Колко са сериозните отбори?Кой ще играе и кой не..

2012views 22comments Общи дискусии
Ай сега...мазохисти сме били....аз просто убивам времето и не си плюя на дългогодишния труд ;)

Уволнени играчи

766views 9comments Въпроси
Не :D

Уволнени играчи

766views 9comments Въпроси
Уволнени играчи могат ли да играят за националния отбор?

От 3-4 сезона не играя сериозно и загубих доста титли, зарди служебни загуби. Сега не бях влизал 10-на дни и виждам, че тука няма оправия. Играта е трагедия и се играе само по инерция от хората, които са пълни мазохисти

Без коментар

1078views 6comments Футбол България
Така става като някакви бушмени със разни прякори като гугутки ,гълъбки,животни,цимбики и т.н са тартори и лица на агитки !!!!!

Без коментар

<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Декларация написана от разни елементи с липса на мозъчно вещество .Убеден съм , че нормалните левскари които могат да мисля и разсъждават се разграничават от тия елементи които изгониха истинските левскари и затова и герена в по-голяма част от мачовете си ходят по 2-3 хил !!!!!</blockquote> и аз те подкрепям,не останаха нормални нито сини ,нито червени нито никакви...едно време нямаше нито сектор А,Б,В или Г,а сега на мач трябва да си с бронежилетка и каска,че и кафе ако решиш да пиеш като има мач-пак требе ги носиш

Без коментар

Декларация написана от разни елементи с липса на мозъчно вещество .Убеден съм , че нормалните левскари които могат да мисля и разсъждават се разграничават от тия елементи които изгониха истинските левскари и затова и герена в по-голяма част от мачовете си ходят по 2-3 хил !!!!!

Без коментар

Отбора от Подуене не признава правила.Със всички средства се борят да станат шампиони.Оставиха ги в А група заради собствениците,изгониха неудобните отбори,всеки ден им водят нови спонсори,абе без коментар.Същите тези от южната девизия ядоха здрав бой от Офанзива и Анималс,но акъл не им идва.

Без коментар

Аз също съм ЛЕВСКАР ,но този които го е писал няма и грам мозък ........ако на него му се беше случило това едва ли щеше да приказва това.....Футболната война трябва да си остава единствено на терена ,а не извън него

Без коментар

http://www.sportal.bg/news.php?news=586485 Как може да има такива хора.Просто нямам думи.Футбола е за забавление на хората,каква е тази злоба нямам думи.

Търся отбор

1002views 2comments На лафче
Помня те,трябвало е да излезнеш във ваканция.

RIP БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ !!!!

3351views 34comments Футбол България
Без коментар.Ти ме уби.Хайде весели празници Сухата Река точките се отнеха мисля че се оказах прав!!

И аз се замислям като ми остарее този отбор да не създавам нов,няма да съм ВИП,ще влизам рядко да не ми се затрие акаунта.Не че не ми се играе,но в лигите няма никаква конкуренция,ще чакам админа да направи нещо,ако не живи и здрави.

То е игра, но когато няма тръпка защо ми е да влизам тук? Може просто да изляза на терасата и да почопля семки и гледам кой влиза и кой излиза от входа.Никой не е взел играта толкова сериозно, но ни е жал,че преди 5 години във форума имаше коментари от потребители повече, отколкото са в момента наистина активните потребители.Нищо ново не е въведено, а когато имаше идеи от други играчи си оставаха просто идеи.Не пращам СМС-и (преди се е случвало да пращам и по три на ден), не тренирам играчите, строя сгради само, когато се сетя и това само,защото вече интереса към играта клони към нулата.Все се надявах на промяна, но уви няма...Айде наздраве ;)(beer)

Играта си ми харесва.Както каза някой преди мен:не забравяйте че това е просто игра:)

(y)

Търся отбор

1002views 2comments На лафче
Здравейте играчи, след 2 години пауза от скука или не знам реших да се върна. Ако има хора които ще се отказват ги моля ако може да ми дадът отбора си. http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&tid=3421 Това беше старият ми отбор и в момента съжалявам адски много, че го изтрих...

(y)

(coffee)

историята на шампиони

2756views 24comments На лафче
Спомени спомениииии :) Като ме направиха МОД малииииииииииииии(rofl) Много писане се изписа :) Но беше весело :) Дано Админа прочете това и се замисли.....с какво можем да съживим игратаи как да върнем момчетата обратно.....НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ШЕФЕ ;) Помисли малко и за малкото останали тук :) Помисли какво ще трябва да направиш,че да върнеш старите волове в играта :)