Поредния опит за измама , ще бъде ли позволен???
4417views
43comments
Общи дискусии
И каква е логиката да даваш 10 пъти по-висока сума от максималната ? Ей такива потребитители и админа отказаха много играчи, а и продължават да го правят. Направо искам да ви задам върпоса, който Домусчиев зададе на един журналист... сещате се ;)
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Просто форума беше запустял последно време и се намесихте с някаква бозава тема вместо да накарате админчето да си раздвижи пръстите и да пооправи малко играта 8)
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
На търг май който даде най висока оферта и печели или греша ?? Много смях ще има когато трансферите се проверят и окажат редовни...браузари на тел си имам даже 3 хах.. комп специалисти сте големи 😉
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Постни сънища имам аз !! А вие сте толкова напред , че нямате стигане ... Евала в реалния живот сте големи , бат Бойко и Президента пасти да ядът пред теб !!!(bow) (bow) (bow)
Защо избягахме от темата , реални ли са трансферите и какво трябва да е наказанието :x :x :x Мисля , че темата се изчерпи и няма смисъл да спамим повече , нека админа ако реши да влезе да си провери и да каже какво е решението му !(handshake) (handshake) (*) (*) (*)
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Инфо ФК Шумен: винаги пиша на кирилица от както започна да играя
Инфо за извънземния....самото ти име говори, че си още много, много е далеч от това което имам аз....не си и сънувал тези неща
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Защото няма два браузъра на компа и влиза от тела в единия профил (rofl) И ми пише като сме един човек как сме двамата вътре (handshake) (handshake) (rofl) (rofl) (rofl)
Искам само да ми обясните на какво завиждам ? На успехите ви в играта ? На успехите ви в живота ? На хубавите коли които карате ?
Извинявам се , че завиждам толкова много и докладвах тази нередност според мен ... Моя грешка , извинявам се че занимавахме другите потребители с тези НАПЪЛНО РЕАЛНИ трансфери !!(bow) (bow) (handshake) (handshake) (handshake)
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
опаааа :D :D :D обади се Договарянето и Орлето почна да пише на маймуница(rofl) (rofl) (rofl) що ли(chuckle) (chuckle) то е ясно,да не се издъни--че писането е на един и същ;) (chuckle) Орле един въпрос:защо е това ,а...досега писа нормално и изведнъж-коренна промяна...(chuckle) (chuckle) (chuckle)
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Аз съм от скоро в тази игра.По завистлив човек от izvynzemnite не съм виждал през живота.Не желая той да създава конфликтни ситуации в моя отбор,а да ме остави да играя спокойно и да се занимава със своят отбор.
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Тая снимка която си сложил ...ти попадаш ли на нея? Или гониш топките на момчетата 8) футболна звезда си май вай 8)
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
И всеки път почваш с това , не живеел за играта ! Ами като не можеш да играеш честно , недей изобщо !!! Нали каза , да чакаме админа да видим какво ще каже на твоето извинение "Ами имам парите , много исках играча и защо да не го купя " ...
Е да , нормално ! играч за който и 300к не дават ти даваш 2 милиона , като дори не ти е нужен !! (bow) (bow) (bow)
от: Бабушки Орли 17 Юни 2015 19:57
Re: Re: ??
Колегата му иска толкова... ти нали са уреждаше играчи ...още преди да са пуснати за продан... виж за какво точене на кредит стана дума... след като реално пари имам и играча го искам а според теб не мога да го купя ли ?? Просто като ме стигнеш в живота ..пак ще говорим. Жив и здрав \"капитане\' хах...
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Дам, нека разгледа и да се изкаже , после ще видим. Аз не живея за играта колега... играя за разнообразие 8) живи а здрави живота е по-важен.
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
аз преживях и мултито и бана,мой(wait) време е и тебе да те ошкурят малко щото си се олял(wait) а на какво играеш ,си е твой проблем(y) но админа може да разгледа-как играеш шампионите и ако си в издънка ,да го отнесеш8) и ако е точен,си го отнесъл-гаранция:| аз го отнесох за 7 трансфера-ти си направил 12:O :O :O
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Мулти каза хах.. трябваше да ти дадът бан.. ни да се молиш...а аз мулти играя само на фифо 8)
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
ей ОРЛЕ та ти и една РПС не мажеш да изиграеш сам бе(chuckle) нека админа да се произнесе,да видим какъв е аршина:) давай админе мен, ме унищожи и ми затри 9 играча в топ 20 год.за 7 трансфера със Струиното,а тука Орлите и Договора имат 12(happy) (happy) (happy) какво ще сториш,много ми е интересно(wait)да не излезеш пак с това ,че злобата ни замъглявала:) злобен съм да,защо ми затри отборите тука и особено във 2 сървър и то за дразнене(*) няма проблем -преживях го 300лв в 1-ви и 250 във 2-ри за смс-си...майната им -пари се изкарват(y) да те видим--честен и прям човек си (y) аз си понесох присъдата,но ти имаш ли смелост да потърсиш сметка на мултака
|
|
Поредния опит за измама , ще бъде ли позволен??? |
|
4417views
43comments
Общи дискусии
На лично може да ти пише всеки ... а ти се връзвай на всяка дума..вземи излез малко от виртуалният свят...има си админ ще каже дали ползваве 1 и същ комп и дали точа пари...то е лесно провери и да се замлъкне 8)
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
: Бабушки Орли 17 Юни 2015 19:22
??
Ti mai s tvoq otbor mislish che imam shans za titli??? Plamen ne igrae ot mesezi...kvoto moga pravq da se durja dostoino..taka che kvoto doide.. 😉
Уж играеш от години , а на лично ми пишеш , че от няколко месеца му поддържаш отбора , защото е в чужбина ... А тук пишеш ,че няма да си провалиш отбора , който си градил с години ?!? ИСКАМ ДА ЗНАМ КОЕ Е ВЯРНОТО ?!?!?
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Абе то е ясна работата - дребни тарикатлъци!!! Админе, недей да дремеш, а се намеси веднъж адекватно-бан завинаги е решението!!!
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
Донко май ти си пил някои много силни хапове...само се жалваш за щяло и нещяло.. явно живота ти е само тая игра...2 отбора от 1 айпи... хах виж си ти изявите с отборо но интернационале... крадеца тръгнал да вика дръжте крадеца... живи и здрави..играя с години.. за какви касички ми пишеш че се опитвам да правя? Дали затова чак след години игра ще се опитвам да си съсипя отбора 😀
|
|
4417views
43comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>izvynzemnite написа:</h3>Пуснах тема в зала на срама но нещо не се получи , явно в този раздел трябва
одобрение от модератор , но те не са влизали с дни а някой от 15 !!!
Нека погледнем отборите на Бабушки орли 10/1/1 и По договаряне 5/2/1 ... преди
време доказах , че са един и същи човек след като орлето си призна !! Ето :
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6353
Във въпросната случка бяха прехвърлени милиони кредити , а наказанието беше 2
дни заключване на отборите и след обещание ,че няма да се повтори тези два
отбора бяха отключени ! Но ето ни 2 сезона по-късно и отново същия сценарий ,
пуснати играчи на търг от По договаряне , които струват по средни цени да речем
няма и милион !! А са дадени оферти от Бабушки орли от над 4 милиона , явно
усилено събира кредит да за подпомогне другия си отбор , а дори ползват и едно и
също ИП !! След като го попитах защо го прави и ще бъде заключен отговори , че
няма проблем щом играчите са на търг и той бил в чужбина един приятел ми
наглежда отбора в БГ и не знам защо е дал такива оферти !
Та да попитам това ,че отбор с един мениджър и влизащи от едно ИП дали строгото
наказание ще е заключване за 2 дни или този път може да видим и нещо
по-сериозно (както смятам , че е редно ). След като писах на админа за това ,
той каза , че всичко било на личностна основа ... е обяснете ми кое е личностно
на това играч на кого МАКС ЦЕНАТА МУ Е 500 000 да има оферта от 2 000 000 ?!?!?
Успех в играта и личния живот ! И не забравяйте , тук сме за да се забавляваме ,
а не да показваме кой може повече да лъже и кой е по голям тарикат !!!
Нека по-добрия (тарикат) победи !!
Момчето уж е от Бургас , а събира хора за ритане във Варна
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6392 , може и да е студент
, но знае ли човек ...?</blockquote>
:) Да пуснеш тема в "Зала на срама" не ти трябва одобрение от модератор.Аз влизам всеки ден (ако не си забелязал) (wait) Колкото до трансфера и цената....аз във втори сървър бях наказан затова,че давах цени доста по-високи от максималните (макар,че имам право...все пак е търг)никъде в правилата не пише каква цена трябва да се пуска на играчи пуснати на търг.Колкото до прехвърлянето на кредит...:^) да възможно е и само Админа може да провери всичко това.
|