Шампиони.ком
2076views
28comments
Общи дискусии
Ама,който не плаща такса корупция "SMS" Собственика на сайта го наказва!Някой ще ми покаже ли случай да изпращаш смс и да паднеш от отбор на който всички коефициенти са по-малки с пъти?(rofl)
|
|
Шампиони.ком
2076views
28comments
Общи дискусии
Спрете SMSите като е гладен ще работи!
Тази игра не е пипана от 9г като дизайн!
|
|
Шампиони.ком
2076views
28comments
Общи дискусии
НОВИНИ
Минимални мачове за продажба на играч от ДЮШ
От сезон 51 в сила влизат следните промени.
За продажбата на играч изтеглен от ДЮШ са необходим...
23 Декември 2014 | 12:54
СКШ - преиграване
Поради проблем със сървъра и невъзможността на срещата да бъде изиграна е насрочена нова дата за ...
22 Декември 2014 | 15:37
Супер таланти в отборите
Добавена е опция с която, ще можете да виждате при преглед на всички играчи или конкретен играч дали...
22 Декември 2014 | 12:28
Bitcoin вече и тук!
Вече имате възможността да активирате ВИП статуса си чрез популярната валута Bitcoin....
29 Септември 2014 | 19:47
Заедно в Бразилия 2014
След трудна и упорита работа искаме да Ви поканим да бъдете заедно с нас на Световното Първенство пр...
09 Юни 2014 | 10:47 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( от 13 месеца това е което си направил за играта.И аз мисля ,че е време да се захванеш за работа .Иначе загиваме(y)
|
|
Шампиони.ком
2076views
28comments
Общи дискусии
Админа е хубаво първо да се появи и да има желание за диалог! И ако толкова много е зает да потърси вариант да продаде играта на някой, който има желание да я развива!
|
|
Шампиони.ком |
|
Шампиони.ком
2076views
28comments
Общи дискусии
1-намаляване на строежа на сградите наполовина
2-нова сграда,като отборите със стадион 100,да започват строежа и от 50-ниво,като компенсация
3-при червен картон,играча от другия отбор да се контузва,Така ще има равнопоставеност и мениджъра на отбора ще трябва да направи смяна
4-контузиите да се получават само по време на мач,а не както сега.Примерно сутринта имам 2-ма контузени,дадох 2 и 40 даги излекувам но общия им коеф.беше трагедия,а ми предстоеше дерби за 1-вото място
5-реклама и линк за регистрация във Фейсбук
(*) (*) изтъкнах тези 4 причини,защото бивах на крачка от отказване именно поради някоя от тях.Нека и други да си кажат мнението и админа да започне да действа
|
|
Шампиони.ком
2076views
28comments
Общи дискусии
Не виждаш ли,че е мързелив и нищо не прави и не го интересува по играта скоро ще останат не повече от 10-15 активни играча от които 2-3 ще дават пари за СМС даже и толкова може да няма :)
|
|
Шампиони.ком
2076views
28comments
Общи дискусии
Играта затъва.Още малко съвсем ще затъне и загине.Админе направи нещо.Преди и Б групите бяха пълни,че и в Ц имаше.....Вкарай някакви новости.Прегледай форума,ако не си.Има доста свестни предложения за задържане на сегашните играчи и привличане на нови.
|
|
Трансфери ?
1635views
14comments
Въпроси
днес имах същият проблем-не мога да продам играч,понеже е затворен пазара.нищо, че е добавен преди това(то сега и няма как да стане). админа ми отговори същото,т.е. след като хлопнат кепенците,няма покупко-продажби и точка. предложих му да напави така,че като затвори прозореца,да се изтриват автоматично тр.листи,защото повечето хора не го знаят това,като мен. и няма къде да се прочете.ако знаеха,сега нямаше да има толко играчи на трансфер.
искам да благодаря тук на всички,които ми помогнаха с инфо ,за да се свържа с админа,във връзка с проблемен код от СМС.отговори ми и след кратка дискусия ми даде нов валиден код. евала,свърши си работата и се извини дори,което му прави чест.единствено само да го прави навреме,както днес,а не след 1 седмица,както с проблемният код.разбирам- и той е човек,може да е бил на почивка,но да пусне инфо,за да знаят хората и да чакат да се върне,а не да го псуват...(beer)
|
|
Фонд ПНП ?
751views
5comments
Въпроси
Струва ми се, че може да се кандидатсва без проблемно, но отбора спечелил наскоро не се прехвърля за гласуване :)
|
|
Фонд ПНП ? |
|
Фонд ПНП ?
751views
5comments
Въпроси
да а Лясково го спечели и на следващият и всеки ден до днес кандидатства във фонда Включително и сега е там е обяснете ми какъв е тоя бъг то може играта всеки ден да го избира и той да си трупа кредита и да го харчи после ?!:^)
|
|
Уникален симулатор |
|
Уникален симулатор
1161views
2comments
Зала на срама
http://prntscr.com/7n4btt
Моят коеф 266 защита 334 полузащита 356 атака 405 рейтинг за мача 3315
скания коеф 228 защита 301 полузащита 337 нападение 315 рейтинг за мача 2861
(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
|
|
Фонд ПНП ?
751views
5comments
Въпроси
Отбор спечелил от фонда няма право да кандидатства отново в следващите 6 месеца;
|
|
SMS
1677views
19comments
При проблем с играта
благодаря ти!но кажи ми -аз съм в чужбина,трябва ли да звъня на роуминг,да се набутвам допълнително,за да си търся правата?заради 1 СМС... и съм сигурен,че или няма да вдигне,или ще е извън офиса някъде...
|
|
SMS
1677views
19comments
При проблем с играта
Крайният вариант е да звъниш на телефона:
E-mail: game@shampioni.com
Лице за контакт: Светослав Тодоров
Телефон за контакт: 0895 72 78 72
|
|
SMS
1677views
19comments
При проблем с играта
не,не е истина просто,все още няма ни вест,ни кост...искам да благодаря на всички,които се опитаха да ми съдействат и помогнат,но явно и по скайп не стават нещата...:(
|
|
SMS
1677views
19comments
При проблем с играта
Ето заради това се отказвам от играта!Докато това недоразумение е тук,нищо по-различно не очаквайте като отношение!
|
|
SMS
1677views
19comments
При проблем с играта
да,намерих го,тоно така пише,но няма и няма кой да ми отговори нещо поне...:( хора,тоя админ сигурно е на морето или се е споминал,24ч няма отговор
|