Цска - гордост , чест и слава .

1719views 19comments Футбол България
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Браво победихте</blockquote> Те тия усмивки са ясни и са плод на последвалите писания. Цска - гордост , чест и слава--това е темата и ако някой не му се нрави, то по добре да не пише.(beer)

Максимална цена

1751views 7comments Правила на играта
Няма как да се продаде играч над максималната цена. А лицето което продава примерно как да си реши проблема с тези къде дават над максималната. Или дефакто, аз си продавам играча и виждам, че има кандидати и цената е над максималната. Значи това лице дало оферта над максималната едва ли не, ме задължава да го пусна на търг, за да мога все пак да си го продам .Ако реша да стопирам трансферите на даден потребител, давам над максималната и той не може да го продаде.(beer)

<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Опаааааааа тук се намесват и пристрастните Просто ви честитих така дългоочакваната победа и казах,че ще видим другите ви мачове Ще си копирам забележката към Доростол Доростол 2003 написа: Да така , е бе постигната изключителна победа !!! Армейската общност е по-обиденена от всякога !!!! Над 2 хил абонаментни карти само в сектор а бяха изкупени . Такава подкрепа всички останали отбори с облика на кренширш или на знамето на гроб и дпс просто могат да си мечтаят .Това е победа !!! Такаааааааа...цитирам и ти трия коментара...Моля без намесване на политика и политически партии тук И за да не помислят хората че не съм искрен искам да покажеш какво съм написал.</blockquote> Нещо да съм излъгал ??? Това е факт неоспорим !!! И запомни едно .Политиката и футбола особено в нашата мила родна действителност е едно цяло и върви ръка за ръка затова когато се говори за футбол няма как да пренебрегнеш и политиката

<blockquote><h3>ПФК ЦСКА СОФИЯ написа:</h3>Сега май няма да дават мачовете на ЦСКА че Диемата няма кой да я гледа. Иначе никой нищо не каза за промяната на правилата за купата на България.Много бързо се потули.</blockquote> Страх голям адаш,не дай си Боже аматьорите да спечелят купата ще станем за смях пред целия сват.Престави си само 1/2 финал на Армията с Лудогорец или Левски пред 20000 Армейци.Опитаха се да ни извадят очите , но май ще ни изрисуван вежди.

Въпроси към Админа

1789views 20comments Въпроси
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Добре благодаря за отговорите,но защо според теб се отказват хората?И защо да са магически промените?Бъди сигурен,че ако пипнеш тук и там ще има резултат.Толкова добри предложения има за малко промени....</blockquote> Не се занимавай като му опре л*йното до дупето и види,че след всеки сезон играчите намалят ще почне да прави промени каквито би задържало нови и стари потребители 8)

Аз да съм писал,че съм обиден?Казах да не се намесва тук политиката (wait) Колкото до това,че ми изтри коментара поради ехидното ми изказване,което обиждало аз също мога да тълкувам това на Доростол за ехидно и обидно (всеки вика,че Лудогорец е бил турски отбор,а аз съм от турски произход)....кремвирши и ДПС...говорете си,не ми пука,но без политика.:D

Това че се споменава кренвирш или дпс не е обида към никого.Не е нагробил никой.Нито е правил политически агитации.Ако ти се обиждаш от това е друг въпрос.Което означава че ти си пристрастния. :)

Опаааааааа тук се намесват и пристрастните ;) Просто ви честитих така дългоочакваната победа и казах,че ще видим другите ви мачове :D Ще си копирам забележката към Доростол(wait) Доростол 2003 написа: Да така , е бе постигната изключителна победа !!! Армейската общност е по-обиденена от всякога !!!! Над 2 хил абонаментни карти само в сектор а бяха изкупени . Такава подкрепа всички останали отбори с облика на кренширш или на знамето на гроб и дпс просто могат да си мечтаят .Това е победа !!! Такаааааааа...цитирам и ти трия коментара...Моля без намесване на политика и политически партии тук(wait) И за да не помислят хората че не съм искрен искам да покажеш какво съм написал.

Барса трия ти коментара поради ехидното отношение което обижда!

Сега май няма да дават мачовете на ЦСКА че Диемата няма кой да я гледа. Иначе никой нищо не каза за промяната на правилата за купата на България.Много бързо се потули.

Където е ЦСКА там е и елита (beer)

Въпроси към Админа

Добре благодаря за отговорите,но защо според теб се отказват хората?И защо да са магически промените?Бъди сигурен,че ако пипнеш тук и там ще има резултат.Толкова добри предложения има за малко промени....

Браво победихте(chuckle) (chuckle) (chuckle)

Въпроси към Админа

<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Какво смяташ да правиш с тази игра?Ще я закриваш ли?Ако няма да я закриваш ще промениш ли нещо в играта?КОГА???</blockquote> Е получи ли си скъпоценния отговор ?? Играта няма проблеми всичко супер си върви всичко е цветя и рози , човека и 30 часа на ден в скайпа абе няма проблеми !!!:D :D :D :D

За пръв път в своята история цска е във в група . През изминалите 2 месеца цска показа чрез своите фенове защо е най-титулувания български отбор , марка номер 1 много пред всички останали клубове . Днес бе празник макар и във в група 8-9 хиляди верни армейци не спряха от 1-вата до последната минута да подкрепят любимия си отбор .Голобрадите момчета бяха хвърлени в боя и докато извървят пътят до елита, вече ще бъдат опитни, напомпани със самочувствие и изгладнели за успехи. Първата контрола на цска бе наблюдавана пред 4 хиляди зрители , Оборище 5 хиляди , Вихрен 3 хиляди Ашдод 4 хил ??? За сравнение представянето на Левски пред 1500 човека а каква е посещаемостта на а група Лудогорец (Разград 5,630 Левски (София) 4,870 Пирин (Благоевград)8,130 2 дом срещи Черно море (Варна)3,360 Ботев (Пловдив)6,300 2 дом срещи Монтана 2500 Берое (Стара Загора) 3,730 2дом срещи Локомотив (Пловдив) 1,670 Литекс (Ловеч) 2,710 2 дом срещи Славия 1913 (София) 570 2 дом срещи . С такава публика и със собственик в лицето на ганчев един успешен бизнесмен цска ще се върне там където му е мястото началото е поставено , подкрепата е гарантирана ,озлобението и омразата от страна на врага е безмилостна но това няма да спре цска !!! ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!!

Въпроси към Админа

<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Какво смяташ да правиш с тази игра?Ще я закриваш ли?Ако няма да я закриваш ще промениш ли нещо в играта?КОГА???</blockquote> Играта си върви без проблем и се играе от потребителите, които имат желание за това. Как ти хрумна, че трябва да закривам играта ако ти имаш възгледи е редно да ги споделиш, но аз нямам намерение да закривам играта. А магически промени, които очакваш вероятно трудно биха дали резултат на този етап. В скайп съм всеки ден през седмицата от 10:00ч. до 18:00ч.

Fantasy Premier League 2015/16

2617views 28comments Неофициални турнири
искам да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички,които ме зарибиха за това приключение! смея да твърдя,че очаквам следващият кръг,с много по-голям интерес от каквото и да е друго,свързано с футбол.благодаря специялно на БГ ЮВЕНТУС за прекрасните и изчерпателни обяснения за новаци,като мен...и на всички други,които прекрасно се раздадоха за новите...сезона се очаква да е интересен,поне за сега според мен ,има доста изненади. желая успех и приятни емоции на всички!

Въпроси към Админа

По-вероятно да получиш писмо от мъртвец !!! Мисля , че всеки трябва да е разбрал , той няма никакво намерение да прави каквито и да е промени .Защо да го прави нали банковата му сметка му влизат смс-те другото няма значение.До умирачка ще е играта след това ще се прехвърли до сървър до 2 и така до следващия сървър

Въпроси към Админа

<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Той в скайпа си не е влизал ти искаш тук отговор който е ясен .</blockquote> Искам да....изобщо не се обръща внимание на играта.Това,че съм МОД не значи,че ще си мълча и трая.Играта каталясва и искам отговор от Админа.

Въпроси към Админа

Той в скайпа си не е влизал ти искаш тук отговор който е ясен .