SMS

1677views 19comments При проблем с играта
<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>ами как,като не му знам скайпа?</blockquote> shampioni москва .

SMS

благодаря! сега ще го потърся,дано имам късмет...(bow) опитах и на скайпа-все едно чакам от умрял писмо...

SMS

<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>ами как,като не му знам скайпа?</blockquote> skype: shampioni.com

SMS

ами как,като не му знам скайпа?

SMS

По-добре намери админа в скайп той ще ти свърши по-бързо работа.

SMS

и аз изгорях вчера,пратих СМС,получих код,но ми дава,че е невалиден.писах на обратна връзка,но все още чакам...май ,май,да не си остана с чакането...(sweat)

РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ

1076views 9comments Предложения
Моля гласувайте по-сериозно в анкетата за да обърне внимание админа! (coffee)

Промяна в схемата на турнира "Купа на Шампиони"

1419views 16comments Предложения
(y) и аз съм за(y)

(y)

(y)

(y)

(y)

Фонд ПНП ?

751views 5comments Въпроси
Здравейте нямам представа бъг ли е или не но искам да попитам следното.Отбора на ЛЯСКОВО снощи спечели 50 хилки от Фонда.днеска пак има право да кандидатства.Не трябва ли да мине определен интервал от време в който да можеш да кандидатстваш за фонда ?Това бъг ли е или аз нещо не съм в час то играта може да го избере отново и за втора поредна вечер той да си грабне по 50 000 кредит.:^)

(y)

Добра идея, според мен е напълно възможно да се бутне турнира :) Хем малко разнообразие да се вкара в играта ;)

<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>много хубаво е като идея ,но дали ще може да се реализира тука е редно и Админа да каже своето мнение </blockquote> Щом е направено в турнира Лига на Шампиони и в съботно-неделните турнири,невиждам причина,защо да не може да се направи и в Купа на Шампиони да е така. Все пак това не нещо ново, което не е правено до сега. :) (beer)

Пълна пародия ...

898views 4comments Въпроси
аз пък да питам какво й има на 5-4-1 защитна схема? аз играя много често с такава и си бия.

(y) (beer)

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Предлагам схемата на турнира Купа на Шампиони,след 4 кръг да бъде променена . В момента класиралите се от 4 кръг на КШ и отпадналите от 4 кръг на ЛШ продължаваха надпреварата в 5 кръг(32 отбора) във формат на елиминации и така до финала. Аз предлагам след 4 кръг тези 32 отбора да играят групова фаза,също както е в турнира ЛШ....32 отбора в групи...1/8 финали... 1/4 финали т.н до определянето на победителя. Според мен това ще доста по забавен и интересен формат за участниците в турнира КШ.</blockquote> много хубаво е като идея ,но дали ще може да се реализира(y) (beer) (beer) тука е редно и Админа да каже своето мнение

Пълна пародия ...

898views 4comments Въпроси
На някой случвало ли се е да победи отбор на който играчите му са всички с по-голям коефициент?