Черната събота .

1569views 12comments Футбол България
(bow) (bow) (bow) (bow)

Черната събота .

1569views 12comments Футбол България
Днес е един много тъжен ден , черен ден бих казал за българския футбол . Един от най-великите защитници за всички временна във българския футбол всяващ страх във най-големите нападатели във света железния защитник Трифон Иванов си отиде от този свят . За жалост бях много малък когато той играеше за цска , бетис и рапид виена , но си спомням гола му срещу Русия гол който вдигна на крака цяла една нация . Отдаден до край на всеки един клуб в който е играл , Трифон Иванов бе най-сърцатия играч който съм виждал .Скоро такъв титан като него няма да имаме . ПОКЛОН . (bow) (bow) (bow) (bow)

BG JUVENTUS - приключи с играта

2634views 33comments Общи дискусии
Тази точка от правилата е измислена за да се преустанови наливането на кредит от един отбор в друг на един и същи потребител По просто казано Един потребител с 2 и повече отбора от едно IP правят трансфери помежду си налива се кредит и играчи в единия като се източва другия.

(wait) Всъщност точка 9 от правилата на играта е следната 9: Забранява се извършването на трансфери между отбори от едно мрежово IP. Финансовото подпомагане на друг отбор чрез покупко/продажба на играч е забранено. Нарушителят се наказва с изтриване на акаунта. Всеки сам решава как да си разпредели финансите, но пък като гледам администратора на играта колко е сериозен си мисля, че до сега нито веднъж не е наказал за подобно "подпомагане".

Боби, прав си , играта беше наркотик преди няколко години и колегите, които имаха отбори в тези силни за играта години могат да гл потвьрдят. Колкото и елементарна да изглежда, играта може да бьде завладяваща и суперинтересна. Единственото нещо, Което е необходимо е конкуренция . Успех боби

Големите хора се познават,чест и почитание за благородната кауза(beer)

LBonboni,OM200,Arsenal Sofia,Левски СФ, White Shark,READING FC,Манчестер Юн,ЛЯСКОВО,ПФК МОНТАНА,Blue Magik,Osogovo,manchester utd,BORUSIA,Сокола ПК,НЕРВНИТЕ,FC DUNDALK

РПС 2016

876views 1comments На лафче
:) (beer) (beer) (beer)

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Боби разгледай трансферите и направо пускай оферти,има доста играчи без оферти.</blockquote> Така може по-грешка да офертирам играч на някой стар и силен отбор, който си е сменил името или пък, който не съм го запомнил. Затова ако има някой с малко повече свободно време да изкара имената на нови и по-слабички отбори, които да им купя част от играчите.

Бъг или вратичка за Ст?

1360views 13comments Общи дискусии
Единственото логично обяснение според мен е, че са купени с търг, което си е бъг!

Бъг или вратичка за Ст?

Първо мисля че случайно е станало което ме води до мисълта за бъг затова хубаво е админа да каже :) но по -чудното е защо колегата който се е възползвал не е съобщил, става въпрос за Берое 2007 нация 16/4.като му се разгледат внимателно Ст на повечето ще стане ясно как са взети, но всеки да си направи заключението може и аз да греша

Бъг или вратичка за Ст?

Кои са тези отбори Боби?

Боби разгледай трансферите и направо пускай оферти,има доста играчи без оферти.

Тъй като много малко отбори ми писаха за помощ си мисля, че новитет отбори не са много активни във форума. В тази връзка искам да помоля за малко помощ, колеги, които имат малко повече време и имат желание да се включат в проекта ми да подпомогна по новите и слаби отбори. Да ми изкарат списък с имената на такива, които имат пуснати играчи за продажба. Ще ви бъда много благодарен, тъй като имам желание да помогна на повече такива отбори, но определено нямам физическото време да се го направя. (beer) (beer) (beer)

Бъг или вратичка за Ст?

Изглежда някои отбори са намерили вратичка да \"купят\" повече от 5 ст, ако желаят могат да споделят. Аз лично предполагам за какво става въпрос но нека дадем възможност на отборите и администратора да обяснят

Къде е сега уважаемият Г-н Админ да изрази мнение по темата или просто на него не му пука,че постоянно някой се отказва от играта? Админче още един мениджър който ти пълни хладилника с храна се отказва от играта! :)Скоро време и много други ще го последват .Успех на мазохистите в играта които все още не са се отказали.(beer) (beer)

<blockquote><h3>milann написа:</h3>ваканция</blockquote> Не искам колега. Затова продавам всички играчи, да не прецаквам националните отбори и раздавам кредитата си на нови и по-слеби отбори, за да може да стане малко по-голяма конкуренцията. ;) Въпреки, че гледам че те са много срамежливи, не ми пишат да им купя играчите :D :D :D

ваканция (beer)

Аз имам нужда от кредити, но все още нямам право на трансфери. И да попитам - корабът потъва ли?

и сега кой ше ни организира догодина във фентъзи премиер лииг? тъкмо си намерих едно истинско забавление. успех ти желая във всичко!(beer)