Активни потребители 447

1904views 11comments На лафче
Активни потребители са тези които се записват в седмичните турнири,останалото е пълнеж.Разгледайте преди няколко години по колко отбора имаше и сега колко са.

Активни потребители 447

Новите потребители трябва да имат по-добри играчи.А даже ботовете да са със силни играчи.

Шампиони.ком

2075views 28comments Общи дискусии
Няма потребители, защото хората бързо губят интерес. Не е играта виновна. Мисля, че най-доброто предложение дотук е за реклама във фейсбук, но дори и да се регистрират много нови, няма гаранция, че няма да се откажат до месец.

Активни потребители 447

И кое му е интересното да печелиш в шампионат с ботове? На финала за купата да биеш бот с 9:0? Много голяма част от отказалите се са многократни шампиони и постигнали страшно много в играта. Така че никак не е това причината.

Активни потребители 447

Аз си играя пък,които иска да напуска.Не може изведнъж да станеш шампион.Накрая е най-интересно.

Бъг с последна тренировка на отбора

826views 4comments При проблем с играта
Аз от 3-4 месеца ползвам всеки ден услугата .. отначало гледах редовно дали са тренирани и не е имало проблем , но скоро не съм гледал .... явно пак ще проверявам всеки ден ....(cash) (n)

Къде сбърках в мача ми днес?

867views 9comments При проблем с играта
Играя играта от доста време и се нямам с админа , но за мен (Не знам дали е така или си въобразявам ) на всяка схема има друга , с която може да и противодействаш ;) През годините съм си ги писал в World документ и си го ползвам ... Но пак казвам , не винаги се получава ;) Все пак е редно да има изненади , успех !!!(bow) (handshake)

Някой подарява ли си отбора?

1360views 13comments Въпроси
Боби , ако ще даде някой лев пича ... Нека ми пише и да се разберем за цената !? (handshake)

Мога ли да си върна старата рег или стария отбор ?

775views 4comments Въпроси
Благодаря :) Иначе само това ли е начина май да нали ?

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Ако иска с радост ще му продам моя</blockquote> Боби сигурен съм че ако подаряваш твоя ще има много кандидати :)

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Ако иска с радост ще му продам моя</blockquote> Мисля , че търси нещо безплатно .

Бъг с последна тренировка на отбора

826views 4comments При проблем с играта
Играта ми взе 3 левро и не успя да ми тренира нито основния нито ДЮШ състава 14:03:33 Повтори последна тренировка на отбора -1 14:03:43 Повтори последна тренировка на отбора -1 14:04:10 Повтори последна тренировка на отбора -1

Ако иска с радост ще му продам моя ;)

Въпрос свързан с компютър

750views 3comments Общи дискусии
Обикновено това се получава, ако часът и датата на компютъра не са зададени правилно.

Въпрос свързан с компютър

750views 3comments Общи дискусии
Това с преинсталацията не може да не даде резултат, въпреки че преинсталация на браузер не върши работа, предполагам пишеш за реинстал на операционната система?

Мога ли да си върна старата рег или стария отбор ?

775views 4comments Въпроси
Може разбира се. Аз така си върнах моя по следния начин. След като видях, че е свободен от 15-тата регистрация го уцелих...успех.

Други мениджъри

979views 1comments На лафче
Нека ако някой играе друг мениджър да ми пише.Искам да видя в другите игри колко хора има.Защото аз се регнах днес в две игри,и в едната в моята група има само 2 отбора от 34 в група.Пишете ми на ЛС за да не правим реклама тук на другите(почти съм сигурен че навсякъде има по 200-250 отбора).И без игри във ФБ.

Е щом веднъж е успял за няколко месеца да сглоби отбор , макар че тогава доста съмнение останаха над предполагаемите му инвестиции , защото съгласи се за 6 месеца 19 млн кредит си е много смс-си , но щом е успял веднъж може да го стори пак какъв е проблема влага за 6 месеца 19 млн кредит във играчи и е готов шампион (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Ами и аз като го видях за първи път доста ме очуди,за няколко месеца бе станал шампион,но шом търси друг отбор явно не му се започва отначало.

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Не беше влизал повече от месец,бил е ангажиран.</blockquote> Ако не ме лъже паметта Родопа за 6 месеца беше направил трансфери за 19 млн кредит а за год за близо 30 млн кредита .Това учуди доста играчи и имаше запитвания от сорта от къде толкова кредит и да не би да има хак . Тогава админа беше казал , че е вкарал смс-си за няколко хиляди . Нека отново се регистрира и ако има желанието да налива толкова пари за смс-си негова работа .Колкото повече такива мениджъри толкова по-добре за играта а и за админа . Веднъж направи силен отбор за отрицателно време не би трябвало да е проблем за него за около година да направи същото явно финансово е добре !!!