Шампионска лига 2015-16

1480views 11comments Общи дискусии
За момента единствено Байерн Мюнхен ми изглежда най-опасния конкурент на Барселона .

Шампионска лига 2015-16

<blockquote><h3>НЕРВНИТЕ написа:</h3>Да, според мен тази година Челси, ще играят добре в Шампионската лига</blockquote> Чакай Челсито първо да минат групите :) Да не се окаже, че ще вземат ЛЕ след като Порто ги отупа на 9ти :) Барса навлиза във форма, а и титулярите се завърнаха контузен единствено е Масчерано, но май не е за дълго. С този състав е чудо, че сме още на такова ниво :) На пролет с Видал и Туран ще са по свежи и като вземем още 1-2ма :) Но все пак нищо не се знае, статистиката е срещу Барса...но дано е първият отбор защитил ШЛ :)

Шампионска лига 2015-16

Да, според мен тази година Челси, ще играят добре в Шампионската лига :)

Шампионска лига 2015-16

Ще се намери ли отбор който да спре Барселона по пътя към поредната:) ???

ТРЕНИРОВКА

1152views 9comments При проблем с играта
Аз имам проблем, трябва да си сменя маслото на колата, да и купя зимни гуми ии.... (rofl)

ТРЕНИРОВКА

Аз нямам проблеми :)

ТРЕНИРОВКА

Днес 28,10 си тренирам играчите,но успях да тренирам само половината, другата половина не мога. Дано по-късно да успея. За първи път ми се случва:(

Бъг?

944views 1comments Въпроси
Тази сутрин към 4:30 (след като сменихме часът) по старо време 5:30 си тренирах двата отбора но забелязах нещо странно.Не ми беше зачетен кредит за тренировки което за мен като цяло е добре не съм загубил 400 кредит.Някой случайно да е имал същия късмет? :D

Национали

1052views 6comments При проблем с играта
:D :D в другия сайт www.otbora.com мачовете на националите ще се играят утре плюс това има мач за първенството и сигурно и за Лигата на Шампионите а мачовете за националите са 4 в един ден както тук :D :D

ТРЕНИРОВКА

Аз още го имам проблема

ТРЕНИРОВКА

оправи се (y)

Национали

Няма да се плашите, поне контузии ще има в изобилие (puke)

ТРЕНИРОВКА

Аз също имам проблем и половината не можах да тренирам днес. Не ми изскача прозореца за подтвърждаване на тренировката.

ТРЕНИРОВКА

имам проблем с тренировката,не ми дава да ги тренирам ,имате ли същия проблем

Национали

Ще га напиша и тук: Ами тези, които са играли РПС малко след полунощ, понеже бяхме отписали първенството тая седмица? А сега основната част от титулярите ми е с умора и играчите ми изпускат ценен опит. Как ще бъдем компенсирани ние? Прекалено е 4 мача на ден да се играят! Иначе към националите без умора се добави 5 и утре всички ще са с 10- Админе поне си дръж на обещанията!

Национали

Ето гии, завърнаха се след трагичната загуба на волейболистите и днес ще играят 4 мача!!! По интересното е, че админа само е преместил мачовете от вчера за днес, колкото да замаже проблема който създаде, но не е махнал умората от първите 2, т.е. довечера след 4-тия мач националите ще имат по 20 умора...

Някой подарява ли си отбора?

1701views 13comments Въпроси
наля сумати пари в играта за 6 месеца и нямаше 30 левро да си пусне мод ваканция, при положение че знае, че няма да влиза толкова време, айде стига глупости..

жребий

1598views 9comments Национални отбори
Ами тези, които са играли РПС малко след полунощ, понеже бяхме отписали първенството тая седмица? А сега основната част от титулярите ми е с умора и играчите ми изпускат ценен опит :( Как ще бъдем компенсирани ние? Прекалено е 4 мача на ден да се играят!

жребий

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3> да ни уведомявате на време</blockquote> Сигнал за проблем виждам има още от сряда! А в другия сървър е от миналата седмица, а там дори още няма реакция! Хайде малко по-сериозно!

жребий

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>За сега овладяхме ситуацията срещите, ще се играят утре като играчите няма да трупат умора. Моля при подобни проблеми да ни уведомявате на време предварително Ви Благодаря и успех на всички. Нека най-добрия спечели!</blockquote> Важното е , че има щастлива развръзка !! И нека световното започне !!!!