Колко са сериозните отбори?Кой ще играе и кой не..
2012views
22comments
Общи дискусии
Ай сега...мазохисти сме били....аз просто убивам времето и не си плюя на дългогодишния труд ;)
|
|
Уволнени играчи |
|
Уволнени играчи |
|
2012views
22comments
Общи дискусии
От 3-4 сезона не играя сериозно и загубих доста титли, зарди служебни загуби. Сега не бях влизал 10-на дни и виждам, че тука няма оправия. Играта е трагедия и се играе само по инерция от хората, които са пълни мазохисти
|
|
Без коментар
1078views
6comments
Футбол България
Така става като някакви бушмени със разни прякори като гугутки ,гълъбки,животни,цимбики и т.н са тартори и лица на агитки !!!!!
|
|
Без коментар
1078views
6comments
Футбол България
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Декларация написана от разни елементи с липса на мозъчно вещество .Убеден съм ,
че нормалните левскари които могат да мисля и разсъждават се разграничават от
тия елементи които изгониха истинските левскари и затова и герена в по-голяма
част от мачовете си ходят по 2-3 хил !!!!!</blockquote>
и аз те подкрепям,не останаха нормални нито сини ,нито червени нито никакви...едно време нямаше нито сектор А,Б,В или Г,а сега на мач трябва да си с бронежилетка и каска,че и кафе ако решиш да пиеш като има мач-пак требе ги носиш
|
|
Без коментар
1078views
6comments
Футбол България
Декларация написана от разни елементи с липса на мозъчно вещество .Убеден съм , че нормалните левскари които могат да мисля и разсъждават се разграничават от тия елементи които изгониха истинските левскари и затова и герена в по-голяма част от мачовете си ходят по 2-3 хил !!!!!
|
|
Без коментар
1078views
6comments
Футбол България
Отбора от Подуене не признава правила.Със всички средства се борят да станат шампиони.Оставиха ги в А група заради собствениците,изгониха неудобните отбори,всеки ден им водят нови спонсори,абе без коментар.Същите тези от южната девизия ядоха здрав бой от Офанзива и Анималс,но акъл не им идва.
|
|
Без коментар
1078views
6comments
Футбол България
Аз също съм ЛЕВСКАР ,но този които го е писал няма и грам мозък ........ако на него му се беше случило това едва ли щеше да приказва това.....Футболната война трябва да си остава единствено на терена ,а не извън него
|
|
Без коментар
1078views
6comments
Футбол България
http://www.sportal.bg/news.php?news=586485
Как може да има такива хора.Просто нямам думи.Футбола е за забавление на хората,каква е тази злоба нямам думи.
|
|
Търся отбор |
|
RIP БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ !!!!
3351views
34comments
Футбол България
Без коментар.Ти ме уби.Хайде весели празници
Сухата Река точките се отнеха мисля че се оказах прав!!
|
|
2012views
22comments
Общи дискусии
И аз се замислям като ми остарее този отбор да не създавам нов,няма да съм ВИП,ще влизам рядко да не ми се затрие акаунта.Не че не ми се играе,но в лигите няма никаква конкуренция,ще чакам админа да направи нещо,ако не живи и здрави.
|
|
2012views
22comments
Общи дискусии
То е игра, но когато няма тръпка защо ми е да влизам тук? Може просто да изляза на терасата и да почопля семки и гледам кой влиза и кой излиза от входа.Никой не е взел играта толкова сериозно, но ни е жал,че преди 5 години във форума имаше коментари от потребители повече, отколкото са в момента наистина активните потребители.Нищо ново не е въведено, а когато имаше идеи от други играчи си оставаха просто идеи.Не пращам СМС-и (преди се е случвало да пращам и по три на ден), не тренирам играчите, строя сгради само, когато се сетя и това само,защото вече интереса към играта клони към нулата.Все се надявах на промяна, но уви няма...Айде наздраве ;)(beer)
|
|
2012views
22comments
Общи дискусии
Играта си ми харесва.Както каза някой преди мен:не забравяйте че това е просто игра:)
|
|
Колко са сериозните отбори?Кой ще играе и кой не.. |
|
Търся отбор
1002views
2comments
На лафче
Здравейте играчи, след 2 години пауза от скука или не знам реших да се върна. Ако има хора които ще се отказват ги моля ако може да ми дадът отбора си. http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&tid=3421 Това беше старият ми отбор и в момента съжалявам адски много, че го изтрих...
|
|
|
|
историята на шампиони
2756views
24comments
На лафче
Спомени спомениииии :) Като ме направиха МОД малииииииииииииии(rofl) Много писане се изписа :) Но беше весело :) Дано Админа прочете това и се замисли.....с какво можем да съживим игратаи как да върнем момчетата обратно.....НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ШЕФЕ ;) Помисли малко и за малкото останали тук :) Помисли какво ще трябва да направиш,че да върнеш старите волове в играта :)
|