Приход от домакински мач !!!!

1014views 2comments Зала на срама
Получихте 120 кредит в домакинския си мач от 2 кръг посетен от 1500 души .(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) .Дарявам ги на админа да си ги взима !!!

Сбогом , Шампиони

1196views 7comments На лафче
оставете го момчето да играе, стига наливахте масло в огъня

Сбогом , Шампиони

Всички сме тръгнали по този път...

Сбогом , Шампиони

izvynzemnite много правилно решение. Няма ли интрига не е интересно.

Чнг 2016

917views 4comments На лафче
ЧНГ !!! Честито и на всички именници днес на 1януари - Васил, Василена, Василий, Василия, Василка, Весела, Веселин, Веселина, Вълко, Вълчо и т.н! Много здраве и пари.(beer)

Чнг 2016

(beer) (beer) (beer) (beer) (beer)

Чнг 2016

За много години живи и здрави :)

Чнг 2016

Бъдете живи и здрави колеги,много здраве,късмет и щастие през новата година,бъдете добри и се обичайтe много и дано играта стане много по добра от сегашното си състояние .....

RIP БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ !!!!

3351views 34comments Футбол България
Факторът комунизъм влияе на тези ваши постижения(няма нужда да разказвам, ти си знаеш как е било).. интересно ми е защо след 1989г. Левски има повече титли, купи, суперкупи и повече успехи на европейска сцена, докато ЦСКА има едни победи срещу Ливърпул и Байер и това ви е.

Така е ние сме си виновни.Но където и да сме сме по-заслужил отбор от вас.И в Европа и в България.Дори във В група пак сме най-гледания отбор. И понеже обичаш фактите: Най-много пъти шампион 2 пъти полу-финалист за КЕШ(където не играе 8 от Италия)а само шампиони 60 място "В отбор на 20 век" ЦСКА има 3 отстранявания на действащия носител на КЕШ и още една камара факти но не е нужно да занимаваме форума и темата с ЦСКА и Левски. И двата отбора са толкова зле че няма накъде.Само Лудогорец и Литекс работят качествено

Ми май вие гледате от ниско... освен ако В група не е по престижна от А. Колкото и да ревете и оранжеви и червени и червено- черни, всичко си е заслужено и в реда на нещата. На вас ви остава само да плачете, да се оплаквате и да се самосъжалявате, нещо което ви подхожда и сте го доказали с годините.

Дай Боже всеки му.И пак ти казвам чети хубаво.Ще се радвам да драснеш някой ред след наказанието и отнемането на точки.И 32-26 кой ли гледа от ниско

С човек, който не познава законите и тяхното тълкуване, както и правилно прилагане, не мисля да споря вече. Безсмислено е, розовите очила са с секундно лепило и нямат сваляне. Колкото и да завиждате ще ни гледате от ниско.

Сбогом , Шампиони

Играта ще загуби много силен мениджър , но това е нормално некадърното управление на играта принуждава хората да се отказват .И още не мога да разбера , защо админа който явно не може да се справи с играта а и няма никакво желание да я развива не я даде на някой с желание и време ??? Аз предлагам на мениджъра на извънземните да даде отбора на някой за да продължи да го развива , защото ще е голяма загуба този отбор да бъде изтрит .

Пак ти казвам за последно и спирам.Решението когато и да се вземе се ОТНАСЯ ЗА МАЧ ОТ ПОСЛЕДНИЯ КРЪГ.Така че точките се отнемат.Ти ако искаш си пиши каквото искаш и желаеш.Левски ще са с - точки.И тази година няма да сте шампиони,ами дано и Лудогорец да се откажат че да ни минете по титли.Все пак се отбор на 100 години а ние на 60

По логиката на наредбата е така, тва че некомпетентни хора са я писали в значи, че не трябва да се спазва и прилага. Чисто и просто, това е проблем в някой друг, Левски е в правото си да остане със същия брой точки.

Бъркаш колега,Това е все едно ако има фаул на центара и играча се таркаля до наказателното поле и остане там това дузпа ли е.По твоята логика е така

Сбогом , Шампиони

Успех в реалния живот (beer) Тук е само его :)

В наредбата пише точно това, няма значение кога е мача, а кога е изваден отбора, отборът ще бъде изваден при всеки случай СЛЕД края на полусезона! Чети внимателно. :)

Сбогом , Шампиони

Казвам последно Сбогом на затъващата игра ... Успех на всички , които продължават да се забавляват тук. Решението за отказването ми е плод на това , че няма никаква конкуренция в моята лига и мога да ставам шампион още 20 сезона без проблем..... С последния си набор направих най-добрия състав,който съм имал някога и спечелих 3ЛШ , 1 полуфинал в който паднах , защото не можах да съм онлайн на реванша ... И днес загубих напълно неочаквано от значително по-слаб съперник, но му желая успех напред в турнира !! С приятелите си от играта си имам фейсбук,а който смята, че сме близки а го няма след края на сезона ще вляза да си изхарча кредита като спонсорирам по-неразвитите отбори да могат да се конкурират на по-старите мениджъри , а след това отбора ми ще бъде изтрит и не мисля да го давам на никой !! УСПЕХ !!!