Кой ще спечели ШЛ

3166views 33comments Шампионска лига
Барселона за в уникална форма и залагам на тях !Финала мисля ,че ще е Барселона - Ювентус . Реал мадрид на магия прескочиха със съдията и е време да си ходят вече.Viva El Barca!

Кой ще спечели ШЛ

Е то е ясно кой! (beer) (beer) (beer)

Кой ще спечели ШЛ

Приствастен съм и се надявам това да е Ювентус! Доволен съм на жребия и ще видим, какво ще стане , но съм убеден, че мачовете ще са много интересни...

Отказвам се!

1550views 19comments Общи дискусии
Специални тренировки Играчът U. MATTY завърши успешно специалните тренировки. Подобрения на уменията след специалната тренировка Отнемане 3.7 Дрибъл 9.6 Пасове 4.2 Технически умения 3.3 повърня (puke) (puke) (puke) още една повърня Специални тренировки Играчът Y. MAVERICK завърши успешно специалните тренировки. Подобрения на уменията след специалната тренировка Дрибъл 4.9 Умения с глава 4.1 Удари 4.6 Бързина 4.9 (puke) (puke) (puke) да ти и ш***** игра да ти и трета повърня смотана (puke) (puke) (puke) Специални тренировки Играчът Джерард Бътлър завърши успешно специалните тренировки. Подобрения на уменията след специалната тренировка Дрибъл 8 Умения с глава 3.1 Удари 5.9 Бързина 5.8 (puke) (puke) (puke) (puke) аз съм ли съм най-големия балък и ли админа е най-хитрия... хайде всеки път като падаме плюем неразумно щото не разбираме играта а когато изсипваш пари и се надяваш на тъп бонус от 1 или 2 еденици пак ли видиш сме от е*аната страна, че пак не успяваме да изкласим насран отвякъде - въпроса е аз или админа ... май аз ще съм :D :D :D ма*а ти и осрана игра да е***

Кой ще спечели ШЛ

Определено Байерн Мюнхен респектираха останалите 3 клуба с гръмката победа 6:1 над коравия отбор на Порто , но се вижда във гостуващите мачове големи колебания и във групите със Манчестър сити и на 1/8 със украинския шахтьор и срещу Порто а Барселона в сравнение с тези отбори е от друга вселена така , че такива колебания ще им струва скъпо срещу меси,иниеста,неймар и суарес които в момента са в много добра форма !!! Определено са мене единия финалист е ясен Реал Мадрид нямат да имат проблеми срещу ювентус който определено не заслужаваше да острани Монако но съдии какво да ги правим !!!! Ако играта на 4-те отбора не се промени бих заложил на Барселона -Реал Мадрид като финал !!!!

Кой ще спечели ШЛ

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Още няма отбор защитил купата си.мисля че е време</blockquote> И аз ми се струва че е време но все пак,ще е много трудно.Байерн са в страшна форма и ако играят както могат трудно ще ги спре някой

Кой ще спечели ШЛ

Още няма отбор защитил купата си.мисля че е време

Кой ще спечели ШЛ

Време е за полуфинали в ШЛ. Как според вас ще се развият и кой ще вдигне ушатката :D 8) ;)

Отказвам се!

На времето за да се регистрираш в играта трябваше да пратиш СМС мисля, че 30ст струваше :) Така че поне сега регистрацията е безплатна :D (beer)

Отказвам се!

Докато има явна дискриминация спрямо не Вип потребителите,тая игра няма да потръгне.И трябва да се променят някои изречения във въведението на: » Какво е шампиони? - Шампиони е платен on-line футболен мениджър. » Получих моя отбор сега какво да правя? - пращай СМС-и,за да се развиеш. » Къде са моите играчи? - контузени,прати СМС за да ги излекуваш. » Как да тренирам моите играчи? - Прати СМС за да ги тренираш 270 мин а не 180. И на мен ми омръзна и мислех за отказване доста пъти,но явно съм мазохист и продължавам да съм спонсор на админа.Във втори сървър спрях с СМС-те и със сигурност след края на сезона ще се откажа.Между другуто там положението е по-зле от тук.Със здраве (beer)

Отказвам се!

През ден ми се контузва един от талантите. Убеден съм че не е случайно, но колкото и да се старее админа, няма да ти пусна СМС(F) (sun)

Отказвам се!

Не съм казал да падам с 2:1 3:2 или нещо от сорта ами Примерно...резултати от типа 3:0 3:1 5:1 или 5:2 нещо така да има дори и минимална интрига...в реалния футбол да не би новаците в дадена лига да падат с по 10 гола разлика като имат бюджет от 5-10 000 000? от отбори с 200-300 0000 0000 ?...а и е хубаво да има изненади :) някак си поне малко да стъпва до реалността играта а не да е напълно противоположното на нея :)

Отказвам се!

<blockquote><h3>Доростол 2003 написа:</h3>Само за резултатите не съм съгласен нормално шампиона на групата по договаряне с 312 коеф да те бие със такава разлика 8-0 твоя коеф е 77 огромна разлика да не говорим и във линиите разликата даже е по-голяма !! Нима очакваш че след 3 -4 месеца игра ще играеш като равен с равен със играч регистриран преди 6 год действащ шампион !! Не става така и аз съм падал с такива резултати , трябва търпение развитие на терени , млади таланти тренировки рейтингови срещи нещата не стават ей така от само себе си !!!!</blockquote> Прав си, не може от днес за утре да направиш нов отбор шампион. Лично на мен ми трябваха над 20 сезона за да стана шампион и ето след още 10тина вече имам 2 поредни титли :) Възможно е до някъде, но трябват много средства, което не си заслужава в тази игра. А съвсем отделен въпрос е Администратора колко време отделя на играта...на всички ни е ясно, че такова време НЯМА. Според мен трябва сървър 2 да се прекрати на момента и евентуално отборите от там да се прехвърлят тук, дори и да има мениджъри с по 2 отбора в сървъра, може да се направи и забрани да няма РПС, покупко-продажба на играчи и да не са в една лига. Но всичко това зависи от "шефа" (beer)

Отказвам се!

Само за резултатите не съм съгласен нормално шампиона на групата по договаряне с 312 коеф да те бие със такава разлика 8-0 твоя коеф е 77 огромна разлика да не говорим и във линиите разликата даже е по-голяма !! Нима очакваш че след 3 -4 месеца игра ще играеш като равен с равен със играч регистриран преди 6 год действащ шампион !! Не става така и аз съм падал с такива резултати , трябва търпение развитие на терени , млади таланти тренировки рейтингови срещи нещата не стават ей така от само себе си !!!!

Отказвам се!

С тези контузии и малкото останали ще си тръгнат .... и да говорим файда няма да има!

Отказвам се!

Никой не е казал,че трябва да е лесно но поне да е логично ще дам пример с няколко неща.Първо какви са тези абсурдни загуби с по 5-6-7-8-9-10:0 примерно аз като играя със шампиона падам най-малко с 7 гола разлика това не е логично колкото и добри играчи да има добре 3-4 гола на 0 или аз да имам някой вкаран така за бройката резултати от типа 3:1 3:2 5:2 и подобни изобщо ги няма в играта ако се падне нов отбор срещу някой от ранка на топ 4 играчите в моята лига(която не е от най-добрите) падат с 7 гола разлика.Второ абсурдните контузии по какво се изчислява това да се контузи даден играч ей така с 0:11 и то всеки ден ако не всеки то през ден,че и по 2ма на веднъж без да са преуморявани или по време на игра да се контузят или след мач това по-бих го разбрал но и това всеки път контузиите да са по 4 дена също е абсурдно забелязал съм,че колкото по-често лекувам даден играч с левро толкова по-често той се контузва за това и спрях давам пример с моите 2 контузени в момента.Трето ФОНД ПНП от какъв чеп ни е тоя фонд като не се използва по абсолютно никакъв начин трупа се кредит всеки ден има дарители дори и от турнирите 20% отива там и за какво поне да се измисли начин по който тоя кредит да се разпределя по отборите които имат нужда има достатъчно компетентни хора които биха дали доста добри предложения които могат да се реализират.Четвърто забелязал съм също,че доста конференции имат 6-7+ ботове в А групите.Защо не се слеят или намалят броя на групите и отборите в тях а и конференциите или някой с по-добро предложение да каже нещо по темата.Ето ви едва 4 от поне 10 неща които се сещам да се оправят по играта за да бъде поне малко по-приятна за потребителите в нея.останалите неща бих ги изброил но няма смисъл като дори 1 от тези 4 изброени админа не може не знае или не иска да оправи или го мързи нямам представа нека той самият каже,без да се измъква с някакви оправдания,че ние сме му виновни за дето не му даваме предложения,тях ги има просто няма кой да ги реализира.:)

Отказвам се!

Аз преключих с тая игра (ninja) (beer)

Отказвам се!

За мен решението е да се спре играта за няколко месеца и да се поработи малко по нея ако админа има желание ако не по добре да я дава на някой и след няколко месеца работа по нея да се бие един рестарт и така ще се върнат по бързо играчите !!!!

Отказвам се!

Господин Админ дайте да направим всичко възможно за да задържаме ново регистрираните потребители. Аз съм съгласен да ги улесняваме по-всевъзможен начин ако се налага, само и само да останат в играта.

Отказвам се!

Сами виждате,че на админа не му пука така,че каквото и да кажем той няма да се трогне накрая ще си останат 2-3 редовни ветерани тук и ще си играят срещу ботове и админа ще се чуди защо ли така е запустяла играта му :)