Тренировка на играч
888views
5comments
Въпроси
Нормално ли е да тренираш защитнически умения на младеж, а същевременно вратарските умения да се покачват наравно с защитническите?
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
аз до сега повече от 3 отбора не съм виждал да кандидатстват а и забележете кога за последно някой е печелил от фонда....да вземе да се измисли тоя кредит как да се разпределя между отборите не само начинаещи ами и по-старши където имат нужда от кредит....тези 3 000 000 трудно биха се изхабили.
|
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
До колкото съм запонат трябва да кандидатсват 5 отбора за да се гласува.А сега са 2-ма когато станат 5 може да се гласува.Така мисля
|
|
ФОНД ПНП? |
|
ФОНД ПНП?
1764views
27comments
Въпроси
Отново пиша относно темата за фонда изобщо ползва ли се или само се даряват пари там и % от турнирите също отиват там?Аз съм на ръба на фалита....скоро няма да ми стига кредита да си тренирам играчите сигурен съм,че не само аз имам този проблем но никой от фонда не е взел пари от доста дълго време.Това е втората тема която пускам в рамките на месец.Изобщо този фонд работи ли или е просто за красота сложен там ? Гледам ежедневно кандидатстват потребители но никой от тях не взема кредит.Нещо да се направи по въпроса с този фонд или да се закрие ако няма да се ползва.:)
|
|
За супер талантите
1539views
11comments
Въпроси
<blockquote><h3>Бабушки Орли написа:</h3>3! така или иначе с ограничението на СТ , играта загуби , поне да я играем така
до край</blockquote>
Точно,че по тоя начин играта печели защото иначе се губи смисъла от ДЮШ ;)
|
|
Да се промени ли симулатора?
2264views
22comments
Предложения
И аз съм падал от по-слаби отбори и ме е било яд... особено в някой турнири ,но така е поо интересно, не винаги по-силният отбор печели, даже ще е по интересно ако рейтинга не играе такава роля ;)
|
|
20 дни по-късно пак 5 минути разлика |
|
За супер талантите
1539views
11comments
Въпроси
3! така или иначе с ограничението на СТ , играта загуби , поне да я играем така до край :) 8)
|
|
Момчета на кого му се рита за да се съберем ? |
|
|
Да се промени ли симулатора?
2264views
22comments
Предложения
:D :D на симулатора му няма нищо,ама абсолютно нищо8) проблема ви е в знанията,нищо,че всички се биете в гърдите че сте стари играчи(wait)
срещу 3 защитника ,като играеш с 3 нападателя и 2000 рейтинг няма ти стигне...много е дълго за обяснение,а и не искам да давам акъл на по старите:) но ще ви помогна...не четете само дали са ви вкарали гол или сте вкарали;) четете всичко -полезно е(bow) (beer) (beer) (beer)
|
|
|
|
|
|
|
Момчета на кого му се рита за да се съберем ?
1014views
6comments
На лафче
Пиша темата , за да можем да се съберем 12 човека може и 14 ако игаем на МЕИ , и да поразцъкаме и да се запознаем ;) Ако има желаещи нека пишат и като станем точна бройка да се разберем за кога да се запази игрище и да отидем да поспортуваме :) 8)
|
|
8 март |
|
8 март
857views
3comments
На лафче
Честит празник на всички нежни създания в тази игра! Нека пуснат по един коментар да знаем колко са всъшност те. (F) (F) (F)
|