Fantasy Premier League 2015/16
2617views
28comments
Неофициални турнири
благодаря символ,намерих го веднага, най-после.изгледах си очите онзи ден и не можах да го видя.(bow) (bow) (bow)
|
|
2617views
28comments
Неофициални турнири
"""За картата:
В момента, в който продадеш играч, тя става активна - светва. Иначе е в тъмен цвят. Правиш покупко-продажбите и щракаш в това поле "уайлд кард", което се намира точно над стойността на сметката ти (наличните средства)"""
Ако трябва да съм съвсем точен в обяснението си, ще добавя, че бутонът се намира точно 2 сантиметра над BANK - твоите парични средства.
|
|
2617views
28comments
Неофициални турнири
Преди 2 часа махнах Мемфис Депай от състава си и сега го гледам забива 2 гола в ШЛ ;( ;( ;(
|
|
2617views
28comments
Неофициални турнири
аз не бързам да ги ползвам,просто не знаех,че мога само по веднъж,затова. но така или иначе не разбирам и не виждам никъде нищо за уайлд кард,не че ми трябва сега,но трябва да знам как да я ползвам тази опция.
|
|
2617views
28comments
Неофициални турнири
Обаче имай предвид, че тук трябва да използваш и малко тактика, това е и смисъла на тези опции да се използват само по веднъж, а уайлд картата по 2 пъти. Не бързай да ги използваш. Първенството тепърва започва. Специално уайлд картата изчакай да мине поне трансферния прозорец. Играчите, които сега си избрал, може и да започнат трудно, но после да са най-добрите. Същото важи и обратно. За другите опции според мен също недей да бързаш. Предстоят и двойни кръгове, кръгове с отложени мачове и много играчи ще имат по 2 мача, което си е сериозен бонус и само добрата стратегия може да ти помогне да извлечеш максимума от това.
|
|
2617views
28comments
Неофициални турнири
мерси СИМВОЛ! разбрах те много добре...въпросът е,че не видях никъде опция "уайлд кард",нито в сиво,нито в черно. доколкото разбирам,след като натисна "х",за даден играч,който искам да трансферирам,трябва да я търся тази опция,но не съм обърнал внимание...въобще не я видях никъде.разбирам малко англииски,помагам си и с гугъл преводача и доколкото разбрах за 3-те опции...пише за някакъв бъг,затова попитах.т.е. ако използвам за 3 кръга всяка една поотделно,приключвам за цяла година с тях, така ли?или това е на полусезон?
|
|
2617views
28comments
Неофициални турнири
За картата:
В момента, в който продадеш играч, тя става активна - светва. Иначе е в тъмен цвят. Правиш покупко-продажбите и щракаш в това поле "уайлд кард", което се намира точно над стойността на сметката ти (наличните средства). После би трябвало да има бутон за потвърждаване или отказ. Всяко друго действие таксува трансферите по минус 4.
За новите 3 опции:
За целият сезон имаш право да ползваш всяка по веднъж. Бонусът "точки от резервите" вече не можеш да го ползваш. За това е и в сиво.
|
|
2617views
28comments
Неофициални турнири
:D :D :D браво на хлапетата!аз обаче имам въпрос и моля,който има отговор,ще му бъда благодарен...ако никой не може да ми каже,моля за връзка с малките разбойници:D :D :D :D . та на въпроса:не ми е ясно как да използвам уайлд кард? явно има много изненади сред потребителите,защото виждам,че над 117000 са го използвали още след 1-ви кръг.и аз исках да го направя,но не стигнах до истината и сега съм с 9-10 трансфера назад,т.е. с около 40т на минус.преживях го:D :D :D :D,но искам да знам за в бъдеще как да го използвам.така също не схващам новите 3 опции-може ли да се ползва една и съща няколко кръга или трябва всеки кръг да използваш различна от предния?защото ползвах 3-тата,за точки и от резервите в 1-ви кръг и тя сега за втори ми стои в сиво,неизползваема,а аз не я замених с друга и сега нямам точки от резервите? и още една молба...по-скоро призив-нека сме по-активни тук във форума,защото,като напиша коментар,трябва да чакам някой нещо да сподели,за да питам или кажа нещо.благодаря предварително на всеки,който ме напътства за в бъдеще и успех на всички!аз лично много се забавлявам...:P
|
|
2617views
28comments
Неофициални турнири
Да ви споделя нещо интересно.
В една друга лига, където сме само приятели след първите 2 кръга на 1во и 2ро място от 30 човека са синовете на единият наш приятел, които са на 8 и 9 години :D :D :D Избират играчите си по симпатии, сред тези които са чували,
Баща им със сигурност не им помага, което е видно от класирането му на 21 място :D .
Още не е късно да се запишете, като това, че сте изпуснали 2 кръга, въобще не е фатално. От другия кръг почва и турнирните битки, които са всеки срещу всеки :)
|
|
Въпроси към Админа |
|
Въпроси към Админа |
|
Цска - гордост , чест и слава .
1719views
19comments
Футбол България
<blockquote><h3>ПФК ЦСКА СОФИЯ написа:</h3>Няма за какво да ти се извиняваме.Новината не е дошла от теб.Иначе авторите на
статията са прави.А ти добре си я копнал.Печелиш.Цска и Локото са във В група
факт.</blockquote>
Аз не съм и казвал ,че е моя статията.Но при положение ,че искахте аз да се извинявам трябва и вие да се извините :)
До колкото до Доростол --> само показваш ,че си една голяма МИШКА!!!Пред фактите ВСЕКИ мълчи!Не като теб като нети изнася твойта да си измисляш оправдания от сорта,ако беше,ако не беше станало....Срам и позор си за този отбор ако си му фен!Те АКО и Левски преди няколко сезона бяха били Славия щяха са Шампиони ама АКО нали ????
|
|
1719views
19comments
Футбол България
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>Хайде сега да видя къде са "разбирачите" от тази тема
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6417&pg=6 ,които искаха от
мен да се извинявам на непотвърдена информация и КАЗАХА ,че те ще го направят
след първи мач на цска извън А група.Хайде несе крийте като мишки ,а излезте и
се извинете като хората.Освен ако несте мишки тогава лично АЗ ви прощавам ,че
сте такива наивници и хейтъри</blockquote>
Аз ти прощавам че са най-големия наивник и хейтър . Ако цска и лико сф бяха положили най-елементарни усилия както ги бе помолил бфс щяха да ги оставят , но като не са платили и 1 стотинка по лицензите просто нямаше как бфс да се застъпи за двата клуба !!!!
|
|
1719views
19comments
Футбол България
Няма за какво да ти се извиняваме.Новината не е дошла от теб.Иначе авторите на статията са прави.А ти добре си я копнал.Печелиш.Цска и Локото са във В група факт.
|
|
Въпроси към Админа
1789views
20comments
Въпроси
<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Играта вече умря от доста време, но просто има хора, които им е навик да влзнат
за 1 мин на ден, да трен отбора и да погледнат, какво се случва в играта. До
няколко месеца/година и тях няма да ги има и играта ще умре буквално!</blockquote>
Не приятелю...не са прости.ЖАЛ ИМ Е ДА СИ ПЛЮЯТ НА ТРУДА............Дано нещо се направи.....
|
|
Въпроси към Админа
1789views
20comments
Въпроси
Играта вече умря от доста време, но просто има хора, които им е навик да влзнат за 1 мин на ден, да трен отбора и да погледнат, какво се случва в играта. До няколко месеца/година и тях няма да ги има и играта ще умре буквално!
|
|
1719views
19comments
Футбол България
Само знам,че се въртят големи пари ;) 99 % от мачовете са уредени:D Между другото Варна ликува(party)
|
|
1719views
19comments
Футбол България
Хайде сега да видя къде са "разбирачите" от тази тема http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6417&pg=6 ,които искаха от мен да се извинявам на непотвърдена информация и КАЗАХА ,че те ще го направят след първи мач на цска извън А група.Хайде несе крийте като мишки ,а излезте и се извинете като хората.Освен ако несте мишки тогава лично АЗ ви прощавам ,че сте такива наивници и хейтъри(*)
|
|
Моряците на върха
1210views
9comments
Футбол България
Честита купа на Черно море напълно заслужена.Автора трябваше да драсне някой ред.
|
|
1719views
19comments
Футбол България
Доростол факт неоспорим е това,което си казал (за съжаление...няма чиста игра,няма чист футбол във световен мащаб) и не си излъгал :) Просто помолих без политика във форума. ;) Скорпионе това,че се шегувам понякога (когато трябва съм сериозен)не означава,че не ми се нрави темата за ЦСКА;) Този отбор има голяма история факт,но те сами така направиха,че станаха за майтап.Това,че на феновете не им харесва това си е техен проблем.....сега ще гледам как великите Барселона ще спечелят петата си купа за сезона 8) (beer) Ае наздраве момчета и го давайте по-ведро ;)
|