BG JUVENTUS - приключи с играта
3944views
33comments
Общи дискусии
Анулиран трансфер Трансферът на играча X. KNOX беше анулиран от администратор поради нарушаване на правилата за извършване на трансфери.
От профила Ви бяха отнети 245 000 кредит
Админа върна трансфер от миналия сезон който бе направен на средната цена.Вместо да пренасочи усилията си да пооправи играта,той връща трансфери на средните цени на 15 годишни играчи.
|
|
BG JUVENTUS - приключи с играта
3944views
33comments
Общи дискусии
Здравейте колеги, както писах преди месец, удължих престоя си в играта с един сезон да мога да продам националите и да раздам останалия ми кредит окоол 11млн. за да подпомогнем по-слабите и по новите отбори. Отново моля, тези които имат нужда да ми пишат на лично съобщение.
|
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА
3593views
26comments
Футбол България
Ако някой се откаже или е несериозен , пиши ме . Успех на всички .
|
|
Колко са сериозните отбори?Кой ще играе и кой не.. |
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА
3593views
26comments
Футбол България
Гранада - Еспаньол 1:1 .Браво на Добруджа , единствено той позна , получаваш 1 точка :)
|
|
ТРЕНИРОВКА
1234views
9comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>BWIN написа:</h3>Аз имам проблем, трябва да си сменя маслото на колата, да и купя зимни гуми
ии....</blockquote>
Е ти половината проблем си го решил вече, пролетта дойде и зимните гуми отпадат като перо :D (beer)
|
|
ТРЕНИРОВКА
1234views
9comments
При проблем с играта
Имам същият проблем в момента не ми излиза диалоговия прозорец за потвърждение на тренировките. За толкова години ми се случва за първи път. Как може да се оправи?
|
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА
3593views
26comments
Футбол България
Започваме от днес ще пускам по 1 мач всеки ден или през ден , няма да ви пиша на всеки отделно , просто разглеждайте периодично , успех :)
|
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА
3593views
26comments
Футбол България
Готово събрахме се , така правилата са следните,казвам мачове до края на сезона в А група , когато има такива прекъсвания за 4-5 дни , така , че първият мач ще е от Испания -Гранада - Еспаньол . Само точни пезултати , който почнае точния резултат печели 1 точка , ще има и по - завързани мачове , които ще дават по 2 точки , успех на всички ,моят точен резултат е 2-1 . Очаквам и вашите резултати :)
|
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА
3593views
26comments
Футбол България
1- НЕРВНИТЕ
2- БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
3- FC United
4- Доростол 2003
5- PFC BECKS
6- Plamo
7- Тангра
8- ПФК Добруджа 1919
9- Meden Rudnik
|
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА
3593views
26comments
Футбол България
1- НЕРВНИТЕ
2- БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
3- FC United
4- Доростол 2003
5- PFC BECKS
6- Plamo
7- Тангра
8- ПФК Добруджа 1919 Още 2-ма и започваме :)
|
|
А ГРУПА |
|