Мога ли да си върна старата рег или стария отбор ? |
|
Някой подарява ли си отбора? |
|
Някой подарява ли си отбора?
1360views
13comments
Въпроси
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Да имаше доста добър отбор тук но му се изтри.</blockquote>
А защо му беше изтрит отбора ????
|
|
Активни потребители 447
1905views
11comments
На лафче
Играта е зарязана, чудя се как има още хора да пускат СМС и да спонсорират човек, който не работи по проекта си! Това е все нещо като пенсия му плащате за "добре" свършената работа през годините.(n)
|
|
Мога ли да си върна старата рег или стария отбор ?
775views
4comments
Въпроси
Здравейте преди време играх играта и то няколко години но просто така се получи че от преди половин година някъде не можех да влезна и ми се изтри рега :( ;(
Въпроса ми е мога ли пак да си върна поне отбора нищо че сега е такъв слаб робот ако не може рега поне отбора ?
ето го отбора Shampioni 55824 това ми беше намира се в Конференция:13 Лига:4 Група:1
Може ли да се направи нещо по въпроса ? ;( :(
|
|
|
Въпроси към Админа
1789views
20comments
Въпроси
Преди година и половина си изтрих отбора като не влизах в продължение на месец. 1 година по късно се регистрирах да видя дали има промяна - няма. Единствената онлайн игра в която никога нещо не се промени. То и за това играта западна.
|
|
|
Активни потребители 447 |
|
Активни потребители 447 |
|
Някой подарява ли си отбора?
1360views
13comments
Въпроси
Едно момче от другия сървър си търси отбор,понеже заради ангажименти му изтриха отбора тук,става дума за бившия Rodopa,ако има някой който е решил да се отказва да пише да ги свържа.
|
|
Въпроси към Админа
1789views
20comments
Въпроси
Дайте тогава някоя друга онлайн игра в която админа си върши работата и там да ходим да си даваме парите а не тук където явно смисъл няма защото нашия админ нищо не прави по играта освен да лапа парички 8)
|
|
Въпроси към Админа
1789views
20comments
Въпроси
В момента в моята група останахме 4 реални отбора! Какво повече да добавя? Като отказалите се НЕ СА мениджъри без успехи, а причината е загуба на интерес, но не към онлайн игрите като цяло, а конкретно към тази! Сериозно, седни кажи можеш ли да отделяш достатъчно време или излез с оферта за продажба. Може някой с повече време и мерак да прояви интерес!
|
|
Къде сбърках в мача ми днес?
867views
9comments
При проблем с играта
Ето днес загубих от реал мадрид с 1-4 а като гост загубих с 2-1 ??!!!! Какво повече да говорим за симулатора .
|
|
867views
9comments
При проблем с играта
И аз съм един мениджър.Никога не взимам мач със равностоен отбор :D :D
|
|
867views
9comments
При проблем с играта
Хубаво е че има изненади. Те за това е игра да се приближава до реалноста. Но това е все пак игра с някакви параметри. И когато се случи да играеш с противник с еднакви схеми--твоите са с повече опит и линиите ти са по добри и като агресия и стил на игра е еднакво ,какво тогава се случва че падаш?Повечето от нас знаем, че има някои тънкости, които могат да ти помогнат да биеш и по силен от теб. Лошото е едно ,че има хора които са близки с админчето и си ги знаят, но това са определени хора. Тази игрица от край време си има бъгчета. Тези бъгчета се използват от някои хора и те така. Е от време на време някой от хората на админчето се изтърват да разкрият някоя тайна, но това са единици. Примерно един беше казал, че за нападателите фитнеса ако е над 100, било по добре. Знае ли човек и смее ли да пита. Живи и здрави и наздраве.(beer) Аз нямам постижения за толкова време ,понеже съм слаб мениджър.
|
|
867views
9comments
При проблем с играта
Със следващото ми изказване рискувам да ме нападнете,(ама все ми е тая де).Не виждам нищо нередно че не си победил.Хем искате да е интересна и да е по-реална,обаче само да се случи на вас да не биете и веднага пускате теми.Нищо против колегата,това си е мое мнение.Не целя да споря с никой.
Вижте Челси,Ливърпул Ювентус и още много силни отбори падат.Не може само да се побеждава.А в турнирите още повече се дънят.
|
|
867views
9comments
При проблем с играта
За 1- мач определено можеш да си недоволен по- добър коеф , по-голям рейтинг по време на мача , по линия атака и защита по-големи и то чувствително единствено халфовата линия му е по-голяма но със червения картон това предимство отпада тука е трябвало да биеш поне с гол но във втория мач си объркал схемата 4-5-1 като имаш играчи за 3-3-1-3 !!!
|
|
867views
9comments
При проблем с играта
Да и аз съм забелязал колкото повече въртиш схемата по време на мача толкова повече нищо не се подобрява :) Понякога май е по добре човек да не си следи срещите :D
|
|
867views
9comments
При проблем с играта
Сигурно чакаш с нетърпение някой да пише и ще започнеш да спориш !
Не знам какви схеми си въртял, но и в двата мача халфовата ти линия е по-слаба от на противника. И не е много удачно постоянно да се сменя схемата. Това от мен.
|