Fantasy Premier League 2015/16
3079views
28comments
Неофициални турнири
мерси СИМВОЛ! разбрах те много добре...въпросът е,че не видях никъде опция "уайлд кард",нито в сиво,нито в черно. доколкото разбирам,след като натисна "х",за даден играч,който искам да трансферирам,трябва да я търся тази опция,но не съм обърнал внимание...въобще не я видях никъде.разбирам малко англииски,помагам си и с гугъл преводача и доколкото разбрах за 3-те опции...пише за някакъв бъг,затова попитах.т.е. ако използвам за 3 кръга всяка една поотделно,приключвам за цяла година с тях, така ли?или това е на полусезон?
|
|
3079views
28comments
Неофициални турнири
За картата:
В момента, в който продадеш играч, тя става активна - светва. Иначе е в тъмен цвят. Правиш покупко-продажбите и щракаш в това поле "уайлд кард", което се намира точно над стойността на сметката ти (наличните средства). После би трябвало да има бутон за потвърждаване или отказ. Всяко друго действие таксува трансферите по минус 4.
За новите 3 опции:
За целият сезон имаш право да ползваш всяка по веднъж. Бонусът "точки от резервите" вече не можеш да го ползваш. За това е и в сиво.
|
|
3079views
28comments
Неофициални турнири
:D :D :D браво на хлапетата!аз обаче имам въпрос и моля,който има отговор,ще му бъда благодарен...ако никой не може да ми каже,моля за връзка с малките разбойници:D :D :D :D . та на въпроса:не ми е ясно как да използвам уайлд кард? явно има много изненади сред потребителите,защото виждам,че над 117000 са го използвали още след 1-ви кръг.и аз исках да го направя,но не стигнах до истината и сега съм с 9-10 трансфера назад,т.е. с около 40т на минус.преживях го:D :D :D :D,но искам да знам за в бъдеще как да го използвам.така също не схващам новите 3 опции-може ли да се ползва една и съща няколко кръга или трябва всеки кръг да използваш различна от предния?защото ползвах 3-тата,за точки и от резервите в 1-ви кръг и тя сега за втори ми стои в сиво,неизползваема,а аз не я замених с друга и сега нямам точки от резервите? и още една молба...по-скоро призив-нека сме по-активни тук във форума,защото,като напиша коментар,трябва да чакам някой нещо да сподели,за да питам или кажа нещо.благодаря предварително на всеки,който ме напътства за в бъдеще и успех на всички!аз лично много се забавлявам...:P
|
|
3079views
28comments
Неофициални турнири
Да ви споделя нещо интересно.
В една друга лига, където сме само приятели след първите 2 кръга на 1во и 2ро място от 30 човека са синовете на единият наш приятел, които са на 8 и 9 години :D :D :D Избират играчите си по симпатии, сред тези които са чували,
Баща им със сигурност не им помага, което е видно от класирането му на 21 място :D .
Още не е късно да се запишете, като това, че сте изпуснали 2 кръга, въобще не е фатално. От другия кръг почва и турнирните битки, които са всеки срещу всеки :)
|
|
Въпроси към Админа |
|
Въпроси към Админа |
|
Цска - гордост , чест и слава .
2169views
19comments
Футбол България
<blockquote><h3>ПФК ЦСКА СОФИЯ написа:</h3>Няма за какво да ти се извиняваме.Новината не е дошла от теб.Иначе авторите на
статията са прави.А ти добре си я копнал.Печелиш.Цска и Локото са във В група
факт.</blockquote>
Аз не съм и казвал ,че е моя статията.Но при положение ,че искахте аз да се извинявам трябва и вие да се извините :)
До колкото до Доростол --> само показваш ,че си една голяма МИШКА!!!Пред фактите ВСЕКИ мълчи!Не като теб като нети изнася твойта да си измисляш оправдания от сорта,ако беше,ако не беше станало....Срам и позор си за този отбор ако си му фен!Те АКО и Левски преди няколко сезона бяха били Славия щяха са Шампиони ама АКО нали ????
|
|
2169views
19comments
Футбол България
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>Хайде сега да видя къде са "разбирачите" от тази тема
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6417&pg=6 ,които искаха от
мен да се извинявам на непотвърдена информация и КАЗАХА ,че те ще го направят
след първи мач на цска извън А група.Хайде несе крийте като мишки ,а излезте и
се извинете като хората.Освен ако несте мишки тогава лично АЗ ви прощавам ,че
сте такива наивници и хейтъри</blockquote>
Аз ти прощавам че са най-големия наивник и хейтър . Ако цска и лико сф бяха положили най-елементарни усилия както ги бе помолил бфс щяха да ги оставят , но като не са платили и 1 стотинка по лицензите просто нямаше как бфс да се застъпи за двата клуба !!!!
|
|
2169views
19comments
Футбол България
Няма за какво да ти се извиняваме.Новината не е дошла от теб.Иначе авторите на статията са прави.А ти добре си я копнал.Печелиш.Цска и Локото са във В група факт.
|
|
Въпроси към Админа
2208views
20comments
Въпроси
<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Играта вече умря от доста време, но просто има хора, които им е навик да влзнат
за 1 мин на ден, да трен отбора и да погледнат, какво се случва в играта. До
няколко месеца/година и тях няма да ги има и играта ще умре буквално!</blockquote>
Не приятелю...не са прости.ЖАЛ ИМ Е ДА СИ ПЛЮЯТ НА ТРУДА............Дано нещо се направи.....
|
|
Въпроси към Админа
2208views
20comments
Въпроси
Играта вече умря от доста време, но просто има хора, които им е навик да влзнат за 1 мин на ден, да трен отбора и да погледнат, какво се случва в играта. До няколко месеца/година и тях няма да ги има и играта ще умре буквално!
|
|
2169views
19comments
Футбол България
Само знам,че се въртят големи пари ;) 99 % от мачовете са уредени:D Между другото Варна ликува(party)
|
|
2169views
19comments
Футбол България
Хайде сега да видя къде са "разбирачите" от тази тема http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6417&pg=6 ,които искаха от мен да се извинявам на непотвърдена информация и КАЗАХА ,че те ще го направят след първи мач на цска извън А група.Хайде несе крийте като мишки ,а излезте и се извинете като хората.Освен ако несте мишки тогава лично АЗ ви прощавам ,че сте такива наивници и хейтъри(*)
|
|
Моряците на върха
1369views
9comments
Футбол България
Честита купа на Черно море напълно заслужена.Автора трябваше да драсне някой ред.
|
|
2169views
19comments
Футбол България
Доростол факт неоспорим е това,което си казал (за съжаление...няма чиста игра,няма чист футбол във световен мащаб) и не си излъгал :) Просто помолих без политика във форума. ;) Скорпионе това,че се шегувам понякога (когато трябва съм сериозен)не означава,че не ми се нрави темата за ЦСКА;) Този отбор има голяма история факт,но те сами така направиха,че станаха за майтап.Това,че на феновете не им харесва това си е техен проблем.....сега ще гледам как великите Барселона ще спечелят петата си купа за сезона 8) (beer) Ае наздраве момчета и го давайте по-ведро ;)
|
|
2169views
19comments
Футбол България
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Браво победихте</blockquote>
Те тия усмивки са ясни и са плод на последвалите писания. Цска - гордост , чест и слава--това е темата и ако някой не му се нрави, то по добре да не пише.(beer)
|
|
Максимална цена
1923views
7comments
Правила на играта
Няма как да се продаде играч над максималната цена. А лицето което продава примерно как да си реши проблема с тези къде дават над максималната. Или дефакто, аз си продавам играча и виждам, че има кандидати и цената е над максималната. Значи това лице дало оферта над максималната едва ли не, ме задължава да го пусна на търг, за да мога все пак да си го продам .Ако реша да стопирам трансферите на даден потребител, давам над максималната и той не може да го продаде.(beer)
|
|
2169views
19comments
Футбол България
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Опаааааааа тук се намесват и пристрастните Просто ви честитих така
дългоочакваната победа и казах,че ще видим другите ви мачове Ще си копирам
забележката към Доростол Доростол 2003 написа:
Да така , е бе постигната изключителна победа !!! Армейската общност е
по-обиденена от всякога !!!! Над 2 хил абонаментни карти само в сектор а
бяха
изкупени . Такава подкрепа всички останали отбори с облика на кренширш или
на
знамето на гроб и дпс просто могат да си мечтаят .Това е победа !!!
Такаааааааа...цитирам и ти трия коментара...Моля без намесване на политика и
политически партии тук И за да не помислят хората че не съм искрен искам
да покажеш какво съм написал.</blockquote>
Нещо да съм излъгал ??? Това е факт неоспорим !!! И запомни едно .Политиката и футбола особено в нашата мила родна действителност е едно цяло и върви ръка за ръка затова когато се говори за футбол няма как да пренебрегнеш и политиката
|
|
2169views
19comments
Футбол България
<blockquote><h3>ПФК ЦСКА СОФИЯ написа:</h3>Сега май няма да дават мачовете на ЦСКА че Диемата няма кой да я гледа.
Иначе никой нищо не каза за промяната на правилата за купата на България.Много
бързо се потули.</blockquote>
Страх голям адаш,не дай си Боже аматьорите да спечелят купата ще станем за смях пред целия сват.Престави си само 1/2 финал на Армията с Лудогорец или Левски пред 20000 Армейци.Опитаха се да ни извадят очите , но май ще ни изрисуван вежди.
|
|
Въпроси към Админа
2208views
20comments
Въпроси
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Добре благодаря за отговорите,но защо според теб се отказват хората?И защо да са
магически промените?Бъди сигурен,че ако пипнеш тук и там ще има резултат.Толкова
добри предложения има за малко промени....</blockquote>
Не се занимавай като му опре л*йното до дупето и види,че след всеки сезон играчите намалят ще почне да прави промени каквито би задържало нови и стари потребители 8)
|