BG JUVENTUS - приключи с играта
2634views
33comments
Общи дискусии
Решил съм го колега.
Някой знае ли дали има ограничение за брой играчи, които мога да притежавам?
Пак приканвам по-слабите и по-новите отбори, които имат нужда от кредит да ми пишат
|
|
Amateur CUP
722views
6comments
Въпроси
тук има много недодялани клечки като гледам (chuckle) голям чеп ще излезе от този сайт
|
|
Amateur CUP |
|
Amateur CUP |
|
BG JUVENTUS - приключи с играта |
|
Amateur CUP |
|
Amateur CUP |
|
Национали |
|
Amateur CUP |
|
2634views
33comments
Общи дискусии
Колеги, нека по-слаби отбори, които имат нужда от кредит да ми пишат на лично, да им купя играчи
|
|
Уволнени играчи |
|
2634views
33comments
Общи дискусии
Когато най-титулувания и номер едно по-рейтинг се отказва нещата хич не са добре.Боби на мен лично ще ми липсваш,радвам се че се запознахме и дори се видяхме на живо,ще подържаме връзка във фейса и когато идваш към Благоевград звънкай,успех в живота и ако можеш размисли.
|
|
BG JUVENTUS - приключи с играта |
|
2634views
33comments
Общи дискусии
Уважаеми колеги,
След близо 10 години в играта, дойде време да се разделим.
От няколко години не виждам, желание и воля, да се подържа качествен продукт, за който си плащаме и това доведе до огромна апатия и отказване, на голяма част от потребителите на играта. При мен нещата, не са по-различни и през последните 5-6 сезона играя играта от дъжд на вятър, пропускам тренировки, а РПС правех по 5-6 в месеца. През миналата седмица бях на Ски ваканция в Австрия и дори не се сетих за играта, направих рекорда, да не влизам 10-на дни, което само ми показва, че одавна шампиони не е този наркотик, без който си мислех, че не мога. Винаги съм се стремял да бъда коректен мениджър и никога не съм нарушавал дадената си дума при сделките. Създахох много приятелства с което се гордея. Голямото ми желание беше при отказването ми беше да продам отбора в който съм вложил 10 години от живота си и сигурно над 3-4хил. лева и да дам парите за благотворителност, но така и не се намери сериозен купувач.
Моля, затруднени и по-нови отбори да ми пишат на лично, за да мога да им купя част от играчите и да им помогна да се доближат до водещите отбори, колкото и трудно да е това.
За мен беше чест и удоволствие!
С уважение,
Борислав Гостев
|
|
Уволнени играчи |
|
Уволнени играчи
766views
9comments
Въпроси
Не е бъг,да речем даден отбор се откаже неговите играчи си остават в националния отбор на същата възраст и умение,нито се развиват нито им падат уменията.
|
|
Уволнени играчи |
|
Уволнени играчи
766views
9comments
Въпроси
и при нас има такъв Mason Moore от няколко сезона стои все на 15 години :D
|
|
Уволнени играчи |
|
Уволнени играчи
766views
9comments
Въпроси
Колега въпроса ми не е случаен! Има един играч: Наско Добруджа се казва и играе за нация 11/3, та въпросния играч няма отбор (или поне не се вижда такъв и като цъкнеш на него нищо не излиза. Не съм сигурен но ми се струва че този играч го знам отпреди (струва ми се че този играч не остарява. Някой би ли обяснил? За бъг ли става въпрос или?
|