ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

11759views 152comments Зала на срама
Не мисля,че трансферите са били нередовни....Все пак някой е платил за тези играчи на нормални цени и е налял реални пари под формата на левро.Защо търсите под вола теле?Ако вие имате възможност да си подмладите състава няма ли да го направите :) Има ли ограничение кой колко играча да купи от един отбор?

ИГРА виждам,че ме обвиняваш.Искам да тепитам нещо.Сега продавам 5ст,това значи ли,че ако ми пуснеш оферта неможеш да ги вземеш.За какъв инкобатор или източване говориш след като продадох играчите,почти на макс и с много левро и още повече че вече имам оферта и за 17ките от дюша.Осъзнайте се,моя работа е това как да развивам отбора си

Ше почнат да излизат нещата.Самозабравилите се шумен и zwan Е РЕДНО ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА МЯСТО.Това са субекти които според постовете им контактуват директно с не когото трябва и после се чудим що си развяват байряка...Е СЕГА КВО ДОКАЗАТЕЛСТВО ДА ВАДИМ? Не се притеснявайте КОЛЕГИ РАЗОБЛЕЧАВАЙТЕ ТЕЗИ КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ има доста други!Ето за това България е на тва дередже.ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА!За чистата и свята ИСТИНА!

Много интересна разправия е станало във форума . Това ме накара да погледна по обстойно двата споменати отбора znaw и фк шумен ! За znaw аз не видях нещо във трансферите му има 2-3 играча от тангра и депортиво и толкова което не е смущаващо и аз взех двама играча от един отбор , обаче шумен е там е направо смях и сълзи (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) .Разгледах играчите му и какво да видя от основните му футболисти 7 играча са от Фк струино 3-ма от вавилон а тези отбори изобщо не развиват отбори което е много странно !! Продажбите са станали края на май което ще рече преди около 3 сезона .Вмомента тези играчи са на по 23 год по 250-260 коеф което ще рече че на 20 год са били около 210-220 коеф и тука идва най-интеретното .Играч на 20 год около 210 коеф би трябвало да струва мин цена около 750 хил средна цена средна 1,1 млн макс над 3 млн !!! Петър чех -800 хил , Неманя Видич - 900 хил , Джон Тери -900 хил , Давид Луис-1 млн , Франки Лампард -330 хил Еден Аза р -600 хил има и други !!! З а мене администратора наистина трябва да провери трансферите между шумен и фк струино и вавилон защото спорее моето мнение имаме източване на отбори особено на струино .Този отбор за мене явно се изпозлва като инкубатор за шумен и така смятам защото просто играча не се развива което не е нормално .Да провери просто когато са се продавали тези играчи каква им била мин средната и максималаната цена защото просто няма как да се разбере от трансферната история защото да не се окаже че играчите са купени на минималните трансферни суми от отбор който повтярямза мене шумен го изпозлва единствено и само за играчи на ниски цени и този отбор за друго не съществува !!!! Лил може и да се окаже прав !!!!

Аз имам нерви да ти чета и търпя коментарите :) Да считам ли темата за приключена?Ти просто си хабеше думите и на яве няма нищо черно на бяло.Нищо конкретно за каквото и да е било.Моля те не докладвай коментари,които не са за докладване и не ни губи времето с преглеждането на докладите ти.Пак питам темата приключена ли е?

отново проблем с тренировките

776views 4comments При проблем с играта
сори че пиша тук Депортиво ... в момента е 18:19 ч, а моите юноши още не са започнали мача си от 18:15 ч ... ще се опряват нещата споко "сега имам малко повечко време" ;) ...... П.П. 18:20 оооо чудеса, започна мача от 6-тата минута

Казах Вие не обичате противните мнения.Приключвам с Вас.Обичайте си безименните протежета като zwan-Шумен протежета. А да Ви светна пречи ми и озоновата дупка...

На този сигурно и глобалното затопляне му пречи... (chuckle)

Къде съм (сме) нарушили правото ти на гласност?Къде съм (сме)писали,че ти ни обиждаш?Кое те навежада на това,че не обичаме другите(по-правилно ще е защо не харесваме) другите мнеия?Кое те навежад на мисълта,че се помазваме и на кого?Приятел с последния си пост нищо конкретно не каза :) Щял си да създадеш игра в,която няма да ти трябваме :) Ама аз лично дори и не се натискам да ти играя в играта :)

Ето нарушаваш ми правото на гласност.Можеш да провериш в ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА върху която в унисон е редно да бъдат всички правила от всякакво естество.Не е нужен коментар.ЧЕТЕТЕ КОЛЕГИ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ВЕЩИ В ЗАНАЯТА...Не разбирам определено що толкова Ви боли истината.Ако пиша нещо против някого обидно да?Кое Ви обижда?Защо не обичате другото мнение?Защо сте подмазвачи и за какво?Това ли Ви топли Вас в живота ?Ето въпроси върху които е редно определено логично да се замислите и осмислите?Имаше някъде по-горе един коментар::ЛИЛ Е ДОБЪР ОТКОЛЕШЕН МЕНИДЖЪР...Кой има интерес да го изрита, от играта?ИНТЕРЕС ИМАТ ОНЕЗИ КОИТО СА ЗАСЕГМАТИ... В СЛУЧАЯ ZWAN и ШУМЕН.НА ВРЕМЕТО БОВЕЛ ПИСА...Не може да се отрече че Лил вдигна нивото на група 11-2 и в частност на играта...Ето какво излиза...ЛИЛ ЩЕ СИ НАПРАВИ НОВ ОТБОР ЩОТО ОБИЧА ИГРАТА КАТО ЗАБАВЛЕНИЕ И ВКАРВА СМС-И.Да го накажем за да направи НОВ отбор и пак да почне да се ръси...Аз не отричам това.Колко пъти вече...и защо само мене...Все въпроси отговърът на които е комерсиално ясен!Искам сега да заредя от GSM-A СИ НЕ МОЖЕЛО ЩОТО СЪМ ВЕЧЕ БИЛ ГО ПОЛЗВАЛ?Е КВО СЕГА ДА СИ КУПЯ ДРУГ НОМЕР ЛИ...И ТОВА Е РЕАЛНО .Каквото и да правите бърборите и казвате.Аз съм си аз няма да се отървете от мен.ОСТАВКА И СЪРВЪРЪТ ДА СЕ ОБЯВИ НА ТЪРГ ИНАЧЕ АЗ ЩЕ СЪЗДАМ ЕДНА ИГРА В КОЯТО НЯМА ДА МИ ТРЯБВАТЕ И НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРАТ НЯКОИ ПОТРЕБИТЕЛИ КАКТО В СЕГА ДЕЙСТВАЩАТА.Дано съм бил ясен!

Какво нарушавам?:^)

не съм, нали затова е форума. ако трябва и там ще пиша, но се повтарям. п.с дори сега видях, че имам новороден 8 годишен играч, на който ми позволява да натисна "повтори последната тренировка", която тренира 3 умения по 30 минути. а на играч, който създадох от школата днес не ми позволява да повторя тренировка, защото все още не е провел такава. как е възможндо това? :)

Аз я заключих защото стоя 5 дена без отговор и реших че е оправен проблема.Грешката е моя.Писа ли на обратна връзка.Някой друг има ли такъв проблем.

първо искам да попитам защо беше заключена предната тема при положение, че проблема не беше оправен. моля този път да не се трие преди админа да напише отговор. и по темата сега. днес отново са ми разбутани тренировките на повечето ми играчи. този път са вариант \"вип стандартна защита\". моля да се погледне този бъг, защото много дразни всеки път да гледам какви умения ще тренирам преди да натисна на \"повтори предната тренировка\".

Празници

1366views 16comments На лафче
Честито Рождество Христово и от мен !(d) (h) (party) (cake) :) (clap) (music)

Имети на отбора ти сам си го знаеш в абревеатура може да се чете всякак.Колкото до скудерията той нарушава световно възприети правила от ХАРТАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.За тези неща на друго място ще говорим: "Считам за некултурно да показва потребителят от омразното на целия български народ четирибуквие среден пръст."От тук на сетне ще Ви издиря и ще говорим за етика естетика и възпитание на подрастващото поколение там където му е мястото.ЯВНО НАЛИВАМ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО И ТАКА,С ВАС ИЗЛИЗАНЕ НА ГЛАВА НЯМА ЗА ТОВА С ДРУГИЯ АРШИН!ПРОГНИЛИ СТЪЕ ДО ДЪНОТО НА ОКАЯНАТА СИ ДУШИЧКА!

Новости в играта

7745views 130comments Общи дискусии
Искъм да попитам админа освен намаляването на мачоветена юношите с цел продаджбата им какво още ще има ново в играта решил ли е.И ако е възможно може ли да се намали времето за строеж на сградите според мен е много 6 дни за едно ниво.ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ.(beer) (party) (beer)

LOSC LILLE ако до 24 часа не изложиш факти с обвиненията, които си хвърлил върху мен като личност и върху играта, които са адекватни, ще трябва да получиш наказание. Не може който му скимне да пише всякакви небивалици още повече да казва на потребителите да не се вкарват във филми, а той да има цял сценарий. Очакваме доказателства за обвиненията, които си отправил... имаш 24ч.

Новости в играта

7745views 130comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Трябва да се смесят няколко конференции и да се премахне ненужната "D" група, а и даже "C". Интереса много спада, когато видиш, че за цялото първенство имаш 5-6 мача, които са завързани и още 25, в които да излезеш с контузени играчи отново побеждаваш. Това смесване обаче може да доведе до ново отказване на играчи... имам предвид, че ще има потребители, които са развивали отбор повече от 1,5 г ( като мен ) и да се окажем изведнъж в група с отбори, които са недсегаеми. Аз няма да се откажа, нооо трябва да се поизпипа така, че отборите, които може да се паднат в една група да са по-равностойни.</blockquote> смесваите лично искам да съм със наи силните отбори във една група.

Няма смисъл да коментирам.То името на отбора ми не можеш да запомниш че е срещу теб.......