20 дни по-късно пак 5 минути разлика

1108views 10comments При проблем с играта
Вече станаха близо 7 минути!(o)

От новостите в играта.Намаляване времето за строеж

1660views 14comments Предложения
На времето едно ниво на сградата се строеше за 4 дни. После стана на 6 дни и май малко недоволствахме от това както винаги, но свикнахме :) Строежа дали ще е 4 или 6 дни не е толкова от значение. 100 ниво на стадиона се строи за близо 20 месеца т.е. 10 сезона това е почти едно поколение играчи особено за новорегистриран отбор :) П.С. Най-голямото значение идва от управата, просто тя липсва :) (с последното изречение рискувам да ме нарекат отново хейтър, но съм прав) ;)

Аз като един виден депутат да дам обянение за отрицателен вот. Момчета, това е само по себе си безкрайна игра. Не е като да минеш някво поредно ниво и да я превъртиш! Жалко, че админа е абдикирал от 10-тина дни (тва между другото). Аз лично като почнах тук, бях в С група. Редях хиксове, минимални загуби и драматични победи. И сигурно това ме зариби още повече! Нещото, което според моето скромно мнение ще побутне играта е: новите отбори да се пускат в В - групите, с млади играчи (на възраст от 16 до 20 год) независимо дали в А групите има ботове, ако има те ще изпаднат от самосебе си. Както казах в началото това е игра за дълъг период, не виждам за къде толкова бързате, както и не виждом, къде толкова се губи админа!(beer) (beer) (beer)

Знаех че няма да се хареса и не знам защо даже си правих труда да я пиша.Играя тази игра от много години още от когато на играчите пишеше семейното положение и толкова години само няколко промени има.Може модераторите да затворят темата мисля че вече е ненужна.

ФК Барселона1899 написа: Както сме почнали ние така ще е редно да започвате и вие със строеж на сгради ивадене на таланти. Съгласен съм с теб.Сега си е много добре.Иначе всичко ще се развие много бързо.По-добре да се добави още една две сгради,от колкото да се намалява времето. (y) (y) (y) Много е предлагано за девета сграда....Но едно голямо НИЩО(doh)

Не

Против--хубавите неща стават бавно

Против!

<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Както сме почнали ние така ще е редно да започвате и вие със строеж на сгради ивадене на таланти.</blockquote> Съгласен съм с теб.Сега си е много добре.Иначе всичко ще се развие много бързо.По-добре да се добави още една две сгради,от колкото да се намалява времето.

Както сме почнали ние така ще е редно да започвате и вие със строеж на сгради и вадене на таланти.

Пускам тази тема и анкета защото за мен е много важно да се намали времето за строеж на сградите.Защото развивам ДЮШ и изкарвам юноши за първия отбор и мисля че 6 дни с много.Надявям се идеята да е добра и да се реализира.Успех на всички колеги през новия сезон.

ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

11757views 152comments Зала на срама
<blockquote><h3>Американска мечта 94 написа:</h3>Хайде без драма... никой няма да изчезва... на който му трябвам може да ме намери лесно в другия сървър... просто се опитвам да поправя една несправедливост и дано да успея Късмет на всички!</blockquote> Админа от години съсипа играта. Той е единственият виновник. Жалко ако има още, които не са го разбрали и продължавате да му давате пари. В магазина, стара и некачествената стока никои не я купува! (beer)

КОНТУЗИИ

1497views 14comments Общи дискусии
При мен пак се почна :)

Fantasy Premier League 2012/13

8481views 237comments На лафче
Аз също нямам проблеми.

Fantasy Premier League 2012/13

8481views 237comments На лафче
в теб е проблема явно, защото аз нямам проблеми. пробвай с друг браузър като начало.

ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

11757views 152comments Зала на срама
8) Хайде без драма... никой няма да изчезва... на който му трябвам може да ме намери лесно в другия сървър... просто се опитвам да поправя една несправедливост и дано да успея :) Късмет на всички!(beer)

Тъкмо мислех и аз за това да пиша :) (beer)

:D

:x :S

НЕДЕЛНИ ТУРНИРИ

939views 2comments Предложения
(wait) (y) :) (clap)