Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група

3211views 57comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Странна логика имаш. В мач без значение за ЦСКА, освен опит да се спре негативната серия от загуби и да полегнеш ми се струва малко безмислено особенно с цената на това да изтървеш 2ро място в шампионата и медалите Предната седмица Лудогорец дали не ви полегнаха, нещо да кажеш за него мач?</blockquote> Втори,трети или четвърти все играят в европа.Какво е значението не разбирам някакви медали които дори и пари не носят.Лудогорец ни легнаха ние легнахме на чорбата ,защото много щеше да им се увиди да нямят и една победа в седмицата :)

Странна логика имаш. В мач без значение за ЦСКА, освен опит да се спре негативната серия от загуби и да полегнеш ми се струва малко безмислено особенно с цената на това да изтървеш 2ро място в шампионата и медалите :D Предната седмица Лудогорец дали не ви полегнаха, нещо да кажеш за него мач? :D

Литекс 8-0 цска за това говоря. Всички знаят, че и двата отбора винаги си дават. Както помогнахме на локото преди няколко сезона! Всички медии вече са разгласили че са вън от а група, а едва ли ще допуснат да направят такъв гаф ако не е вярно. Ще следя с нетърпение! (sun)

Няма да играят...поне така казаха в новините сега по Нова тв...

И аз не вярвам двата отбора да не играят в А група.

Когато почне сезона и в него няма ЦСКА и Локо тогава ще поздравя Кучетата за новината.Аз си приемам грешките до тогава.Кучета каза 8 не те разбрах за какво ми говориш.За един мач.Вие специално не ми говорете за ЦСКА защото когато ставахте шампиони ставахте 80 % с помоща на ЦСКА затова малко намали изкаванията спрямо ЦСКА нали помниш 2-0 2-3 в софия или ти е къса паметта. :x :x :x П.П Специално ЦСКА и Литекс се бият винаги на когото му трябва.

http://football24.bg/novina/146442-oficialno-cska-i-lokomotiv-sofiya-bez-licenz .. това е страхотна новина(party)

Старите Кучета--извинявам се, не видях по рано, че си фен на ловчанлии. Колкото до ЦСКА, то се видя. Легнал не легнал ,гол облечен. Като те шибнат някъде, ходи разправяй, че било случайно. Айде със здраве и наздраве.(beer)

<blockquote><h3>Plamo написа:</h3>Старите Кучета не се радвай толкова...казах ти ще се намери начин и ЦСКА ще е в А група...отново ще повторя много хора ще загубят много пари от неучастието на ЦСКА в А група и никой няма полза от това освен група от сини фенчета със сини очилца, които не могат да проумеят, че и техния отбор няма да е същия без ЦСКА А и още нещо в статията за която си постнал линка пише за лиценза за Европа нищо не пише за А група Въпреки че някои медии опитаха да сътворят поредната сензация и добавиха и А група А инъче честито на Черно море Последно да те питам какво стана в събота ЦСКА-Литекс</blockquote> Какво значение има един мач? Ясно и просто ви легнахме ,за да може да се изправите НЯКОЙ ДЕН понеже сме 100% сигурни за Европа.Аз лично не съм съгласен с това което направиха Ганчев,Балъка и прасето Стойчо но това си е тяхо решение да се помъчим да ви възродим поне с една победа тази година :) Поне се даде път на младежите .И паднали с 1,2,3,4,5 ние сме в ЕВРОПА ВИЕ НЕ!!! И кой казаааааааа ЕДНО,две,ТРИ,четири,ПЕТ,шест,СЕДЕм,ОСЕЕМММММ!!!!

Старите Кучета не се радвай толкова...казах ти ще се намери начин и ЦСКА ще е в А група...отново ще повторя много хора ще загубят много пари от неучастието на ЦСКА в А група и никой няма полза от това освен група от сини фенчета със сини очилца, които не могат да проумеят, че и техния отбор няма да е същия без ЦСКА ;) ;) А и още нещо в статията за която си постнал линка пише за лиценза за Европа нищо не пише за А група ;) Въпреки че някои медии опитаха да сътворят поредната сензация и добавиха и А група ;) А инъче честито на Черно море (clap) Последно да те питам какво стана в събота ЦСКА-Литекс :)

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Не виждам коментари от отбора на Старите кучета. Хубава тема и един поздрав с песента--ТИШИНА</blockquote> Изивинявам се но нете разбрах ? За каква тишина става на въпрос ??? Моя отбор ще играе в Европа ..? Наистина съжалявам ,че ме мислиш за фен на левски :) П.С.На финала бях за моряците. Но моляти се кажи ми какво имаше впредвид с коментараси ,за да разберем всички(beer) До всички които искаха извинение от мен за грешнката информация.!!Хайде сега АЗ да ви видя какви сте мъже и дали ще се извините.Надуфки!!! И с цска и без него А група ще има!!!! http://gong.bg/bg-football/a-grupa/i-sled-obzhalvaneto-cska-i-loko-sf-bez-licenzi-330997

Моряците на върха

1210views 9comments Футбол България
Стига ни тази награда за Левски да няма награда :D

Моряците на върха

За първи път в историята без софисйки отбор в европа.!!! ЧЕСТИТО НА: (*) Лудогорец(*) Берое(*) Черно Море(*) Литекс(*)

Не виждам коментари от отбора на Старите кучета. Хубава тема и един поздрав с песента--ТИШИНА(beer) (dance)

Моряците на върха

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Подуенци я броеха тая купа за сигурна вчера цяла България празнуваше с моряците.</blockquote> Вчера цяла България ликуваше един евроидиот по-малко да ни излага !!!

Моряците на върха

Подуенци я броеха тая купа за сигурна (chuckle) вчера цяла България празнуваше с моряците.

Моряците на върха

http://vbox7.com/play:a78e745dbe

Моряците на върха

Черно море направиха истинска услуга на Левски !!! Тамън феновете им няма да си режат вените от поредния евро резил !!!

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Каквото почукало такова се обадило.Виждаш темата.Ако нямаше такава тема никога нямаше да пиша.Както виждаш досега никога не съм писал за Левски,въпреки 6-те ни поредни победи.Нито съм писал за това че бяхте в групата на отборите които се борят да не изпаднат.Затова не ми говори врели некипели,баце!!! И коментара ти е толкова смешен в точно тази тема че просто нямам думи.Ти виж темата и първия коментар и тогава ми говори кой какво се моли.Лека вечер!!</blockquote> Ха-ха-ха човече прочети хубаво цялата тема и ще видиш, че само аз и Тунджа сме фенове на Левски, а ние не сме отворили темата. И после помисли на кой коментара му е смешен и заядлив, и колко жалко е да се радвате на победите на другите отбори ... (puke)

Моряците на върха

http://vbox7.com/play:a78e745dbe(party) (party) (party) Честита калъвка за Левски (chuckle) (chuckle) (chuckle) (party) (party) (party)