RAIDERS с 7 супер таланта
1953views
27comments
Въпроси
Правилото е по 5 супер таланта ти имаш 7 !!!! В какви филми ни вкарваш тука , видял си възможност да се направиш на тарикат и си го направил .Това правило не е от вчера,затова оправдания ама 15-ки били не 14-ки са просто смешни !!!! Умишлено си нарушил правилото !!!(n) (n) (n) (n) (n) (n) (n)
|
|
1953views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>абе ,на къв се праиш бе? ние доматите с колците ли ядем? всички оферти за СТ са
ти за 14 -ки,15-ките си ги изкарал сам .нямаш и 1-на купена 15-ка,на къв се
праиш?я ходи се прави на интересен на баба си,тогава може и да ти върже...</blockquote>
Ти тея 15ки да не мислиш че са безплатни,като си тръгнал да ми обясняваш че само14ките съм купил.(chuckle) Пак казвам ,като са ви толкова интересни мойте 15ки,с удоволствие ще ви ги продам в началото на следващият сезон.Хората писали в тази тема ще имат предимство за закупуването им ;)
|
|
1953views
27comments
Въпроси
абе ,на къв се праиш бе? ние доматите с колците ли ядем? всички оферти за СТ са ти за 14 -ки,15-ките си ги изкарал сам .нямаш и 1-на купена 15-ка,на къв се праиш?я ходи се прави на интересен на баба си,тогава може и да ти върже...
|
|
1953views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>При 14-те нямаше да имаш такъв успех и много добре го знаеш и затова си
предприел плана да вземеш 15-те защото там интересът е нулев. Но както ще да е
жив и здрав щом това ти доставя удоволствие мога да ти пожелая приятна игра</blockquote>
Ами като интереса е нулев за тия играчи,какво сте се напънали да коментирате, и да пишете безмислици ???? :^)
Ако има мераклии,приемам от сега оферти за 15ките.Ще ви ги продам всичките с отварянето на трансферния прозорец. ;)
|
|
1953views
27comments
Въпроси
При 14-те нямаше да имаш такъв успех и много добре го знаеш и затова си предприел плана да вземеш 15-те защото там интересът е нулев. Но както ще да е жив и здрав щом това ти доставя удоволствие мога да ти пожелая приятна игра (bow) (beer)
|
|
1953views
27comments
Въпроси
(rofl) (rofl) (rofl) ???? С 15ки ли ще надхитрям някой ???? Дали нямаше да е по удачно да е с единадесет 14ки СТ се питам,ако това е било целта????Я вече малко се поспрете с глупостите и не се вкарвайте в някви филми. Ама приоритета ви е май,без значение кой и какво,важното е да се сипва помия с голямата кофа.|-(
|
|
1953views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Кой е виновен? Тоя дето яде баницата,или тоя дето му я дава ????
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6388
Специално за силно потресените и възмутени колеги.И не забравяйте да погледните
датата на тема.</blockquote>
Изобретателен RIDERS! Браво!
Ако имаше начин да получа 100 000 лева кредит максимум, но от 5 банки ме одобрят едновременно .... Ще взема от всички!
Нека си изясним нещо. Откакто админЪ е ofline играта върви на самотек! Нека всеки се справя сам - кой както може.
Ако на всяка улица има патрулка - всеки ще спазва правилата. Ако обаче няма полиция - всеки ще си гони интереса!
Браво Райдърс!
П.П. Така както на админа не му пука за това:
http://www.prikachi.com/images.php?images/552/8855552u.jpg
/Или всъщност му пука, за да има с к'во да отиде на слънчака/
Така и на мен/ на вас - не трябва да ни пука за неговите правила .....
Играта е да надхитриш другия!
|
|
1953views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Кой е виновен? Тоя дето яде баницата,или тоя дето му я дава ????
Специално за силно потресените и възмутени колеги.И не забравяйте да погледните
датата на тема.</blockquote>
По твоята логика нека всеки се възползва и да си вземем по 10-15 СТ просто защото може да излъже системата. Така ли ?
|
|
1953views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>Според мен и ТИ имаш вина колега ,защото се възползваш от нещо което е забранено
и само не казвай че са ти ги продали по едно и също време</blockquote>
(y)
|
|
1953views
27comments
Въпроси
Според мен и ТИ имаш вина колега ,защото се възползваш от нещо което е забранено и само не казвай че са ти ги продали по едно и също време (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)
|
|
1953views
27comments
Въпроси
Кой е виновен? Тоя дето яде баницата,или тоя дето му я дава ????
Специално за силно потресените и възмутени колеги.И не забравяйте да погледните датата на тема.
(beer) (beer) (beer) (beer) (beer)
|
|
Контузии
1396views
11comments
Общи дискусии
http://www.prikachi.com/images.php?images/552/8855552u.jpg
Смейте се, но тихо, че да не чуе админа..... Всички ще си изпатим
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
<blockquote><h3>debelite написа:</h3>От „Условия за ползване на Shampioni”
1: ………………………… и т.н. стигаме до точка 6, която гласи
6: Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми
администратора или неговите подчинени. За използването и недокладването на бъг,
играчът се наказва с изтриване на акаунта.
…… и т.н.
Щом някой има повече от 5 СТ , следователно има бъг. Колегата продължава да има
акаунт, което означава че е информирал администратора за ситуацията. Ако това не
е така(не е информирал администратора) то тогава защо са тия правила ? Приемаме
че е информирал когото трябва. Тогава следва въпроса защо не са му премахнати
надхвърлящото число СТ. Бъга може да се оправя и по-късно. Толкова трансфери
бяха върната несправедливо, а тук се кротува. Веднъж се наказват потребители,
друг път – пълно мълчание.
Ако обаче се използват по-нелицеприятни думи по нечий адрес, се подскача и се
вдига врява до небето. Заради този двоен аршин или нехайство се отказват
потребители и играта ще буксува. Играта заприлича „като сутиен на простора -
най-хубавото го няма вътре.” И затова както казва колегата по-горе, пийте си
бирата и … мамата и на играта.</blockquote>(y)
(bow)
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
Даже мисля,че трябва да се намали ограничението до 3 супер таланта в отбор не до 5 твърдо против съм махането на ограничението.:)
|
|
Fantasy Premier League
1732views
19comments
Неофициални турнири
https://fantasy.premierleague.com/?autojoin-code=600769-172148.
|
|
Fantasy Premier League |
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
От „Условия за ползване на Shampioni”
1: ………………………… и т.н. стигаме до точка 6, която гласи
6: Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми администратора или неговите подчинени. За използването и недокладването на бъг, играчът се наказва с изтриване на акаунта.
…… и т.н.
Щом някой има повече от 5 СТ , следователно има бъг. Колегата продължава да има акаунт, което означава че е информирал администратора за ситуацията. Ако това не е така(не е информирал администратора) то тогава защо са тия правила ? Приемаме че е информирал когото трябва. Тогава следва въпроса защо не са му премахнати надхвърлящото число СТ. Бъга може да се оправя и по-късно. Толкова трансфери бяха върната несправедливо, а тук се кротува. Веднъж се наказват потребители, друг път – пълно мълчание.
Ако обаче се използват по-нелицеприятни думи по нечий адрес, се подскача и се вдига врява до небето. Заради този двоен аршин или нехайство се отказват потребители и играта ще буксува. Играта заприлича „като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.” И затова както казва колегата по-горе, пийте си бирата и … мамата и на играта.
|
|
Fantasy Premier League
1732views
19comments
Неофициални турнири
колеги,ще се събираме ли пак да се забавляваме?сега ЮВЕ го няма,не знам кой ще ни организира?
направих регистрация и лига за шампиони,който желае да заповяда,линк за влизане в лигата е https://fantasy.premierleague.com/?autojoin-code=600769-172148.
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>100 leva отдавна ви е казал начина...аз ще го направя: само да ми остарее
отбора</blockquote>
Спиране на вип-а ???
|
|
Супер таланти
1530views
20comments
Предложения
100 leva отдавна ви е казал начина...аз ще го направя: само да ми остарее отбора:)
|