Черната събота .
1569views
12comments
Футбол България
(bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow)
|
|
10 години Botev Forever |
|
10 години Botev Forever |
|
10 години Botev Forever
1044views
10comments
На лафче
Здравейте преди няколко дни направих 10 години от както съм в играта, на 11 февруари 2006 започнах да играя и така до днес. Успех на всички и дано играта по-тръгне.
|
|
Трансферен прозорец
1487views
4comments
Правила на играта
въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден от продължителността на 1 сезон - 56 дни.
|
|
Трансферен прозорец
1487views
4comments
Правила на играта
Чакай защо да е нормално трансферния прозорец не е ли до 20-я ден:)
|
|
BG JUVENTUS - приключи с играта |
|
Трансферен прозорец
1487views
4comments
Правила на играта
Това е нормално все пак не е свършил 21 ден. Но моя въпрос е, защо не могат да се продават играчи сега!?
|
|
BG JUVENTUS - приключи с играта |
|
BG JUVENTUS - приключи с играта
2634views
33comments
Общи дискусии
Точката за подпомагане, чрез кредит на други отбори е заради хората които играят с по няколко отбора и си приливат кредит. Моят мотив е да подпомогна по слаби отбори, като им купя играчи, които трудно биха продали на цени малко над средните, което си е в правилата, защото никой не може да определя, как да харча кредита, който съм натрупал през 10-те години игра.
Успях да помогна на доста отбори, като купих играчи за около 12млн. кредит.
С оглед, че при мен останаха доста силни национали и трансферния прозорец приключи, а аз имам още 10млн. кредит, който не успях да раздам на нуждаещи се отбори, ще остана в играта, като влизам от време на време до следващия трансферен прозорец. Моля, по-слабите отбори, които имат нужда да им купя играчи да ми пишат отсега.(beer) (beer) (beer)
|
|
Черната събота . |
|
Черната събота .
1569views
12comments
Футбол България
Всякакви думи за такъв играч са бледи. Почивай в мир Туньо! Завинаги ще останеш в нашите сърца!(bow)
|
|
Трансферен прозорец
1487views
4comments
Правила на играта
Днес е 21-и ден и все още могат да се добавят играчи в трансферния списък?????
|
|
Черната събота .
1569views
12comments
Футбол България
(bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (*) (*) (*) (*) (*) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow)
|
|
BG JUVENTUS - приключи с играта
2634views
33comments
Общи дискусии
Боби, жалко е, че и ти напускаш играта, но така е. Когато администрацията нехае, потребителите изчезват. Преди 4 години влязох в играта и бях в С група. Сега има само 6 отбора в моята нация...
|
|
Черната събота . |
|
Черната събота .
1569views
12comments
Футбол България
Поклон и от един левскар (bow) наистина невероятен играч от който всички бяхме горди и настръхвахме когато беше на терена и бранеше БЪЛГАРИЯ!!!
|
|
Черната събота . |
|
Черната събота . |
|
Черната събота . |