Как да се спаси играта,да прочете и админа.

7091views 58comments Предложения
стара БГ поговорка--"детето докато не ревне майка му не му дава да суче"(wait) ето г-н Администратор,време е да обърнете внимание на децата си,защото се очертава да останете без тях.Време е да действате,предложения има толкова много ,че ще останат и за другия сървър(y) дела са нужни,не слова(beer)

Да се промени малко визията на играта.От както съм в играта все едно и също....никакъв ъпгрейд за толкова време.Реклама на играта за привличане на нови потребители.В стари теми има доста добри предложения.Запълване с мачове (например ДЮШ турнир) през двете седмици почивка между сезоните.Получаване на приходи от ДЮШ титли.Новите потребители тогава ще имат стимул да продължат с играта.Това са само част от предложенията..........

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>PFC BECKS,аз мога и в момента да му пратя снимка,защото телефонът ми запаметяваСМС-ите и мога да му покажа и часа,в който са изпратени.Пари са ми взети заудоволствието,проверих на *88.Нямам желание да се занимавам,да доказвамнещо,което ми се случва за трети път.И трите пъти аз съм ощетен,но това пък мипомогна в решението,че това е последния ми сезон тук!</blockquote> ти си си в правото,още повече че имаш доказателство.искай компенсация

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>PFC BECKS,аз мога и в момента да му пратя снимка,защото телефонът ми запаметява СМС-ите и мога да му покажа и часа,в който са изпратени.Пари са ми взети за удоволствието,проверих на *88.Нямам желание да се занимавам,да доказвам нещо,което ми се случва за трети път.И трите пъти аз съм ощетен,но това пък ми помогна в решението,че това е последния ми сезон тук!</blockquote> Четох темата, но тук ми напомни на моя случай преди... 4 години и блокирането ми уж за обида към админчето, защото съм бил загубил служебно :D И на това отгоре обиди от друг имейл ... А до тогава нямах такава загуба :) Както и да е :) И все пак това са си пари, изкарваш си ги с труд даваш си ги където пожелаеш и накрая да не получиш нищо!!! Заслужава да се сезират някои институции за това му нехайство :x

PFC BECKS,аз мога и в момента да му пратя снимка,защото телефонът ми запаметява СМС-ите и мога да му покажа и часа,в който са изпратени.Пари са ми взети за удоволствието,проверих на *88.Нямам желание да се занимавам,да доказвам нещо,което ми се случва за трети път.И трите пъти аз съм ощетен,но това пък ми помогна в решението,че това е последния ми сезон тук!

не разбрах защо ще е временно рещение обединяването на лигите? от това изказване разбрах единствено, че като има време ще бъдат въведени новости, които ще направят играта по-интересна. въпросът е дотогава колко души ще играят все още.

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Админе направи изказване, все едно беше точка от дневният ред на Народното събрание. Седни и напиши като хората--това може да стане ,това не може да стане.Като нямаш време, вземи там си избери няколко човека. Примерно, единият да може да следи за нередовни трансфери и отбори. Другият да отговаря за форума и един, който да има постоянна връзка с теб и да бъде връзката на хората играещи тук с теб. Тези тримата им пусни бонус да са вип постоянно ,без да плащат,понеже ще им отнеме доста време да са в играта и това е</blockquote> ей Ред,трябваше"да има постоянна връзка с теб"да го напишеш с главни букви защото там е разковничето братле

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>sms проблем На 09.05.2015г. няма намерени сгрешени или валидни смс-и с текст s на номер 1922 от номер 0887******! Ето това е отговора на Админа за двата СМС-а,които пратих,пари ми се взеха,а насреща ...!Браво,велик си!</blockquote> Може да не ги е отчело,провери си сметката.

Админе направи изказване, все едно беше точка от дневният ред на Народното събрание. Седни и напиши като хората--това може да стане ,това не може да стане.Като нямаш време, вземи там си избери няколко човека. Примерно, единият да може да следи за нередовни трансфери и отбори. Другият да отговаря за форума и един, който да има постоянна връзка с теб и да бъде връзката на хората играещи тук с теб. Тези тримата им пусни бонус да са вип постоянно ,без да плащат,понеже ще им отнеме доста време да са в играта и това е(beer)

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>sms проблем На 09.05.2015г. няма намерени сгрешени или валидни смс-и с текст s на номер 1922 от номер 0887******! Ето това е отговора на Админа за двата СМС-а,които пратих,пари ми се взеха,а насреща ...!Браво,велик си!</blockquote> Много лесно можеш да му докажеш като ти дойде разпечатка я снимаш и му пращаш линк

SMS

2673views 19comments При проблем с играта
sms проблем На 09.05.2015г. няма намерени сгрешени или валидни смс-и с текст s на номер 1922 от номер 0887******! Не се надявай на нищо!Ето това получих като отговор на моя проблем!

SMS

Станахме 4-ма. И моят проблем е от 9-ти.

След като остарее този ми набор и аз окончателно съм решил да се махам !! Помня едно време колко се борих да стана шампион и каква радост беше когато спечелих първата си картинка !!! А да спечелиш ЛШ .....Юнайтед може да каже колко радост и усилия изисква това !!! А сега мога още 20 сезона да ставам сигурно шампион , а в моята група има един отбор , който едно време щеше да се бори за 6цата !!! Както и да е ... успех на всички , които са решили да продължават с играта .. но аз след 2-3 сезона ще Ви изоставя !! (handshake) (handshake) (bow)

sms проблем На 09.05.2015г. няма намерени сгрешени или валидни смс-и с текст s на номер 1922 от номер 0887******! Ето това е отговора на Админа за двата СМС-а,които пратих,пари ми се взеха,а насреща ...!Браво,велик си!

Единствено конкуренцията ще върне стимула за игра. С оглед развитието на играта и аз ще доиграя още няколко сезона иии ще се откажа. Спрях и СМС-и да пращам пък да видим какво ще стане... може от другия сезон да се навие да намали конференциите малко.

Какво се занимаваме с Админа не виждате ли,че изобщо не му пука спрете всички да пращате смс-и и когато "детето му" почне да гладува може би тогава ще се сети,че то съществува и ще почне да се грижи за него по-сериозно.8)

Доростол е прав.Играя и един друг фут.менижър,там се получи подобна кофти ситуация--ако си домакин и биеш служебно не получаваш прихода си от стадиона.Хората там го оправиха проблема за 3 дена и от новия сезон всичко беше ок.При нас ,това го няма.Има диалог,предложения,мнения и какво ли не---няма реализация.Дай повече права на модераторите--тебе като те няма,те всекидневно са на линия

SMS

И аз изгорях с два СМС-а!За съжаление нищо ново!

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Като цяло обединяването на конференциите, ще е само и единствено временно решение на проблемите относно търсенето на играчите и конкуренцията ... според мен липсата на интерес към играта е породена от липсата на нови опции, но когато започвам да мисля всякакви интересни неща не с цел да се пълни моя джоб (защото той и сега е празен), а с цел играта да се развива аз срещам само негативни коментари как съм бил печалбар и прочие и съм мислил само за това колко смс-а да взема. НЕ АЗ ИГРАТА СЪМ Я НАПРАВИЛ ЗА ХОБИ И ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ И Я ПОДДЪРЖАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО, ЗАЩО ТЯ Е КАТО МОЕ ДЕТЕ И НЕ МОГА ПРОСТО ЕЙ ТАКА ДА Я ОСТАВЯ. Да в момента нямам необходимото време, но когато имах срещах само ругатни и хули от т.нар. ТОП ПОТРЕБИТЕЛИ колко неадекватни са били действията ми и пак да си кажа какъв печалбар съм бил. Винаги, ще се грижа за играта, а се надявам скоро и да имам повечко време, за да се раздвижат нещата около ниея, но не защото имам нужда от пари, а защото се чувствам щастлив, защото това което съм измислил и поддържам доставя удоволствие на хората и е част от ежедневието им. Пожелавам всичко най-хубаво на всички Ви и нека да живеем в един по-добър свят с повече усмивки.</blockquote> Ти ако така гледащ децата си агенцията на закрила на детето ще те съди !!! Хубаво дете ама хилаво !!! Може и да е временно макар аз да не съм съгласен но поне някой имат някакво решение !!! Играта няма да се оправи само с молитви а със решителни действия и диалог между тебе и играчите и не само диалог а и действие !!!Защото от приказки и напразно чакане и не спазени обещания сега от 4100 места във 16 конференции 477 активни потребители от които половината не знаят за какво са тук и скоро и те ще се откажат !!!

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Като цяло обединяването на конференциите, ще е само и единствено временно решение на проблемите относно търсенето на играчите и конкуренцията ... според мен липсата на интерес към играта е породена от липсата на нови опции, но когато започвам да мисля всякакви интересни неща не с цел да се пълни моя джоб (защото той и сега е празен), а с цел играта да се развива аз срещам само негативни коментари как съм бил печалбар и прочие и съм мислил само за това колко смс-а да взема. НЕ АЗ ИГРАТА СЪМ Я НАПРАВИЛ ЗА ХОБИ И ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ И Я ПОДДЪРЖАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО, ЗАЩО ТЯ Е КАТО МОЕ ДЕТЕ И НЕ МОГА ПРОСТО ЕЙ ТАКА ДА Я ОСТАВЯ. Да в момента нямам необходимото време, но когато имах срещах само ругатни и хули от т.нар. ТОП ПОТРЕБИТЕЛИ колко неадекватни са били действията ми и пак да си кажа какъв печалбар съм бил. Винаги, ще се грижа за играта, а се надявам скоро и да имам повечко време, за да се раздвижат нещата около ниея, но не защото имам нужда от пари, а защото се чувствам щастлив, защото това което съм измислил и поддържам доставя удоволствие на хората и е част от ежедневието им. Пожелавам всичко най-хубаво на всички Ви и нека да живеем в един по-добър свят с повече усмивки.</blockquote> Админе,вече трети ден не съм ВИП,заради проблем със СМС-а!Направи ли си труда да прочетеш всички постове или претупа работата,написа някаква небивалица и сега пак цяла седмица офлайн?Ще обърнеш ли внимание на проблема или ще ме отсвириш за трети път вече?Трети,защото за толкова години тук,имам за трети път проблем със СМС и трети път не получавам адекватно отношение.Това са моите пари и съм в правото си да искам да получа това,за което съм платил,нали?