RIP БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ !!!!

3352views 34comments Футбол България
Много намирисва този мач през уикенда...може и наистина да е сценарии от Гриша Ганчев, можем само да гадаем, но тук вече никой не може да попречи на Ганчев да прати играчите от Ловеч в ЦСКА, БФС можеше да го спре това нещо, ако не беше изхвърлил Ловчанлии. За мен беше най смешно в половината изигран мач свирената дузпа...такава абсурдна дузпа не съм виждал никога. Добре де, ако на др край на терена в същото време вратарят на Левски се сбие с играч на Литекс в наказателното поле на Левски ще се свири ли дузпа? А този пък Гаджев след мача се радваше все едно станал шампион с Левски :D

New Year's Combat

4966views 61comments Неофициални турнири
Пиши ме и мене :)

<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>В България съм подкрепял само Цска. Но това което се случва въобще не е случайно... нито случката с Цска с умишленото изхвърляне от А група(за което вина имат само така наречените благодетели на тима... ТИТАН,Г,Ганчев,В,Божков и др знаини и незнайни) та до случилото се миналата седмица всичко е завързано и ще излезне на яве чак след нова година или след краря на сезона ! А за Литекс всичко тръгна след отказа на ФИФА и БФС за обединяване на ЦСКА и Литекс... Г.Ганчев тогава каза, не буквално но че няма да управлява 2 силни отбора в А група. И оше тогава излезна тази информация че по някакъв начин ще се доведе до изваждане на отбора от А група и след това ще заеме мястото на Б отбора си в Б група с юноши. И в крайна сметка някой тук може ли да ми каже конкретно за Левски какво те печелят от това изваждане на Литекс понеже те имат най-добри показатели от срещите срещу литекс заедно с Берое И последно понеже предстоят такива хубави празници след броени дни, моят съвет е да не се впрягате толкова много с това подобие на футбол който се провежда в България... гледайте си го но без нерви и толкова страсти за да не останете разочаровани в крайна сметка. От мен приятни празници</blockquote> Освен един конкурент по-малко , но дали ще спечелят левски не знам съмнявам мога да кажа кой най-много загуби българския запалянко , че бе свидетел на поредния цирк !!!!

New Year's Combat

(y) пиши ме

В България съм подкрепял само Цска. Но това което се случва въобще не е случайно... нито случката с Цска с умишленото изхвърляне от А група(за което вина имат само така наречените благодетели на тима... ТИТАН,Г,Ганчев,В,Божков и др знаини и незнайни) та до случилото се миналата седмица всичко е завързано и ще излезне на яве чак след нова година или след краря на сезона ! А за Литекс всичко тръгна след отказа на ФИФА и БФС за обединяване на ЦСКА и Литекс... Г.Ганчев тогава каза, не буквално но че няма да управлява 2 силни отбора в А група. И оше тогава излезна тази информация че по някакъв начин ще се доведе до изваждане на отбора от А група и след това ще заеме мястото на Б отбора си в Б група с юноши. И в крайна сметка някой тук може ли да ми каже конкретно за Левски какво те печелят от това изваждане на Литекс понеже те имат най-добри показатели от срещите срещу литекс заедно с Берое ;) И последно понеже предстоят такива хубави празници след броени дни, моят съвет е да не се впрягате толкова много с това подобие на футбол който се провежда в България... гледайте си го но без нерви и толкова страсти за да не останете разочаровани в крайна сметка. От мен приятни празници (beer)

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Дали съм болен мозък или не незнам.Но гледай как всичко което не се продаде от Литекс ще дойде в ЦСКА.Това съм 100% сигурен.Лично мое мнение това бе умишлено вадене с цел.</blockquote> не съм казал , че си болен мозък това бяха думите на томас лафчис а тоя левскар е врял и кипял във футбола и мисля , че думите му имат някаква стойност !!!! Аз напълно подкрепям думите на Томас Лафчис е какво сливане ще има във в група ли ??? Литекс трябва да е в а група за да стане номера , а и гледах мача и такова орязване на отбор от поне много години не съм гледал !!! За мене си беше напълно спонтанно !!!!

Дали съм болен мозък или не незнам.Но гледай как всичко което не се продаде от Литекс ще дойде в ЦСКА.Това съм 100% сигурен.Лично мое мнение това бе умишлено вадене с цел.

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Всичко се маправи с някаква цел.Сега си мисля че ще има поток на играчи към ЦСКА от Литекс.Сега няма кой да обвини Ганчев за сливането защото Литекс ги няма в елита</blockquote> Най-вероятно ще е така , но който говори че това е сценарий на ганчев литекс да излезе демонстративно е далеч от истината . Самия Томас Лафчис така го каза : къде ще се сливат цска и литекс във в група ли ?? Такова твърдение е не сериозно и само някой болен мозък може да измисли такава теория !!!!

Всичко се маправи с някаква цел.Сега си мисля че ще има поток на играчи към ЦСКА от Литекс.Сега няма кой да обвини Ганчев за сливането защото Литекс ги няма в елита

<blockquote><h3>FC KODRAG написа:</h3>Именно заради точно този двубой, който визираш, са били въведени и правилата, според които сега изхвърлят Литекс.</blockquote> Само преди да ми развяваш правилата трябва да се отбележи , че точки 1 и 3 силно си противоречат !!! В случая точка 1 ако игреачите доброволно напуснат мача отбора се изважда от групата а играчите за 1 година от фурбола и парична глоба обаче в случая с Литекс отбора бе изваден от Стойчо стоилов по заповед на президента на клуба трифон попов което подлежи на точка 3 където не се споменава за изваждане на отбора изобщо тези точки така са направени да се тълкуват според нуждите на някой , а за информацията преди мача с литекс за купата левски има последно предупреждение за изваждане от а група заради рецидив на публиката , имаме потрошен сектор , изпучупени прозорци 5 ранени полицай ранен журналист , натрошени патрулки и ударено длъжностно лице с камък което вече е към 5 случай за последните 2 години !!!! И само забележи тези отбори които миналата година бяха пред Левскии и последните години ги бият като брашлян чувал локо сф , цска и литекс бяха махнати по административен път от а група останаха само берое и лудогорец !!!!

New Year's Combat

(y)

Именно заради точно този двубой, който визираш, са били въведени и правилата, според които сега изхвърлят Литекс.;)

Имам някакви бледи спомени,за едно изваждане на отбора на Левски в мач за купата срещу Славия от тогавашният им президент Томас Лафчис.Обаче отбора им не беше изхвърлен от групата!!!

Нито ме интересува Левски, още по-малко пък смешния ни убит футбол, ама поне като пишете глупости малко да се информираме, а?;) http://prikachi.com/images.php?images/494/8520494j.png

New Year's Combat

Участвам 8)

Лига на шампионите

964views 9comments При проблем с играта
Не става за първи път, брат. Миналия път аз бях ощетен, тоя път имах късмет. Какъв беше проблемът да преиграем мачовете?

Лига на шампионите

964views 9comments При проблем с играта
То,хубаво,но защо мачовете от 3-ти кръг не се преиграха?Срива е станал в 49 минута и резултатите са взети към тази минута,а все пак мачовете се играят 90 минути

New Year's Combat

Може (beer) (beer) (beer)

Всичко се прави заради отбора на властта,такова блъскане на отбор никога не е имало.

New Year's Combat

(y)