историята на шампиони

2756views 24comments На лафче
жалко че няма кой да добавя в писания в историята на играта

Сбогом , Шампиони

1196views 7comments На лафче
Ех,Донко ,етъра напредва и аз няма да отстъпя

Колко кредита имате....

5488views 63comments На лафче
скътал съм едно милионче,но като цяло криза;)

Колко са сериозните отбори?Кой ще играе и кой не..

2012views 22comments Общи дискусии
мале, не съм влизал във форума от доста време

След края на другия сезон , ще си даря всичкия кредит на нуждаещите се отбори и се махам (оставам отбора ми да се изтрие, няма да го давам на никой) УСПЕХ ! (handshake)

<blockquote><h3>fozzy написа:</h3>И аз на този етап,ще си продължавам с играта,макар че на моменти ми е идвало да се откажа,но това е просто едно виртуално забавление,с което си разпускам за удоволствие.</blockquote> (y) (y) (y) (y)

И аз на този етап,ще си продължавам с играта,макар че на моменти ми е идвало да се откажа,но това е просто едно виртуално забавление,с което си разпускам за удоволствие. :)

Аз ще си цъкам.Общо взето играя за кеф и ме е все тая дали ще бия или не.Радвам се на живота,ако повече мислиха така че това е игра,и не е толкова важна за живота нещата ще са по-добре :) Естествено разбирам и хората които дават много пари,и са недоволни когато губят,но пък не може и все да се печели.Те Барса не печелят постояно :)

То ако продължава да няма активност от админа (да работи по играта) скоро и 20 активни потребителя няма да има камоли пък смс-си..

Стотинка не му давам на този, докато не започне да работи! Взима пари за НИЩО! Не знам защо пускате СМСи, какво ви е интересно да сте шампиони и групи с по 4-5 отбора, половината от които неподдържани. Спрете му кранчето и иска не иска ще поработи над отрочето си.(sun)

мисля ,че всичко зависи от админа и все още не е загубена играта ,но трябва да е повече активен...последната промяна е през декември 2014-преди доста време е

Ще продам всичките си играчи така че.....

Искам да продължа но като видя уникалния симулатор или как всеки ден играчи без умора се контузват и още не възстановили се отново се контузват а отговора на админа е от типа театър сълзи и смях как някой прости неща от играта не се поддържат изобщо или в най-добрия случай бавно и мудно никакво развитие, пълна не заинтересованост от страна на админа към играта освен може би към банковата си сметка когато постъпват парите от смс-си от будалите включително и аз ме кара да се замисля и си задавам много важен въпрос : заслужава ли си ???|-( |-(

Темата е да си кажем болката,като цяло.Много хора сме хвърлили много труд в тази игра.Мен ме боли,че няма потребители,играта стана скучна,няма никакви новости и не се привличат нови мениджъри....просто играта е в застой.Никаква промяна на визията на играта,никаква реклама......Но все пак аз няма да се откажа скоро....много труд съм хвърлил (може би съм мазохист :) )

да има какво да се дискутира

913views 5comments Общи дискусии
:^) :^) :^) Тук има добри предложения(y)

Колко кредита имате....

2400000

Колко кредита имате....

1 438 110 кредита и 12 левро .

Колко кредита имате....

10 210 966. 8)

Максимална цена

1751views 7comments Правила на играта
Някои потребители се договарят(handshake) с други и пишат запазен8) за еди кого си си(clap) .Щом те не желаят да получат повече кредит(wait) за играча си следователно:D не бива да се нахалства;( ,защото не е коректно(bow) към договорката на първите двама8) .(wait) (flex) Иначе когато играчът е поставен на търг се взема тази сума която е последната от продавача(hug) .(~) (sun)

Приход от домакински мач !!!!

1014views 2comments Зала на срама
Сигурно на никого не му се гледат преяли куци коне, треньор незнаещ къде се намира и за какво играе;) (beer)