6 суперталанта при при допустими 5

1020views 9comments При проблем с играта
Адаш трия ти коментара за да не се вижда от много хора.Че докато се махнат после на всички дет са се възползвали ще се забави админа :)

6 суперталанта при при допустими 5

1020views 9comments При проблем с играта
отбор Myrtle_Beach има 6 супер таланта! Купил си е 5 при условие че вече има един. По правило, човек открил бъг трябва да сигнализира. По отговорност, администратора трябва са си върши работата. (sun) :D

Да се промени ли симулатора?

2264views 22comments Предложения
<blockquote><h3>Балкан Белогра написа:</h3>Е как симулатора няма грешка http://prntscr.com/6bvxl5 хахахахахахах</blockquote> С толкова натрупана умора какво очакваш пак с малко си паднал:)

Касички ли са.....

1201views 5comments Зала на срама
какви касички всички играят феарплей.... още не са пуснати играчите за продан и са запазени ;) как да сме конкуренти на големите в играта...8)

Е как симулатора няма грешка http://prntscr.com/6bvxl5 хахахахахахах (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)

ФОНД ПНП?

752views 7comments Въпроси
<blockquote><h3>Челси2015 написа:</h3>Аз съм за също - отскоро съм почнала да играя , но вече останах с 2000 кредита ...</blockquote> Ти все още вземаш по 3000 кредит на ден така,че няма как да фалираш докато аз получавам по 114 от фен магазина :) така,че посъбери си кредит преди да почнеш да строиш стадиона над 5000 капацитет :)

БЪГ?

876views 6comments При проблем с играта
Фаул в атака :D :D

ФОНД ПНП?

Аз съм за също - отскоро съм почнала да играя , но вече останах с 2000 кредита ...(blush) :( (doh) (F)

ФОНД ПНП?

Ами аз съм решил да направя малко пазарлък а строя и нямам достатъчно кредит за да си покривам разходите от тренировките и реших да кандидатствам и гледам,че почти от 1 година никой не е вземал пари от фонда...а и нз дали бихте се съгласили дадената сума(минималка и максимална) да се увеличи ако ли не и 50 000 е нещо по-добре от колкото да сме на с 1000-2000 кредит и на ден да даваме по 300-400 за тренировка :)

ФОНД ПНП?

Едно време си бачкаше,сега незнам защо не работи но админа трябва да се погрижи.

ФОНД ПНП?

Трябва да се оправи това е важно за новите потребители

ФОНД ПНП?

Опитах се да гласувам за колегата, но не откривам откъде. Или трябваше да има поне 2 отбора, за да избираме между тях? Някой който си спомня да даде малко разяснения. Хубаво е и админа да каже дали е възможно с оглед на натрупаната голяма сума вътре да бъдат подпомагани по 3 или 5 кандидата на ден.

ФОНД ПНП?

Гледам има почти 30 000 000 във фонда постоянно кандидатстват играчи но гледам че от отдавна никой не е вземал пари от там...защо е направено като никой не гласува и не подпомага играчите в нужда.Само се трупат там пари от турнири и играчи имащи в излишак малко да дадът.В крайна сметка тоя кредит си остава там и никой не го взима ако няма да бъде ползван поне го премахнете.

Има и такива мачове виж примерно моя с Минъор Пк от втория ми мач за сезона.Но пък неможе все да се побеждава :) И съм с двама човека повече :D :D :D Но това е интригата :)Изтритите играча бяха с по 400-450 линия :)

Plamo не разбирам какво искаш от симулатора и какво ми говориш за оглеждане на играчи ... точно и ясно въпроса ми беше искате като имате играчи с линия 530, а съпеника има играчи с 490 и да го биете винаги с резултат 2:0 да кажем... това по-нормално ли ти се струва. Според мен интересното е точно, че дори да имаш малко по-добри играчи при неправилна тактика и правилна такава от съперника може да те победи, защото в момента схемите оказват влияние на изхода на срещите от близки по умения играчи т.е. решават се от детайлите и не си мисли, че като имаш играч с умение атака 530, а съперника 490 твоят играч е по-добър, защото това е само умението му за атака. Симулатора като цяло е доста интелигентен и най-големият му плюс е, че много малко хора се нагаждат към негои дори с по слаби на пръв поглед играчи бият. Лека вечер и наслаждавайте на играта.

Добре е когато победиш по силен отбор .Я тактиката ти е била по добра или даден играч е играл на позиция,която се е представил отлично или е по силен от противниковият. Срещата която е дадена в началото на темата ни показва, че е била--тото-2. Как да се справи човека с това тото? Как да му противодейства ,за да не загуби от по слабият? Ами никак. Пиеш една бира и продължаваш напред с едно СМС-че и това е.....(beer)

Или пък админа като е почнал да говори тук кое е редно и кое не да обясни ситуацията между картоните и това защо мачовете започват със закъснение 5-10 минути .С цялото ми уважение Г-н Админ но мисля,че е време да прегледате малко играта си :) и да отделите време на потребителите да разберете кое и защо не им харесва и какво бихте могли да добавите към симулатора в близкото бъдеще...:)

БЪГ?

Само по родните терени можеш да видиш такова нещо (rofl)

БЪГ?

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>Така искам да попитам как така когато твои играч "финтира" противников получважълт картон давам пример с мой мач от първенството ( 84 мин. невероятен финт наS. MICHEAL и преодолява c.puyol. , S. MICHEAL пробива по крилото , но там A.Diaby. отнема топката на S. MICHEAL ) и съответно моя играч "S.MICHAEL" Получаважълт картон защото е финтирал един и друг му отнема топката ?</blockquote> Да губи топката и му тегли една балтия :D :D

БЪГ?

Админа е време да вземе участие в дискусиите където потребителите намират наистина проблем с играта и да обясни защо е така и да се оправи днеска мача на мен ми започна с 9 минути закъснение имам жълт картон защото съм финтирал някой....абе луда работа