Потвърдено: ЦСКА и Локо(СФ) вън от А група

3211views 57comments Общи дискусии
Тамън феновете на левски няма да си режат вените от поредния резил във ект !! Черно море им направи услуга !!!

Каквото почукало такова се обадило.Виждаш темата.Ако нямаше такава тема никога нямаше да пиша.Както виждаш досега никога не съм писал за Левски,въпреки 6-те ни поредни победи.Нито съм писал за това че бяхте в групата на отборите които се борят да не изпаднат.Затова не ми говори врели некипели,баце!!! И коментара ти е толкова смешен в точно тази тема че просто нямам думи.Ти виж темата и първия коментар и тогава ми говори кой какво се моли.Лека вечер!!

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Искам да поздравя Левски за поредните калъвки.Радвам се че Черно Море победи,защото всички Левскари се занимаваха с "фалита"на ЦСКА а не си гледаха отбора,но съдбата си знае работата и го връща по най-добрия начин.Така както играхте в ШЛ незаслужено и отпаднахте от Тук Пере Там Пере които сега май не съществуват. Лека вечер и сладки сънища.(естествено ще сънувате ЦСКА)</blockquote> Евала баце, сигурен бях, че ще има подобен коментар, но се колебаех между теб и още трима - четирима "разбирачи" - то при вас си е вродено да гледате повече мачове на Левски и да се молите да пада. Поздравявам отбора на Черно море и ме е яд, че не изгониха наш играч още през първото полувреме, ами и с човек повече сме гола вода!

Искам да поздравя Левски за поредните калъвки.Радвам се че Черно Море победи,защото всички Левскари се занимаваха с "фалита"на ЦСКА а не си гледаха отбора,но съдбата си знае работата и го връща по най-добрия начин.Така както играхте в ШЛ незаслужено и отпаднахте от Тук Пере Там Пере които сега май не съществуват. Лека вечер и сладки сънища.(естествено ще сънувате ЦСКА)

СТ от втори сървър.

824views 5comments Въпроси
Да пускат аз ще купувам ;)

Купа на краля

1382views 1comments Футбол Европа
Великите Барселона или Атлетико?Кой ще вдигне купата?

Щом си копирал линка и си направил тема на базата на линка значи си повярвал , което те прави будала !!!;)

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Напротив пускайки темата която май се оказа НЕВЯРНА.Значи си с грешка.Но все пак не се и изненадвам.Нормално е като знам от кой отбор си.</blockquote> И от кой отбор съм и какво му има ? След темата съм пуснал от къде е взета неразбирам кое точно е прави моя ? Ако това е прави значе си много заблуден.....8-|

Напротив пускайки темата която май се оказа НЕВЯРНА.Значи си с грешка.Но все пак не се и изненадвам.Нормално е като знам от кой отбор си.

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Надявам се колегата да постъпи мъжки след решението ако останат в А група да се извини за ГРЕШНАТА ИНФОРМАЦИЯ.Или да си я извади на принтер и да си я сложи под възглавницата.Поне в съня си да ги няма ЦСКА. Че след като ЦСКА изчезне Левски могат да ги стигнат по успехи</blockquote> Колега щеше да се извини ако е писал той статията :) Много точно и ясно се вижда ,че съм дал ЛИНК КЪМ ТЕМАТА ,а не съм го писал аз ,така че не виждам пречина да се извинявам за думите си.Но като се замисля ,ще очаквам АЗ извинение от вас след 2 дена като отборите ви заираят в селските групи !!!

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Надявам се колегата да постъпи мъжки след решението ако останат в А група да се извини за ГРЕШНАТА ИНФОРМАЦИЯ.Или да си я извади на принтер и да си я сложи под възглавницата.Поне в съня си да ги няма ЦСКА. Че след като ЦСКА изчезне Левски могат да ги стигнат по успехи</blockquote> Не съм сигурен, че и тогава ще стане, а и да не забравяме, че и Левски не са по-цветущи от ЦСКА. Като цяло БГ футбол му се е е*ало майката! А й каквото и да си говорим... БГ футбол без ЦСКА и Левски няма как... и

Надявам се колегата да постъпи мъжки след решението ако останат в А група да се извини за ГРЕШНАТА ИНФОРМАЦИЯ.Или да си я извади на принтер и да си я сложи под възглавницата.Поне в съня си да ги няма ЦСКА. Че след като ЦСКА изчезне Левски могат да ги стигнат по успехи

Ясно е и двата отбора ще останат в А група ;) А новините, че се отменя решението за 1ви юни просто са безсмислени :D

Бъдещето на двата клуба се решава в момента!!! http://gong.bg/bg-football/a-grupa/reshavat-bydeshteto-na-cska-i-loko-sofiia-v-momenta-330481

СТ от втори сървър.

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Аз бих дал за 14ка към 90% 1м.</blockquote> аз също но 15 год 99 коеф 1,4 млн това си е обир повече от 850 хил не бих дал за такъв играч дано такива играчи няма в този сървър но ако има аз бих посъветвал всеки играч да не си купува тези 15-ки по 99 коеф не си заслужава тази голяма сума !!!

СТ от втори сървър.

Аз бих дал за 14ка към 90% 1м.

СТ от втори сървър.

1,4 млн тоя да са го ударили по главата и е превъртял !!! Такива суми са не реални !!! Преди 8 сезона си подмладих отбора и купих кукоч от vasill който се отказал и вече е бот коеф му беше 115 а максималната цена 1 млн а сега като гледам цените играчи на 15 год със коеф 88-97 струват по 1,4 това е много над реалната им цена а доколкото си спомням при правилата на трансфера сумата трябва да отговаря на качествата на играта и на цената а тази много надхвърля максималната сума тоест това е нарушение на правилата за трансферите !!!

СТ от втори сървър.

Гледам във втори сървър има нови СТ та се чудех дали и тука ще ги пусне админа. http://prikachi.com/images.php?images/237/8140237x.jpg

Нека да се знае,факти за ФК Левски

3321views 13comments Футбол България
<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Без да се засягаш, но комични сте хората, които точно в този момент се занимавате с Левски. И за какви евротурнири ми говориш от преди 100 години, когато въпреки победите в европа падахте всеки път от нас (ако не знаеш да ти кажа). В момента и двата отбора са много зле, и защо сега гледаш в чуждата паница ... оправяйте си отбора, и си мълчете. Явно в играта има повече фенове на ЦСКА, но това не значи, че левскарите ще ви останем длъжни с нещо. И за какви загуби на Левски говорим като през ноща още сънувате кошмари с числото седем. А дали Левски е комунистически отбор - мога само да се изсмея с пълен глас и моля да не бъдем приобщавани към други социалистически идеи!</blockquote> Наистина и аз не знам каква е причината да се прави тема пък за Левски в момента мисля че няма нужда от такава тема , но да ми казваш че този клуб е бил някаква опозиция е моите уважения но това граничи с лицемерия и то от най-висша степен !!! Сеино да ядещ и пиеш на моята маса и после да кажеш : че съм те накарал на сила !!! Ай малко са осъзнаете няма клуб който да е не е бил под покривалото и същото никой клуб не се е оплаквал от тези привилегии освен княз кирил и спартак софия :)

Нека да се знае,факти за ФК Левски

3321views 13comments Футбол България
Абе незнам какви кошмари имам ама за 100 години имате по-малко титли от нас.Нека пък да ни биете.Може да губим битката но печелим войната :)