Шампионска лига 2015-16
1480views
11comments
Общи дискусии
За момента единствено Байерн Мюнхен ми изглежда най-опасния конкурент на Барселона .
|
|
Шампионска лига 2015-16
1480views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>НЕРВНИТЕ написа:</h3>Да, според мен тази година Челси, ще играят добре в Шампионската лига</blockquote>
Чакай Челсито първо да минат групите :) Да не се окаже, че ще вземат ЛЕ след като Порто ги отупа на 9ти :)
Барса навлиза във форма, а и титулярите се завърнаха контузен единствено е Масчерано, но май не е за дълго. С този състав е чудо, че сме още на такова ниво :) На пролет с Видал и Туран ще са по свежи и като вземем още 1-2ма :) Но все пак нищо не се знае, статистиката е срещу Барса...но дано е първият отбор защитил ШЛ :)
|
|
Шампионска лига 2015-16
1480views
11comments
Общи дискусии
Да, според мен тази година Челси, ще играят добре в Шампионската лига :)
|
|
Шампионска лига 2015-16
1480views
11comments
Общи дискусии
Ще се намери ли отбор който да спре Барселона по пътя към поредната:) ???
|
|
ТРЕНИРОВКА
1152views
9comments
При проблем с играта
Аз имам проблем, трябва да си сменя маслото на колата, да и купя зимни гуми ии.... (rofl)
|
|
ТРЕНИРОВКА |
|
ТРЕНИРОВКА
1152views
9comments
При проблем с играта
Днес 28,10 си тренирам играчите,но успях да тренирам само половината, другата половина не мога. Дано по-късно да успея. За първи път ми се случва:(
|
|
Бъг?
944views
1comments
Въпроси
Тази сутрин към 4:30 (след като сменихме часът) по старо време 5:30 си тренирах двата отбора но забелязах нещо странно.Не ми беше зачетен кредит за тренировки което за мен като цяло е добре не съм загубил 400 кредит.Някой случайно да е имал същия късмет? :D
|
|
Национали
1052views
6comments
При проблем с играта
:D :D в другия сайт www.otbora.com мачовете на националите ще се играят утре плюс това има мач за първенството и сигурно и за Лигата на Шампионите а мачовете за националите са 4 в един ден както тук :D :D
|
|
ТРЕНИРОВКА |
|
ТРЕНИРОВКА |
|
Национали |
|
ТРЕНИРОВКА
1152views
9comments
При проблем с играта
Аз също имам проблем и половината не можах да тренирам днес. Не ми изскача прозореца за подтвърждаване на тренировката.
|
|
ТРЕНИРОВКА
1152views
9comments
При проблем с играта
имам проблем с тренировката,не ми дава да ги тренирам ,имате ли същия проблем
|
|
Национали
1052views
6comments
При проблем с играта
Ще га напиша и тук: Ами тези, които са играли РПС малко след полунощ, понеже бяхме отписали първенството тая седмица? А сега основната част от титулярите ми е с умора и играчите ми изпускат ценен опит. Как ще бъдем компенсирани ние?
Прекалено е 4 мача на ден да се играят!
Иначе към националите без умора се добави 5 и утре всички ще са с 10- Админе поне си дръж на обещанията!
|
|
Национали
1052views
6comments
При проблем с играта
Ето гии, завърнаха се след трагичната загуба на волейболистите и днес ще играят 4 мача!!! По интересното е, че админа само е преместил мачовете от вчера за днес, колкото да замаже проблема който създаде, но не е махнал умората от първите 2, т.е. довечера след 4-тия мач националите ще имат по 20 умора...
|
|
Някой подарява ли си отбора?
1701views
13comments
Въпроси
наля сумати пари в играта за 6 месеца и нямаше 30 левро да си пусне мод ваканция, при положение че знае, че няма да влиза толкова време, айде стига глупости..
|
|
жребий
1598views
9comments
Национални отбори
Ами тези, които са играли РПС малко след полунощ, понеже бяхме отписали първенството тая седмица? А сега основната част от титулярите ми е с умора и играчите ми изпускат ценен опит :( Как ще бъдем компенсирани ние?
Прекалено е 4 мача на ден да се играят!
|
|
жребий
1598views
9comments
Национални отбори
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3> да ни уведомявате на време</blockquote>
Сигнал за проблем виждам има още от сряда! А в другия сървър е от миналата седмица, а там дори още няма реакция! Хайде малко по-сериозно!
|
|
жребий
1598views
9comments
Национални отбори
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>За сега овладяхме ситуацията срещите, ще се играят утре като играчите няма да
трупат умора. Моля при подобни проблеми да ни уведомявате на време предварително
Ви Благодаря и успех на всички. Нека най-добрия спечели!</blockquote>
Важното е , че има щастлива развръзка !! И нека световното започне !!!!
|