ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Последно на 09.05.2014 е имало победител във фонда.Кандидатствайте и всичко ще енаред</blockquote>
То било скоро бе :D
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Последно на 09.05.2014 е имало победител във фонда.Кандидатствайте и всичко ще е наред ;)
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Може да се направи някаква промяна,защото кредита се натрупва.Но ако се намерят отбори които да кандидатсват бързо ще се стопи.
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
е аз докато си бях с нормален кредит си имаше редовно отбори които кандидатстваха 3 отбора максимум съм виждал явно в момента няма и аз спирам да кандидатствам явно няма смисъл като няма шанс да вземеш пари иска се 5 отбора .....то толкова активни играча няма във форума пък за фонда ли...:)
|
|
ФОНД ПНП? |
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
В момента гледам,че няма нито един кандидатствал във фонда за помощ.Кандидатствайте минимум 5 отбора.Явно отборите са богати нямат нужда от подпомагане.;) Ето например аз искам да гласувам за някой,но няма кандидати.
|
|
ФОНД ПНП? |
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Аз само теб виждам.всеки е почнал като теб. ще си правиш сметката и няма да фалираш.и аз искам мерцедес ама карам фиат.
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Да ти обяснявам пак няма да ме разбереш все пак се отклоняваме малко от темата уважаемият Г-н Админ трябва да измисли нещо по темата защото аз скоро време буквално ще фалирам и мисля,че не само аз гледам,че има отбори в играта които си кандидатстват всеки ден почти и играчите им са над 35-40 гидини....явно и на тях не им стига кредит за нови попълнения .. :)
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
а има и отбори които са
регистрирани с други имена след като вече тогавашен играч с даден отбор е
печелил и сега някой нов е на негово място защото предишният се е
отказал.
че съм пил ракия пил съм,ама чесно не можах да те разбера.
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Забележете,че 2/3 от отборите печелили фонда са ботове а има и отбори които са регистрирани с други имена след като вече тогавашен играч с даден отбор е печелил и сега някой нов е на негово място защото предишният се е отказал.Запитвам админа какво смята да направи по въпроса с това относно фондаи повишаването на интереса на новобранците към играта(като мен):)
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Ако имате недостиг на кредит можете да кандидатствате за помощ от Фонд ПНП от менюто вляво, като: 1.Във фонда да могат да кандидатстват само отбори с регистрация не по-стара от 12 месеца;
2. Във фонда да могат да кандидатстват само отбори които имат в наличност не повече от 5000к, имат завършено 5-о ниво на стадиона и нямат пусната оферта за купуване на играч в момента на кандидатстване;
3.Във фонда да могат да гласуват отбори с минимум 3 месеца регистрация и минимум 5 000к дарение;
4.Отбор спечелил от фонда няма право да кандидатства отново в следващите 6 месеца;
5.Отбор приканващ други отбори да гласуват за него чрез ЛС,автоматично се изключват от гласуването за разпределение на кредита(гласовете,които е получил се анулират) и нямат право да кандидатстват в следващия 1 месец;
6.Сумите за които ще може да се кандидатства са 10 000к,20 000к и 30 000к като взависимост от сумата за която кандидатстваш получените гласове ще се броят по следния начин:
Явно не отговарят на някоя точка.Неможе всеки да кандидатства.Или просто си имат кредит и не им трябва фонда :)
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Като няма 5 човека кандидати как да стане</blockquote>
само си го повтори и си го представи .. няма 5 човека в тая игра :D :D няма 5 човека :D :D
|
|
ФОНД ПНП? |
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Писах на админа.Той каза че ПНП работи .</blockquote>
работи както всичко останало в тая игра ... на 9 май фонда прави юбилей - 1 год без НИКОЙ да е получил нещо ... наливайте ;)
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Нали знаеш защо на вълка му е дебел врата 8)
Писах на админа.Той каза че ПНП работи само трябва да се кандидатсва от отбори които отговарят на условията.
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Според мен ще трябва да се сменят правилата за кандидатстване ,да може дакандидатства всеки който е с отицатален кредит и да няма ограничение забройката,ако има дори и само един кандидат да взима автоматикно кредита.</blockquote> идеята ти не е лоша но отрицателен поне 5000 кредит и примерно минимален брой двама кандидата или както викаш ти един и автоматично да му се дава кредита но за тази цел трябва някой от модераторите да пусне темата на Админа или пак да вършим тяхната работа (wasntme)
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Според мен ще трябва да се сменят правилата за кандидатстване ,да може да кандидатства всеки който е с отицатален кредит и да няма ограничение за бройката,ако има дори и само един кандидат да взима автоматикно кредита.
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Аз скоро не съм виждал 5 човека там.Нека да се съберат може да си работи,а просто да не са кандидатсвали хора.Пък може и да има срив в системата и да не работи.Нека който е в правилата за канд. да кандидатства
|
|
Тренировка на играч
888views
5comments
Въпроси
Да,после кат изгонят вратаря да влезе защитник като Моци и да спаси полужението 8)
|