Отказвам се!
1550views
19comments
Общи дискусии
Играта е към своя край и всеки го вижда и знае това, а най-вече старите потребители.
За съжаление и аз съм тръгнал на там и влизам просто от време на време да видя, как се развива моята лига, ЛЩ, КШ и нещо от сорта, иначе от доста време съм спрял да плащам за играта, да тренирам играчите и да оправям състави и т.н(за това и изгубих последните 5 сезона титла, няколко купи и СКК, както и лошо представяне в КШ).
Просто рано или късно неизбежното ще се случи и това е, а за самата игра явно и мина времето и трябва да стане това, което всички очакваме да стане...
|
|
Отказвам се!
1550views
19comments
Общи дискусии
Админа трябва да прегледа модула за контузиите,защото и аз имам наблюдения над неговия отбор и наистина не е нормално момчето всеки ден да лекува играчи.Подържаме връзка с него и знам че дори праща смс да си тренира играчите.Новите потребители трябва да ги задържаме,а не да ги гоним с постоянни контузии.Момчето е доста зарибено по играта и може би това го задържа досега,но в даден момент може и търпението му да свърши.
|
|
Отказвам се!
1550views
19comments
Общи дискусии
Г-н Админ писах ви на лично не 1 път смятам да го направя и публично тук.Отказвам се от играта в най-скоро време може би преди да се преполови сезона защото ми писна и явно не само на мен от вашата безотговорност към играта.Аз имам проблем с ежедневните контузии които получавам на играчи по 4 дена и то в титулярния състав и то почти всеки ден по 2-ма за последните 2 седмици изпратих 5 смс-а за да си лекувам играчите но смятам това повече да не се повтаря изтече ли ми ВИП абонамента който е до 12 Май аз спирам с играта.Вие сте толкова безотговорен и нищо не правите по въпроса за да се развива тази игра и нови отбори като мен да изпитват удоволствие от играта и не само нови.Сами виждате колко ветерани се отказват поради една или друга причина но на Вас не ви пука !Като се намесите във форума казвате\"Ми кажете какво да направя и като стигнете до крайно решение ще го обмисля да го добавя\"ами то крайни решения и предложения са взети ама явно вашето безхаберие и мързел не могат да променят нищо в играта или се вземете в ръце или в най-скоро време давам максимум 2-3 години в играта ще има не повече от 10 мениджъра!Знам,че сега някои хора ще се засегнат и ще почнат да ме критикуват относно темата но все някой трябва да накара админа д се стегне малко като не разбира от мили думи ,намеци друг начин няма.:)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
Нормално е да нямат публика по гостуванията си. Вие май не сте живели по провинцията и не знаете какъв е живота там. Всички пари на България се вкарват в онзи скапан град София, който някой си решил да прави столица. Молове, магистрали и секви други глупости, а хората в северозапада няма какво да ядат. Да, ЦСКА и Левски имат най-голямата фенска маса в България, имат история и традиции... И? Дали ви харесва или не, в днешно време този, който плаща - той поръчва музиката. И да, докато не се намери кой да инвестира в ЦСКА или Левски, ще гледам как след всеки мач на ЦСКА в Разград, в който за пореден път не вкарат гол (ако изобщо вкарат на някой тази пролет), как все съдията е виновен, липсата на публика, скапания терен, вятъра, слънцето и глобалното затопляне, само не и футболистите на жалкия им отбор. Лека вечер!;)
|
|
Обединяване на групите.Въпрос до гн.Админа...
690views
1comments
Въпроси
Какво мислите по този въпрос гн.Админ?Групите останаха много празни.Заключвам темата и чакам отговор от Админа.Разбира се той може да отключи темата и да отговори.
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>La Magia Del Futbol написа:</h3>Ейй само конспирации навсякъде. Да си чувал, че има значение дали топката удряръката или ръката удря топката? В единия случай ръката на играча отскача леконазад и се води неумишлена игра с ръка, а в другия се води умишлена и енарушение. Да си чувал, че за червен картон има значение дали футболиста епоследен в защитата, дали нарушението е фронтално срещу вратата или е в страни,дали се предотвратява реална голова възможност. Има много информация от ФИФА повъпроса, че и с клипчета. Тук става едно центриране, топката се удря в ръката наиграча, който нито е последен и около него има няколко негови съотборници, нитоиграе умишлено с ръка. Всяка седмица има колкото искаш такива ситуации потерените от целия свят. По твоята логика всяко докосване на ръката с топката внаказателното поле трябва да е дузпа с червен картон. В цял свят само това щеправят хората. Отделно в къде, къде по-големи и силни първенства от нашето епълно със съдийски грешки. Не може в България, където играчите са слаби, футболае слаб, да очакваш съдиите да са като Колина. Няма как да стане. Отменен чистгол при който точките пред втория ставаха 8. Да е ревал някой 3 дена след това?Живота продължава. Ето и една снимка от нета за размисъл http://prikachi.com/images.php?images/937/8055937l.jpg</blockquote>
Абе аз не разбирам много много от футбол,и дали топката те удря дали ти я удряш незнам.Ама до колкото знам игра в наказателното поле с ръка има право само вратаря пък ти колкото и да ми обясняваш кой кого удря и дали е последен или не ми е все тая.А да кажеш нещо за победата над Литекс.Пак ли всичко беше наред.Ами дано Левски да ви бият за купата(никога не съм вярвал че ще съм някога за Левски)ама то вече става дразнещо.И ЦСКА и Левски са ги подпирали ама чак пак толкова от години не е било.И с цялата си наглост ми се вадиш от хиляда кладенеца вода.Гледай си ги подкрепяй си ги ама не говори за съдии,за картони и за дузпи.Все пак Лудогорец поставиха някакъв рекорд май над 30 мача без дузпа срещу тях.Баси класните защитници те са за Реал и Барса.
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>La Magia Del Futbol написа:</h3>Ейй само конспирации навсякъде. Да си чувал, че има значение дали топката удря
ръката или ръката удря топката? В единия случай ръката на играча отскача леко
назад и се води неумишлена игра с ръка, а в другия се води умишлена и е
нарушение. Да си чувал, че за червен картон има значение дали футболиста е
последен в защитата, дали нарушението е фронтално срещу вратата или е в страни,
дали се предотвратява реална голова възможност. Има много информация от ФИФА по
въпроса, че и с клипчета. Тук става едно центриране, топката се удря в ръката на
играча, който нито е последен и около него има няколко негови съотборници, нито
играе умишлено с ръка. Всяка седмица има колкото искаш такива ситуации по
терените от целия свят. По твоята логика всяко докосване на ръката с топката в
наказателното поле трябва да е дузпа с червен картон. В цял свят само това ще
правят хората. Отделно в къде, къде по-големи и силни първенства от нашето е
пълно със съдийски грешки. Не може в България, където играчите са слаби, футбола
е слаб, да очакваш съдиите да са като Колина. Няма как да стане. Отменен чист
гол при който точките пред втория ставаха 8. Да е ревал някой 3 дена след това?
Живота продължава. Ето и една снимка от нета за размисъл
http://prikachi.com/images.php?images/937/8055937l.jpg</blockquote>
(rofl) (rofl) (rofl) (handshake) (handshake) (handshake)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>La Magia Del Futbol написа:</h3>Ейй само конспирации навсякъде. Да си чувал, че има значение дали топката удря
ръката или ръката удря топката? В единия случай ръката на играча отскача леко
назад и се води неумишлена игра с ръка, а в другия се води умишлена и е
нарушение. Да си чувал, че за червен картон има значение дали футболиста е
последен в защитата, дали нарушението е фронтално срещу вратата или е в страни,
дали се предотвратява реална голова възможност. Има много информация от ФИФА по
въпроса, че и с клипчета. Тук става едно центриране, топката се удря в ръката на
играча, който нито е последен и около него има няколко негови съотборници, нито
играе умишлено с ръка. Всяка седмица има колкото искаш такива ситуации по
терените от целия свят. По твоята логика всяко докосване на ръката с топката в
наказателното поле трябва да е дузпа с червен картон. В цял свят само това ще
правят хората. Отделно в къде, къде по-големи и силни първенства от нашето е
пълно със съдийски грешки. Не може в България, където играчите са слаби, футбола
е слаб, да очакваш съдиите да са като Колина. Няма как да стане. Отменен чист
гол при който точките пред втория ставаха 8. Да е ревал някой 3 дена след това?
Живота продължава. Ето и една снимка от нета за размисъл
http://prikachi.com/images.php?images/937/8055937l.jpg</blockquote>
Наглостта ти е много голяма може би по-голяма от глупостите които написа !!!!
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
Ейй само конспирации навсякъде. Да си чувал, че има значение дали топката удря ръката или ръката удря топката? В единия случай ръката на играча отскача леко назад и се води неумишлена игра с ръка, а в другия се води умишлена и е нарушение. Да си чувал, че за червен картон има значение дали футболиста е последен в защитата, дали нарушението е фронтално срещу вратата или е в страни, дали се предотвратява реална голова възможност. Има много информация от ФИФА по въпроса, че и с клипчета. Тук става едно центриране, топката се удря в ръката на играча, който нито е последен и около него има няколко негови съотборници, нито играе умишлено с ръка. Всяка седмица има колкото искаш такива ситуации по терените от целия свят. По твоята логика всяко докосване на ръката с топката в наказателното поле трябва да е дузпа с червен картон. В цял свят само това ще правят хората. Отделно в къде, къде по-големи и силни първенства от нашето е пълно със съдийски грешки. Не може в България, където играчите са слаби, футбола е слаб, да очакваш съдиите да са като Колина. Няма как да стане. Отменен чист гол при който точките пред втория ставаха 8. Да е ревал някой 3 дена след това? Живота продължава. Ето и една снимка от нета за размисъл (beer)
http://prikachi.com/images.php?images/937/8055937l.jpg
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>аз лично се надявам
Домусчиев да направи няколко добри трансфера и да видим БГ отбор поне на 1/4
финал на ШЛ...Искрено се надявам да не се превърне,като останалите лапачи,които
размазаха големите отбори с алчността си......Дано се превърне в българския
Абрамович......</blockquote>
Докато има кораби за рязане ще има и пари за отбора !!!!
Българският футболен съюз за пореден път изуми с решение: от Съдийската комисия (СК) към централата са поднесли благодарности на лидера в „А“ група Лудогорец, че… ръководството и щаба на „орлите“ не са нагнетили обстановката след нулевия „хикс“ с Локо (Сф)!
СК към БФС смята, че Лудогорец е бил ощетен в последния кръг. Според вещите лица, голът на Козмин Моци, паднал около четвърт час преди края, не е трябвало да бъде отменен от главния арбитър Николай Йорданов. СК смята, че арбитърът е допуснал грешка с отмяната, а попадението си е било напълно редовно. Йорданов не зачете гола с глава, тъй като сметнал, че при отскока на Моци румънецът извършил нарушение.
Дотук добре. Само че подобни действия от страна на БФС пораждат 2 основни въпроса:
Защо се извиняват за ситуация, в която Моци можеше въобще да не бъде на терена, тъй като в по-ранен етап от мача игра с ръка в наказателното поле на разградчани и Йорданов спокойно можеше да го изгони и да назначи дузпа в полза на Локомотив (Сф). И защо въобще Моци започна мача, при положение, че заради действията му срещу Стефан Николич в ЦСКА, според мнението на мнозинството от футболната общност, трябваше наказанието да бъде далеч по-сериозно от 1 мач?
|
|
Контузии ?
810views
5comments
Въпроси
съгласен съм при мен всеки ден има контузени явно сега шанса да се контузват е още по-голям и то на титулярни играчи :)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
(handshake) (handshake) (handshake) (beer) (beer) (beer) аз лично се надявам Домусчиев да направи няколко добри трансфера и да видим БГ отбор поне на 1/4 финал на ШЛ...Искрено се надявам да не се превърне,като останалите лапачи,които размазаха големите отбори с алчността си......Дано се превърне в българския Абрамович......
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>А тук си прав...Моци трябваше да получи не един,а три директни червеникартона</blockquote>
Въртяхме сукахме па си дойдохме на думата.И с 10 човека да бяха Лудогорец пак щяха да ни победят.Спор няма те и Литекс показват как трябва да се развива правилно един отбор.Просто не трябва толкова фрапантно да им се помага
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
А тук си прав...Моци трябваше да получи не един,а три директни червени картона(y)
|
|
Контузии ?
810views
5comments
Въпроси
Ей, админчето! Докога с това безобразие бе?!!!! Трима контузени днес?!! Защо????? Искате само пари от потребителите а не правите нищо !!
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>La Magia Del Futbol написа:</h3>Пичове няма смисъл да се сравняват нещата. ЦСКА и Левски винаги ще си бъдат
големите отбори в България. Никой трезво мислещ не може да го оспори. Нашите се
опитват да вдигнат нивото по някакъв начин, но без силни съперници няма как да
се получи. Не ми се влиза в полемики за публики и т.н. Ясно е, че грандовете
имат повече фенове. При нас пък на последните 3-4 домакинства стадиона е пълен.
Тук не говорим за хора, които купуват 1500 билета за по 2-5лв, а влизат по 5000
човека. Цените започват от 8-10лв до 25лв, което не е малко за място, където
заплатите масово са по 400лв. Нека има радост и футбол и за хората от този край,
не виждам нищо лошо. Мен примерно постоянно ми звънят приятели и познати от
близките градове за билети. Гледа им се футбол на хората. Колкото до Домусчиев,
след като донаправи базата и стадиона той други големи харчове няма да има и
отбора си минава изцяло на самоиздръжка. Тоест бюджета ще зависи на база на
приходите. Както вдигат парите за Лига Европа дори там да се играе в групите, а
не в ШЛ, ще е достатъчно за ВСЕКИ един БГ отбор да се издържа.</blockquote>. Да съгласен съм с теб,но ние сме против излишното подпиране на Лудогорец,ясно е че са най-добрия отбор,но случки като тази с моци много дразнат.
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
Пичове няма смисъл да се сравняват нещата. ЦСКА и Левски винаги ще си бъдат големите отбори в България. Никой трезво мислещ не може да го оспори. Нашите се опитват да вдигнат нивото по някакъв начин, но без силни съперници няма как да се получи. Не ми се влиза в полемики за публики и т.н. Ясно е, че грандовете имат повече фенове. При нас пък на последните 3-4 домакинства стадиона е пълен. Тук не говорим за хора, които купуват 1500 билета за по 2-5лв, а влизат по 5000 човека. Цените започват от 8-10лв до 25лв, което не е малко за място, където заплатите масово са по 400лв. Нека има радост и футбол и за хората от този край, не виждам нищо лошо. Мен примерно постоянно ми звънят приятели и познати от близките градове за билети. Гледа им се футбол на хората. Колкото до Домусчиев, след като донаправи базата и стадиона той други големи харчове няма да има и отбора си минава изцяло на самоиздръжка. Тоест бюджета ще зависи на база на приходите. Както вдигат парите за Лига Европа дори там да се играе в групите, а не в ШЛ, ще е достатъчно за ВСЕКИ един БГ отбор да се издържа.
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
Много интересно, че само феновете на цска плюят по Лудогорец, само се погледнете всички които писахте до тук. Защо не се гледате вас?пуснете тема "какво става с цска ",кой унищожи цскА.но защо да се показвате непраните гащи.Лудогорец е от типа на много отбори като като Челси, Ман. Сити, и други.футбола колкото и малко да е в бг само печели.
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
Всички тези отбори са грандове с история :) А дали ще ги напусне гн.Гел не се знае :) Абрамович не напусна Чесли и се надявам и Домусчиев да не напусне отбора си.Все пак за момента са най-силни и добри в БГ.На европейско ниво също се представят повече от добре ;)Те са създадени 1945 г. но как да пробие едно малко провинциално отборче???Парите са били в София(wait) Не бъдете черногледи и не казвайте на черното бяло(bow)
|
|
Туморът Лудогорец !!!!
6912views
84comments
Футбол България
<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Прави сте,но Лудогорец е отбор от едва няколко години.Другите отбори имат яка
история Всеки един знае,че навремето само софийските отбори ставаха
шампиони,докато не се намеси Литекс (защо не плюете тях и Гриша Ганчев) А Барса
кого има да настига...Доколкото знам само Реал ги води в ШЛ (може и да бъркам )
и не споря,просто си драскаме и не се заяждаме далеч съм от тази мисъл
да не забравите довечера мача</blockquote>
Лудогорец е създаден 1945 година !!! Като ги напусни г-н гел отново там където са били цял живот във в група !!!! в испания по спечелени кеш само Рал Мадрид има повече от тях защото това едонствените два испански отбора които са я печелили обаче Ливърпул имат 5 титли , милан -7 Байерн Мюнхен имат 5 Барселона имат 4
|