New Year's Combat

6402views 61comments Неофициални турнири
Голяма "навалица", имаше дни не може да се дореди човек до неофициалните турнири ;( Пиши ми и мен, па да видим кво ще прайм (beer) (beer)

New Year's Combat

+1 , Благодаря за поканата !!!

New Year's Combat

Вътре съм! Благодаря за поканата (beer)

New Year's Combat

Ииии + мен :)

New Year's Combat

Пиши и мен

New Year's Combat

+1

RIP БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ !!!!

4339views 34comments Футбол България
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Спомням си мач цска -левски който завърши с по 3 червени картона и за двата отбора .Края на мача Мболи беше хванал една топка и беше на земята , туре играч на левски мина покрай него и ритна топката , мболи стана и го удари с топката по главата .Съдията моментално даде червен картон на мболи и жълт картон на туре който имаше вече един жълт и респективно стана червен картон .Е следователно по логиката на този съдия дето свиреше левски-литекс е трябвало да даде дузпа за левски в мача срещу цска ????</blockquote> Ей да, вярно сещам се за този мач :) Ето още едно доказателство за абсурдната дузпа, но странно за нея никой нищо не споменава никъде цяла седмица :)

New Year's Combat

участвам

New Year's Combat

и аз участвам- благодаря за поканата :)

New Year's Combat

Здравейте отново ! Макар че играта е доста западнала имам желание да организирам едно неофициално турнирче, с което да се опитам поне до известна степен да ви върна към доброто старо време или поне долколкото е възможно. Правилата на турнира са следните : 1.Ограничение няма да има никакви поради слабата активност в играта 2.Броя на участниците също ще е според това кой има желание да участва. Точен и конкретен брой няма :) 3.Срещите ще са като ОПС 4.Ще осигуря 2 Вип кода: 1 за победителя и 1 за отбора отбелязал най-много гола 5.Формата е зависим от броя на участниците и ще бъде бъде направен чак след като видя колко отбора имат желание за участие 6.Срещите ще се играят всеки ден и продължителността му ще трае 20-30 дни отново според броя на участниците му. <b>Записването ще продължи до 20 декември 23:59 часа !!!</b>

New Year's Combat

(y)

Ако гледаме реално на нещата винаги държавата е отсъждала в полза на двата ни смешни "гранда". Всичко е правено за тях, най-добрите играчи са отивали при тях. Съдиите винаги са свирели предимно за двата "гранда"(ако изобщо може да се нарекат такива) и така. Като цяло най-добре да го закриват това първенство и всичките ни групи да станат аматьорски, поне да не се залъгваме, че имаме "професионални" футболисти...(rofl)

Спомням си мач цска -левски който завърши с по 3 червени картона и за двата отбора .Края на мача Мболи беше хванал една топка и беше на земята , туре играч на левски мина покрай него и ритна топката , мболи стана и го удари с топката по главата .Съдията моментално даде червен картон на мболи и жълт картон на туре който имаше вече един жълт и респективно стана червен картон .Е следователно по логиката на този съдия дето свиреше левски-литекс е трябвало да даде дузпа за левски в мача срещу цска ????

Много намирисва този мач през уикенда...може и наистина да е сценарии от Гриша Ганчев, можем само да гадаем, но тук вече никой не може да попречи на Ганчев да прати играчите от Ловеч в ЦСКА, БФС можеше да го спре това нещо, ако не беше изхвърлил Ловчанлии. За мен беше най смешно в половината изигран мач свирената дузпа...такава абсурдна дузпа не съм виждал никога. Добре де, ако на др край на терена в същото време вратарят на Левски се сбие с играч на Литекс в наказателното поле на Левски ще се свири ли дузпа? А този пък Гаджев след мача се радваше все едно станал шампион с Левски :D

New Year's Combat

Пиши ме и мене :)

<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>В България съм подкрепял само Цска. Но това което се случва въобще не е случайно... нито случката с Цска с умишленото изхвърляне от А група(за което вина имат само така наречените благодетели на тима... ТИТАН,Г,Ганчев,В,Божков и др знаини и незнайни) та до случилото се миналата седмица всичко е завързано и ще излезне на яве чак след нова година или след краря на сезона ! А за Литекс всичко тръгна след отказа на ФИФА и БФС за обединяване на ЦСКА и Литекс... Г.Ганчев тогава каза, не буквално но че няма да управлява 2 силни отбора в А група. И оше тогава излезна тази информация че по някакъв начин ще се доведе до изваждане на отбора от А група и след това ще заеме мястото на Б отбора си в Б група с юноши. И в крайна сметка някой тук може ли да ми каже конкретно за Левски какво те печелят от това изваждане на Литекс понеже те имат най-добри показатели от срещите срещу литекс заедно с Берое И последно понеже предстоят такива хубави празници след броени дни, моят съвет е да не се впрягате толкова много с това подобие на футбол който се провежда в България... гледайте си го но без нерви и толкова страсти за да не останете разочаровани в крайна сметка. От мен приятни празници</blockquote> Освен един конкурент по-малко , но дали ще спечелят левски не знам съмнявам мога да кажа кой най-много загуби българския запалянко , че бе свидетел на поредния цирк !!!!

New Year's Combat

(y) пиши ме

В България съм подкрепял само Цска. Но това което се случва въобще не е случайно... нито случката с Цска с умишленото изхвърляне от А група(за което вина имат само така наречените благодетели на тима... ТИТАН,Г,Ганчев,В,Божков и др знаини и незнайни) та до случилото се миналата седмица всичко е завързано и ще излезне на яве чак след нова година или след краря на сезона ! А за Литекс всичко тръгна след отказа на ФИФА и БФС за обединяване на ЦСКА и Литекс... Г.Ганчев тогава каза, не буквално но че няма да управлява 2 силни отбора в А група. И оше тогава излезна тази информация че по някакъв начин ще се доведе до изваждане на отбора от А група и след това ще заеме мястото на Б отбора си в Б група с юноши. И в крайна сметка някой тук може ли да ми каже конкретно за Левски какво те печелят от това изваждане на Литекс понеже те имат най-добри показатели от срещите срещу литекс заедно с Берое ;) И последно понеже предстоят такива хубави празници след броени дни, моят съвет е да не се впрягате толкова много с това подобие на футбол който се провежда в България... гледайте си го но без нерви и толкова страсти за да не останете разочаровани в крайна сметка. От мен приятни празници (beer)

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Дали съм болен мозък или не незнам.Но гледай как всичко което не се продаде от Литекс ще дойде в ЦСКА.Това съм 100% сигурен.Лично мое мнение това бе умишлено вадене с цел.</blockquote> не съм казал , че си болен мозък това бяха думите на томас лафчис а тоя левскар е врял и кипял във футбола и мисля , че думите му имат някаква стойност !!!! Аз напълно подкрепям думите на Томас Лафчис е какво сливане ще има във в група ли ??? Литекс трябва да е в а група за да стане номера , а и гледах мача и такова орязване на отбор от поне много години не съм гледал !!! За мене си беше напълно спонтанно !!!!

Дали съм болен мозък или не незнам.Но гледай как всичко което не се продаде от Литекс ще дойде в ЦСКА.Това съм 100% сигурен.Лично мое мнение това бе умишлено вадене с цел.