, но няма управия тука, който и да се мъчи да направи нещо без Светославчо не става ;)
|
|
2814views
27comments
Предложения
Великите Барселона сам се провъзгласи за управник... Сама ще се смея, сама.
Предлагам ти да бъдеш буфер на Админа и да поемаш негативите насочени към него. Съгласен ли си?
|
|
|
|
2814views
27comments
Предложения
Аз в друг коментар ти обясних защо съм против това и какво ми е мнението за надценката. Решението е много просто - да бъде пипнато в системата да не се допуска или да се направи всичко на търг. Не може в единия случай някой да бъде наказван за цена над максималната, а при търг да не се наказва. Щом е допуснато заобикаляне на системата, значи се обезсмисля някой да седи и да наказва.
|
|
2814views
27comments
Предложения
<blockquote><h3>CHELSEA FC написа:</h3>Админът...нали не мога да играя повече от една РПС на ден какво правим с
умората и утре какво правим с контузените погледнете ми 2-та мача с
ADIX--пълна тъпня ..2 мача в едно и също време и 6 контузени
играчи...http://www.shampioni.com/index.php?act=mygames</blockquote>
Ааа и на мен ми се е случвало подобно нещо преди време :D В един и същ момент аз предизвиках колегата и колегата ме предизвика не помня отбора :D Но пък двойно опит...лошо че си оттървал умората :(
|
|
2814views
27comments
Предложения
Админът...нали не мога да играя повече от една РПС на ден(wait) какво правим с умората и утре какво правим с контузените(puke) погледнете ми 2-та мача с ADIX--пълна тъпня ..2 мача в едно и също време и 6 контузени играчи...http://www.shampioni.com/index.php?act=mygames
|