Шампионска лига 2015-16 |
|
Шампионска лига 2015-16
1143views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>НЕРВНИТЕ написа:</h3>Нямате шанс срещу Волфсбург , просто вчера ги гледах , и са 1-2 класи над
Юнайтед , нищо лично</blockquote>
След седмица ще видим кой има , кой няма шанс и ако някой смята псв и волсбург за слаби отбори , то тогава му препоръчвам да ги следи !!!! За мене манчестър ще се класират на 1/8 финала
|
|
Шампионска лига 2015-16
1143views
11comments
Общи дискусии
Нямате шанс срещу Волфсбург , просто вчера ги гледах , и са 1-2 класи над Юнайтед , нищо лично :)
|
|
Шампионска лига 2015-16
1143views
11comments
Общи дискусии
Така е: аз също съм много разочарован....Но като фен на Юнайтед мога да кажа че нищо фатално не се е случило, защото ако бием Волфсбург сме първи. А от друга гледна точка, ако не успеем да бием Волфсбург изобщо няма смисъл да продължаваме към 1/8 където ще срещнем много по-класни отбори от Волфсбург:)
|
|
Шампионска лига 2015-16
1143views
11comments
Общи дискусии
man utd13 - Вчера пуснах 5 мача от шампионската лига , в права колонка с 30 лв - Гладбах , Реал , Волфсбург , Атлетико Мадрид и МАНЧЕСТЕР , направо нямам думи за Юнайтед , по безидеен отбор от тях не бях гледал , сериозно :(
|
|
Шампионска лига 2015-16
1143views
11comments
Общи дискусии
Да наистина е възможно Челси да направи нещо голямо в ШЛ. Още повече че в Висшата лига не им върви и могат да хвърлят силите си в ШЛ. В подкрепа на това твърдение (не забравяйте че през 2006 и 2012 Ливърпул и Челси взеха ШЛ, а в първенството и двата отбора завършиха извън топ 4) а и тогава Челси отстраниха точно Барса на полуфинала. Така че защо не...Моето мнение е също като на Доростол 2003, а именно че Байерн може да спре Барса. Това е и моята прогноза, Байерн ще спре Барса и ще грабне трофея (стига да нямат контузени както миналия сезон.:)
|
|
Шампионска лига 2015-16 |
|
Шампионска лига 2015-16
1143views
11comments
Общи дискусии
За момента единствено Байерн Мюнхен ми изглежда най-опасния конкурент на Барселона .
|
|
Шампионска лига 2015-16
1143views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>НЕРВНИТЕ написа:</h3>Да, според мен тази година Челси, ще играят добре в Шампионската лига</blockquote>
Чакай Челсито първо да минат групите :) Да не се окаже, че ще вземат ЛЕ след като Порто ги отупа на 9ти :)
Барса навлиза във форма, а и титулярите се завърнаха контузен единствено е Масчерано, но май не е за дълго. С този състав е чудо, че сме още на такова ниво :) На пролет с Видал и Туран ще са по свежи и като вземем още 1-2ма :) Но все пак нищо не се знае, статистиката е срещу Барса...но дано е първият отбор защитил ШЛ :)
|
|
Шампионска лига 2015-16
1143views
11comments
Общи дискусии
Да, според мен тази година Челси, ще играят добре в Шампионската лига :)
|
|
Шампионска лига 2015-16
1143views
11comments
Общи дискусии
Ще се намери ли отбор който да спре Барселона по пътя към поредната:) ???
|
|
ТРЕНИРОВКА
1027views
9comments
При проблем с играта
Аз имам проблем, трябва да си сменя маслото на колата, да и купя зимни гуми ии.... (rofl)
|
|
ТРЕНИРОВКА |
|
ТРЕНИРОВКА
1027views
9comments
При проблем с играта
Днес 28,10 си тренирам играчите,но успях да тренирам само половината, другата половина не мога. Дано по-късно да успея. За първи път ми се случва:(
|
|
Бъг?
821views
1comments
Въпроси
Тази сутрин към 4:30 (след като сменихме часът) по старо време 5:30 си тренирах двата отбора но забелязах нещо странно.Не ми беше зачетен кредит за тренировки което за мен като цяло е добре не съм загубил 400 кредит.Някой случайно да е имал същия късмет? :D
|
|
Национали
928views
6comments
При проблем с играта
:D :D в другия сайт www.otbora.com мачовете на националите ще се играят утре плюс това има мач за първенството и сигурно и за Лигата на Шампионите а мачовете за националите са 4 в един ден както тук :D :D
|
|
ТРЕНИРОВКА |
|
ТРЕНИРОВКА |
|
Национали |
|
ТРЕНИРОВКА
1027views
9comments
При проблем с играта
Аз също имам проблем и половината не можах да тренирам днес. Не ми изскача прозореца за подтвърждаване на тренировката.
|