Мога ли да си върна старата рег или стария отбор ?

775views 4comments Въпроси
Съмнявам се.

Някой подарява ли си отбора?

1360views 13comments Въпроси
Не беше влизал повече от месец,бил е ангажиран.

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Да имаше доста добър отбор тук но му се изтри.</blockquote> А защо му беше изтрит отбора ????

Активни потребители 447

1905views 11comments На лафче
Играта е зарязана, чудя се как има още хора да пускат СМС и да спонсорират човек, който не работи по проекта си! Това е все нещо като пенсия му плащате за "добре" свършената работа през годините.(n)

Мога ли да си върна старата рег или стария отбор ?

775views 4comments Въпроси
Здравейте преди време играх играта и то няколко години но просто така се получи че от преди половин година някъде не можех да влезна и ми се изтри рега :( ;( Въпроса ми е мога ли пак да си върна поне отбора нищо че сега е такъв слаб робот ако не може рега поне отбора ? ето го отбора Shampioni 55824 това ми беше намира се в Конференция:13 Лига:4 Група:1 Може ли да се направи нещо по въпроса ? ;( :(

Да имаше доста добър отбор тук но му се изтри.

Въпроси към Админа

1789views 20comments Въпроси
Преди година и половина си изтрих отбора като не влизах в продължение на месец. 1 година по късно се регистрирах да видя дали има промяна - няма. Единствената онлайн игра в която никога нещо не се промени. То и за това играта западна.

Родопа е точен пич(bow) (beer)

Активни потребители 447

догодина 207

Активни потребители 447

Активни потребители 374 (n)

Едно момче от другия сървър си търси отбор,понеже заради ангажименти му изтриха отбора тук,става дума за бившия Rodopa,ако има някой който е решил да се отказва да пише да ги свържа.

Въпроси към Админа

Дайте тогава някоя друга онлайн игра в която админа си върши работата и там да ходим да си даваме парите а не тук където явно смисъл няма защото нашия админ нищо не прави по играта освен да лапа парички 8)

Въпроси към Админа

В момента в моята група останахме 4 реални отбора! Какво повече да добавя? Като отказалите се НЕ СА мениджъри без успехи, а причината е загуба на интерес, но не към онлайн игрите като цяло, а конкретно към тази! Сериозно, седни кажи можеш ли да отделяш достатъчно време или излез с оферта за продажба. Може някой с повече време и мерак да прояви интерес!

Къде сбърках в мача ми днес?

867views 9comments При проблем с играта
Ето днес загубих от реал мадрид с 1-4 а като гост загубих с 2-1 ??!!!! Какво повече да говорим за симулатора .

И аз съм един мениджър.Никога не взимам мач със равностоен отбор :D :D

Хубаво е че има изненади. Те за това е игра да се приближава до реалноста. Но това е все пак игра с някакви параметри. И когато се случи да играеш с противник с еднакви схеми--твоите са с повече опит и линиите ти са по добри и като агресия и стил на игра е еднакво ,какво тогава се случва че падаш?Повечето от нас знаем, че има някои тънкости, които могат да ти помогнат да биеш и по силен от теб. Лошото е едно ,че има хора които са близки с админчето и си ги знаят, но това са определени хора. Тази игрица от край време си има бъгчета. Тези бъгчета се използват от някои хора и те така. Е от време на време някой от хората на админчето се изтърват да разкрият някоя тайна, но това са единици. Примерно един беше казал, че за нападателите фитнеса ако е над 100, било по добре. Знае ли човек и смее ли да пита. Живи и здрави и наздраве.(beer) Аз нямам постижения за толкова време ,понеже съм слаб мениджър.

Със следващото ми изказване рискувам да ме нападнете,(ама все ми е тая де).Не виждам нищо нередно че не си победил.Хем искате да е интересна и да е по-реална,обаче само да се случи на вас да не биете и веднага пускате теми.Нищо против колегата,това си е мое мнение.Не целя да споря с никой. Вижте Челси,Ливърпул Ювентус и още много силни отбори падат.Не може само да се побеждава.А в турнирите още повече се дънят.

За 1- мач определено можеш да си недоволен по- добър коеф , по-голям рейтинг по време на мача , по линия атака и защита по-големи и то чувствително единствено халфовата линия му е по-голяма но със червения картон това предимство отпада тука е трябвало да биеш поне с гол но във втория мач си объркал схемата 4-5-1 като имаш играчи за 3-3-1-3 !!!

Да и аз съм забелязал колкото повече въртиш схемата по време на мача толкова повече нищо не се подобрява :) Понякога май е по добре човек да не си следи срещите :D

Сигурно чакаш с нетърпение някой да пише и ще започнеш да спориш ! Не знам какви схеми си въртял, но и в двата мача халфовата ти линия е по-слаба от на противника. И не е много удачно постоянно да се сменя схемата. Това от мен.