Супер таланти |
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
<blockquote><h3>ФК Долно Маймунаре написа:</h3>Учудва ме как все още се намират хора дето си въобразяват че като напишат нещо
във форума ще променят фактите. Играта няма да бъде пипната докато
администрацията непожелае, ако въобще това се случи някога. Пийте си биричка
идете на моренце пък играта я оствете да отлежава. Един ден ако е рекъл..... ще
се състезаваме отново.</blockquote>
Добре де трябва да има начин да събудим принцесата от вечния съм в който е попаднала и да започва да развива играта а не само да прибира парите от смс-си и плащания по сметки !!!???
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
<blockquote><h3>ФК Долно Маймунаре написа:</h3>Учудва ме как все още се намират хора дето си въобразяват че като напишат нещо
във форума ще променят фактите. Играта няма да бъде пипната докато
администрацията непожелае, ако въобще това се случи някога. Пийте си биричка
идете на моренце пък играта я оствете да отлежава. Един ден ако е рекъл..... ще
се състезаваме отново.</blockquote>
Ей това е правилния коментар :) За биричката съм най съгласен, но съм на работа за жалост...но пък довечера...обезателно ще ударя 1-2 (beer) (dance) (beer)
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
Учудва ме как все още се намират хора дето си въобразяват че като напишат нещо във форума ще променят фактите. Играта няма да бъде пипната докато администрацията непожелае, ако въобще това се случи някога. Пийте си биричка идете на моренце пък играта я оствете да отлежава. Един ден ако е рекъл..... ще се състезаваме отново.(beer) (sun) (beer)
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
Аз мисля че или трябва да се махне ограничението за ст или напълно да се махнат суперталантите от играта. Това в момента със 5-те ст е средно положение (бих казал компромис) Така с компромиси няма да стане:)
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
Аз съм да си остане ограничението, но да се бутне бъгчето.
И не по темата предлагам да се направи нещо с тия контузии, че ми писна всеки ден нови и нови в лазарета. Това си е дискриминация редовните играчи да страдаме от контузени, а тези които влизат веднъж на седмица-две без контузени!!! Ама то за какво предлагам, никой няма да го прочете...и да си размърда пръста да направи нещо...
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>Ако имаш за цел винаги може да преметнеш системата. В началото се откри бъг при
трансферите на търг, купуваш си 4 таланта и после пускаш оферта към няколко
таланта и накрая се оказва че имаш 6 или 7 таланта. Аз лично си мисля че тази
хватка става и без офертата да е на търг и сега ще разясня. Купуваш си 4 таланта
и после се договаряш с няколко мениджъра и им правиш оферти без да ти продават
на момента, и след като си дал и последната оферта им казваш да приемат и накрая
може да се окажеш и с 15 таланта.... Не съм изпробвал но съм почти обеден че е
възможно</blockquote>
Не знам може и да е така , но мене ме интересува или админа затяга нещата или ми премахва лимита защото без да се спазва правилото за лимит от всички се губи смисъл тогава !!!
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
Ако имаш за цел винаги може да преметнеш системата. В началото се откри бъг при трансферите на търг, купуваш си 4 таланта и после пускаш оферта към няколко таланта и накрая се оказва че имаш 6 или 7 таланта. Аз лично си мисля че тази хватка става и без офертата да е на търг и сега ще разясня. Купуваш си 4 таланта и после се договаряш с няколко мениджъра и им правиш оферти без да ти продават на момента, и след като си дал и последната оферта им казваш да приемат и накрая може да се окажеш и с 15 таланта.... Не съм изпробвал но съм почти обеден че е възможно :)
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>TВЪРДО ПРОТИВ ,но да се намери начин да се спре тоя Бъг,защо както се вижда
има долни душици които въпреки че знаят че е забранено се възползват от това</blockquote>
Добре де аз когато имах 5 супер таланта , ми изписваше че съм достигнал лимита как тези хора успяват да си купят повече от 5 супер таланта ??? Бъг ли , или са близки на админа или са хакнали играта не знам но определено или това трябва да се спре от г-на който претендира че е администратор или изобщо да се премахне , защото по този начин много хора оставаме прецакани така
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
TВЪРДО ПРОТИВ ,но да се намери начин да се спре тоя Бъг,защо както се вижда има долни душици които въпреки че знаят че е забранено се възползват от това
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
Твърдо съм против премахването на ограничението защото премахне ли се отново ще има отбори с по 11-16 СТ и ДЮШ-а отново отива на майната си.Идеята за ограничаване на бройката не е лоша просто само лошо реализирана от админа. Ако каже че може да оправи бъг-а ок ако ли не аз съм на мнение най-добре да ги махне окончателно !
|
|
RAIDERS с 7 супер таланта
1953views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>Ако си достатъчно изобретателен в сегашният вариант може да се уредиш и с 11 СП
за това трябва да се премени нещо или да махне ограничението или направо да
премахнат СП</blockquote>
Направил съм анкета всеки може да се глаува с да да се премахнат с не да останат ограниченията и 3-ти отговор не знам !!!!
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
Предлагам да се направи гласуване , да се премахнат ли ограниченията от 5 супер таланта в един отбор .Моето лично мнение , че това бе една абсолютна глупост и самия факт , че с нищо не допринесе за играта а и сме свидетели че има вратичка само за определени отбори които си купуват повече от 5 супер таланта са достатъчни аргументи и трябва да бъде премахнато ограничението .Но това е лично мое мнение затова предлагам гласуване за да видим какво е мнението и на другите мениджъри !!!
|
|
1953views
27comments
Въпроси
Ако си достатъчно изобретателен в сегашният вариант може да се уредиш и с 11 СП за това трябва да се премени нещо или да махне ограничението или направо да премахнат СП :x
|
|
1953views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Дайте направо да направим една анкета да се махне ограничението за
суперталантите...</blockquote>
и аз смятам така тези ограничения за направо безмислени след като не се спазват !!!!
|
|
Контузии
1396views
11comments
Общи дискусии
Скоро забелязах, че тези които са неактивни нямат контузии, а малкото които останахме активни всеки ден по 1-2...и какво излиза влизай на седмица веднъж и няма да имаш контузени пфф
|
|
Правилата трябва да се спазват от всички
4259views
26comments
Правила на играта
При търгове е редно да можеш да наддаваш колкото си искаш.Затова е търг.По принцип за търгове няма правило каква цена да се даде за даден играч и до колко може да се наддава.
|
|
Контузии
1396views
11comments
Общи дискусии
Аз не играя активно, но контузии не съм имал от години. Пък съм с 50 ниво болница. Не знам дали обаче няма правило старите да не се контузват.
|
|
ВНИМАНИЕ
1838views
20comments
Зала на срама
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Винаги съм искал правило за тези индивиди,които дават цена над макса само и само
да няма трансфер да бъдат наказани.....например с наказание от три сезона без
право на трансфери. .....но за беда никакво внимание не ми се
обърна....</blockquote>
(y) (y) (y) (y)
|
|
ВНИМАНИЕ
1838views
20comments
Зала на срама
Винаги съм искал правило за тези индивиди,които дават цена над макса само и само да няма трансфер да бъдат наказани.....например с наказание от три сезона без право на трансфери. :^) :^) :^) .....но за беда никакво внимание не ми се обърна....
|