Цска - гордост , чест и слава .
2427views
19comments
Футбол България
Това че се споменава кренвирш или дпс не е обида към никого.Не е нагробил никой.Нито е правил политически агитации.Ако ти се обиждаш от това е друг въпрос.Което означава че ти си пристрастния. :)
|
|
2427views
19comments
Футбол България
Опаааааааа тук се намесват и пристрастните ;) Просто ви честитих така дългоочакваната победа и казах,че ще видим другите ви мачове :D Ще си копирам забележката към Доростол(wait) Доростол 2003 написа:
Да така , е бе постигната изключителна победа !!! Армейската общност е
по-обиденена от всякога !!!! Над 2 хил абонаментни карти само в сектор а бяха
изкупени . Такава подкрепа всички останали отбори с облика на кренширш или на
знамето на гроб и дпс просто могат да си мечтаят .Това е победа !!!
Такаааааааа...цитирам и ти трия коментара...Моля без намесване на политика и политически партии тук(wait) И за да не помислят хората че не съм искрен искам да покажеш какво съм написал.
|
|
2427views
19comments
Футбол България
Барса трия ти коментара поради ехидното отношение което обижда!
|
|
2427views
19comments
Футбол България
Сега май няма да дават мачовете на ЦСКА че Диемата няма кой да я гледа.
Иначе никой нищо не каза за промяната на правилата за купата на България.Много бързо се потули.
|
|
Цска - гордост , чест и слава . |
|
Въпроси към Админа
2448views
20comments
Въпроси
Добре благодаря за отговорите,но защо според теб се отказват хората?И защо да са магически промените?Бъди сигурен,че ако пипнеш тук и там ще има резултат.Толкова добри предложения има за малко промени....
|
|
Цска - гордост , чест и слава . |
|
Въпроси към Админа
2448views
20comments
Въпроси
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Какво смяташ да правиш с тази игра?Ще я закриваш ли?Ако няма да я закриваш ще
промениш ли нещо в играта?КОГА???</blockquote>
Е получи ли си скъпоценния отговор ?? Играта няма проблеми всичко супер си върви всичко е цветя и рози , човека и 30 часа на ден в скайпа абе няма проблеми !!!:D :D :D :D
|
|
2427views
19comments
Футбол България
За пръв път в своята история цска е във в група . През изминалите 2 месеца цска показа чрез своите фенове защо е най-титулувания български отбор , марка номер 1 много пред всички останали клубове . Днес бе празник макар и във в група 8-9 хиляди верни армейци не спряха от 1-вата до последната минута да подкрепят любимия си отбор .Голобрадите момчета бяха хвърлени в боя и докато извървят пътят до елита, вече ще бъдат опитни, напомпани със самочувствие и изгладнели за успехи. Първата контрола на цска бе наблюдавана пред 4 хиляди зрители , Оборище 5 хиляди , Вихрен 3 хиляди Ашдод 4 хил ??? За сравнение представянето на Левски пред 1500 човека а каква е посещаемостта на а група
Лудогорец (Разград 5,630
Левски (София) 4,870
Пирин (Благоевград)8,130 2 дом срещи
Черно море (Варна)3,360
Ботев (Пловдив)6,300 2 дом срещи
Монтана 2500
Берое (Стара Загора) 3,730 2дом срещи
Локомотив (Пловдив) 1,670
Литекс (Ловеч) 2,710 2 дом срещи
Славия 1913 (София) 570 2 дом срещи .
С такава публика и със собственик в лицето на ганчев един успешен бизнесмен цска ще се върне там където му е мястото началото е поставено , подкрепата е гарантирана ,озлобението и омразата от страна на врага е безмилостна но това няма да спре цска !!! ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!!
|
|
Въпроси към Админа
2448views
20comments
Въпроси
<blockquote><h3>ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА написа:</h3>Какво смяташ да правиш с тази игра?Ще я закриваш ли?Ако няма да я закриваш ще
промениш ли нещо в играта?КОГА???</blockquote>
Играта си върви без проблем и се играе от потребителите, които имат желание за това. Как ти хрумна, че трябва да закривам играта ако ти имаш възгледи е редно да ги споделиш, но аз нямам намерение да закривам играта. А магически промени, които очакваш вероятно трудно биха дали резултат на този етап. В скайп съм всеки ден през седмицата от 10:00ч. до 18:00ч.
|
|
Fantasy Premier League 2015/16
3370views
28comments
Неофициални турнири
искам да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички,които ме зарибиха за това приключение! смея да твърдя,че очаквам следващият кръг,с много по-голям интерес от каквото и да е друго,свързано с футбол.благодаря специялно на БГ ЮВЕНТУС за прекрасните и изчерпателни обяснения за новаци,като мен...и на всички други,които прекрасно се раздадоха за новите...сезона се очаква да е интересен,поне за сега според мен ,има доста изненади. желая успех и приятни емоции на всички!
|
|
Въпроси към Админа
2448views
20comments
Въпроси
По-вероятно да получиш писмо от мъртвец !!! Мисля , че всеки трябва да е разбрал , той няма никакво намерение да прави каквито и да е промени .Защо да го прави нали банковата му сметка му влизат смс-те другото няма значение.До умирачка ще е играта след това ще се прехвърли до сървър до 2 и така до следващия сървър
|
|
Въпроси към Админа
2448views
20comments
Въпроси
<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Той в скайпа си не е влизал ти искаш тук отговор който е ясен .</blockquote>
Искам да....изобщо не се обръща внимание на играта.Това,че съм МОД не значи,че ще си мълча и трая.Играта каталясва и искам отговор от Админа.
|
|
Въпроси към Админа |
|
Въпроси към Админа
2448views
20comments
Въпроси
Какво смяташ да правиш с тази игра?Ще я закриваш ли?Ако няма да я закриваш ще промениш ли нещо в играта?КОГА???
|
|
3370views
28comments
Неофициални турнири
Миналата година я пропуснах,но сега смятам дори да я спечеля :)
|
|
3370views
28comments
Неофициални турнири
запалихте ме и мен,включих се да видя за кво иде реч.потрудих се да прочета цялата тема с всички мнения и мисля,че схванах какво трябва да правя.доколкото ми стана ясно,тук голямо значение има да познаваш англииският футбол,да следиш отборите,селекции,контузии,картони и т.н.,за да си в час кой играч кога ще играе и кога не,за да заложиш на друг. целта е,да имаш повече играчи ,които да играят и да печелиш точки от техните прояви на терена,нали така? за съжаление,аз нямам толкова голям поглед в/у англииският футбол,макар,че много ми харесва,но нямам много време да го гледам. но ще почна да се интересувам повече,(rofl) ...дано се включат още колеги,за да е по-интересно,защото ми се вижда,че сме малко за сега.
|
|
3370views
28comments
Неофициални турнири
С 3-те нови опции определено става още по интересно. ;) Колеги имате още 2 дни да се запишете. :)
|
|
зала на срама |
|
зала на срама
1432views
4comments
Зала на срама
ееее и сега като откажеш рпс и играеш веднага с отбор с който си играл 3 пъти поред8) смях и ако това не е мулти ,здраве да е.Определено,този приятел ще го наблюдавам
|
|