Правилата трябва да се спазват от всички

4997views 26comments Правила на играта
Да, така е при търговете можеш да наддаваш колкото искаш. Но също така търговете се превърнаха в "законно пране на пари".

Супер таланти

1947views 20comments Предложения
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Твърдо против....и искам наказания за тея наглеци.....</blockquote> Моето мнение , хора които нарочно купуват повече от 5 ст защото видиш ли могат да се възползват от бъг във системата и хора които целенасочено слагат над максималните цени на играчи които не са в търг с цел умишлено да се пречи на трабнсфера , солена глоба и поне 3 трансферни прозореца без да им се позволява трансфери входящи и изходящи .Само така ще се научат !!!

Супер таланти

Твърдо против....и искам наказания за тея наглеци.....:@

Fantasy Premier League

2196views 19comments Неофициални турнири
вътре съм

RAIDERS с 7 супер таланта

2595views 27comments Въпроси
<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>извинявам се за острият тон към РАЙДЕРС,но се вбесявам,когато се нарушават правилата и отгоре на всичко ни хвърлят пепел в очите...затова реагирах по-остро.но...за съжаление,всички коментари са прави- и тези против и тези подкрепящи колегата. но знаете ли,за това сме на това дередже,защото нямаме самосъзнанието да спазваме каквито и да са правила.това ни е в гена.... затова никога няма да стигнем една ГЕРМАНИЯ,никога... нямам какво повече да кажа...</blockquote> Германия(think) то допреди няколко години сърбите бяха в руини и отломки и те са 100 обиколки пред нас,па ти с Германия ни сравняваш|-(

извинявам се за острият тон към РАЙДЕРС,но се вбесявам,когато се нарушават правилата и отгоре на всичко ни хвърлят пепел в очите...затова реагирах по-остро.но...за съжаление,всички коментари са прави- и тези против и тези подкрепящи колегата. но знаете ли,за това сме на това дередже,защото нямаме самосъзнанието да спазваме каквито и да са правила.това ни е в гена.... затова никога няма да стигнем една ГЕРМАНИЯ,никога... нямам какво повече да кажа...

Доростол 2003, уважения към правилника на играта, но и в реалния живот нещата са написани точно и ясно. Днес като излезеш навън се огледай за следното - в ЗДП (закон за движение по пътищата) пише, че никой няма право да спира върху тротоари и зелени площи, но на практика виж колко МПС-та има паркирани точно там! Щом системата е позволила да си купи 7 СТ, значи няма проблем. Днес като паркирам под дърво в/у тротоар и не ме глобят значи може.... Честно да си призная, ако имах финансов ресурс и аз бих си купила максималния брой без значение какви лостове ще са ми необходими.

Супер таланти

Чакам дали ще се управи играта но май няма управия.

Трябва да се анулират трансферите(wait)

<blockquote><h3>Shampioni19044 написа:</h3>Всички (големи) знаем, че при шофирането това, което не е забранено е позволено. Райдърса е в правото си!</blockquote> От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива.

Всички (големи) знаем, че при шофирането това, което не е забранено е позволено. Райдърса е в правото си!

чета и си мисля(wasntme) от другия сезон започвам да градя нов отбор,та...тарикати боооол,админа не взема никакви мерки-явно е позволено...тааа дали да не направя отбор от 11 СТ 15год(emo) защо пък не и 22СТ(happy) имам 26-27 млн-напълно достатъчни(h) (h) (h) (h) (h) (h) сега по сериозно:РАЙДЪРСА винаги е бил пич,писали сме си по време на трансфери и съм убеден че ще влезе в правилата на играта(y) (y) (y) (handshake) (handshake) (handshake)

Raiders не се засягай, но това са правилата и ако всички вземем да се Възползваме от БЪга, какво ще стане - - - още по голяма анархия от това.. Всички знаем че и без тия 2СТ пак можеш да бъдеш конкурентно способен. И Евала ти правя че казваш че ще продадеш неправилно взематите СТ

Правилото е по 5 супер таланта ти имаш 7 !!!! В какви филми ни вкарваш тука , видял си възможност да се направиш на тарикат и си го направил .Това правило не е от вчера,затова оправдания ама 15-ки били не 14-ки са просто смешни !!!! Умишлено си нарушил правилото !!!(n) (n) (n) (n) (n) (n) (n)

<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>абе ,на къв се праиш бе? ние доматите с колците ли ядем? всички оферти за СТ са ти за 14 -ки,15-ките си ги изкарал сам .нямаш и 1-на купена 15-ка,на къв се праиш?я ходи се прави на интересен на баба си,тогава може и да ти върже...</blockquote> Ти тея 15ки да не мислиш че са безплатни,като си тръгнал да ми обясняваш че само14ките съм купил.(chuckle) Пак казвам ,като са ви толкова интересни мойте 15ки,с удоволствие ще ви ги продам в началото на следващият сезон.Хората писали в тази тема ще имат предимство за закупуването им ;)

абе ,на къв се праиш бе? ние доматите с колците ли ядем? всички оферти за СТ са ти за 14 -ки,15-ките си ги изкарал сам .нямаш и 1-на купена 15-ка,на къв се праиш?я ходи се прави на интересен на баба си,тогава може и да ти върже...

<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>При 14-те нямаше да имаш такъв успех и много добре го знаеш и затова си предприел плана да вземеш 15-те защото там интересът е нулев. Но както ще да е жив и здрав щом това ти доставя удоволствие мога да ти пожелая приятна игра</blockquote> Ами като интереса е нулев за тия играчи,какво сте се напънали да коментирате, и да пишете безмислици ???? :^) Ако има мераклии,приемам от сега оферти за 15ките.Ще ви ги продам всичките с отварянето на трансферния прозорец. ;)

При 14-те нямаше да имаш такъв успех и много добре го знаеш и затова си предприел плана да вземеш 15-те защото там интересът е нулев. Но както ще да е жив и здрав щом това ти доставя удоволствие мога да ти пожелая приятна игра (bow) (beer)

(rofl) (rofl) (rofl) ???? С 15ки ли ще надхитрям някой ???? Дали нямаше да е по удачно да е с единадесет 14ки СТ се питам,ако това е било целта????Я вече малко се поспрете с глупостите и не се вкарвайте в някви филми. Ама приоритета ви е май,без значение кой и какво,важното е да се сипва помия с голямата кофа.|-(

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Кой е виновен? Тоя дето яде баницата,или тоя дето му я дава ???? http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6388 Специално за силно потресените и възмутени колеги.И не забравяйте да погледните датата на тема.</blockquote> Изобретателен RIDERS! Браво! Ако имаше начин да получа 100 000 лева кредит максимум, но от 5 банки ме одобрят едновременно .... Ще взема от всички! Нека си изясним нещо. Откакто админЪ е ofline играта върви на самотек! Нека всеки се справя сам - кой както може. Ако на всяка улица има патрулка - всеки ще спазва правилата. Ако обаче няма полиция - всеки ще си гони интереса! Браво Райдърс! П.П. Така както на админа не му пука за това: http://www.prikachi.com/images.php?images/552/8855552u.jpg /Или всъщност му пука, за да има с к'во да отиде на слънчака/ Така и на мен/ на вас - не трябва да ни пука за неговите правила ..... Играта е да надхитриш другия!