Промяна в схемата на турнира "Купа на Шампиони"

2318views 16comments Предложения
(y)

Фонд ПНП ?

1091views 5comments Въпроси
Здравейте нямам представа бъг ли е или не но искам да попитам следното.Отбора на ЛЯСКОВО снощи спечели 50 хилки от Фонда.днеска пак има право да кандидатства.Не трябва ли да мине определен интервал от време в който да можеш да кандидатстваш за фонда ?Това бъг ли е или аз нещо не съм в час то играта може да го избере отново и за втора поредна вечер той да си грабне по 50 000 кредит.:^)

(y)

Добра идея, според мен е напълно възможно да се бутне турнира :) Хем малко разнообразие да се вкара в играта ;)

<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>много хубаво е като идея ,но дали ще може да се реализира тука е редно и Админа да каже своето мнение </blockquote> Щом е направено в турнира Лига на Шампиони и в съботно-неделните турнири,невиждам причина,защо да не може да се направи и в Купа на Шампиони да е така. Все пак това не нещо ново, което не е правено до сега. :) (beer)

Пълна пародия ...

1172views 4comments Въпроси
аз пък да питам какво й има на 5-4-1 защитна схема? аз играя много често с такава и си бия.

(y) (beer)

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Предлагам схемата на турнира Купа на Шампиони,след 4 кръг да бъде променена . В момента класиралите се от 4 кръг на КШ и отпадналите от 4 кръг на ЛШ продължаваха надпреварата в 5 кръг(32 отбора) във формат на елиминации и така до финала. Аз предлагам след 4 кръг тези 32 отбора да играят групова фаза,също както е в турнира ЛШ....32 отбора в групи...1/8 финали... 1/4 финали т.н до определянето на победителя. Според мен това ще доста по забавен и интересен формат за участниците в турнира КШ.</blockquote> много хубаво е като идея ,но дали ще може да се реализира(y) (beer) (beer) тука е редно и Админа да каже своето мнение

Пълна пародия ...

1172views 4comments Въпроси
На някой случвало ли се е да победи отбор на който играчите му са всички с по-голям коефициент?

(y)

И всеки да излиза с най-доброто и винаги да играе за победа в 4ти кръг на ЛШ, а не отбори с по 400 коефицент да падат нарочно, че да печелят другия турнир. Липса на феърплей и морал, бате ;) :D

(y)

(y)

Предлагам схемата на турнира Купа на Шампиони,след 4 кръг да бъде променена . В момента класиралите се от 4 кръг на КШ и отпадналите от 4 кръг на ЛШ продължаваха надпреварата в 5 кръг(32 отбора) във формат на елиминации и така до финала. Аз предлагам след 4 кръг тези 32 отбора да играят групова фаза,също както е в турнира ЛШ....32 отбора в групи...1/8 финали... 1/4 финали т.н до определянето на победителя. Според мен това ще доста по забавен и интересен формат за участниците в турнира КШ.

Поредния опит за измама , ще бъде ли позволен???

5553views 43comments Общи дискусии
Трансферите на Бабушки орли и ПО ДОГОВАРЯНЕ през последната седмица, ще бъдат анулирани тъй като става въпрос за сериозно ощетяване на играта с действията на този потребител използвал системно един и същи компютър за игра с двата отбора. Благодаря и на вас за помощта без която нямаше да се справим с подобни схеми и измами в играта и най-вече грубо погазване на правилата.

този бабушки орли толкова отдавна прави схемички и чак сега се предприема някакво действие. поне преди 2 години ми направи впечатление с трансферите си. дано не му се дават повече шансове.

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Поздравления за Админа, който заключил двамата тарикати. Начина по който По Договаряне източваше Бабушките орли беше не само очеваден, но и изключително арогантен. Действията между тях бяха пълна подигравка с потребителите на Шампиони.При сходни казуси, обикновенно измамниците вършеха тези трансфери подмолно в късните часове на нощта. Докато тук, умишленно с чувство за безнаказаност, офертите от 10 пъти над реалната стойност на играчите стояха по 2 дни, като допълнително унижаваше мен и колегите ни. На всичкото отгоре с подигравателен тон, изкарваха хората които укоряваха далаверите им, че са болни мозъци и няма нищо нередно. Винаги съм бил за даване на втори и трети шанс, но в случая тези измамници определено не го заслужават и апелирам за най-строгото наказание за изтриване на отборите!</blockquote> (y)

Поздравления за Админа, който заключил двамата тарикати. Начина по който По Договаряне източваше Бабушките орли беше не само очеваден, но и изключително арогантен. Действията между тях бяха пълна подигравка с потребителите на Шампиони.При сходни казуси, обикновенно измамниците вършеха тези трансфери подмолно в късните часове на нощта. Докато тук, умишленно с чувство за безнаказаност, офертите от 10 пъти над реалната стойност на играчите стояха по 2 дни, като допълнително унижаваше мен и колегите ни. На всичкото отгоре с подигравателен тон, изкарваха хората които укоряваха далаверите им, че са болни мозъци и няма нищо нередно. Винаги съм бил за даване на втори и трети шанс, но в случая тези измамници определено не го заслужават и апелирам за най-строгото наказание за изтриване на отборите!

Това което ще напиша не е по темата но също толкова важно !!! Моментално изтриване на този индивид над мене !!! Отбори с такива имена не трябва да съществуват ! Това не е игра за малки комплексирани момиченца !!!(punch) (punch) (punch) (punch) (punch) (punch) (punch)

ЗАКЛЮЧЕНИ ОТБОРИ 1 bg / Варна FC Schalke 04 Shampioni 6 3 / B 2 bg / Троян FK LOSHITE Shampioni 15 3 / A 3 bg / Shampioni Town Levski Shampioni 2 4 / A 4 bg / София Lulin Boys Shampioni 1 1 / A 5 bg / Габрово Pe6ondri Shampioni 4 2 / A 6 bg / София TUBURGER Shampioni 1 1 / A 7 bg / Shampioni Town Бабушки Орли Shampioni 10 1 / A 8 bg / Бургас ПО ДОГОВАРЯНЕ Shampioni 5 2 / A 9 bg / Плевен Славия Shampioni 12 4 / A 10 bg / Хасково ЦСКА Shampioni 5 1 / A :O (~)