Да се промени ли симулатора?
3160views
22comments
Предложения
И аз съм падал от по-слаби отбори и ме е било яд... особено в някой турнири ,но така е поо интересно, не винаги по-силният отбор печели, даже ще е по интересно ако рейтинга не играе такава роля ;)
|
|
20 дни по-късно пак 5 минути разлика |
|
За супер талантите
2097views
11comments
Въпроси
3! така или иначе с ограничението на СТ , играта загуби , поне да я играем така до край :) 8)
|
|
Момчета на кого му се рита за да се съберем ? |
|
|
3160views
22comments
Предложения
:D :D на симулатора му няма нищо,ама абсолютно нищо8) проблема ви е в знанията,нищо,че всички се биете в гърдите че сте стари играчи(wait)
срещу 3 защитника ,като играеш с 3 нападателя и 2000 рейтинг няма ти стигне...много е дълго за обяснение,а и не искам да давам акъл на по старите:) но ще ви помогна...не четете само дали са ви вкарали гол или сте вкарали;) четете всичко -полезно е(bow) (beer) (beer) (beer)
|
|
|
|
|
|
|
Момчета на кого му се рита за да се съберем ?
1211views
6comments
На лафче
Пиша темата , за да можем да се съберем 12 човека може и 14 ако игаем на МЕИ , и да поразцъкаме и да се запознаем ;) Ако има желаещи нека пишат и като станем точна бройка да се разберем за кога да се запази игрище и да отидем да поспортуваме :) 8)
|
|
8 март |
|
8 март
1066views
3comments
На лафче
Честит празник на всички нежни създания в тази игра! Нека пуснат по един коментар да знаем колко са всъшност те. (F) (F) (F)
|
|
8 март
1066views
3comments
На лафче
Честит празник мили ДАМИ ...бъдете нежни и красиви ,възторжени и вдъхновени .Обичайте се и бъдете обичани ...(F) (F) (F) (bow) (bow)
|
|
За супер талантите |
|
3160views
22comments
Предложения
Трябва да се нагоди отбора според симулатора,не симулатора да се нагажда по даден отбор. (beer)
|
|
3160views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>stars haskovo написа:</h3>FC United,Как си играл 4-2-2?</blockquote>
4-3-3 е играл :^)
|
|
Да се промени ли симулатора? |
|
3160views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Незнам но днес в мач в ЛШ при разлика 1000 рейтинг в моя полза получавам два
пъти гол с различна тактика.Започнах с 4-2-4 като в началото на мача водих в
рейтинга и получих два гола.Минах на всички разновидности на 4-2-4,4-2-2,4-2-1-3
и 4-2-3-1 и нищо.Направих смяна минах на 4-3-3 върнах 1 гол и после пак
получих.Какво ли не правих цял мач,а колегата дори не беше на линия,единия му
играч беше с 10 умора.Да започнеш мач с по-голям рейтинг да смениш два пъти
тактиката и да загубиш с два гола разлика не мисля че е нормално.
http://www.shampioni.com/?act=tvclq&round=7903</blockquote>
Абе така,като гледам колегата е мааалко по-силен от теб....... ;)
|
|