Фонд ПНП ?

1091views 5comments Въпроси
да а Лясково го спечели и на следващият и всеки ден до днес кандидатства във фонда Включително и сега е там е обяснете ми какъв е тоя бъг то може играта всеки ден да го избира и той да си трупа кредита и да го харчи после ?!:^)

Уникален симулатор

1563views 2comments Зала на срама
Кът пораснеш ще ти обясня:D

Уникален симулатор

1563views 2comments Зала на срама
http://prntscr.com/7n4btt Моят коеф 266 защита 334 полузащита 356 атака 405 рейтинг за мача 3315 скания коеф 228 защита 301 полузащита 337 нападение 315 рейтинг за мача 2861 (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Фонд ПНП ?

1091views 5comments Въпроси
Отбор спечелил от фонда няма право да кандидатства отново в следващите 6 месеца;

SMS

2673views 19comments При проблем с играта
благодаря ти!но кажи ми -аз съм в чужбина,трябва ли да звъня на роуминг,да се набутвам допълнително,за да си търся правата?заради 1 СМС... и съм сигурен,че или няма да вдигне,или ще е извън офиса някъде...

SMS

Крайният вариант е да звъниш на телефона: Адрес: гр. Пловдив, ул. Лале 2 E-mail: game@shampioni.com Лице за контакт: Светослав Тодоров Телефон за контакт: 0895 72 78 72

SMS

не,не е истина просто,все още няма ни вест,ни кост...искам да благодаря на всички,които се опитаха да ми съдействат и помогнат,но явно и по скайп не стават нещата...:(

SMS

Ето заради това се отказвам от играта!Докато това недоразумение е тук,нищо по-различно не очаквайте като отношение!

SMS

да,намерих го,тоно така пише,но няма и няма кой да ми отговори нещо поне...:( хора,тоя админ сигурно е на морето или се е споминал,24ч няма отговор

SMS

<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>ами как,като не му знам скайпа?</blockquote> shampioni москва .

SMS

благодаря! сега ще го потърся,дано имам късмет...(bow) опитах и на скайпа-все едно чакам от умрял писмо...

SMS

<blockquote><h3>dedadra написа:</h3>ами как,като не му знам скайпа?</blockquote> skype: shampioni.com

SMS

ами как,като не му знам скайпа?

SMS

По-добре намери админа в скайп той ще ти свърши по-бързо работа.

SMS

и аз изгорях вчера,пратих СМС,получих код,но ми дава,че е невалиден.писах на обратна връзка,но все още чакам...май ,май,да не си остана с чакането...(sweat)

РЕЙТИНГОВИ СРЕЩИ

1575views 9comments Предложения
Моля гласувайте по-сериозно в анкетата за да обърне внимание админа! (coffee)

Промяна в схемата на турнира "Купа на Шампиони"

2318views 16comments Предложения
(y) и аз съм за(y)

(y)

(y)

(y)