някой да ми обясни

893views 2comments Въпроси
хора отварям тази тема защото искам някой да ми обясни какво става.Може и админа да е ако е на линия....11:08:28 Наказание за съобщение -5 000....Защо е това наказание.Погледнах в наказани потребители и открих само това което е отдолу и останах още по учуден.След глупостите с Лил не съм писал нищо на никого.Обяснете ми защо ми са взети тези 5000 кредит От: До: ФК Шумен kak e" kolega" kupi li si wazelin? Наказан от Corinthians Днес | 11:09 [ Без наказание ] От:

симулатор боза

1772views 11comments Общи дискусии
Интересно е как никой не се е оплакъл от симулатора защото е спечелил срещу някой с по-висок коефициент

симулатор боза

<blockquote><h3>Blue Tigers написа:</h3>http://shampioni.com/?act=tvtour&amp;round=97212 Общ коеф на отбора мо 342 , общ коеф на противника 315 неговите играчи имат повече умора и накрая падам и на дуспи мисля че е време да се спира с тази умряла игра :-)</blockquote> Приятел, ти се радвай, че си се добарал до равен. (y)

симулатор боза

<blockquote><h3>ТУНДЖА Ямбол 2009 написа:</h3>Защо играеш висока защита и след това се сърдиш и оплакваш ?!? Ти от офанзивен футбол изобщо разбираш ли ?! А били обяснил тука къде е цаката ? Моят коеф 266 защита 334 полузащита 356 атака 405 рейтинг за мача 3315 скания коеф 228 защита 301 полузащита 337 нападение 315 рейтинг за мача 2861 http://prntscr.com/7n4btt

симулатор боза

И аз цъкам с висока защита,може и да не разбирам къде е грешката,ако ти знаеш обясни ни.

симулатор боза

Защо играеш висока защита и след това се сърдиш и оплакваш ?!? Ти от офанзивен футбол изобщо разбираш ли ?!(wait) (sweat) :x (puke) :( (~) (ninja) (flex) (whew)

Шампиони.ком

2723views 28comments Общи дискусии
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Положението е трагично........от другия сезон оставаме 5 отбора в групата</blockquote> Идеално таман всички ще играете в турнирите.

симулатор боза

http://shampioni.com/?act=tvtour&round=97212 Общ коеф на отбора мо 342 , общ коеф на противника 315 неговите играчи имат повече умора и накрая падам и на дуспи мисля че е време да се спира с тази умряла игра :-)

Шампиони.ком

Положението е трагично........от другия сезон оставаме 5 отбора в групата:@ :@ :@ (puke) (puke) (puke)

Шампиони.ком

<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>играта е супер - нищо да не се бара по нея</blockquote> Саутхямптън,ти си егати непукиста братле(rofl) (rofl) успя да ме разсмееш,браво(rofl) (rofl) (rofl) (y) (y) (y) (handshake) (handshake) (handshake) (bow) (bow) (bow)

Шампиони.ком

играта е супер - нищо да не се бара по нея ;)

Шампиони.ком

Барселона колко пъти пишем по този въпрос , че админа е отсвирил тотално играта , както я нарекох веднъж за което си и навлякох гнева на админа ИГРА БЕЗ РАЗВИТИЕ !!! Тука си пишем рефератите а него изобщо го боли е знаете какво го боли за нашите искания . Това явно не помага трябват кардинални мерки които даде 100 лева които иаз напълно подкрепям спиране на смс-ите !!! Докато не мусе спре кранчето няма да има промяна !!!!

Шампиони.ком

<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>Не се дразня с никой Челси ... оставам на страна на кой отбор е привърженик .. говоря за конкретен пример ... крадеца на отбор БЪРЗИ И ЯРОСТНИ (подвизаващ се в момента под името Монреал Импакт), който е в моята група и групата на админа преди осъществи 5 странни трансфера с отбора от групата на Барсата - Челси 1905 ...единия му изсипа 7 млн за 5 играча на по 27 год, другия му върна 4 млн за играчи на по 34 год ...и когато ми обясниха на лична каква била схемата и я описах във форума (не ми се търси сега) въпросата лопата първи скочи да го защитава, че видиш ли трансферите си били ОК ... а и някак си да си модератор с 30 плюса и 130 минуса някак си не ми се връзва що за човек си ... така, че оттук нататък въпросния модератор за мен си е чисто и просто една **** -да не повтарям думата, за да не ме упрекнете, че умишлено акцентирам на нея</blockquote> Taкаааа :) Минусите ги имам от времето на кинга и тонос,а тогава не бях мод(wait) Второ ще те помоля да пишеш по темата.Можеш да отговаряш и лично.Трето,ако продължаваш със спама и да ме наричаш така ще имаш бан за месец от мен.Сега по темата....визията на играта е отчайващо стара и грозна (поне може да се пипне строежа на сградите...колко вдигаш нива да се променят малко и картинките) Да се обединят лигите.Да се дават приходи от ДЮШ купите (говоря за приходи от музея),така новите момчета ще имат стимул да развиват млади играчи,да си печелят купите,да имат приходи и така да стигнат лека полека старите пушки ;) и т.н и т.н.....давайте идеи и не се дразнете.Макар,че се повтаряме с даването на предложения.:^)

Шампиони.ком

Саутхямптън,темата не е дразнене с Барсата,нали8) дай някакво предложение за играта и се моли на админа да му се работи(nod) ебаси над милион и половина потребители на игра която ако я сравниш с тази -тя е пълна и огромна нула8) наистина недоумявам защо админа не направи малко промени и екстри(y) убеден съм,че ако той пипне, малко дори по играта-освен новите,ще се завърнат и старите играчи(*) chernomorec,дай линк от мача в който си превъзхождал противника в пъти и си паднал,че ми стана интересно:x

Шампиони.ком

<blockquote><h3>chernomorec написа:</h3>Ама,който не плаща такса корупция "SMS" Собственика на сайта го наказва!Някой ще ми покаже ли случай да изпращаш смс и да паднеш от отбор на който всички коефициенти са по-малки с пъти?</blockquote> Да аз даже и тема писах в : зала на срама темата се казва уникален симулатор .http://prntscr.com/7n4btt Моят коеф 266 защита 334 полузащита 356 атака 405 рейтинг за мача 3315 скания коеф 228 защита 301 полузащита 337 нападение 315 рейтинг за мача 2861

Шампиони.ком

Ама,който не плаща такса корупция "SMS" Собственика на сайта го наказва!Някой ще ми покаже ли случай да изпращаш смс и да паднеш от отбор на който всички коефициенти са по-малки с пъти?(rofl)

Шампиони.ком

Спрете SMSите като е гладен ще работи! Тази игра не е пипана от 9г като дизайн!

Шампиони.ком

НОВИНИ Минимални мачове за продажба на играч от ДЮШ От сезон 51 в сила влизат следните промени. За продажбата на играч изтеглен от ДЮШ са необходим... 23 Декември 2014 | 12:54 СКШ - преиграване Поради проблем със сървъра и невъзможността на срещата да бъде изиграна е насрочена нова дата за ... 22 Декември 2014 | 15:37 Супер таланти в отборите Добавена е опция с която, ще можете да виждате при преглед на всички играчи или конкретен играч дали... 22 Декември 2014 | 12:28 Bitcoin вече и тук! Вече имате възможността да активирате ВИП статуса си чрез популярната валута Bitcoin.... 29 Септември 2014 | 19:47 Заедно в Бразилия 2014 След трудна и упорита работа искаме да Ви поканим да бъдете заедно с нас на Световното Първенство пр... 09 Юни 2014 | 10:47 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( от 13 месеца това е което си направил за играта.И аз мисля ,че е време да се захванеш за работа .Иначе загиваме(y)

Шампиони.ком

Админа е хубаво първо да се появи и да има желание за диалог! И ако толкова много е зает да потърси вариант да продаде играта на някой, който има желание да я развива!

Шампиони.ком

админа може да поработи и над дюша и над специалните тренировки