Къде сбърках в мача ми днес?
867views
9comments
При проблем с играта
http://shampioni.com/index.php?act=tv&round=4023494
В днешния ми мач водих в рейтинга с близо 1000, противника ми игра с червен картон 40 минути, освен това игра с грешен стил на игра: 4-5-1 Атака Висока, играчите ми са доста по-добри и опитни, а аз пак не мога да отбележа гол във втори пореден мач.
Ето и другия мач от съботния турнир, където също нямах никакви удари:
http://shampioni.com/index.php?act=tvtour&round=98590
Въртях най-различни схеми по време на мачовете но безрезултатно.
Моля някой ако има представа защо се получават такива аномалии да ме просветли.
Благодаря много. (beer)
|
|
Как да се спаси играта,да прочете и админа. |
|
РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ |
|
КОНКУРЕНЦИЯ |
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>За конкретния случай при абсолютно еднакви показатели системата определя чрез
жребий кой отбор да продължи в следващата фаза.</blockquote>
ТИ прописа бе крали марко айде сега почвай да работиш по играта,че доста играчи СТАРИ се отказаха заради мързеливия ти нрав и нови и вече и на мен и няколко други човека им кипва чашата.Или почвай да работиш по играта и да следиш това от което имат нужда потребителите или просто дърпай шалтера и да не се мъчим тук мазохистите.Как не те е срам уж ти е като "дете" а то умира от глад горкото.
Сега очаквам някой модератор да ми изтрие коментара но аз ще слагам нови и нови теми докато ти не се осъзнаеш,че те чака работа вместо да си пипаш...по цял ден 8)
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
какво го умувате толкова? аз във всички коментари относно играта повтарям постоянно,че колкото по-реална,по-близка до действителноста стане играта,толко по-точни и ясни правила ще има.колкото повече чета теми във форума,толко повече недомислени и нереални неща срещам.и винаги има недоволни,което е напълно в реда на нещата с оглед на тези неясни и нечестни правила.всички знаете,че по жребии са се определяли победители през 60-те години,смешно е сега да има такива правила.всичко може да се измисли и да се направи,но няма желание от администатора...и мисля ,че все повече и повече ,ще има отлив на потребители,ако не се направи нещо. да,въпросният мач е завършил наравно,но няма срещи на разменено гостуване,както е в реални квалификации и се получава какво-жребии...много нечестно.при 8 отбора в група,трябват по 2 мача в група м/у всички,за да е по-реално и тогава много рядко ще има такива случаи,нали?
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
В състава на 9/4 имам един играч,а за 5/2 играят двама от моите. Така ,че естествено 5/2 се класират и продължават напред. (devil) :D
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
Според мен единственото леко предимство за 5/2 спрямо 9/4 е голът на чужд терен който са вкарали миналата седмица:
Нация 9 / 4 1 - 1 Нация 5 / 2
Но по прицип най-справедлив ще е втори двубой на "неутрален" терен който да реши окончателно кой ще продължи в елимиционната фаза.
|
|
Международно състезание по спидуей |
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
явно късмета не е с нашата нация, няма проблем, но пък ми е интересно това което казваш ако е вярно, защо вчера бяхме трети, а днес сме втори? да не би вчера играта да е избрала другата нация, а днес нашата?
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
<blockquote><h3>SCANIA написа:</h3>Той си го вкара още като ти отключи отбора, затва правилата трябва да се спазват
Админе.. без изключение, и няма да ти се качват на главата!</blockquote>
Абе ти какво се обаждаш бе ти изобщо знаеш ли за какво ми беше заключен отбора а ???
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
Той си го вкара още като ти отключи отбора, затва правилата трябва да се спазват Админе.. без изключение, и няма да ти се качват на главата!(beer)
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>За конкретния случай при абсолютно еднакви показатели системата определя чрез(yawn)
жребий кой отбор да продължи в следващата фаза.</blockquote>
е тука си вкара автогол . Правилника за опрделяне на резултатите цитирам
Определяне на класирането.
При равенство в точките класирането се определя по:
1. Голова разлика
2. Отбелязани голове
3. Ако има абсолютно идентични голови разлики и класирането оказва влияние за влизане в по-горна група или изпадане , се гледат директните двубои по правилото за гол на чужд терен. Ако и там няма разлика се играе двубой на определена дата за решаване на проблема. ИГРАЕ СЕ ДВУБОЙ НА ОПРЕДЕЛЕНА ДАТА ЗА РЕшАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА .Никъде не пише жребий . Правилника е ясен допълнителен мач !!!!! Защо не се водиш от ,правилника ???? И как така вчер5а нация 5/2 бе на 2-ро място днес нация 9/4 са на второ място обаче нация 5/2 е във елиминационната фаза !!! Изобщо тука нещата станаха много комични правило9 което го няма в правилника , отбори си разменят местата през ноща ей така , ще кажеш че някой 10 год си играе със играта !!!!
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
За конкретния случай при абсолютно еднакви показатели системата определя чрез жребий кой отбор да продължи в следващата фаза.
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
Отговорът е много прост на "случаен принцип" се решава кой да е 2ри кой 3ти. От Нация 9 / 4 могат да пият една студена вода и да проклинат...сещате се кого файда няма :)
Другият вариант е, че 5 е преди 9 и за това са 2ри :D
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
става доста забавно вече. преди млако влизам да видя класирането и гледам станали сме на второ място, но въпреки това не фигурираме за елиминациите, а отбора на трето място го има. група 4 сме, ако някой иска да се позабавлява :)
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
и аз точно попитах админа . Много ми беше интересно по какъв критерии , макар че мисля че знам отговора сигурно ще каже на случаен принцип . Но без допълнителен мач , всякакви обяснение за мене ще са бла-бла !!!
|
|
Национали
1275views
15comments
Въпроси
Искам да попитам когато фва отбора имат еднакви точки, голова разлика, равен по между им и еднакъв брой допуснати и отбелязани голове, то как се определя класирането? Питам защото нашата нация е потърпевша. На трето място сме, а втория отбор има равни показатели с нас, които изброих.
|
|
Въпрос свързан с компютър
750views
3comments
Общи дискусии
Колеги,нека който разбира да ми помогне с ето това нещо: http://prikachi.com/images.php?images/675/8338675c.jpg
Понейе сега се налага да ползвам по-стара машина,че мойта сдаде багажа,този надпис постоянно ми го изкарва в операта,независимо къде влизам и много сайтове ми се отварят само и единствено през операта,а през мозила и други браузъри изобщо не ме допуска,все едно има няква забрана и незнам какво да правя....дори и преинсталация не помага. Нека,ако някой може да помогне,нека ми пише,че това нещо е много дразнещо и неприятно. :(
|
|
Падението !!!
1140views
2comments
Национални отбори
Когато Перукан пое поста от Батето (лека му пръст) през 2005 година ,националния ни отбор бе участник на последния голям форум през 2004,ЦСКА победи Ливърпул на Анфилд и на два пъти Леверкузен,имахме три участника в групите на лига Европа от които два излязоха.Левски победи Оксер и Олимпик Марсиля,Литекс Генк и Днипро,а сега отпадаме от Мислами и Иртиш.
|