БЪГ?
876views
6comments
При проблем с играта
Да кофти е но е факт и аз съм се питал защо но отговор няма.
|
|
Да се промени ли симулатора?
2264views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Резултати се определят от преставянето на играчите ... щом и в предишната среща
го е победил с по-слаби общи умения на играчите не виждам къде е проблем Вие
искате като имаш малко по-добри играчи и винаги да печелите ли ?</blockquote>
Е какво всеки път ли да губя срещу по слаб съперник? Г-н Админ или как беше там г-н Тодоров не се изказвайте неподготвен играчите в двете въпросни срещи разгледахте ли ги? В моя състав не са същите, във втората са доста по добри. И между другото тези линкове със срещите не са в поредни срещи, има между тях изиграни още 2 мача (за п-во и купа победи за мен с 2-0 и 3-2) можете да ги видите и сам. Ама сега ще кажете е веднъж сте загубил 2 пъти бил сега губите. То това стана като късането на цветчета от цветенцето печеля, не печеля, печеля, не печеля...всичко на случаен принцип :D
Както и да е, винаги Вие си знаете вашето, не може да се излезе на глава с Вас като си наумите нещо :)
Ама и какво ли се занимавам, то тука оправия няма, няма и да има.
Никога няма да забравя блокирането ми преди 3 години и абсурдните обвинения тогава, но да не се връщаме назад да бъркаме в старите рани. Можете да заключвате темата или да я триете все тая. Лека вечер. И си харчете нашите парички спечелени от нашия гръб със здраве.
|
|
2264views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Резултати се определят от преставянето на играчите ... щом и в предишната среща
го е победил с по-слаби общи умения на играчите не виждам къде е проблем Вие
искате като имаш малко по-добри играчи и винаги да печелите ли ?</blockquote>
(y) Така е....
|
|
2264views
22comments
Предложения
Е то тогава за какво да се играят срещите?Директно да се присъжда победа на по силният отбор. :D (rofl)
Естествено,че трябва да има и процент на изненада.(y)
|
|
2264views
22comments
Предложения
Резултати се определят от преставянето на играчите ... щом и в предишната среща го е победил с по-слаби общи умения на играчите не виждам къде е проблем Вие искате като имаш малко по-добри играчи и винаги да печелите ли ?
|
|
Да се промени ли симулатора? |
|
2264views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Пичове, не се хабете за дреболий, а играйте и се забавлявайте. Аз миналия сезон
изпуснах титлата след равен и загуба от по-слаби отбори. И кво от това? Идва
другия сезон и продължаваме да се забавляваме. Ако всички мачове са
предварително ясни според рейтинга, къде остава емоцията? Дано ме разбирате
правилно!</blockquote>
Много правилно казано.
На всеки му е неприятно когато загуби дадена среща в която е бил фаворит(по силният отбор).И първото което на напада на човек е да обвини симулатора.
Но и невиждана радост е,когато победиш отбор който те е превъзхождал. Тогава обаче на човек му напада,че е надхитрил с нещо противника,а не,че симулатора се е бъгнал.
Така,че както в реалният футбол така и в тази игра е имало,и ще има -моменти на рзочарование и радост. ;)
|
|
БЪГ?
876views
6comments
При проблем с играта
Така искам да попитам как така когато твои играч \"финтира\" противников получва жълт картон давам пример с мой мач от първенството ( 84 мин. невероятен финт на S. MICHEAL и преодолява c.puyol. , S. MICHEAL пробива по крилото , но там A. Diaby. отнема топката на S. MICHEAL ) и съответно моя играч \"S.MICHAEL\" Получава жълт картон защото е финтирал един и друг му отнема топката ? :^)
|
|
20 дни по-късно пак 5 минути разлика
1108views
10comments
При проблем с играта
явно във всичко конференции има такъв проблем с по-късното започване на срещите.8-|
|
|
20 дни по-късно пак 5 минути разлика |
|
2264views
22comments
Предложения
Пичове, не се хабете за дреболий, а играйте и се забавлявайте. Аз миналия сезон изпуснах титлата след равен и загуба от по-слаби отбори. И кво от това? Идва другия сезон и продължаваме да се забавляваме. Ако всички мачове са предварително ясни според рейтинга, къде остава емоцията? Дано ме разбирате правилно!
|
|
2264views
22comments
Предложения
Често се случват такива неща,лошо е когато е във важен мач като днешния.Админа ще каже че няма проблем със симулатора и със сигурност няма да промени нищо по него.Остава само да се примириш със загубата защото и да се ядосваш няма смисъл.
|
|
2264views
22comments
Предложения
След поредната гавра на симулатора с отбора ми реших да пусна тази тема за да видим какво е мнението на малкото останали мениджъри в тази загиваща игра. Ето линк след днешната много, много странна среща:
http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3825319
Аз лично не мога да си обясня резултата. Ако Админа може нека разясни срещата. С просто око се вижда разликата в рейтинга. 500 рейтинг повече, 42 общ коефициент на отбора повече, видимо доста, доста по добри играчи с по високи линии, повече опит, еднакви схеми, еднакъв стил...3 атаки 2 гола срещу 13 атаки 1 удар 1 гол :) Някои ще кажат еми случват се изненади, но това е за втори път в рамките на 2 сезона. Ето линка от предния сезон, но не чак толкова фрапиращо като днес:
http://www.shampioni.com/?act=tv&case=archive&round=3763858
Нямам нищо против колегата, уважавам го, той не е виновен за случилото се.
П.С. Да си призная лично не очаквам никаква промяна, песимистично настроен съм за играта от години, но все пак ще направя опит току виж станало някакво чудо :)
Опитах и анкета да пусна, но както много неща в тази игра не става. Въпреки че съм написал 3-те отговора накрая ми изписва \"Минимално трябва да сте посочили 2 отговора за анкета\" :x Вече час се мъча и през хром и опера опитвам и не ще и не ще... :x
|
|
От новостите в играта.Намаляване времето за строеж |
|
От новостите в играта.Намаляване времето за строеж
1659views
14comments
Предложения
<blockquote><h3>The Sentinel написа:</h3>Вместо намаляне на дните може да се предложи сградите да се вдигат до 150
ниво.... примерно</blockquote>
А защо не и до ниво 200-300 а защо не без никакво ограничение !!! Според мене така ще има едно съперничество кой ще им по-висок левел на сграда и интереса към играта ще се увеличи !!!
|
|
1659views
14comments
Предложения
Вместо намаляне на дните може да се предложи сградите да се вдигат до 150 ниво.... примерно
|
|
Олелии
908views
1comments
На лафче
https://www.youtube.com/watch?v=jVoHdbARLa8
https://www.youtube.com/watch?v=iT4gGay1DRg
|
|
1659views
14comments
Предложения
Според мене 6 дни за строеж на сграда си е нормално , за нови сгради аз не виждам смисъл но мисля че това ограничение на нивата на сградите е не нужно !!! Да няма ограничение на нивото така играчите ще инвестират много повече в развитието си защото ще имат повече приходи малко така ми е тъпичко преди 3 год достигнах нивото на сградите до 100 и и повече няма тръпка да развиваш !!!!
|
|
КОНТУЗИИ
1497views
14comments
Общи дискусии
До Администратора на играта -----> Почваш да ставаш вече нагъл С ТЕЗИ КОНТУЗИИ.
Тази поговорка слушал ли си я "ЛАКОМ ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА"
Вземи си оправи настройките.
|
|
ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
11757views
152comments
Зала на срама
<blockquote><h3>LOSC LILLE написа:</h3>И ЗА ДА НЕ ОСТАНЕТЕ В НЕВИДЕНИЕ,ДЪРЖА СЕРИОЗНО И ОТГОВОРНО ДА ЗАЯВЯ ,ЧЕ АЗ
ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ЖЕЛАЯ ИГРАТА ДА ЗАГУБИ ИГРАЧ КАТО ЗАХАРИ С КОГОТО СИ ПИЕМ ПИЕНЕТО
ВИНАГИ КОГАТО СЪМ В БЪЛГАРИЯ.Захо е интелигентен ,начетен зрял човек за разлика
от ашлака който ми затри отбора с перфектно изградената база с цел да обогатява
себе си и паразитната си челяд...За това приканвам още веднъж бившето футболно
недоразумение СЕГА АДМИН ДА МИ ВЪРНЕ В НОВИЯ ОТБОР В ЛИГА 13-1 базата и 5 те
супер таланта които ми открадна заради ченгето ШУМЕН,а на него и кредита му
върна и базите му остави.Админчо ти като бивш футболен съдия си свикнал да бъдеш
непочтен и корумпиран,сега имаш шанса веднъж за винаги да покажеш че си се
разкаял поне веднъж в живота си.Не се спотайвай сега топката е в твоята
буренясала градина.</blockquote>
Този потребител определено не е разбрал грешката си.
|