Приход от домакински мач !!!!
1014views
2comments
Зала на срама
Получихте 120 кредит в домакинския си мач от 2 кръг посетен от 1500 души .(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) .Дарявам ги на админа да си ги взима !!!
|
|
Сбогом , Шампиони |
|
Сбогом , Шампиони |
|
Сбогом , Шампиони |
|
Чнг 2016
917views
4comments
На лафче
ЧНГ !!! Честито и на всички именници днес на 1януари - Васил, Василена, Василий, Василия, Василка, Весела, Веселин, Веселина, Вълко, Вълчо и т.н! Много здраве и пари.(beer)
|
|
Чнг 2016 |
|
Чнг 2016 |
|
Чнг 2016
917views
4comments
На лафче
Бъдете живи и здрави колеги,много здраве,късмет и щастие през новата година,бъдете добри и се обичайтe много и дано играта стане много по добра от сегашното си състояние .....
|
|
RIP БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ !!!!
3351views
34comments
Футбол България
Факторът комунизъм влияе на тези ваши постижения(няма нужда да разказвам, ти си знаеш как е било).. интересно ми е защо след 1989г. Левски има повече титли, купи, суперкупи и повече успехи на европейска сцена, докато ЦСКА има едни победи срещу Ливърпул и Байер и това ви е.
|
|
3351views
34comments
Футбол България
Така е ние сме си виновни.Но където и да сме сме по-заслужил отбор от вас.И в Европа и в България.Дори във В група пак сме най-гледания отбор.
И понеже обичаш фактите:
Най-много пъти шампион
2 пъти полу-финалист за КЕШ(където не играе 8 от Италия)а само шампиони
60 място "В отбор на 20 век"
ЦСКА има 3 отстранявания на действащия носител на КЕШ
и още една камара факти но не е нужно да занимаваме форума и темата с ЦСКА и Левски.
И двата отбора са толкова зле че няма накъде.Само Лудогорец и Литекс работят качествено
|
|
3351views
34comments
Футбол България
Ми май вие гледате от ниско... освен ако В група не е по престижна от А. Колкото и да ревете и оранжеви и червени и червено- черни, всичко си е заслужено и в реда на нещата. На вас ви остава само да плачете, да се оплаквате и да се самосъжалявате, нещо което ви подхожда и сте го доказали с годините.
|
|
3351views
34comments
Футбол България
Дай Боже всеки му.И пак ти казвам чети хубаво.Ще се радвам да драснеш някой ред след наказанието и отнемането на точки.И 32-26 кой ли гледа от ниско
|
|
3351views
34comments
Футбол България
С човек, който не познава законите и тяхното тълкуване, както и правилно прилагане, не мисля да споря вече. Безсмислено е, розовите очила са с секундно лепило и нямат сваляне. Колкото и да завиждате ще ни гледате от ниско.
|
|
Сбогом , Шампиони
1196views
7comments
На лафче
Играта ще загуби много силен мениджър , но това е нормално некадърното управление на играта принуждава хората да се отказват .И още не мога да разбера , защо админа който явно не може да се справи с играта а и няма никакво желание да я развива не я даде на някой с желание и време ??? Аз предлагам на мениджъра на извънземните да даде отбора на някой за да продължи да го развива , защото ще е голяма загуба този отбор да бъде изтрит .
|
|
3351views
34comments
Футбол България
Пак ти казвам за последно и спирам.Решението когато и да се вземе се ОТНАСЯ ЗА МАЧ ОТ ПОСЛЕДНИЯ КРЪГ.Така че точките се отнемат.Ти ако искаш си пиши каквото искаш и желаеш.Левски ще са с - точки.И тази година няма да сте шампиони,ами дано и Лудогорец да се откажат че да ни минете по титли.Все пак се отбор на 100 години а ние на 60
|
|
3351views
34comments
Футбол България
По логиката на наредбата е така, тва че некомпетентни хора са я писали в значи, че не трябва да се спазва и прилага. Чисто и просто, това е проблем в някой друг, Левски е в правото си да остане със същия брой точки.
|
|
3351views
34comments
Футбол България
Бъркаш колега,Това е все едно ако има фаул на центара и играча се таркаля до наказателното поле и остане там това дузпа ли е.По твоята логика е така
|
|
Сбогом , Шампиони |
|
3351views
34comments
Футбол България
В наредбата пише точно това, няма значение кога е мача, а кога е изваден отбора, отборът ще бъде изваден при всеки случай СЛЕД края на полусезона! Чети внимателно. :)
|
|
Сбогом , Шампиони
1196views
7comments
На лафче
Казвам последно Сбогом на затъващата игра ... Успех на всички , които продължават да се забавляват тук. Решението за отказването ми е плод на това , че няма никаква конкуренция в моята лига и мога да ставам шампион още 20 сезона без проблем..... С последния си набор направих най-добрия състав,който съм имал някога и спечелих 3ЛШ , 1 полуфинал в който паднах , защото не можах да съм онлайн на реванша ... И днес загубих напълно неочаквано от значително по-слаб съперник, но му желая успех напред в турнира !! С приятелите си от играта си имам фейсбук,а който смята, че сме близки а го няма след края на сезона ще вляза да си изхарча кредита като спонсорирам по-неразвитите отбори да могат да се конкурират на по-старите мениджъри , а след това отбора ми ще бъде изтрит и не мисля да го давам на никой !!
УСПЕХ !!!
|