Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Мога да допълня : падане на ограничението за регистрация в съботно-неделни турнири за нови отбори , малкото на които им пука не могат да играят при този стандарт , силвър лигата не се е пълнила от поне 1 година ако не се лъжа.
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Старите Кучета написа:</h3>Ако искаш хора в играта и тя да се развива инвестирай някой левец за реклама на
тази игра</blockquote>
Това го говоря от години, но няма кой да ме чуе. Скъпо било, скъпо е, но ще си избие инвестицията :) Но не :)
Вече не съм оптимист за играта не вярвам да има някаква промяна към добро :( За това и няма да давам съвети кое как да се промени. Предложения бол просто ми е писнало да чета едно и също, едни и същи обещания, а накрая НИЩО!!! Дано не съм лош пророк :)
(d) Весела Коледа!!! (beer)
|
|
Празници |
|
Празници
1366views
16comments
На лафче
Честита коледа на всички колеги и весело посрещане на новата година.Много здраве и късмет на всички.(beer) (party) (beer) (party) (beer) (party) (party)
|
|
Празници
1366views
16comments
На лафче
Честита Коледа на всички. Весело изкарване на всички в този празничен ден и щастливо посрещане на новата година. Желая ви,много здраве и щастие,защото,това е най-важното. (d) (d)
|
|
Завръщането на Лил
3638views
44comments
Зала на срама
(*) В(*) Е(*) С(*) Е(*) Л(*) А(*) К(*) О(*) Л(*) Е(*) Д(*) А(*) (beer) НАЗДРАВЕ(beer) на всички.(rofl) НЕ ПРАЗНУВА САМО БЕЗМОЗЪЧНИЯ ФК Ш8)
|
|
Празници
1366views
16comments
На лафче
Честита коледа колеги много здраве и късмет на всички.
(party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party) (party)
|
|
Празници
1366views
16comments
На лафче
Честита коледа(beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer)
|
|
Завръщането на Лил
3638views
44comments
Зала на срама
(rofl) Весела Коледа(rofl)НАЗДРАВЕ(beer) Тоз ченгенето много глъм.Все са прай на тарикат.:P За какъв акъл говориш ченгене ти нямаш такъв.Нали знаеш..8) (chuckle)
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
чета и не вярвам на очите си ... все пак трябваха над три години за да уври за някои идеи админа ....ще взема да се върна в играта да видим какво ще направи ....че колегата му в другия сървър съвсем се ....
|
|
Празници |
|
бъг с тренировките
800views
1comments
При проблем с играта
забелязвам вече за пореден път, че като си тренирам играчите, играта не запомня правилно последната тренировка и като натисна по навик \"повтори последна тренировка\", тренирам съвсем други умения. после наново избирам кои умения да тренирам и на следващия ден пак са разбутани. много ми е неудобно всеки път да гледам кои умения ще тренира ако натисна на повторението, затова ще помоля ако може да се погледне този проблем.
|
|
Празници
1366views
16comments
На лафче
Весели празници на всички!!!тази година късмета се падна в мен(blush) (blush) (blush) и май веднага заработи :)нация 5/2 на финал(party) (party) (party)
|
|
Празници |
|
Празници
1366views
16comments
На лафче
Весели празници на всички(party) (dance) (beer) (ninja) (beer) (pi) (party) (beer) (d)
|
|
Новости в играта
7745views
130comments
Общи дискусии
Здр колеги аз съм почти нов потребител.И съм съгласен с предложенията до тук и аз имам едно-две предложение.Да се намали времето за строеж на сгради не знам колко е важно но мисля че ако за 3дни минеш едно ниво сте може да се привличат повече юноши от школата,а както е сега 6 дни за едно ниво.Второто ми предложение е да ема пак свободни агенти.Например след като уволниж даден играч той да стане свободен агент.Свободни агенти да не стават играчи под 30 години.Ако даден играч наруши правилото за сбодните агенти да ми се налага глоба от 25000 кредит и отнемане на 5 точки от точковия актив които има.При повторно нарушаване глобата да е 50000 и минус 10 точки.А при трето нарушение да му се изтрие отбора.Надяам се че предложенията с хубави.Весели празници на всички.(beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer)
|
|
Празници
1366views
16comments
На лафче
Весели празници на всички.(beer)
(beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer)
|
|
Празници
1366views
16comments
На лафче
Весели празници колеги.И нека новата година да е по добра за всички (party) (beer)
|
|
Празници |
|
Празници |