Състезание по прескачане препятствия с коне Шумен

996views 3comments На лафче
Да,защото ми изтриха профила.Ще го кача пак може би някои ден.

Максимална цена

1923views 7comments Правила на играта
В смисъл?Как никой не ги спазва???

Поредния опит за измама , ще бъде ли позволен???

4162views 43comments Общи дискусии
шумен нередовни трансфери за над 10 млн и 4-5 мултита след 1 ден админа ама той се разкаял и няма проблеми , ето го и поредния пример играч продаден за 10 над максималната си цена и какво прави админа спи колко дена станаха . Мене 3 седмици нарочно не ми пусна отбора заключи го и то нещо което си беше напълно редовно като изключим тренирането на втори отбор то не беше караници , обиди не знам си какво явно при някой играчи просто става нещо което е неясно и със паранормален ефект !!!(rofl) (rofl) (rofl)

Аз познавах предишния собственик на По Договаряне,определено сега не е той,но и още миналите сезони наблюдавах прехвърляне на играчи.

Прегладах отборите на Бабушките орли и ПО Договаряне и редовно си прехвърлят играчи. Като очевидно е източването на единия отбор. Върха на наглостта беше, че въпреки темата и простестите на останалите играчи беше продаден 32г. играч който не струва повече от 200хил. креди за 2млн. В последствие с част от парите беше закупен 27г. млад добър играч почти със същата линия, като пенсионера. Дори снощи при надаването им написах, че са си наприли измамата. Винаги съм бил да се дава втори шанс на провинилите отбори, но тези двамата си заслужават БАН. Админа да вземе да се задейства най-после, то се е видяло, че няма да има развитие на играта, но поне да разкарат очевадните тарикати! (puke) (puke) (puke)

Схемата е очевадна. Бан и на двата отбора или отнемане на кредита от измамните трансфери, солидна глоба и изтриване на играчите от споменатите трансфери.

Новости в играта

10020views 130comments Общи дискусии
<blockquote><h3>izvanzemnite написа:</h3>"Понеже на новите отбори име трудно, предлагам Админа да ги пуска с развити сгради и готови отбори на по 28-29 години "</blockquote> Е те новите нямат търпение да станат шампиони, така че предложениет ти е супер(beer) (rofl)

Ами то има едно решение, но админчето нещо се скатава. Колко пъти му е предлагано да назначи един, който да следи за нередовни трансфери и да има право да затваря такива отбори или да анулира трансферите на същите. Но, не да връща кредити и играчи ,а да трие тези играчи Ама как да го направи, като тази игра умира бавно. Та затова се правят реверанси към платежоспособните. Няма лошо за това, понеже нищо безплатно няма вече. Но поне да не е очевадно.(beer)

Новости в играта

10020views 130comments Общи дискусии
Какво стана с тази дискусия?

<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>И каква е логиката да даваш 10 пъти по-висока сума от максималната ? Ей такива потребитители и админа отказаха много играчи, а и продължават да го правят. Направо искам да ви задам върпоса, който Домусчиев зададе на един журналист... сещате се</blockquote> (y)(nod)

И каква е логиката да даваш 10 пъти по-висока сума от максималната ? Ей такива потребитители и админа отказаха много играчи, а и продължават да го правят. Направо искам да ви задам върпоса, който Домусчиев зададе на един журналист... сещате се ;)

Просто форума беше запустял последно време и се намесихте с някаква бозава тема вместо да накарате админчето да си раздвижи пръстите и да пооправи малко играта 8)

На търг май който даде най висока оферта и печели или греша ?? Много смях ще има когато трансферите се проверят и окажат редовни...браузари на тел си имам даже 3 хах.. комп специалисти сте големи &#128521;

Постни сънища имам аз !! А вие сте толкова напред , че нямате стигане ... Евала в реалния живот сте големи , бат Бойко и Президента пасти да ядът пред теб !!!(bow) (bow) (bow) Защо избягахме от темата , реални ли са трансферите и какво трябва да е наказанието :x :x :x Мисля , че темата се изчерпи и няма смисъл да спамим повече , нека админа ако реши да влезе да си провери и да каже какво е решението му !(handshake) (handshake) (*) (*) (*)

Инфо ФК Шумен: винаги пиша на кирилица от както започна да играя Инфо за извънземния....самото ти име говори, че си още много, много е далеч от това което имам аз....не си и сънувал тези неща

Защото няма два браузъра на компа и влиза от тела в единия профил (rofl) И ми пише като сме един човек как сме двамата вътре (handshake) (handshake) (rofl) (rofl) (rofl) Искам само да ми обясните на какво завиждам ? На успехите ви в играта ? На успехите ви в живота ? На хубавите коли които карате ? Извинявам се , че завиждам толкова много и докладвах тази нередност според мен ... Моя грешка , извинявам се че занимавахме другите потребители с тези НАПЪЛНО РЕАЛНИ трансфери !!(bow) (bow) (handshake) (handshake) (handshake)

опаааа :D :D :D обади се Договарянето и Орлето почна да пише на маймуница(rofl) (rofl) (rofl) що ли(chuckle) (chuckle) то е ясно,да не се издъни--че писането е на един и същ;) (chuckle) Орле един въпрос:защо е това ,а...досега писа нормално и изведнъж-коренна промяна...(chuckle) (chuckle) (chuckle)

Аз съм от скоро в тази игра.По завистлив човек от izvynzemnite не съм виждал през живота.Не желая той да създава конфликтни ситуации в моя отбор,а да ме остави да играя спокойно и да се занимава със своят отбор.

Тая снимка която си сложил ...ти попадаш ли на нея? Или гониш топките на момчетата 8) футболна звезда си май вай 8)

И всеки път почваш с това , не живеел за играта ! Ами като не можеш да играеш честно , недей изобщо !!! Нали каза , да чакаме админа да видим какво ще каже на твоето извинение "Ами имам парите , много исках играча и защо да не го купя " ... Е да , нормално ! играч за който и 300к не дават ти даваш 2 милиона , като дори не ти е нужен !! (bow) (bow) (bow) от: Бабушки Орли 17 Юни 2015 19:57 Re: Re: ?? Колегата му иска толкова... ти нали са уреждаше играчи ...още преди да са пуснати за продан... виж за какво точене на кредит стана дума... след като реално пари имам и играча го искам а според теб не мога да го купя ли ?? Просто като ме стигнеш в живота ..пак ще говорим. Жив и здрав \"капитане\' хах...