ФОНД ПНП?

1764views 27comments Въпроси
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Последно на 09.05.2014 е имало победител във фонда.Кандидатствайте и всичко ще енаред</blockquote> То било скоро бе :D

ФОНД ПНП?

Последно на 09.05.2014 е имало победител във фонда.Кандидатствайте и всичко ще е наред ;)

ФОНД ПНП?

Може да се направи някаква промяна,защото кредита се натрупва.Но ако се намерят отбори които да кандидатсват бързо ще се стопи.

ФОНД ПНП?

е аз докато си бях с нормален кредит си имаше редовно отбори които кандидатстваха 3 отбора максимум съм виждал явно в момента няма и аз спирам да кандидатствам явно няма смисъл като няма шанс да вземеш пари иска се 5 отбора .....то толкова активни играча няма във форума пък за фонда ли...:)

ФОНД ПНП?

Админа ме увери че проблем няма.Няма кандидати.Това е проблема 8)

ФОНД ПНП?

В момента гледам,че няма нито един кандидатствал във фонда за помощ.Кандидатствайте минимум 5 отбора.Явно отборите са богати нямат нужда от подпомагане.;) Ето например аз искам да гласувам за някой,но няма кандидати.

ФОНД ПНП?

Темата е друга придържайте се. :)

ФОНД ПНП?

Аз само теб виждам.всеки е почнал като теб. ще си правиш сметката и няма да фалираш.и аз искам мерцедес ама карам фиат.

ФОНД ПНП?

Да ти обяснявам пак няма да ме разбереш все пак се отклоняваме малко от темата уважаемият Г-н Админ трябва да измисли нещо по темата защото аз скоро време буквално ще фалирам и мисля,че не само аз гледам,че има отбори в играта които си кандидатстват всеки ден почти и играчите им са над 35-40 гидини....явно и на тях не им стига кредит за нови попълнения .. :)

ФОНД ПНП?

а има и отбори които са регистрирани с други имена след като вече тогавашен играч с даден отбор е печелил и сега някой нов е на негово място защото предишният се е отказал. че съм пил ракия пил съм,ама чесно не можах да те разбера.

ФОНД ПНП?

Забележете,че 2/3 от отборите печелили фонда са ботове а има и отбори които са регистрирани с други имена след като вече тогавашен играч с даден отбор е печелил и сега някой нов е на негово място защото предишният се е отказал.Запитвам админа какво смята да направи по въпроса с това относно фондаи повишаването на интереса на новобранците към играта(като мен):)

ФОНД ПНП?

Ако имате недостиг на кредит можете да кандидатствате за помощ от Фонд ПНП от менюто вляво, като: 1.Във фонда да могат да кандидатстват само отбори с регистрация не по-стара от 12 месеца; 2. Във фонда да могат да кандидатстват само отбори които имат в наличност не повече от 5000к, имат завършено 5-о ниво на стадиона и нямат пусната оферта за купуване на играч в момента на кандидатстване; 3.Във фонда да могат да гласуват отбори с минимум 3 месеца регистрация и минимум 5 000к дарение; 4.Отбор спечелил от фонда няма право да кандидатства отново в следващите 6 месеца; 5.Отбор приканващ други отбори да гласуват за него чрез ЛС,автоматично се изключват от гласуването за разпределение на кредита(гласовете,които е получил се анулират) и нямат право да кандидатстват в следващия 1 месец; 6.Сумите за които ще може да се кандидатства са 10 000к,20 000к и 30 000к като взависимост от сумата за която кандидатстваш получените гласове ще се броят по следния начин: Явно не отговарят на някоя точка.Неможе всеки да кандидатства.Или просто си имат кредит и не им трябва фонда :)

ФОНД ПНП?

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Като няма 5 човека кандидати как да стане</blockquote> само си го повтори и си го представи .. няма 5 човека в тая игра :D :D няма 5 човека :D :D

ФОНД ПНП?

Като няма 5 човека кандидати как да стане

ФОНД ПНП?

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Писах на админа.Той каза че ПНП работи .</blockquote> работи както всичко останало в тая игра ... на 9 май фонда прави юбилей - 1 год без НИКОЙ да е получил нещо ... наливайте ;)

ФОНД ПНП?

Нали знаеш защо на вълка му е дебел врата 8) Писах на админа.Той каза че ПНП работи само трябва да се кандидатсва от отбори които отговарят на условията.

ФОНД ПНП?

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Според мен ще трябва да се сменят правилата за кандидатстване ,да може дакандидатства всеки който е с отицатален кредит и да няма ограничение забройката,ако има дори и само един кандидат да взима автоматикно кредита.</blockquote> идеята ти не е лоша но отрицателен поне 5000 кредит и примерно минимален брой двама кандидата или както викаш ти един и автоматично да му се дава кредита но за тази цел трябва някой от модераторите да пусне темата на Админа или пак да вършим тяхната работа (wasntme)

ФОНД ПНП?

Според мен ще трябва да се сменят правилата за кандидатстване ,да може да кандидатства всеки който е с отицатален кредит и да няма ограничение за бройката,ако има дори и само един кандидат да взима автоматикно кредита.

ФОНД ПНП?

Аз скоро не съм виждал 5 човека там.Нека да се съберат може да си работи,а просто да не са кандидатсвали хора.Пък може и да има срив в системата и да не работи.Нека който е в правилата за канд. да кандидатства

Тренировка на играч

888views 5comments Въпроси
Да,после кат изгонят вратаря да влезе защитник като Моци и да спаси полужението 8)