Нормално ли е ?

3174views 27comments Въпроси
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>нямате ли възможност да направите нещо по вьпроса с контузиите и да го решите...преди важни мачове се получават неприятни ситуации</blockquote> Админчето пак се опитало да ме захапе :) Пак че не обръщам особено внимание на форума да не хабя излишни нерви :D ФК Шумен хубаво жегна темата за контузиите едно въпросче към Шефа да задам! Защо редовните мениджъри получават контузии през ден-два, а тези мениджъри, които влизат веднъж на седмица си стоят без контузени? Това не е ли дискриминация спрямо редовните мениджъри? Вместо да се компенсира и така да се каже да получаваме бонус, че влизаме в играта редовно ни цакате с контузиите! П.С. От тук очаквам да почне пак поредния скандал между мен и Шефчето, че съм от село, от гората и т.н. 8) 1 контузен играч... Администратор 26 Авг 2016 00:11 1 контузен играч ДЮШ... Администратор 28 Авг 2016 00:11 2 контузени играчи... Администратор 30 Авг 2016 00:11 днес нямам контузени (party) Очаквам утре лазарета да се позапълни пак с някое ново попълнение (chuckle)

Нормално ли е ?

Вместо да има приятни или неприятни изненади между играчите дори и да има драстична разлика в коефициента то тези изненади се получават срещу ботове където е още по-абсурдно...и да за контузиите не мога да разбера тоя сезон нямаше седмица където да не съм имал поне 2-3 контузени :)

Нормално ли е ?

<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>ФК Шумен a Меси и Роналдо не се ли контузват преди важни мачове</blockquote> не знам какво да мисля братле,40 левро заминаха на вятьра за 4дни,етака за нищо

Нормално ли е ?

ФК Шумен a Меси и Роналдо не се ли контузват преди важни мачове:) :) :) :) :) :) :) :)

Нормално ли е ?

22 Декември 2014 | 15:37- важна промяна в играта,23 Декември 2014 | 12:54 -същата работа(y) явно възможност има колега,но единствен админа може да даде точен и ясен отговор(nod) за няма и 24 часа 2 коренни промени в играта и после почти 2 години застой,играта буксува и хората се отказват-което е нормално(nod) а може да се пипнат много работи-нелоялни трансфери,контузии,супер таланти и прочее...какво ли не се изписа във форума-имаше и предложения,имаше и коментари за слабите страни на играта8) да не се повтарям--админа е човека и дали играта ще набере скорост-зависи от теб г-н Аминистратор(y) (handshake) (bow) (bow)

Нормално ли е ?

нямате ли възможност да направите нещо по вьпроса с контузиите и да го решите...преди важни мачове се получават неприятни ситуации(beer) (beer) (beer)

Нормално ли е ?

<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Играеше с мисъл за мача по късно за КШ Girondins Bordeaux тия линии нещо не схванах как ги изчисли, но карай Случват се и такива срещи, във въпросния случай сам си бях виновен, подцених срещата не очаквах такова развитие, но тя не ми беше толкова важна, а и не ми беше фатална накрая. Хубаво е да има от време на време леки изненадки за да е по интересно, само да не се прекалява с изненадите Цъкайте си играта и не се ядосвайте, няма да се оправи щом ръководния фактор няма това желание</blockquote> Кое в случая трябва да оправи ръководния фактор.

Fantasy Premier League

2196views 19comments Неофициални турнири
регистрирайте се и в хеад то хеад ,мачовете започват от 3-ти кръг линк за регистрация: https://fantasy.premierleague.com/?autojoin-code=600769-541422. засега сме само 8,давайте,не остана време.(beer)

Нормално ли е ?

(puke) :x (n) (envy) :@

Нормално ли е ?

Играеше с мисъл за мача по късно за КШ :D Girondins Bordeaux тия линии нещо не схванах как ги изчисли, но карай :) Случват се и такива срещи, във въпросния случай сам си бях виновен, подцених срещата не очаквах такова развитие, но тя не ми беше толкова важна, а и не ми беше фатална накрая. Хубаво е да има от време на време леки изненадки за да е по интересно, само да не се прекалява с изненадите :D Цъкайте си играта и не се ядосвайте, няма да се оправи щом ръководния фактор няма това желание (beer)

Нормално ли е ?

Пламен Йорданов цял мач какво прави? Връзва си бутонките, говори си с вратаря им, шмърка бялата линия или какво? Веднъж ли не успя да пипне топката?

Нормално ли е ?

<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Ето ти един мач от др сървър по фрапиращ http://www.otbora.com/?act=tv&amp;case=archive&amp;round=1369132</blockquote> как искаш да минеш халфовата линия при положение че линията на халфовете на бота е 258 а твоята 162?

Нормално ли е ?

Ето ти един мач от др сървър по фрапиращ :D http://www.otbora.com/?act=tv&case=archive&round=1369132

Нормално ли е ?

Играч с такъв коефициент и опит да не улучи вратата срещу ботове при положение,че има 73 гола до момента....тук ме съмнява малко това да е нормалното в играта срещу ботове.:^)

Нормално ли е ?

Целия проблем е че не е оцелял вратата, мал шанс.

Нормално ли е ?

Това може да е така но като нападателят е най-опитния играч в състава и то срещу ботове .Погледнете другите ми мачове срещу ботове вкарвам по +5 гола на мач и нападателят ми има 73 гола до момента за сезона.Изведнъж се появяват 2 бота които единия едвам го бия 1:0 а другия 0:0.(n)

Нормално ли е ?

Играта е на самотек но за да си успешен ти е нужна и стратегия и вариативност. След като видиш че даден мач не върви, направи смяна на схемата на играч и т.н Схемите с 1 нападател са много рисковани и не много успешни. За справка погледни по-успешните отбори и сам ще се убедиш че схемите с 1 нападател вече не са практикуват толкова често като преди.

Нормално ли е ?

Това е риска да играеш с 1 нападател

Нормално ли е ?

По-рано през сезона едвам бих бот с 1:0 без грам умора и с пъти по-висок рейтинг и прочие днес завърших с бот 0:0 при положение,че бота имаше червен картон.Е разбирам отбора ми да е равностоен с бота ама чак толкова,че да не може да вкара гол дори и да улучи рамките на камата....поредния бъг в играта (n)

Fantasy Premier League

2196views 19comments Неофициални турнири
Благодаря за инфото и като имам по свободно време,ще го прочета цялото да се запозная обстойно с цялата информация(coffee)