Промяна в схемата на турнира "Купа на Шампиони"

1419views 16comments Предложения
(y)

И всеки да излиза с най-доброто и винаги да играе за победа в 4ти кръг на ЛШ, а не отбори с по 400 коефицент да падат нарочно, че да печелят другия турнир. Липса на феърплей и морал, бате ;) :D

(y)

(y)

Предлагам схемата на турнира Купа на Шампиони,след 4 кръг да бъде променена . В момента класиралите се от 4 кръг на КШ и отпадналите от 4 кръг на ЛШ продължаваха надпреварата в 5 кръг(32 отбора) във формат на елиминации и така до финала. Аз предлагам след 4 кръг тези 32 отбора да играят групова фаза,също както е в турнира ЛШ....32 отбора в групи...1/8 финали... 1/4 финали т.н до определянето на победителя. Според мен това ще доста по забавен и интересен формат за участниците в турнира КШ.

Поредния опит за измама , ще бъде ли позволен???

3066views 43comments Общи дискусии
Трансферите на Бабушки орли и ПО ДОГОВАРЯНЕ през последната седмица, ще бъдат анулирани тъй като става въпрос за сериозно ощетяване на играта с действията на този потребител използвал системно един и същи компютър за игра с двата отбора. Благодаря и на вас за помощта без която нямаше да се справим с подобни схеми и измами в играта и най-вече грубо погазване на правилата.

този бабушки орли толкова отдавна прави схемички и чак сега се предприема някакво действие. поне преди 2 години ми направи впечатление с трансферите си. дано не му се дават повече шансове.

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Поздравления за Админа, който заключил двамата тарикати. Начина по който По Договаряне източваше Бабушките орли беше не само очеваден, но и изключително арогантен. Действията между тях бяха пълна подигравка с потребителите на Шампиони.При сходни казуси, обикновенно измамниците вършеха тези трансфери подмолно в късните часове на нощта. Докато тук, умишленно с чувство за безнаказаност, офертите от 10 пъти над реалната стойност на играчите стояха по 2 дни, като допълнително унижаваше мен и колегите ни. На всичкото отгоре с подигравателен тон, изкарваха хората които укоряваха далаверите им, че са болни мозъци и няма нищо нередно. Винаги съм бил за даване на втори и трети шанс, но в случая тези измамници определено не го заслужават и апелирам за най-строгото наказание за изтриване на отборите!</blockquote> (y)

Поздравления за Админа, който заключил двамата тарикати. Начина по който По Договаряне източваше Бабушките орли беше не само очеваден, но и изключително арогантен. Действията между тях бяха пълна подигравка с потребителите на Шампиони.При сходни казуси, обикновенно измамниците вършеха тези трансфери подмолно в късните часове на нощта. Докато тук, умишленно с чувство за безнаказаност, офертите от 10 пъти над реалната стойност на играчите стояха по 2 дни, като допълнително унижаваше мен и колегите ни. На всичкото отгоре с подигравателен тон, изкарваха хората които укоряваха далаверите им, че са болни мозъци и няма нищо нередно. Винаги съм бил за даване на втори и трети шанс, но в случая тези измамници определено не го заслужават и апелирам за най-строгото наказание за изтриване на отборите!

Това което ще напиша не е по темата но също толкова важно !!! Моментално изтриване на този индивид над мене !!! Отбори с такива имена не трябва да съществуват ! Това не е игра за малки комплексирани момиченца !!!(punch) (punch) (punch) (punch) (punch) (punch) (punch)

ЗАКЛЮЧЕНИ ОТБОРИ 1 bg / Варна FC Schalke 04 Shampioni 6 3 / B 2 bg / Троян FK LOSHITE Shampioni 15 3 / A 3 bg / Shampioni Town Levski Shampioni 2 4 / A 4 bg / София Lulin Boys Shampioni 1 1 / A 5 bg / Габрово Pe6ondri Shampioni 4 2 / A 6 bg / София TUBURGER Shampioni 1 1 / A 7 bg / Shampioni Town Бабушки Орли Shampioni 10 1 / A 8 bg / Бургас ПО ДОГОВАРЯНЕ Shampioni 5 2 / A 9 bg / Плевен Славия Shampioni 12 4 / A 10 bg / Хасково ЦСКА Shampioni 5 1 / A :O (~)

Максимална цена

1751views 7comments Правила на играта
Няма как да се продаде играч над максималната цена.Ако дадено лице дава над максималната цена за даден играч то той следва да бъде наказан,защото така никой не може да даде нужната за продаване на играча цена(wait) Аз давам едно предложение....който даде над максималната цена нека бъде наказан автоматично да няма право да прави трансфери за два сезона.Виж,ако се дава над макса цена на търг това е друго нещо.(wait) Не случайно се казва търг....който даде повече той печели независимо от цените.

Максимална цена

1751views 7comments Правила на играта
Нямам предвид че никой не ги спазва просто такъв е израза. Искам да кажа че доста хора дават и над максималната цена. Ами следи трансферния пазар и ще видиш!

ари,бе ОРЕЛ,и аз правих глупости-не го отричам,но твоето си е оливане бе(nod) обясни на всички ,как на играч с максимална цена 300к ти го продаваш или вземаш на 2 млн.:D смях,мога да си го обясня,но направи така,че наддаването да тръгне от макса и да стигне 2 млн.(chuckle) (chuckle) (chuckle) умирам от смях(chuckle) (chuckle) (chuckle) евала брат и ако админа не те заключи--аз ще съм първият който ще ти свали щапка:* наистина евала(bow) (bow) (bow) ти пиеш ли си ракията с админа или си админски отбор

За Silver Турнирите

707views 7comments Общи дискусии
Мда това ще е много готино! То има много начини които мгоат да се измислят за да се задържат новите потребители нооо... :)

<blockquote><h3>Бабушки Орли написа:</h3>Дай повече тогава ...търг е и който дава най много взима. С мрънкане и напразни обвинения не става.</blockquote> Напълно си прав за това.Стига да не се получи така,че единия винаги дава и дава а другия взима,взима ,взима.......тогава вече говорим за облаготеталстване на един отбор за сметка на друг,което няма нищо общо с нормален търг при който далият най много печели.В вашите търгове по скоро може да се каже,че далият най много губи губи губи....(yawn)

Дай повече тогава ...търг е и който дава най много взима. С мрънкане и напразни обвинения не става.8) 8) 8)

За Silver Турнирите

Може да се измисли нещо от сорта на.....отпадналите в трети квалиф.кръг на голд къп да се пренасочват към участие в силвър къп или нещо подобно.(wasntme)

За Silver Турнирите

Предлагано е на админа да се направи така, че да се оправят времената на записване и така ще може да се събират и в 3те турнира по 40-50 отбора, а не в голда 200+ и в останалите по 5-10 човека... Просто админа от доста време го няма и уби играта...

Това са излишни дразги Доростолче , каквото е било преди е имало теми и се е дискутирало !! А в момента админа не е влизал от 7 дни (точно по време на трансферния пазар , когато излизат мошенниците !!! ) Сега явно се вижда при търг с цена 3 млн сложена на играча (той не струва повече от 1,5 ) Бабушки е дал на другия си отбор оферта от 4,5 милиона + 120 левро ... е това ако не е прехвърляне на играчи и кредит ?!?! За мен решението е да им се премахнат играчите , които са преминавали през двата отбора и кредита да им бъде отнет !! или просто зануляване и почване отначало , за да не кажа заключване и изтриване на отборите !!!