ВНИМАНИЕ
1838views
20comments
Зала на срама
а бе хора,не прекалявате ли с тези оферти бре(smirk) то че е търг-търг е ,ама по милион и 300,че и 500 за 14-ка с коеф 60 мисля че е прекалено8) сетете се какви ще са цените на такива играчи другия сезон,а за СТ-тите не ми се мисли(shake) (shake)
|
|
Супер талант-неизтрити специални тренировки
742views
4comments
Въпроси
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>http://www.shampioni.com/?act=player_info&player_id=79&tid=1
Този е с 10 специални
Може би като се закупи от някой отбор се изтриват тези данни, защото си спомням
и че се променя и националността на дадената в бъдещия му отбор при вземане на
СТ</blockquote>
Да ти кажа аз не бих рискувал :) Надявам се някой, който е обърнал внимание да сподели опит.
|
|
742views
4comments
Въпроси
http://www.shampioni.com/?act=player_info&player_id=469&tid=1
тоя има 20 специални тренировки
|
|
742views
4comments
Въпроси
http://www.shampioni.com/?act=player_info&player_id=79&tid=1
Този е с 10 специални :D
Може би като се закупи от някой отбор се изтриват тези данни, защото си спомням и че се променя и националността на дадената в бъдещия му отбор при вземане на СТ :)
|
|
742views
4comments
Въпроси
http://shampioni.com/?act=player_info&player_id=2813&tid=1
Забелязах този СТ, че му стоят специалните тренировки. Съдейки по това и ограничението от 20 тренировки, излиза че при него ще могат да се правят 16! Ами ако се появят такива с направени 20? Редно е СТ да са с напълно изтрита информация от предишния си живот!
|
|
ВНИМАНИЕ
1838views
20comments
Зала на срама
Болен психопат си ти, дано те приберат навреме, че като нищо ще подкараш и ти някой камион!
|
|
ВНИМАНИЕ
1838views
20comments
Зала на срама
Този играч нямам никаква доблест и чест , този мръсен книжен индивид , целенасочено пречи на останали играчи да си направят нормални трансфери , като умишлени вдига много над максималната цена за да не може да си направите трансфер .Одобрено нагъл и преднамерен като види играч запазен нарочно вдига цената , дори и съобщенията на играчи които му обясняват как няма да го продадат на него не подейства .Селската му наглост е невероятна голяма лично бих го набил малко акъл в главата . Затова да знаете отбор със името Loko Go конференция 6 лига 1 не купувайте или не му продавайте , такива индивиди не трябва да я играят . трябва да имаш малко достойнство като ти кажат че играча е запазен от детска злоба да не пречи на останалите и естествено и най-вече да спазва правилника за трансфери който ние всички спазваме за разлика от тоя индивид . И приканвам админа да му провери трансферите като има няколко трансфера които много над максимално допустима цена !!!!
|
|
Обиди в чата под групата !
1396views
3comments
Зала на срама
пожелавам ти до края на годината много свещи да купуваш за роднини мръсно горно оряховско същество долно , такива като тебе трябва да се действа като във филма време разделно . Аз няма са го взема ама на останалите мръсно да правим . просто си жалък много жалък !!!
|
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Хаха вече може да се влиза в сървър 2, но да не говорим какви проблеми са
станали
Някои играчи тренирани, други не...умората е космическа, турнира събота-неделя
всички мачове 0-0 и дузпи решили победителя, няма дневни приходи от сгради, няма
изигран финал за купата</blockquote>
Каквато играта на сървър 2 такъв и администратора !!!
|
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
Хаха вече може да се влиза в сървър 2, но да не говорим какви проблеми са станали :D
Някои играчи тренирани, други не...умората е космическа, турнира събота-неделя всички мачове 0-0 и дузпи решили победителя, няма дневни приходи от сгради, няма изигран финал за купата :x
|
|
сървър 2 |
|
сървър 2 |
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
Аз живея на морето и няма нищо лошо да съм го почерпил няколко бири и една порция трицонка---да е жив и здрав.(beer)
|
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Явно пак не си е платил админчето за хостинга--парите не му стигат. Ако е и на
море някъде--пишете го бегал.</blockquote>
Ако е някъде на море.... с вашите пари (chuckle) Все още не съм пращала съобщения за вип, но като гледам какво е отношението на администратора към играта се чудя за чий дявол да плащам???
|
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
Явно пак не си е платил админчето за хостинга--парите не му стигат. Ако е и на море някъде--пишете го бегал.(beer)
|
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
Абсолютно съм съгласен и аз втори ден не мога да вляза в сървара интересно :)
|
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
имам вип пък не мога да го използвам вече втори ден,пълна помия(shake)
|
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
"User stalev already has more than 'max_user_connections' active connections" (clap)
|
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
Аз му писах в скайп, но уви :) Събота е не работен ден...работи понеделник до петък от 9 до 17 ;)
|
|
сървър 2
1428views
13comments
При проблем с играта
това ли беше края на сървър 2 или проблемът е същият като предния,,,,,тоест рестарт (chuckle)
|