Hm

939views 5comments Въпроси
На кирилица моля ;)

RAIDERS с 7 супер таланта

1952views 27comments Въпроси
Обещано....Изпълнено! (d) ;)

Fantasy Premier League

1732views 19comments Неофициални турнири
ами кажи какви са наградите и как се получават,аз не знам,а и не си спомням да е имало коментари за това?

Fantasy Premier League

Награди има,а питането за точките и трансферите питам,защото като съм разглеждал и съм виждал потребители с -точки от трансфери и питам защо е така ;)(beer) (beer)

Fantasy Premier League

няма награди,поне аз не знам...всичко е за удоволствие и забавление. колкото до 2-ят въпрос- няма как някой да купи по-скъпи играчи ,ако няма пари в банката. може да продаде едни играчи,които са скъпи и тогава да купи други. играчите си менят цената според представянето си...това е според мен

Fantasy Premier League

Имам 2-питания и ако може споделяйте. Първо,някой от тукашните колеги,които я играят играта отдавна,някой печелил ли е награди? :) Другото питане е,как има потребители,които са направили трансфери и им отчита чче имат минус точки,а същевременно са направили трансфери на по-скъпи играчи и не са разполагали с нужните средства??

Правилата трябва да се спазват от всички

4259views 26comments Правила на играта
никой....отдавна сме на самотек

Въпросът не е в това. Въпросът е, че в играта има написани правила, които системата създава условия да се нарушават. А кой поддържа системата?

Нередовни предложения за трансфер.

2183views 27comments Предложения
(beer) (beer) (beer) Съгласен съм с всяка новост,която се въведе :) Моята тактика е ден за ден :)

Ами няма угодия така е. Като админа беше предложил всички трансфери да са на търг,какво стана? Веднага хората с вечно "запазените"и "уговорени" играчи скочиха срещу това.Като Ви предлагаше админа някакви си нововъведения ,веднага се нагише вой до небесата,че вече Еди кой си имал изградена тактика за сезони напред и ако се въведяло нещо си ново,всичко се проваляло и щели да се откажат от играта..... Та прав си,няма угодия.(beer)

Така де,но все някой трябва да върши някаква работа.В сучая никой нищо не прави.Или може би на някои индивиди това няма да се хареса :D Както виждам има и против,а все се реве заради тези нечестни трансфери.Нямате угодия :D

<blockquote><h3>Meden rudnik написа:</h3>По принцип си прав, но в този случай "Trailanus" също има вина до някъде, защото пича си предлагаше играча на лични съобщения, и в следващия момент изписва, че играча е запазен за теб! (Това със масовото запазени играчи е другото отвратително в тази игра напоследък.) Та в този случай главната вина е в неработещата система. В крайна сметка щом системата му позволява да надцака, защо да не го направи, ако и той е получил оферта на лично? И колеги, хайде поспрете се с тези запазени играчи! И аз съм запазвал, но при конкретна оферта и предварително договаряне. А сега всички добри играчи на пазара са запазени. И аз ако не пазя ми се сърдят! Хайде малко по-сериозно!</blockquote> Защо да не го направи ли?Това е погазване на правилата (wait) И по този начин той вреди и на продавача и на купувача.Има си и друг начин да вземе играча....Да предложи същата цена,като моята (в случая макс) и да даде и левро.Тогава всичко наред.

По принцип си прав, но в този случай "Trailanus" също има вина до някъде, защото пича си предлагаше играча на лични съобщения, и в следващия момент изписва, че играча е запазен за теб! (Това със масовото запазени играчи е другото отвратително в тази игра напоследък.) Та в този случай главната вина е в неработещата система. В крайна сметка щом системата му позволява да надцака, защо да не го направи, ако и той е получил оферта на лично? И колеги, хайде поспрете се с тези запазени играчи! И аз съм запазвал, но при конкретна оферта и предварително договаряне. А сега всички добри играчи на пазара са запазени. И аз ако не пазя ми се сърдят! Хайде малко по-сериозно! (beer)

Ти(Вие) и колегите ти(Ви),сте модератори на форума на играта ,единствено и само на него.

Съгасни ли сте модераторите да наказват колегите с предожения извън правилата за трансфери,ако Админа въведе това предложение.Аз бях предложил минимум три сезона без право на трансфери,ако някой надцаква.Който забележи нередовно предложение ни сигнализира и ние слагаме бан за три сезона без трансфери.Стига Админа да ни обърне внимание.

ВНИМАНИЕ

1836views 20comments Зала на срама
WHITESNAKE.....вижте му офертата за 22 годишния X.Simon....келеш.... :@ Аз давам макс,а оня ме надцаква... ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА 656 550 0 WHITESNAKE 700 000 0

Поредния тарикат...WHITESNAKE.....вижте му офертата за 22 годишния X.Simon....келеш....Аз давам макс,а оня ме надцаква... ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА 656 550 0 WHITESNAKE 700 000 0

Прекрачване на правилата за трансфери..

740views 1comments Въпроси
Въпрос към Админа...Кога по дяволите ще направиш нещо,че да се спрат нередовните офети,нередовните трансфери?????Преди време направих предложение за това,но никакъв ефект.....Темата я заключвам,за да няма спам.Чакам отговор.

Нормално ли е ?

2349views 27comments Въпроси
Аз съм в играта почти 2 години и за тези 2 години няма НИТО ЕДНО нововъведение в играта някакъв ъпдейт или нещо от сорта.До кога Г-Н Админ ще бездействате и няма да правите нищо по играта ?:^)

Нормално ли е ?

2349views 27comments Въпроси
Не е само при вас това е масово. Няма богопомазани контузиите са нещо нормално. Какво ще стане тук ако всеки почне да пише ден по ден кой играчи са му се контузили или пък как разбираш ли не успели да победят в даден мач (think) Подобрения недейте да очаквате защото има вероятност да си останете само с надежбите Забавлявайте се дотолкова колкото можете, а пък ако толкова много ви мъчи играта има едно спасение...