Лига на шампионите
1219views
9comments
При проблем с играта
Не става за първи път, брат. Миналия път аз бях ощетен, тоя път имах късмет. Какъв беше проблемът да преиграем мачовете?
|
|
Лига на шампионите
1219views
9comments
При проблем с играта
То,хубаво,но защо мачовете от 3-ти кръг не се преиграха?Срива е станал в 49 минута и резултатите са взети към тази минута,а все пак мачовете се играят 90 минути
|
|
New Year's Combat |
|
RIP БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ !!!!
4629views
34comments
Футбол България
Всичко се прави заради отбора на властта,такова блъскане на отбор никога не е имало.
|
|
New Year's Combat |
|
4629views
34comments
Футбол България
Най-накрая Левски ще стигнат ЦСКА по титли.Сега и от Разград да спрат и работата е 6
|
|
4629views
34comments
Футбол България
След като преди 6 месеца бяха изхвърлени Цска и Локомотив София сега бе ред и на другия конкурент който мачкаше галеника на герб и дпс Литекс . Аз предлагам да изхвърлят и Лудогорец за да може господството на отбора на всички власти фк Бостан 1914 да господства без проблемно .Но питам аз на какво ше господства на Пирин ,Славия , Монтана ,Черно море ???? Това ли бе мечтата бе драги ми левскари , под това ли имате предвид Левски без конкуренция , защото конкуренцията бе разсипана и от държавата и бфс ??!!! Питам много ли ще сте горди с такава група , защото е ясно тези които решават съдбите на отборите със какъв фенски цвят са !!!! Най-накрая мечтата ви , която един клуб създаден през 1948 ви я отне за да има баланс във комунизма ще се осъществи .Мечта която бе започната от Цола Драгойчева сега вече е фект . Вече нямате конкуренция във България .(puke) (puke) (puke) (puke). https://www.youtube.com/watch?v=PzoIMV5pKC8 тази песен е подходяща за погребението на българския фубол !!!!
|
|
New Year's Combat |
|
New Year's Combat
6811views
61comments
Неофициални турнири
<i><b><u>Записани отбори :</b></u>
1.LOKO PV 12/3/А
2.БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 11/2/А
3.Доростол 2003 4/2/А
|
|
Лига на шампионите
1219views
9comments
При проблем с играта
Поради срив в сървъра и не изиграване на срещите вчера 15.12.2015 днес отборите участници в 4-ти предварителен кръг на турнира, ще изиграят и двете си срещи съответно от 20:00ч. първата среща и срещата реванш от 21:30ч. като играчите няма да получат единствено умора и от двете срещи.
Благодарим за разбирането и успех на всички участници!
|
|
Лига на шампионите |
|
Лига на шампионите |
|
Лига на шампионите
1219views
9comments
При проблем с играта
Пак се изложихте! Мачът се играе до 49 мин и зачитате резултата. Или дай там някъв резултат да има...
|
|
New Year's Combat |
|
New Year's Combat |
|
New Year's Combat |
|
Лига на шампионите
1219views
9comments
При проблем с играта
Администраторите на играта, дайте информация за да знаем как да си подредим съставите???
|
|
Лига на шампионите
1219views
9comments
При проблем с играта
Наистина ще е добре да се даде някакво инфо,как ще се процедира с тези мачове
|
|
Лига на шампионите
1219views
9comments
При проблем с играта
Някой да даде инфо за турнира??? Кога ще се преиграват мачовете?И как ще се получи сливането с КШ, там вече са с 1 ден напред. Или там турнирът трябва да се забави или в ЛШ да изиграем 2 мача за един ден. Или...резултатите да си останат до 49 мин и да има ощетени. Поне дайте инфо!
|
|
Проекта Лудогорец
1294views
4comments
Футбол България
<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Човек, коя академия за 5 години може да ти изкара състезател достоен за мъжките
отбори изцяло. Еми за това нещо си трябват години. То не е от днес за утре. Ако
след 5 години е същото положението, тогава можеш да твърдиш че има проблем.</blockquote>
На литекс им отне точно 7 години 2005-2012 изкара цял отбор юноши и ги продадоха за десетки милиони общо хайде след 2 год да видим колко таланти ще изкарат колко ще се наложат и колко ще бъдат продадени . Мога да се хвана на бас че няма да изкарат и 1 талант всичко е просто една перачница за пари !!!
|