Падението !!!
1140views
2comments
Национални отбори
След този мач мисля , че окончателно българския футбол умря !!! Погледнете една Исландия, Албания ,Израел,Кипър ,Словакия ,Северна Ирландия за десет години на задминаха без проблем . На клубно ниво Албания ,Азербайджан и Казахстан имат отбори във лига европа и шампионската лига !!! Но тези държави имат късмета , че нямат индивиди като перуки , гелосани и разни какадута !!! Всеки един с достойнство и чест би си подало оставката но от къде чест в тези изроди и паразити !!!!
|
|
Fantasy Premier League 2015/16 |
|
Fantasy Premier League 2015/16
2616views
28comments
Неофициални турнири
#52 Автор: BG JUVENTUS, добавен на: 17 Авг 2012 08:23 (пе)
цитирай
Шампиони и Fantasy Premier League са коренно различни игри. При Фентъзито, е
хубаво, но не е задълтелно да наблюдаваш мачовете и реално имаш ангажимент от 10
минути преди всеки кръг за промени по състава си, в шампиони за да си добър
трябва да обръщаш внимани всеки ден по 30на минути на играта. Във Фентъзито няма
трансфери и пазарлъци между отборите, което лично за мен е най-интересното в
един мениджър.
Ако желаете може да направим и хед то хед лига. Компютъра разбърква отборите и
всеки кръг играеш срещу някой от реален противник и точките са на база, кой е
по-добрия от двама ви. Често се случва спечелилия хед то хеда да е отбор, който
дори не влиза в тройката на лигата. Защото там идеята е да влезнеш в осмицата(не
съм много сигурен, може да има възможност и за топ 16 трябва да се провери) три
кръга преди края на първенството, защото след това отборите класирали се от 1до
8 място играят четвъртфинали, полуфинали и финал. Тоест цял сезон може да си
осми в хед то хеда и с 3 силни последни кръга да го спечелиш. Но ви предлагама
тя да стартира след 3-4 кръг, за да може и в нея да участват отбори от шампиони,
които по-късно са се регистрирали за Фентъзито. Защото при първенството може да
ги вкараме по всяко време но при хед от хед-а мисля, че няма да може да ги
добавим.
WMBLEDON-за това става въпрос в хеад то хеад.
|
|
2616views
28comments
Неофициални турнири
А аз изобщо не разбрах за какво става въпрос с тоя "хед ту хед" някой може ли да ми обясни за да знам за другия сезон :)
|
|
2616views
28comments
Неофициални турнири
Няма как да се включиш, ако не си го направил до стартирането. Аз така миналия сезон се заплеснах и пропуснах хед то хеда в лигата на банката. :D
|
|
2616views
28comments
Неофициални турнири
(chuckle) Е няма ли кой да ме включи :D Не съм разбрал че е стартирала. Скачам!(beer)
Оппааааааа, изтървал съм коня май (whew)
|
|
2616views
28comments
Неофициални турнири
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Аз защо изобщо не виждам хед то хед? Не започваше ли по-късно?</blockquote>
Ами ти не си се включил в лигата.
|
|
2616views
28comments
Неофициални турнири
Аз защо изобщо не виждам хед то хед? Не започваше ли по-късно?
|
|
2616views
28comments
Неофициални турнири
Average се добавя при нечетен брой учасници и отразява осреднените точки, на участващите отбори. Реално той не е отбор и затова не го видаш.;)
|
|
2616views
28comments
Неофициални турнири
<blockquote><h3>stars haskovo написа:</h3>В Хеад то Хеад защо не мога да му видя отбора на колегата,който е срещу мен?</blockquote>
Имам съмнение, че е бот и затова.
|
|
2616views
28comments
Неофициални турнири
не съм сигурен братле,но мисля ,че защото не е в нашата лига .но не знам как е в хеад то хеад в нашата.някой по-опитен трябва да ти каже...(blush)
|
|
2616views
28comments
Неофициални турнири
В Хеад то Хеад защо не мога да му видя отбора на колегата,който е срещу мен?
|
|
Как да се спаси играта,да прочете и админа.
3831views
58comments
Предложения
<blockquote><h3>Meden rudnik написа:</h3>За мен, относно Националните отбори е необходимо да се въведе една друга промяна
и тя е да отпадне лимита от играчи от един отбор, който в момента е 3-ма. При
положение, че толкова много отбори се отказаха, а много не развиват ДЮШ, това
ограничение само пречи, а и не е се доближава до реалния свят. Моят национален
отбор за момента се крепи, че съм разпродал много мои играчи, но пак съм
изправен пред избор, кой мой състезател да премахна. В крайна сметка ако има
злоупотреба и някой си вика само свои играчи, без да се съобразява с уменията,
просто няма да бъде избиран, просто е.[/q
Много точен коментар . И аз много отдавна съм го мислил . З а какво е това ограничение на национали от даден клуб с какво е допринесло за играта ???? В реалния живот къде сте чули и видели фифа да ограничи броя играчи към даден отбор ??? Това е абсолютна глупост .
|
|
3831views
58comments
Предложения
За мен, относно Националните отбори е необходимо да се въведе една друга промяна и тя е да отпадне лимита от играчи от един отбор, който в момента е 3-ма. При положение, че толкова много отбори се отказаха, а много не развиват ДЮШ, това ограничение само пречи, а и не е се доближава до реалния свят. Моят национален отбор за момента се крепи, че съм разпродал много мои играчи, но пак съм изправен пред избор, кой мой състезател да премахна. В крайна сметка ако има злоупотреба и някой си вика само свои играчи, без да се съобразява с уменията, просто няма да бъде избиран, просто е.
|
|
3831views
58comments
Предложения
абсолютно съм съгласен с теб,не съм имал това в предвид.аз мисля ,че проблема е в това,че мачовете на нац.отбори съвпадат с шампионата и евротурнирите.спокойно може да се изместят в паузата м/у шампионатите и тогава няма да го има тоя проблем.и без това тогава само на едни РПС разчитаме,а и на седмичните турнири.но има такива колеги,които точно преди мач на нац,пускат играчи за РПС,и в един момент-умора 6.за това предлагам това нещо,за да няма такива умишлени действия.както казах,колко повече се доближава играта като правила до реалноста,толко по-интересна ще е.а реалноста,като има мачове на национали,клубовете са длъжни да ги пуснат и първенствата имат паузи.
|
|
Липсващ резултат от Дузпи за КШ и ЛШ |
|
3831views
58comments
Предложения
За трансферите незнам,но за нац.отбори не си прав.Ако имам важни мачове в шампионата и вечерта в турнирите,както и имам,не е правилно да не мога да ги ползвам заради национала.
|
|
3831views
58comments
Предложения
и аз имам 2 предложения. първото е за трансферния пазар.претрупан е с неперсппективни за старите и с възможности отбори,които не ги купуват.а младите и ножи отбори ,не могат да си ги позволят,защото нямат доходи.идеята ми е ,да се направи така,че вместо да бъдат уволнявани играчи,които не може да бъдат продадени,поради липса на интерес,да бъдат освобождавани,с/у минимална цена,за да могат по-малките отбори да получават доходи и да могат и те да учасрват в трансферите и да купуват малко по-добри играчи(тези дето само си стоят в тр.пазар и в крайна сметка биват уволнявани с/у -1000 кредит.това правило може да бъде ограничено да кажем само за отбори с до 1 годишна регистрация,след това да преминат на вариянта с уволненията,т.е. да не могат да освобождават,а да уволняват.така няма да има злоупотреби от по-старите участници.
второто е за нац.отбори. нац.селекционери са безсилни ,когато избраните от тях играчи за мачовете са с натрупана умора.и да ги ползват ,само губят от това,защото не са ефективни на 100%. много малко мениджъри,с нац. играчи се съобразяват и пазят играчите от умора.повечето не им дреме. аз дори съм писал на всички,дето имат национали от нашата нация,с молба да ги запазят от умора,но без резултат.идеята ми е да се направи така,че или да има глоба за мениджъри,които не се съобразяват с това,или автоматично играта да не им позволява да ги ползват преди мачове на нац.отбори.т.е ,ако играча ще натрупа умора над 10,да не може да бъде ползван в даден мач,преди мачове на националите.
това е. мисля ,че колкото повече играта се доближи до реалния футбол,толко по-интересна ще е.и няма да сме като сега 400 акт.отбора. мисля,че админа ако мсе вземе в ръце и приложи повечето много добри според мен предложения от колегите,ще се радваме на много повече инерес.защото чашата на търпението не е без дъно и все някога ще прелее,а както виждам разочарованите от играта ставаме все повече.
|
|
Липсващ резултат от Дузпи за КШ и ЛШ
739views
3comments
При проблем с играта
Вече са излезли, но не защото Админа е направил нещо, а защото дузпите от КШ и ЛШ излизат между 23:10 и 23:15 вечер, заедно със жребия за следващия кръг :)
Странно отбора ти е от 2007ма регистриран, а не знаеш за дузпите! Или може би си нов мениджър със стар отбор :)
Гадно но факт...чакаш 2 часа да се набият на дузпи :D (coffee)
|
|
Липсващ резултат от Дузпи за КШ и ЛШ
739views
3comments
При проблем с играта
Мисля че заглавието е достатъчно изчерпателно само по себе си но все пак: Забелязах че доста след края на мача ми за КШ нямаше никакъв резултат от последвалите го дузпи. Също така забелязах че и за ЛШ има същия проблем.
Админе моля да погледнеш и да изчистиш този пореден неприятен бъг.
P.S. Отделно ако някой може да ме просветли как и двата мача ми завършват без гол и без удари към вратата, при положение че по схема на игра, умора, умения на играчи и прочее превъзхождах съперника си- въртях най- различни схеми по време на мачовете но безрезултатно
|