Активни потребители 447
1904views
11comments
На лафче
Активни потребители са тези които се записват в седмичните турнири,останалото е пълнеж.Разгледайте преди няколко години по колко отбора имаше и сега колко са.
|
|
Активни потребители 447
1904views
11comments
На лафче
Новите потребители трябва да имат по-добри играчи.А даже ботовете да са със силни играчи.
|
|
Шампиони.ком
2075views
28comments
Общи дискусии
Няма потребители, защото хората бързо губят интерес. Не е играта виновна. Мисля, че най-доброто предложение дотук е за реклама във фейсбук, но дори и да се регистрират много нови, няма гаранция, че няма да се откажат до месец.
|
|
Активни потребители 447
1904views
11comments
На лафче
И кое му е интересното да печелиш в шампионат с ботове? На финала за купата да биеш бот с 9:0? Много голяма част от отказалите се са многократни шампиони и постигнали страшно много в играта. Така че никак не е това причината.
|
|
Активни потребители 447
1904views
11comments
На лафче
Аз си играя пък,които иска да напуска.Не може изведнъж да станеш шампион.Накрая е най-интересно.
|
|
Бъг с последна тренировка на отбора
826views
4comments
При проблем с играта
Аз от 3-4 месеца ползвам всеки ден услугата .. отначало гледах редовно дали са тренирани и не е имало проблем , но скоро не съм гледал .... явно пак ще проверявам всеки ден ....(cash) (n)
|
|
Къде сбърках в мача ми днес?
867views
9comments
При проблем с играта
Играя играта от доста време и се нямам с админа , но за мен (Не знам дали е така или си въобразявам ) на всяка схема има друга , с която може да и противодействаш ;) През годините съм си ги писал в World документ и си го ползвам ... Но пак казвам , не винаги се получава ;) Все пак е редно да има изненади , успех !!!(bow) (handshake)
|
|
Някой подарява ли си отбора?
1360views
13comments
Въпроси
Боби , ако ще даде някой лев пича ... Нека ми пише и да се разберем за цената !? (handshake)
|
|
Мога ли да си върна старата рег или стария отбор ? |
|
1360views
13comments
Въпроси
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Ако иска с радост ще му продам моя</blockquote>
Боби сигурен съм че ако подаряваш твоя ще има много кандидати :)
|
|
1360views
13comments
Въпроси
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Ако иска с радост ще му продам моя</blockquote>
Мисля , че търси нещо безплатно .
|
|
Бъг с последна тренировка на отбора
826views
4comments
При проблем с играта
Играта ми взе 3 левро и не успя да ми тренира нито основния нито ДЮШ състава
14:03:33 Повтори последна тренировка на отбора -1
14:03:43 Повтори последна тренировка на отбора -1
14:04:10 Повтори последна тренировка на отбора -1
|
|
Някой подарява ли си отбора? |
|
Въпрос свързан с компютър
750views
3comments
Общи дискусии
Обикновено това се получава, ако часът и датата на компютъра не са зададени правилно.
|
|
Въпрос свързан с компютър
750views
3comments
Общи дискусии
Това с преинсталацията не може да не даде резултат, въпреки че преинсталация на браузер не върши работа, предполагам пишеш за реинстал на операционната система?
|
|
Мога ли да си върна старата рег или стария отбор ?
775views
4comments
Въпроси
Може разбира се. Аз така си върнах моя по следния начин. След като видях, че е свободен от 15-тата регистрация го уцелих...успех.
|
|
Други мениджъри
979views
1comments
На лафче
Нека ако някой играе друг мениджър да ми пише.Искам да видя в другите игри колко хора има.Защото аз се регнах днес в две игри,и в едната в моята група има само 2 отбора от 34 в група.Пишете ми на ЛС за да не правим реклама тук на другите(почти съм сигурен че навсякъде има по 200-250 отбора).И без игри във ФБ.
|
|
1360views
13comments
Въпроси
Е щом веднъж е успял за няколко месеца да сглоби отбор , макар че тогава доста съмнение останаха над предполагаемите му инвестиции , защото съгласи се за 6 месеца 19 млн кредит си е много смс-си , но щом е успял веднъж може да го стори пак какъв е проблема влага за 6 месеца 19 млн кредит във играчи и е готов шампион (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
1360views
13comments
Въпроси
Ами и аз като го видях за първи път доста ме очуди,за няколко месеца бе станал шампион,но шом търси друг отбор явно не му се започва отначало.
|
|
1360views
13comments
Въпроси
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Не беше влизал повече от месец,бил е ангажиран.</blockquote>
Ако не ме лъже паметта Родопа за 6 месеца беше направил трансфери за 19 млн кредит а за год за близо 30 млн кредита .Това учуди доста играчи и имаше запитвания от сорта от къде толкова кредит и да не би да има хак . Тогава админа беше казал , че е вкарал смс-си за няколко хиляди . Нека отново се регистрира и ако има желанието да налива толкова пари за смс-си негова работа .Колкото повече такива мениджъри толкова по-добре за играта а и за админа . Веднъж направи силен отбор за отрицателно време не би трябвало да е проблем за него за около година да направи същото явно финансово е добре !!!
|