Геноцид !!!

3048views 18comments Футбол България
И как се е доказал Стойчо Стоев в Монтана или Миньор ? Винаги си проличава по коментарите кой е от ЦСКА и кой от другите. Първо каза,че налагате юноши, но с лека справка те опровергах. Сега ми говориш, че Стойчо Стоев бил голям треньор и само с лек поглед виждам какво е постигнал и в двата отбора. Подава си оставката след слаби игри. Вашия любим инжинер ще си измие ръцето и снего ако не попаднете в първата 6-ца... вземи кажи нещо свястно, че да може да ме излъжеш поне или да се направя, че ти вярвам. И още нещо - Победите над вечния съперник са гордост за твоя отбор.

Геноцид !!!

Хахахаха туй да вие келипира победа над разпасаната команда на Левски ,обаче със Стойчо Стоев който се доказа във скромните отборчета като Минъор и Монатана да не спъне тройчо ?!!! Единствения му сиелн коз щ падне и тогава ще се сетите как стойчо е изгонил този и онзи и само куци коне с комисионни е докарал !!!Карата да не стане един от многото избягали заради Тройчо !!!!

Геноцид !!!

Колко пристрастен коментар от фен на сините абонати на Стойчо. Що за интерес от твоя страна пък да коментираш, Стойчо, ЦСКА и играчите ??? Изброил си доста юноши на които Младенов не даде шанс, колко от тях просперираха след това ? Единия играе в Берое по-рядко отколкото получваше шанс в ЦСКА, другия е в Локомотив, но той цял сезон си игра по времето, когато беше на Армията и не показа с нищо класа, която да го задържи в ЦСКА. И на какви млади играчи дава шанс твоя отбор ? Като погледна последните два мача, Краев е единствения млад взел участие в и то единия влиза като резерва. А сега толкова се говори за Краев, който направи един мач срещу отбор като Спартак и го вдигнахте в небесата.Видяхме какво стана с един подобен като Вутов, който търка скамейката на втория отбор на Удинезе за разлика от Ивайло Чочев, който все по-често попада в титулярите на Палермо. Специално за Карачанаков, какво да кажа... има някакъв талант, но не може да го развие. Има 5-6 запомнящи се мачове и то само заради головете му от нарушение, иначе нито пробивите си ги прави и асистенции му липсват. Та така, приятел и твоето тимче не използва юноши. Пък и това с налагането на българи, то като не става от тях нищо и като нямаме школи, бази какво да налагаме ? Само вижте едни Лудогорец, които сега са на мода с какви играчи стигнаха в Европа. Айде лека нощ и кошмарите със Стойчо да отминат, че неможе да спинкате;)

Геноцид !!!

Поредния млад талант в цска избяга от цска !!! Mомчета които стават и лягат с мисълта за цска биват пренебрагнати от един комисионер !!! Грънчов,Крачунов,Костов,Якимов,Карачанаков,Долапчиев най-вероятно ще бъдат последвани и от Радой Божилов ,Петър Витанов,чорбаджийски и аз обвинявам един човек !!! Човек който превърна цска в отбор на чужденци и то само от мениджъри с които си прави далаверката !!! Докога ще продължава геноцида срещу младите и перспективните млади футболисти от дюш на цска и изобщо във отбора на цска от страна на този Комисионер бич божи за младите български футболисти !!!Аз се радвам , че този ревлъо , който падна като покосен от снайперист в последното дерби не е тренъор на Левски един малкото отбори заедно със Литекс където се дава шанс на млади футболисти за изяви !!!Колкото и дербита да вземе директивата ще си остане един слаб тренъор който го вълнува само комисионната !!!

Новости в играта

10039views 130comments Общи дискусии
Да се въведат някакъв брой на минимални мачове, в които СТ да е взел участие и след това да може да се продаде??? Примерно 210 мача - това са 7 сезона за 15 годишен и 240 - 8 сезона за 14 годишен. Да се пораздвижи малко тоя пазар, че умряла работа...

Нека спрем мултитата в играта !!!

1633views 8comments Зала на срама
На мен ми трябваше играча, тъй като нямах равностойна смяна за Шампионската лига и затова реално си надавах, като си бях определил лимит за надаване. От 7 години играя играта, такава странна ситуация не ми се беше случвала. След като се отказах да надавам повече, отбора ПО ДОГОВАРЯНЕ, с който се надцаквахме, за играча ми писа с да увелича с още 100 000 кредит и той щял да се откаже, защото нямал повече кредит. След като му отказах с мотива, че имам лимит до който съм си определил, отново ми писа, че ако надам с 1000 кредит, че няма да може да реагира. За първи път виждам, отбор с който се борите да купите един и същ играч, а всъщност той да желае повече от мен аз да го купя :D ;) :P

(shake) - кофти наистина:x - това демотивира останалите !:( (clap) че се пише и сигнализира(wait) поне !:)

Саутхямтън едното няма нищо общо със другото.Аз се явих като защитник на Ферарито.Сега ако го има това е хубаво да се вземат мерки.Аз съм сигурен,че мерки ще има.(coffee)

<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>много ми се иска да взема отношение, ама на мен вече ми цитираха (Мод-а) "нищо ненормално няма в тези трансфери" ... ВЕ ..така, че аз ще замълча ще кажа само, че ако вземе отношение админа, то ще е защото си се обадил ... а за останалите 109 трансфера дето никой не се обажда ... там е ясно</blockquote> Приятел не се заяждай с мен :) Едните трансфери с другите нямат нищо общо :) Поне знаем,че те не са мултита :) Колкото по темата хубаво е,че има хора,които виждат тези неща и ги споделят.Ако искаме играта да стане,както преди и да има толкова много потребители нека се обединим срещу мултитата.Дори,ако може ще е хубаво да има двама трима,които да имат достъп до това да могат да следят ай-пи адресите на съмнителните отбори.МОД-овете не можем.

защо не е изтрит ...

1027views 9comments Въпроси
аз имам отбор в грпуата си, който за последно е влизал на : Посл. логване 28 Март 2013 10:20 ч. той сигурно се води като активен в статистиката :)

този отбор от преди ми е направил впечатление. хубаво е, че все още има хора, които им се занимава да гледат, кой какви трансфери прави. на мен и тренировките понякога в повече ми идват :)

защо не е изтрит ...

Дълго време беше със статус заключен че беше псувал админа,но защо не е изтрит трябва да каже админа.

защо не е изтрит ...

Регистриран на 02 Май 2011 18:23 Посл. логване 17 Фев 2012 17:10 ч. ВЕЕЕЕЕЕЕЕ :D :D :D :D

защо не е изтрит ...

е 2 години ли смешно е (chuckle)

защо не е изтрит ...

може да използва опцията "Ваканция"(y)

много ми се иска да взема отношение, ама на мен вече ми цитираха (Мод-а) "нищо ненормално няма в тези трансфери" ... ВЕ ..така, че аз ще замълча ще кажа само, че ако вземе отношение админа, то ще е защото си се обадил ... а за останалите 109 трансфера дето никой не се обажда ... там е ясно ;)

защо не е изтрит ...

отбор от 2 години защо не е изтрит FC Schalke 04,,,6 3 1

Потребителите в нашата игра намаляха и все повече почнаха да лъсват мулти отбори в "любимата" за нас игра !!! И най-лошото е , че админа НЕ ПРАВИ НИЩО по въпроса.....Ще ви запозная с един мой съперник от група 10/1/А.. Бабушки орли , отбора събрал сигурно 4-5 отбора и прави трансфери от 1 ИП за по 2,7 милиона и всичко остава ненаказано...Ако вече всичко е наред и отбори не се заключват за подобно провинение нека се обяви да знаем поне !!! Ще ви дам няколко съобщения които нашия познайник ми прати , ако той отрече за тези съобщения ще направя снимки и ще ги кача .... Tака почна всичко : Съобщение от: Бабушки Орли 02 Яну 2015 09:07 Re: op admina 4ovek ne iska da mi anulira transferite i sum besen i si4ko na sergiqta... ... po4vam da naru6avam pravilata ...., ako me zakrie zakrie ve4e mi pisna... pisah mu 20 puti nqma otg... em i az kato ne gledam kvo natiskam vmesto normalen transfer na turg.. haha i sega 6te me prekarat s 1niq igra4 za bez pari... da obedinqt grupite trqbva 4e taka interesa e mejdu men i teb si4ko drugo vij kvo pravi.. nikvi gi nqma.. Съобщение от: Бабушки Орли 02 Яну 2015 09:22 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: op mda taka e :) sled malko gledai samo kvo 6te stava s turga za toq richard... tam ako ne me zakrie... ve4e 6te e vurha hem mu pisah kvo 6te napravq toi mu se struva maitap.... :) ama nali si moi 4ovek.. samo sabludavai ;d Съобщение от: Бабушки Орли 02 Яну 2015 09:27 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: op 1 poznat 6te vleze ot 1 i su6t pc .. i 6te naddade ;d samo 4e v momenta nqma krediti i 4aka da prodade ako li ne 6te izgorq... :) prosto totalno naru6enie na to4ka 5! ako i togava ne spre transferite,, gi podkarvam taka , dokato re6i da zakrie tima... И ИЗВЕДНЪЖ ПОЗНАТИЯ СЕ ПОЯВВЯВА НАШИЯ ЧОВЕК , КОЙТО УЖ САМО ТРЕНИРА ИГРАЧИТЕ НА ОПОНЕНТА И МЕЖДУДРУГОТО СИ ДАВА НАД 4 МИЛИОНА КРЕДИТ ЗА ДВАМА ИГРАЧИ !!! Съобщение от: ПО ДОГОВАРЯНЕ 02 Яну 2015 09:53 Re: Re: axa vklu4i se v bitkata da mu vzema parite na BG JUVE.. che 6te ti stane osnoven pretendent za borbata v CL ;) Съобщение от: ПО ДОГОВАРЯНЕ 02 Яну 2015 09:59 xaxa spasqvai polojenieto toq BG JYVE 6te dade pak oferta ;d ama ba 2,5 6te my go dam....; ) И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ НАДДАВА ЗА ДА ПРЕЦАКА ПОТРЕБИТЕЛИ , КОИТО СА ПОСТИГНАЛИ НЕЩА В ИГРАТА , КОИТО ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ПОСТИГНЕ !!! Съобщение от: ПО ДОГОВАРЯНЕ 02 Яну 2015 10:02 Re: Re: Re: Re: axa spk ... taka 6te mi zaklu4i tima ili 6te mi naloji sankciq.. neka toq BG JUVE dade o6te 1 2 oferti ako mu stiska i da mu davam igra4a.. ne se zanimavai 4e taka po zle za men 6te stane.. az mu pisah 4e 6te naddavam ot 1 pc samo i samo da mi vurne igra4ite no, toi ne mi e dal otg ;) taka 4e ni6to ne mu pi6i ... az taka i taka 2.8 mu iskah na toq taka 4e za 2.7 ako dade JYVE neka go vzema :) Съобщение от: Бабушки Орли 02 Яну 2015 10:23 Re: Re: xaa emi az se nadqvam da anylira transferite tiq 2ta no nali ima6e turg. i ... kvoto stane stane.. i taka 6te karam s mladite po inerciq,,,vikam mu da be6e dal 2.7 i mu go davah toi imal si postaven tavam.. e dr sezon kato go napomnq sus ST i se zavurne v tima i ako go sre6tna po turnirite pak nqma da me bie ;d Съобщение от: Бабушки Орли 04 Яну 2015 12:23 xaat toq admina suvsem se e poburkal... sega kato ne polzvame 1 i su6t pc.. pak li nqma da mi dade da napravq transeri .. ;d i mi e anuliral 3 transfera ama ne i nai vajnite... ;d mn zle gorkiq i mi e bugnat 1 igra4.. 16 nomer ne moga da go polzvam pi6e 4e se prodava a oferti za nego ne mogat da se davat.. ;d И КАТО ПОПИТАМ ДАЛИ НЕ Е ПОЛУЧИЛ НЯКАКВО НАКАЗАНИЕ СЛЕД КАТО СА МУ БИЛИ АНУЛИРАНИ НЯКАКВИ ТРАНСФЕРИ : Съобщение от: Бабушки Орли 04 Яну 2015 12:33 Re: Re: xaat не.. ама аз му писах кво ще правя както ти казах .. а от как си правя нормални трансфери те се анулират ;д я ми кажи къде да видя IP na 2ta човека че сам можеш да видиш че не са от 1 и същ компютър... но ми се анулират.... хахах наручение на правилата... като сме влизали някога да ги тренираме дай сега да не мога да направя 1 трансфер изгоден за мен.. а на търга даже не е обърнал внимание вика твоя грешка и не анулирам такива технически проблеми.. да съм бил гледал... Писна ми от хора ползващи един комп "УЖ" ,а всъщност имащи няколко отбора и да си правят далавери..... И ако това не едалавера за двама залязващи играча да дадеш над 4 милиона кредит .... АЗ НЕ ЗНАМ как ще се оправи тази игра !! Благодаря за вниманието , ако изобщо някой го е прочел и ако трябва и снимки ще кача на съобщенията...НО АКО НЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА С ИЗМАМНИЦИТЕ В ТАЗИ ИГРА ,май ще последвам много от играчите след като остареят този ми набот !! УСПЕХ НА ВСИЧКИ В ЖИВОТА И ЗА МНОГО ГОДИНИ !!!!!(handshake) (handshake) (handshake) (bow) (bow) (bow)

ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

14788views 152comments Зала на срама
<blockquote><h3>Scuderia Ferrari написа:</h3>Няма какво да се занимавам с теб Хората,като видят чата под групата ти и ще добият представа</blockquote> отново брилянтен, за което си прав прав си ... нека допълним само, кога започнаха коментарите ми ... когато позволихте на ОТКРАДНАТ отбор да се включи наравно с нас ... след само 10-15 дни заключване ;) пак ти казвам - нищо лично, просто констатирам ... с мене и без мене все тая, аз пари не наливам в играта ... важно е собственото ти его да не е накърнено пък тия 127 минуса са от 127 дето нищо не разбират от трансфери, играчи, добро поведение и глобално затопляне .. важния си ти ;) П.П. не може ли пък админа да ги нулира тия 127 минуса ве???

ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!

14788views 152comments Зала на срама
(bow) Няма какво да се занимавам с теб :) Хората,като видят чата под групата ти и ще добият представа:D ;) (bow)