Национали

1090views 6comments При проблем с играта
:D :D в другия сайт www.otbora.com мачовете на националите ще се играят утре плюс това има мач за първенството и сигурно и за Лигата на Шампионите а мачовете за националите са 4 в един ден както тук :D :D

ТРЕНИРОВКА

1190views 9comments При проблем с играта
Аз още го имам проблема

ТРЕНИРОВКА

оправи се (y)

Национали

Няма да се плашите, поне контузии ще има в изобилие (puke)

ТРЕНИРОВКА

Аз също имам проблем и половината не можах да тренирам днес. Не ми изскача прозореца за подтвърждаване на тренировката.

ТРЕНИРОВКА

имам проблем с тренировката,не ми дава да ги тренирам ,имате ли същия проблем

Национали

Ще га напиша и тук: Ами тези, които са играли РПС малко след полунощ, понеже бяхме отписали първенството тая седмица? А сега основната част от титулярите ми е с умора и играчите ми изпускат ценен опит. Как ще бъдем компенсирани ние? Прекалено е 4 мача на ден да се играят! Иначе към националите без умора се добави 5 и утре всички ще са с 10- Админе поне си дръж на обещанията!

Национали

Ето гии, завърнаха се след трагичната загуба на волейболистите и днес ще играят 4 мача!!! По интересното е, че админа само е преместил мачовете от вчера за днес, колкото да замаже проблема който създаде, но не е махнал умората от първите 2, т.е. довечера след 4-тия мач националите ще имат по 20 умора...

Някой подарява ли си отбора?

1800views 13comments Въпроси
наля сумати пари в играта за 6 месеца и нямаше 30 левро да си пусне мод ваканция, при положение че знае, че няма да влиза толкова време, айде стига глупости..

жребий

1645views 9comments Национални отбори
Ами тези, които са играли РПС малко след полунощ, понеже бяхме отписали първенството тая седмица? А сега основната част от титулярите ми е с умора и играчите ми изпускат ценен опит :( Как ще бъдем компенсирани ние? Прекалено е 4 мача на ден да се играят!

жребий

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3> да ни уведомявате на време</blockquote> Сигнал за проблем виждам има още от сряда! А в другия сървър е от миналата седмица, а там дори още няма реакция! Хайде малко по-сериозно!

жребий

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>За сега овладяхме ситуацията срещите, ще се играят утре като играчите няма да трупат умора. Моля при подобни проблеми да ни уведомявате на време предварително Ви Благодаря и успех на всички. Нека най-добрия спечели!</blockquote> Важното е , че има щастлива развръзка !! И нека световното започне !!!!

жребий

За сега овладяхме ситуацията срещите, ще се играят утре като играчите няма да трупат умора. Моля при подобни проблеми да ни уведомявате на време предварително Ви Благодаря и успех на всички. Нека най-добрия спечели!

жребий

По спомен знам че първите мачове са през втория уикенд на нов сезон ( в случая утре), обаче би трябвало вече да има жребий. Иначе и аз направих промени в състава още в първия ден като стана ясно че съм селекционер. Дори се постарах да нямам играчи с над 10 умора- с моя "широк" състав си беше геройство, имайки в предвид мачовете за първенство, КШ, РПС...

Национали

<blockquote><h3>StrikerCity написа:</h3>Излезе информация, че националите са решили да бойкотират мачовете през уикенда, за да се съберат в местната кръчма и да гледат волейболните национали на по бира !!!</blockquote> хахахахаххаххахахахахахаха това беше много добро !!! (y) (y) (y) (y) (y) .шегата на страна някой знае ли защо няма групи мачове !!! Къде е админа изобщо ???

Национали

Излезе информация, че националите са решили да бойкотират мачовете през уикенда, за да се съберат в местната кръчма и да гледат волейболните национали на по бира :D!!!

жребий

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Незнам дали е заради липсата на жребият или от липса на интерес ,но ми прави лошо впечатление ,че повечето от колегите, които са избрани за нац.селекционер, не са ги и поглеждали тези национали.</blockquote> Още 1 ден подредих отбора , макар че реално то няма големи промени :) обаче не мога да разбера както става а админа никакъв го няма нито отговаря на скайпа , нито на обратна връзка .Усещам че ще стане като сезон 42 и после ще има изтърканите фрази проблем със системата опитахме всичко но не успяхме да решим проблемна моля да приемете нашите извинения !!!!!

жребий

Незнам дали е заради липсата на жребият или от липса на интерес ,но ми прави лошо впечатление ,че повечето от колегите, които са избрани за нац.селекционер, не са ги и поглеждали тези национали.|-(

жребий

(think) nz kolega

жребий

Преди 3 дена станаха ясни от гласуването кои са мениджърите на съответните нации . До тук добре , обаче все още няма жребий за групите . И ние мие ясно кога ще се тегли този жребий би трябвало да е ясен със избирането на мениджърите на съответните нации , но засега нищо . Писах на админа във скайпа но и там отговор няма . Някой наясно ли е кога ще са ясни групите за националите , защото ако още се забави за мене ще е проблем ?