New Year's Combat
6402views
61comments
Неофициални турнири
Голяма "навалица", имаше дни не може да се дореди човек до неофициалните турнири ;( Пиши ми и мен, па да видим кво ще прайм (beer) (beer)
|
|
New Year's Combat |
|
New Year's Combat |
|
New Year's Combat |
|
New Year's Combat |
|
New Year's Combat |
|
RIP БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ !!!!
4339views
34comments
Футбол България
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Спомням си мач цска -левски който завърши с по 3 червени картона и за двата
отбора .Края на мача Мболи беше хванал една топка и беше на земята , туре играч
на левски мина покрай него и ритна топката , мболи стана и го удари с топката по
главата .Съдията моментално даде червен картон на мболи и жълт картон на туре
който имаше вече един жълт и респективно стана червен картон .Е следователно по
логиката на този съдия дето свиреше левски-литекс е трябвало да даде дузпа за
левски в мача срещу цска ????</blockquote>
Ей да, вярно сещам се за този мач :) Ето още едно доказателство за абсурдната дузпа, но странно за нея никой нищо не споменава никъде цяла седмица :)
|
|
New Year's Combat |
|
New Year's Combat |
|
New Year's Combat
6402views
61comments
Неофициални турнири
Здравейте отново ! Макар че играта е доста западнала имам желание да организирам едно неофициално турнирче, с което да се опитам поне до известна степен да ви върна към доброто старо време или поне долколкото е възможно.
Правилата на турнира са следните :
1.Ограничение няма да има никакви поради слабата активност в играта
2.Броя на участниците също ще е според това кой има желание да участва. Точен и конкретен брой няма :)
3.Срещите ще са като ОПС
4.Ще осигуря 2 Вип кода: 1 за победителя и 1 за отбора отбелязал най-много гола
5.Формата е зависим от броя на участниците и ще бъде бъде направен чак след като видя колко отбора имат желание за участие
6.Срещите ще се играят всеки ден и продължителността му ще трае 20-30 дни отново според броя на участниците му.
<b>Записването ще продължи до 20 декември 23:59 часа !!!</b>
|
|
New Year's Combat |
|
4339views
34comments
Футбол България
Ако гледаме реално на нещата винаги държавата е отсъждала в полза на двата ни смешни "гранда". Всичко е правено за тях, най-добрите играчи са отивали при тях. Съдиите винаги са свирели предимно за двата "гранда"(ако изобщо може да се нарекат такива) и така. Като цяло най-добре да го закриват това първенство и всичките ни групи да станат аматьорски, поне да не се залъгваме, че имаме "професионални" футболисти...(rofl)
|
|
4339views
34comments
Футбол България
Спомням си мач цска -левски който завърши с по 3 червени картона и за двата отбора .Края на мача Мболи беше хванал една топка и беше на земята , туре играч на левски мина покрай него и ритна топката , мболи стана и го удари с топката по главата .Съдията моментално даде червен картон на мболи и жълт картон на туре който имаше вече един жълт и респективно стана червен картон .Е следователно по логиката на този съдия дето свиреше левски-литекс е трябвало да даде дузпа за левски в мача срещу цска ????
|
|
4339views
34comments
Футбол България
Много намирисва този мач през уикенда...може и наистина да е сценарии от Гриша Ганчев, можем само да гадаем, но тук вече никой не може да попречи на Ганчев да прати играчите от Ловеч в ЦСКА, БФС можеше да го спре това нещо, ако не беше изхвърлил Ловчанлии. За мен беше най смешно в половината изигран мач свирената дузпа...такава абсурдна дузпа не съм виждал никога. Добре де, ако на др край на терена в същото време вратарят на Левски се сбие с играч на Литекс в наказателното поле на Левски ще се свири ли дузпа? А този пък Гаджев след мача се радваше все едно станал шампион с Левски :D
|
|
New Year's Combat |
|
4339views
34comments
Футбол България
<blockquote><h3>KaTaP3uC написа:</h3>В България съм подкрепял само Цска. Но това което се случва въобще не е
случайно... нито случката с Цска с умишленото изхвърляне от А група(за което
вина имат само така наречените благодетели на тима... ТИТАН,Г,Ганчев,В,Божков и
др знаини и незнайни) та до случилото се миналата седмица всичко е завързано и
ще излезне на яве чак след нова година или след краря на сезона !
А за Литекс всичко тръгна след отказа на ФИФА и БФС за обединяване на ЦСКА и
Литекс... Г.Ганчев тогава каза, не буквално но че няма да управлява 2 силни
отбора в А група. И оше тогава излезна тази информация че по някакъв начин ще се
доведе до изваждане на отбора от А група и след това ще заеме мястото на Б
отбора си в Б група с юноши.
И в крайна сметка някой тук може ли да ми каже конкретно за Левски какво те
печелят от това изваждане на Литекс понеже те имат най-добри показатели от
срещите срещу литекс заедно с Берое
И последно понеже предстоят такива хубави празници след броени дни, моят съвет е
да не се впрягате толкова много с това подобие на футбол който се провежда в
България... гледайте си го но без нерви и толкова страсти за да не останете
разочаровани в крайна сметка.
От мен приятни празници</blockquote>
Освен един конкурент по-малко , но дали ще спечелят левски не знам съмнявам мога да кажа кой най-много загуби българския запалянко , че бе свидетел на поредния цирк !!!!
|
|
New Year's Combat |
|
4339views
34comments
Футбол България
В България съм подкрепял само Цска. Но това което се случва въобще не е случайно... нито случката с Цска с умишленото изхвърляне от А група(за което вина имат само така наречените благодетели на тима... ТИТАН,Г,Ганчев,В,Божков и др знаини и незнайни) та до случилото се миналата седмица всичко е завързано и ще излезне на яве чак след нова година или след краря на сезона !
А за Литекс всичко тръгна след отказа на ФИФА и БФС за обединяване на ЦСКА и Литекс... Г.Ганчев тогава каза, не буквално но че няма да управлява 2 силни отбора в А група. И оше тогава излезна тази информация че по някакъв начин ще се доведе до изваждане на отбора от А група и след това ще заеме мястото на Б отбора си в Б група с юноши.
И в крайна сметка някой тук може ли да ми каже конкретно за Левски какво те печелят от това изваждане на Литекс понеже те имат най-добри показатели от срещите срещу литекс заедно с Берое ;)
И последно понеже предстоят такива хубави празници след броени дни, моят съвет е да не се впрягате толкова много с това подобие на футбол който се провежда в България... гледайте си го но без нерви и толкова страсти за да не останете разочаровани в крайна сметка.
От мен приятни празници (beer)
|
|
4339views
34comments
Футбол България
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Дали съм болен мозък или не незнам.Но гледай как всичко което не се продаде от
Литекс ще дойде в ЦСКА.Това съм 100% сигурен.Лично мое мнение това бе умишлено
вадене с цел.</blockquote>
не съм казал , че си болен мозък това бяха думите на томас лафчис а тоя левскар е врял и кипял във футбола и мисля , че думите му имат някаква стойност !!!! Аз напълно подкрепям думите на Томас Лафчис е какво сливане ще има във в група ли ??? Литекс трябва да е в а група за да стане номера , а и гледах мача и такова орязване на отбор от поне много години не съм гледал !!! За мене си беше напълно спонтанно !!!!
|
|
4339views
34comments
Футбол България
Дали съм болен мозък или не незнам.Но гледай как всичко което не се продаде от Литекс ще дойде в ЦСКА.Това съм 100% сигурен.Лично мое мнение това бе умишлено вадене с цел.
|